Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
SamS20
üzenetére
ez elég szubjektív dolog, és nem is igazán értem, hogy jött ez most neked...de igen sok ember van, aki szereti és nem sajnálja az újításokra költeni a saját pénzét, amiért ő megdolgozott.
szerintem emiatt nem illene hülyézni senkit.
biztos van neked is olyan dolog az életedben, amire nem sajnálod a pénzt, és lehet, hogy másnak meg pont az a hülyeség.
félreértés ne essék, én sem tartozok abba a kategóriába, aki rögtön a megjelenéskor kiad 100+ ezer forintot egy telefonra, de ettől még nem érzem úgy, hogy bárki felett ítéletet mondhatnék.
az emberek különböznek, és ettől szép, izgalmas a világ
nem bántani akartalak, csak én is elmondtam a véleményem
(#22097) tami92: szerintem azt a rejtett menüben kell kalibrálni, legalább is az LG Arena-nál úgy kellett.
(#22098) Vizinyenyec: azzal csak az a probléma, hogy net kell neki a térkép letöltéséhez, míg a Sygic, IGO tartalmazza azokat.
nem mindenkinek van mobilnetje. -
SamS20
senior tag
már nem azért de ki az a hülye akinek évente van arra pénze hogy 100e ft felett vegyen magának Telefont !!!
én speciel 85ért vettem anno a 2x-et és úgy érzem egy jó ideig nem fogok váltani, nem hogy nyitó áron vegyek újat... -
engine88
aktív tag
Hali
Letöltöttem 2 verziójú Sygic Aura-t.Egyiknek ez a baja: We are sorry. Aura requires 3D hardware acceleration, whitch is not available this phone
Másik meg megnyitás után fekete képernyő utána kilép.
Mi lehet a baj?
-
babosf
aktív tag
sziasztok, feltettem a v20r-t, majd s 1,6-os guestkrn-t utána a Balázs féle tweak-et, amiben a flix kamera mod van. az lehet, hogy a tweak felül írta a kernelt, mert amikor megnéztem valami HP-s volt (ha jóül emléxem) Utána megint felraktam a guestkrn-t. most azt is írja ki.
a camera mod megmaradt? hogy tudom leellenőrizni? Köszi -
jooker82
nagyúr
sorry
-
bruti01
őstag
egy kis segitség elkellene mert sehonnan sem tudom letölteni a smartflash-be a romot.
-
Syd69
aktív tag
válasz
andriska0725
üzenetére
Alkalmazás: Android (2.2-től felfele)
1.Feltelepíted a kívánt alkalmazást
2. Beállítások - -Alkalmazások - Alkalmazások kezelése menüpontban kiválasztod az alkalmazást, és itt (jobb felül) át tudod rakni az SD-rePs.: nem mindent lehet gyárilag átrakni + Widget-ek sem ajánlottak...
-
dawyd17
csendes tag
Sziasztok. Èn is Pistiboy fèle verziot ès kernelt használok. Az lenne a kèrdèsem aki szintèn ezt használja neki sem megy a draw something nevű app? Mindig lefagy. Köszi a választ.
Dávid -
bruti01
őstag
szevasztok a smartflash-hez meg a v20q-ra tudnátok adni linket?
-
deminos
aktív tag
Nálam is csinált már ilyet, pont ugyanez a ROM + kernel kombó, de pl. MIUI, WIUI-val is volt ugyanilyen. Csak a bekapcs. gombbal jött vissza a képernyő nekem is. Az okát persze nem tudom, de arra tippelnék, hogy a közelség szenzor (vagy mi) megbolondul néha.
tami92: Azt hol lehet kalibrálni?
-
Viper26
nagyúr
Ez a teló mindenképp jobb választás, mint egy Black, igaz?

-
Naras
őstag
Mit lehet tenni, ha telefonáláskor lekapcsolja a képernyőt, de a kép nem óhajt visszajönni, mikor elveszem a fülemtől, csak ha bekapcs gombbal benyomom?
Pár napos Kang ROM és Vadonka kernel van fenn. Más is tapasztalt hasonlót? -
varsam
őstag
üdv
feltettem CM7-et a telóra, viszont nincs FM rádióm. Hogy tudom visszavarázsolni? -
peter_27
aktív tag
válasz
Vizinyenyec
üzenetére
Erre gondoltál? [link]
-
Vizinyenyec
aktív tag
Akinek meg van a hp rc12-r kernel az fel tudná tölteni valahova? Nagyon megköszönném

-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
andriska0725
üzenetére
a belső sd-re át tudod rakni az alkalmazások kezelésénél. ha a külsőre szeretnéd ahoz pedig cm 7 kell, ha jól emlékszem, de lehet van valami progi amiről nem tudok.
-
andriska0725
tag
sziasztok. egy olyan programot keresek, amivel eltudom dönteni, hogy a kártyára, vagy a telefonra telepítse a teló az alkalmazásokat.
-
bruti01
őstag
hali szereztem egy ilyet. hogy tudnám visszaállitani rajta a gyári állapotot?
-
-
Levi941127
senior tag
válasz
ropi-man
üzenetére
Jelenleg a v20r gyári romot mondják kielégítőnek és énis ezt használom. Tehát ajánlom hogy kdz frissítéssel tedd fel ezt a romot, és ha szeretnél kernelt cserélni akkor tedd meg azt is, mostanság a hp kernelt ajánlják a fórumozók, de a guestekrnL se rosz, én pl ezt használom és semmi gond.
A hivatalos Ice Cream Sandwich frissítést az Lg a második negyedévre ígéri, vagyis most április és június között, de ismerve a kisebbik dél-korai gyártót, lesz az ősz is. De remélem hogy nyárig megkapjuk végre a hideg édességet
-
ropi-man
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 1 éve van meg a telefonom és még a gyári 2.2.2-es android v10d van rajta, mivel igazából semmi gondom nincs vele, de már elég sok szemét lehet rajta meg amúgy is eljött az ideje hogy frissítsek így gondoltam megteszem. Mivel nem nagyon követtem itt az eseményeket az utóbbi időben az lenne a kérdésem hogy mi az ami most a legjobban bevált nektek? Elsősorban gyári verziók terén, de a nem gyári is érdekelne, illetve mit lehet tudni az ice cream megjelenésről?
Köszi

-
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127
üzenetére
június elején....de tuti olcsóbb lesz,mint 165...olyan 135 környékén fog landolni..
-
Superbad
tag
Üdv, rég jártam erre, akkor volt friss a CM9 és marhára sántikált.
Azóta volt valami frissítés? (gondolom)
Tudtok valami jó verziót? -
Dusee
őstag
válasz
Levi941127
üzenetére
sugarsync-nél (a többivel nincs tapasztalatom) nem kell letölteni a zenét, hogy meg tudd hallgatni, van beépített zenelejátszója.
de le is tudod róla tölteni az sd kártyádra. -
Dusee
őstag
válasz
Levi941127
üzenetére
ha kicsit értelmezed a saját kérdésed, rájössz, hogy benne van a válasz is

online, tehát net kell hozzá, hogy el tudd érni.
biztonsági mentéseidet, képeidet, videóidat, akármit fel tudsz ide tölteni, egy bizonyos korlátig.(#22056) Viper26: ezt most nem értem kristály tisztán

gsm-mel meg vigyázz, haver bevitte plexicserére a defy-ét, és olyan csúnyán csinálták meg, hogy az valami botrány...ráadásul poros is maradt a kijelzője a plexi alatt
bár ez biztos boltfüggő, ha van jó, megbízható gsm-es ismerősöd akkor jobb alternatíva, mint hogy te otthon tapasztalat nélkül (gondolom) állj neki kicserélni. -
Levi941127
senior tag
egyébként ez a mostanában felkapott online tárhely mire jó? úgy képzeljem el mint egy SD kártyát, vagy ahova feltöltöm az adataim?
-
jooker82
nagyúr
-
Dusee
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
ha jól értem keretet akarsz cserélni (majd) rajta.
itt egy elég részletes videó, hogy hogyan kell leszedni az üveget a keretről, illetve visszarakni.
necces lesz mikor elkezded felfeszíteni az üveget, mivel még használni szeretnéd, a videóban meg úgy is mindegy mert sz*rrá tört
sok sikert hozzá! -
Viper26
nagyúr
válasz
Balázs1986
üzenetére
Eszköz adott hozzá, az üveg rendben, így azt nem kell cserélni (remélem).

Bízom benne, hogy gond nélkül megy majd, bár még a teló nincs, előre gondolkozom.
Köszi az infót!
-
Dusee
őstag
válasz
mariobros
üzenetére
én nem cserélném el arra, szerintem vastag, és egy idő után biztos megkopik a csúszka szerkezet, és kotyogni/lötyögni fog.
nekem dizájnra se jön be, túl szappantartó formájú, illetve ez a csillogó/fényes műanyag borítás nagyon csúnyán tud kinézni a zsebkarcoktól megkopottan.
lehet, hogy gyorsabbak, jobbak szoftverfrissítés téren, de nagyon átalakítják a romot, és főzött romot rászenvedni egy sonyra az külön mutatvány.
ilyen bootloader, olyan modem firmware...
hardverileg jobb a 2X, szerintem dizájnra, formára is.
neked kell dönteni
-
tami92
aktív tag
sziasztok. olyan kérdésem lenne h ti milyen kernelt ajánlotok cm 7.2 alá?? vagy jó a "gyári" kernel ami van hozzá? esetleg milyen plusz dolgokat tudnátok mondani mert olvastam h valamelyik romnál kell a kamerával hackerkedni.
-
engine88
aktív tag
Ez áll a teló tulajdonságainál:
Android 2.3.4
Kernel 2.6.32.9
Cikkszám GRJ23
LGE: LGP990-V20qez a gyári?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Koniman
üzenetére
Akkor esetleg CWM-ben egy Fix Permissions-t ha nyomsz, hátha segít...
Viper26: Ha óvatosan csinálod, nem macera. Szükséged lesz egy apró hegyű csillag csavarhúzóra (pl. órás készletből), és egy vékony, erős tárgyra, amivel szét tudod pattintani. De ha már veszel házat, szerencsésebb lenne, ha üveggel együtt vennéd, szerintem az üvegcsere macerásabb, mint ha kompletten, házzal együtt cserélnéd. Sőt, abban sem vagyok teljesen biztos, hogy sikerülni fog az üveget épségben kivenni. És nem is hiszem, hogy sokkal drágább lenne kompletten, én anno 10k-ért szereztem be az üveget+házat (plusz gumi ragasztócsíkot az üveg és a kijelző közé). Keresd fel Tazkir-t, hátha tud segíteni a beszerzésben.
-
Levi941127
senior tag
válasz
mariobros
üzenetére
Az én álláspontom a telefonokkal kapcsolatban, hogy minimum egy kétmagos legyen 1giga rammal
A Play játék szempontjából kiváló, ez már csak tőled függ hogy mire használod főként a készüléket. Ha megszállott játékmániákus vagy, akkor cserélj, ha nem, akkor ne 
Személy szerint én inkább netezésre illetve videólejátszásra, torrentezésre és evidens hogy telefonálásra használom. -
Viper26
nagyúr
Otthon egy ilyen cseréje mennyire macerás?Gondolom a belsejét nem kell szétkapni, csak átcsavarozni az újba.

-
mariobros
tag
A tanácsotokat kérném, hirdetem az O2x-em, és ajánlottak érte egy Xperia Play-t + 5000 ft-ot. Az enyém függő, a Play független. A Play fóliás, az enyém nem. Az enyémre több gari van . A Sony-nak jobb a támogatása frissítések terén, az LG meg... Szóval tudjátok
Léci segítsetek, nagy dilemmában vagyok 
-
Koniman
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
A ROM lecserélése után root-olnom kellett, mert a Titanium háborgott, hogy nincs root-olva, így ezen már túl vagyok, de ennek ellenére nem megy az eltávolítás. Mindent megcsinál, amit kell neki ilyenkor, de mintha semmi se történt volna és hibát se ír ki, hogy valami nem sikerült volna.
A fehérré változó adatforgalom és térerő jelzés mit jelent?
-
engine88
aktív tag
Sygic Aura csak nekem nem akar működni?
Megnyitom bead fekete képernyőt utána kilép android menübe. -
Dusee
őstag
válasz
kircsi28
üzenetére
most már működik nekem is, csak dél körül nem akart
na de mindegy is.(#22034) Balázs1986: hát most még nem tudlak titeket megcáfolni/megerősíteni, nem most kell a factory reset.
de józan paraszti ésszel nekem is a Te verziód tűnik jónak, mivel nem tárolja a gyári appokat egy másik mappában (ha jól tudom) biztonsági mentésként, így ha egyszer kitörlök onnan valamit azt nem tudja visszaállítani a semmiből.
bár igazából az is elég nekem ha az én dolgaimat letörli. -
Koniman
tag
Az mitől van, hogy a titanium backup nem törli ki a gyári app-ot.? Újraindul mitha végezné a dolgát, de aztán restart után ott marad érintetlenül minden.. Annyit hozzá, hogy most lett felrakva a V20r kzd-vel. Előtte ment rendesen az app eltávolítása.
Ja még egy kérdés:
A térerő és az adatkommunikáció ikonja naponta fehérre vált. Az miért van és mit jelent?Köszi!
-
kircsi28
aktív tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Igazad van, ezt nem tudtam.
Le is szedem a regpont, nem foglalja a helyet
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986
üzenetére
nekem így rémlett... de lehet keverem a kdz-vel... de most elbizonytalanítottál

-
Balázs1986
őstag
válasz
Rotate
üzenetére
Biztos vagy benne?
Nekem az a merész feltételezésem, hogy mivel a system/app-ban vannak a gyári alkalmazások, onnan kerülnek betöltésre, így amit onnan kitörölt, az gyári beállítás visszaállítása után sem fog csak úgy megjelenni. A camera mod pedig egy camera.apk, az is megmarad, mert a gyári helyére került.
Annyi, hogy a felhasználói alkalmazások (tehát ami nem a system/app-ban van) törlődnek, a rendszeralkalmazásoknak (ill. cammod esetében a rendszeralkalmazásnak hitt megpiszkált alkalmazásoknak) pedig a beállításai törlődnek. De szvsz a töröltet nem tudja visszatenni egy fact.reset, elvégre ahhoz bele kellene nyúlnia a telepítőfájlba...
Bocs, ha próbáltátok és tévedek, de egyelőre így tűnik logikusnak
kircsi28: a Beállítások / Vezeték nélküli / WiFi beállítások / Speciális / WiFi kikapcsolása -> Soha is ugyanezt csinálja elvileg

-
Dusee
őstag
hello!
lenne egy kérdésem.
ha rootolva van a telefon, van cwm is, kamera mod, titaniummal törölt gyári appok, és nyomok egy gyári beállítások visszaállítását akkor ezek törlődnek/visszakerülnek? -
SamS20
senior tag
nemtudom hogy más tapasztalt-e hasonlókat de nálam a most fentlevő wajkiui 2.4.20-al és 2.6.x.x etana HOC _ OTF-el kb 4-5 óra után a wifi behal. másnál vmi hasonló ? a kernel lehet a hibás ?
-
Cruiserke
tag
-
kircsi28
aktív tag
válasz
Pistiboy88
üzenetére
Ok. köszi, tehát akkor ezt nyugodtan tehetem a gyári V20R alá?
-
Jimothy
csendes tag
Sziasztok!
Most szántam rá magam, hogy megvegyem az első okostelefonomat, és az Optimus 2X-re esett a választásom. Érdemes szerintetek? Esetleg van valami amivel vigyáznom kell?
Előre is köszi!
-
kircsi28
aktív tag
válasz
Pistiboy88
üzenetére
Köszönöm, de abból melyik lehet az, amelyikkel egy kicsit meghosszabbíthatom az akku időt?
-
SamS20
senior tag
melyik a legjobb adatforgalom számláló, amit tudtok is ajánlani csak mert most szándékozom előfizetni mobilnetre, (igaz túl lépés esetén csak lassítanak) de azért jó lenne tudni mennyinél járok

Wajkiui 2.4.20 van fent jelenleg (ha számít) -
bostone
addikt
válasz
Pistiboy88
üzenetére
A blogodról húztam le a kellékeket, úgy emlékszem.
Ezt mégsem találom.
Beállítások változtatása nélkül mennyivel rosszabb az eredmény. -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
Kernel tools mindig a kernel melléklete. De nem minden kernelhez van. Jellemzően csak az oc mellé pakolják. Bár némely sima kernel mellett is megtalálod. Jó dolog. Ha miui, WajkIUI vagy cm7-ed van, a blogomban a WajkIUI mellett találsz egy jó kernelt. Linkeltem itt undervolting beállításokat is. Tegnap este óta csak 30%ot merültem, közben rendesen használtam a telót. Ez nem rossz, sőt kimondottan jó. Csak játszani nem játszottam, így a maximális órajel 816mhz-re van állítva. A rendszer sem akad, gyors, s teszi a dolgát.
-
bostone
addikt
A kernel tools a rom melléklete? Nem találolm sehol.
Egyébként eddig minden jól működik, bár még csak első nap, de tetszik.
-
kircsi28
aktív tag
válasz
Pistiboy88
üzenetére
Szia!
OC OTF engem is érdekelne, fel tehetem V20R alá?
Ha működik tudnál dobni egy letöltési linket?
Köszi -
Cruiserke
tag
Feldobtam a vadonka féle 3.x.x es kernelt, és terminál emulatorba nem veszi be az rh parancsot, hibát dob h nem sikerült újraírni.
Gondolom hiba a friss kernelbe. Van lehetőség másféleképp beállítani a ramhacket? -
Dusee
őstag
válasz
everest140
üzenetére
Az a ds battery driver miatt van.
Ossze vissza mutatja az akksi szazalekot, de elvileg sokkal jobban birja vele a telefon. -
everest140
tag
most raktam fel a HorsePower-SR3-OTF2-DSBattery kernelt , és az normális hogy folyamatossan felfele megy az akksi % a ?
össze vissza jelez, mostmeg megy lefele
-
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88
üzenetére
tudnál linkelni egy letöltést a romról amit használsz? és milyen kernelt használsz hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Witcher topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Léci segítsetek, nagy dilemmában vagyok