- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
wolruf #33222 üzenetére
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/RNDTESTSW/LGP990/NEU/DD9U13ULIS/V28g_00/V28G_00.kdz
Van.Én még várok pár napot a v28x leakekkel, úgy tűnik, végre nagyon megmozdultak a dolgok, jó lenne egy lépésben valami nagyon végleges közelire frissíteni, és nem naponta babrálni a telefonnal, hátha most jobb lesz.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
wolruf #32643 üzenetére
Ha meg van a lóvé rá, akkor már csak döntened kell. Az L9 nem valami fotóbajnok, de nahyon jó cucc. Szolgáltatóknál állítólag 70K-tól már kapható lesz.
Esetleg HTC, vagy Sony kétmagosait is nézd meg, Persze a tesztfotókat a leginkább. Mert a hardvereket valamilyen szinten ismered. Ami nagyon fontos 1GB ram alá ne menj.De már megint ott tartunk, hogy oké, oké, ezek majdnem annyiba kerülnek már mint a 4X, akkor ugyan miért ne a 4X?
T-Mobil-nál hogy leesett már az ára. 98K 2 év rablánc, nincs díjcsomagra hűség, FINOM.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
wolruf #32641 üzenetére
Ár/értéke annak a legjobb. Kérdés, hogy kell-e neked a 4 mag, meg a 4.7" kijelző?
Ha nem, akkor ott áll előtted az egész 2 magos paletta, amik mindenre elegek még egy jó darabig.
Érdekes lehet kipróbálni más kezelőfelületet is, pl. Sense, vagy TW. Nem biztos, hogy rosszabb mint a Optimus 3.0. Bár az valóban zseniálisra sikerült. Egyszóval nehéz überelni. -
hali_tomi
tag
válasz
wolruf #31660 üzenetére
Úgy tűnik kimondtam valamelyik bűvös szót.
Csak sistergés van a másik oldalon. Ebből BB csere lesz.
Csak pff... Hogy a francba másoljam át azt a sok fájlt a belső SDről. Windows alatt nem, hogy lassú, de nem is jut el a másolásig. Csak a hátralévő idő kiszámítása több tízperc után kifagyott... -
peter_27
aktív tag
válasz
wolruf #31489 üzenetére
"Szerk: azért ilyenkor nagyon mókás látni a v10b-t Brutál, amilyen/ahogy néz ki és a menük eltérése a megszokottól "
Ezt nem értem, te ilyenkor nvflash-t csinálsz, hogy a v10b-t látod?
(#31478) zsoltiz
"ha megnyomom hosszan a power gombot -mert szeretnék a kikapcs, restart, screenshot- menübe jutni, akkor a teló elkezd rezegni és lefagy"
Erre a hibára javasolták xda-n, hogy fel kell rakni a 6.01.5 cwm-et. Nem értem mi köze lehet a cwm-nek ehhez a hibához, de nálam ettől egyenlőre megszűnt ez a rezgés hiba. Próbáld ki, lehet nálad is megszűnik. (play-ről rom manager letölt, és azzal raktam fel az új cwm-et.) -
wolruf
őstag
válasz
wolruf #31285 üzenetére
Mármint a CWM nem akar bejönni. Nyomom a le powert, de ahelyett, hogy bejönne a CWM, villan egyet és újraindul :-/
Szerk: na úgy nézem ezt most elbaszarintottam, most bootloop és semmi élet... Zseniális ötlet volt ezt most indulás előtt elkezdeni, még a CWM sem indult el... vááááá
-
Balázs1986
őstag
válasz
wolruf #31215 üzenetére
Kb. ugyanezt leírtam, nagyjából másfél éve
Egyébként, nagyon egyszerű a megoldás, hogy ne PC Suite névjegyként mentsen: Titanium Backup (vagy más alternatíva), PC Suite alkalmazás törlése a telefonról. Így nem lesz ilyen alternatíva, és Google névjegy válik az alapértelmezetté. -
peter_27
aktív tag
válasz
wolruf #31211 üzenetére
Gyári romból (ha jól tudom) lehet exportálni sd-re. Az exportált névjegyeket felmásolod pc-re, majd ott belépsz gmail-be, átváltod a névjegyzékre a nézetet, ott beimportálod a névjegyeket, majd miután a nyomtál egy factory resetet a telefonon, után csak hozzá kell adni a google fiókot és már szinkronizálja is a névjegyeket mint google névjegy. Ezután már csak figyelni, kell új névjegy hozzáadásánál, hogy google névjegyként add hozzá. Ha esetleg mégis lg névjegyként mentetted, az egész folyamatot meg lehet ismételni, majd pc-n belépve a névjegyzékbe egy kattintással ki lehet szűrni az egyező névjegyeket, és így megmarad az új és a régiekből sem lesz meg 2x minden.
Remélem érthetően írtam le -
snipr
aktív tag
válasz
wolruf #30987 üzenetére
Nekem 230 kornyéke volt a top és nem rekord tartás végett hagytam igy, hanem tényleg ekkor éreztem azt, hogy nem ártana egy reboot... szintén django mint az előttem szóló, csak korábbi verzio (1.2.1)... irtam korábban, hogy egy cron job takaritja a django romokban az inode cache-t éjjelente, szerintem sokat jelent
-
akela91
addikt
válasz
wolruf #30969 üzenetére
Nem trollkodásból írtam, nem szokásom, sőt.
Csak próbálom megérteni, hogy a mi helyzetünkbe miért nem került ki ennyi idő után sem a forráskód. Nem ez a megszokott na. Köszi az infókat, hasznosak voltak.
Ne haragudj még egyszer.
(#30971) Erre én is tisztán emlékszem, hogy így volt.
-
akela91
addikt
válasz
wolruf #30964 üzenetére
Értem. Hát én a helyében, kiadtam volna VÉLETLEN névtelenül már rég az fix
Egyébként van egy + fóliám a kijelzőre, és fél éve megfogadtam, hogy akkor cserélem le, ha fent az ICS/JB, hogy még jobban érezzem, hogy valami új
Hát eléggé elhasználódott már a lassan 1 éves fólia...
-
ntomka
nagyúr
válasz
wolruf #30964 üzenetére
Csak hogy az a forráskód ami megvan neki, az az Optimus G-hez való, viszont az Optimus G zárt bootloaderrel érkezik, így kb semmit nem ér vele a közösség, hogy van egy fejlesztő, aki tudna csinálni dolgokat. Illetve ér, de a gari ugrik.
Ettől függetlenül a CM csapat gyors, Ricardo Cerqueira pedig nagyon ügyes fejlesztő, az LGE ág karbantartója a CM csapatban.
-
Sytex
tag
válasz
wolruf #30524 üzenetére
Nálam wifi állandóan bekapcsolva. Ha bent vagyok a cégnél akkor fent van wifin, ha otthon vagyok, akkor is.
Reggel 7 körül le veszem töltőről, és ha valamiért csak este 9-10 felé érek haza akkor már kapkodnom kell töltőért.Az akksi 1 éves gyári akksi.
Lassulás nálam nem köthető feléledéshez, van hogy nyomkodás közben dob egy 5-6 perces laggot. Van hogy 1 héten 1szer, van hogy naponta többször.
-
deminos
aktív tag
válasz
wolruf #30268 üzenetére
Aki ért a Smartflash-hez annak egyáltalán nem bonyolult felrakni. Az általad linkelt xda oldalon már van javított verzió, amiben minden működik. Csak egy baj van azzal a rommal, hogy nem végleges és ezért elég bugos is, elég sok app (pl.:Angry birds
) nem működik rajta megfelelően.
Én kipróbáltam, nagyon bejövős volt (még javítatlanul is), de mindjárt kettő dolgot szomorúan vettem észre:
1. FullHD videó felvételnél akadt(remélem csak az alfa verzió miatt)!!! Pozitívum viszont, hogy 10MBit/s-re növelték a bitrátát. 720p-be viszont tökéletes a videó és szebb is, mint GB-n.
2. Még mindig nincs autofocus videózás alatt, ami engem nagyon elszomorít. Remélem, ha lesz hivatalos ICS-nk ezt "javítják". -
8Zolee8
csendes tag
válasz
wolruf #30263 üzenetére
Valójában nem jogi okok miatt nem adja ki a CM10-et RC hanem mert ő megkapja az LG-től az éppen aktuális legújabb telefon fejlesztői változatát. Ő az egyetlen akinek főzőtt rom van a 4X-én mert az a fejlesztői változat és ezért nem zárt a bootloader. Ha korábban kiadná a CM10-et mint LG a forráskódot akkor lehet többet nem kapna telefonokat tőlük.
-
deminos
aktív tag
válasz
wolruf #29836 üzenetére
Sajna nincsen. Most néztem meg az eredeti twitter üzenetet. https://twitter.com/LG_Mobile_
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
wolruf #29819 üzenetére
Ha az élmény hatására (Úristen! Jönnek vissza az emlékek... Mindenütt sárgák... Kérjetek erősítést!) meggondolnád magad, és FATx rendszerű az érintett partíció, akkor https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Keresünk dokkolókat
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest