- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
korpicschess #30147 üzenetére
Én is sajnálom magunkat
Kár, hogy az LG nem sajnál és igyekszik segíteni valahogy... Biztos van rá valami mód, csak még nem jöttek rá, mi az
-
Janco82
csendes tag
válasz
korpicschess #27162 üzenetére
Megpróbáltam mindhármat, mindegyiknél ugyanaz a helyzet. Amíg nem zár a kijelző, vagy nem kell hívást fogadnom, semmi gondja. Ha átállítom a kijelző kikapcsolási idejét fél órára, akkor fél óráig semmi probléma, utána ugyanaz, 30 másodperc várakozás és reagál az érintésre... érintőkijelző lehet a gond?
-
Levi941127
senior tag
válasz
korpicschess #27162 üzenetére
Hát jó lenne ha mindjárt itt is lenne a hivatalos ICS, de félek hogy csak szeptember vége lesz belőle...
-
dergander
addikt
válasz
korpicschess #27134 üzenetére
Nem megvalósithatatlan az ötlet,ha egy program nézzük a video lejátszót akkor több ramot ad a VGAnak és pihent állapotba pedig leveszi,sajna ennél a telefonnál mivel 512ram van ez kéne csinálni.
De ez nemfog tény megvalósulni -
wolruf
őstag
válasz
korpicschess #27134 üzenetére
Az nem, de ki tudja, tán az ájszíesz hátha tudja, mert okos koreai népek megvarázsolták
Álmodozni szabad, nem?
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #27125 üzenetére
ja ertem
igen, erre gondoltam a pixeles alatt.(#27123) tzsolesz: a kis kinai hogy "hadar" az ujjaival
alig birom kovetni.
vegre kapunk valami ertelmes romot, ami megfelelo gyorsasaggal kozlekedik (bar ez lehet az 1,2ghz-s ocnak koszonheto). -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #27117 üzenetére
az miaz?
-
dergander
addikt
válasz
korpicschess #27091 üzenetére
Ejj ejj,nos nemirtam h 40ért akarok telefont venni sőt aztse hogy pont S2-t,honnan vetted ezt?
Nekem mellesleg még 40.000em sincs szóval nemveszek semmit.
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #27073 üzenetére
Sorry,megörültem és csak pár hszt olvastam vissza,azokba nem találtam erre utaló jelet,igy gyorsan bedobtam,de azóta már végignyálaztam
látom olyan lesz,mint az L7-ben,ugyh jól jártok vele.....
Nekem 3. kernelem van,de ez procifüggő.. -
dergander
addikt
válasz
korpicschess #27045 üzenetére
Ugylátom nemértitek nem leakre gondoltam hanem még hivatalos még nincs
Amugy miért ne ha már igy belelendült az LG kárpótlásért adhatna nekünk egy JB-t is karácsonyra
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #27045 üzenetére
Van.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
korpicschess #27012 üzenetére
Köszönhetően pár extra troll-nak itt a PH!-án, akik a kelleténél jobban lehúzták a telót.
-
ben800
aktív tag
válasz
korpicschess #27004 üzenetére
Zsír az xda-sok megoldják mint mindent
Azután végre ki tudja használni a telefon a 2 magot normálisan,és nem kell kinlódni vele
Mint nekem most a gueste 2x-el,ugyanis nem jó a kamera alatta....
Na mind1 megvárom az ics-t......
Amúgy hivatalos az Ifa alatt holnap lesz a mienkre ?? -
god992
aktív tag
válasz
korpicschess #26894 üzenetére
be vannak állítva, mindent telenoros beállítást szedett magától a telefon
-
RECSKA
veterán
válasz
korpicschess #26805 üzenetére
60-65ért már vannak S2-ők...
-
baluka6
aktív tag
válasz
korpicschess #26793 üzenetére
"Csak szimplán más szerintem egy kínai márka, mint egy HTC"
A HTC gyára sincs messze kínától...
-
persil
nagyúr
válasz
korpicschess #26791 üzenetére
"OT-995-tel nem hasonlítanám azért... "
Olyan gyors, vagy olyan lassú a 995? Csak azért kérdem, mert azon gondolkodtam mielőtt megvettem volna a 2x-et.
-
Levi941127
senior tag
válasz
korpicschess #26413 üzenetére
Szóval működik rendesen a magyar nyelv a google now-ban, ha megkérded milyen az időjárás budapesten akkor magyarul vissza is válaszol??
-
Levi941127
senior tag
válasz
korpicschess #26413 üzenetére
Magyar nyelv?
-
Levi941127
senior tag
válasz
korpicschess #26376 üzenetére
hát remélem hamar kiküszöbölik a hibákat. Egyébként hogy a francba tudnám megoldani hogy bankkártyával tudjak fizetni a google play-en? Legegyszerűbb módszer?
Hitelkártyám nincs.... -
akela91
addikt
válasz
korpicschess #26376 üzenetére
S2-nél az ICS megjelenésétől számítva mennyi idő kellett az első használható CM9/10-hez?
-
wolruf
őstag
válasz
korpicschess #26267 üzenetére
Amit küldtem, azzal a címmel el tudtál érni valamit?
-
peter_27
aktív tag
válasz
korpicschess #26265 üzenetére
V20L, vagy V20S-em van smartflash verzióból. Válassz, és elküldöm a linket PÜ-ben.
-
Bolond^^
tag
válasz
korpicschess #26255 üzenetére
Tőlünk is búcsúzol? Mi lesz az utód?
Off: The Mentalist avatar.. faja
-
Levi941127
senior tag
válasz
korpicschess #26156 üzenetére
Ja, szóval a Gingerbread nem képes a dalvikban 2 vagy több magot használni, ezért kell az ICS? kb ennyit szedtem ki a wikipédiáról
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #26104 üzenetére
azt el tudnád adni, de minek? hogy WP7-re válts?
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #26104 üzenetére
Én meg sem venném őket.
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #25946 üzenetére
ROM Manager-t ha letöltöd telóra és elindítod (root jog kell neki), legelső menüpont az lesz, hogy Flash Clockworkmod Recovery. Katt erre, és várj amíg kész lesz. Mivel netről szedi a cwm-et, ide is kell aktív net kapcsolat. Ha wifiről netezel, arra vigyázz, hogy ne szakadjon meg a letöltés, ha esetleg alvó módba megy közben a tel.
Vagy, ha nem tudod ROM Manager-ből feltenni mert pl. nem indul a rendszer, Nvflash alól is fel lehet pakolni egy kicsit régebbit. De még az a verzió is viszonylag új, mennie kell. Ahhoz mindent megtalálhatsz itt (cwm telepítéshez elég az első 3 lépést megcsinálni). -
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #25942 üzenetére
Az jó...ROM Manager szerint erre a telóra 5.0.0.9 a legújabb
Lehet, hogy itt a gond.OPiiPO: Titanium Backup-pal pl. tudsz törölni.Művelet / Eltávolítás / Minden felhasználói és rendszeralkalmazás. Arra figyelj, hogy első lépésként szüntesd meg a kijelölést, mert minden be van pipálva!
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #25942 üzenetére
Tuti nem... de egyre jobb ez a nap... beraktam a microSD-t a SIM foglalatba, S2-ben pont fordítva vannak... azthiszem hagyom mára. K*rva élet....
-
Bolond^^
tag
válasz
korpicschess #25936 üzenetére
Most nézem hogy hátlapomba LG P999 van írva.
Akkor nekem ilyen ROM-ok kellenének?!
-
Bolond^^
tag
válasz
korpicschess #25930 üzenetére
Na..xD én felrakom az EaglesBlood-ot. hátha az jó..
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #25930 üzenetére
Bootloop.
Széép...
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #25911 üzenetére
Szerintem nem fognak különösebben szórakozni JB-vel a "szakácsok", amíg az ICS-t sem tudják 100%-ra megalkotni. Főleg, hogy arra semmilyen garancia nincs, hogy a JB valaha is teljesen üzemképes lesz 2x-en (azaz ICS driverek jók lesznek-e JB-hez...mert arra nem sok esélyt látok, hogy látni fogunk eredeti JB-t, amiből kioperálhatnák hozzá
...).
SamS20: Én erősen agyalok rajta, hogy hagyom a Vibert a picsába. Csak még nincs kinézve az utódja. Van, hogy 40-50Mb-ot zabál. Barátnőmmel használnám leginkább, de az ő kis Ace-ja ilyen zabálás mellett rendszeresen kifagy hívás közben / után.
-
MrChris
nagyúr
válasz
korpicschess #25866 üzenetére
ok, küld! Ettől nem karcolódik? Lehetőleg nem fényes, matt szerű kellene. Mesht aszem nézegettem de kézbe véve olyan durvának, vaskosnak tűnt.
-
god992
aktív tag
válasz
korpicschess #25868 üzenetére
ugyanilyen az én tpu-m is
nekem kinézetre jobban bejön a másik, de amúgy ha megjön ez lesz majd a 4. tok amit a telefonomra rendeltem, mostanáabn elég sokáig tok nélkül használtam, de most rákaptam valamiért megint
-
god992
aktív tag
válasz
korpicschess #25866 üzenetére
nembaj már úgy is vannak karcolások rajta, meg a tok úgy is takarja, a lényeg hogy a kijelzőm legyen szép
amúgy most nekem is tpu-m van, de már unalmas, meg nagyon vastag benne a telefon
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
korpicschess #25772 üzenetére
Én olvastam. Egyedül a RIL/Baseband-ot hiányoltam. De egyébként jó.
Írta valaki, hogy a gyári LG billentyűzet sokat zabál. Nem csak sokat zabál, de nekem folyamatos fagyásokat is okozott. Mióta ki van lőve, azóta kutya baja sincs a telónak. Fentebb írtam, hogy mit használok. Most 100 óránál tartok, s még mindig gyors, stabil. Persze nem olyan smooth, mint a Nova HD az LG Optimus UI 3.0-val, de jó.
Haver meg írt az LG-nek. De a Koreaiaknak. Azt a választ kapta, hogy már folyik a belső teszt, a függetlenekre augusztus végére, szeptember elejére lesz. Európába még nem tudni, hogy mikor.Azt nem garantálják, hogy a szolgáltatós telefonokra is elérhető lesz, mert az az adott operátortól függ.
Ennyit árultak el neki, majd ha hazaérek nyaralásból, mondom neki hogy mutassa meg a válasz e-mail, hátha valamit félreértelmezett. Remélem nem.Ha tényleg így lesz, márpedig reméljük, akkor a főzött romokban is megjelenhet a hardveres gyorsítás. Nekünk az már kész főnyeremény lenne.
Na bízzunk benne, én meg megyek, s élvezem tovább a nyári pihimet!
Jók legyetek!
-
god992
aktív tag
válasz
korpicschess #25772 üzenetére
Etenabol melyik verziot hasznalod amivel ilyen eredmenyt el tudsz erni?
-
válasz
korpicschess #25701 üzenetére
csak a cikkhez nem nyúltak hozzá, de lassan mindegy is . . .
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
korpicschess #25710 üzenetére
A profilokhoz nem nyúltam, alapértelmezetten van és abban sincs semmi kipipálva! A többi nem tudom, h milyen, de pl. "gépjármű" az nincs. Szal passz!
Igazából azt sem tudom, h le lehet-e valahol tiltani a gépjármű módot.
-
tami92
aktív tag
válasz
korpicschess #25712 üzenetére
felraktam a kernelt cwm-ből és bootloop lett az eredménye. akkor még is mi lehet a problem?
-
babhun
aktív tag
válasz
korpicschess #25710 üzenetére
Ahham. Gyári romhoz milyen kernelt lehet feltenni, esetleg link?
-
tami92
aktív tag
válasz
Ha eddig nem etana kernel volt fent akkor mi is a teendő?
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
korpicschess #25706 üzenetére
TweakAIO app-ot is feltettem, de stock kernelt raktam fel, gondolom így azt nem nagyon kell babrálnom
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
korpicschess #25706 üzenetére
Sztem félreértettük egymást: már rég nem nyílik meg semmi, csak átvált "gépkocsi üzemmódba"!
Amúgy az lehet, h nem működött rendesen a gyári romok alatt - sose használtam -, csak azt csodálom, h ezt a módot nem lehet kikapcsolni... valszeg azért, mert app híján nem sok vizet zavar.
ETANA-t feltettem, köszönöm a tippet!
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
korpicschess #25697 üzenetére
Nem raktam fel külön, mostanáig azt sem tudtam, h mit csinál, szal...
Az app-ot elsők között töröltem, Root Uninstallerrel és nem is az a bajom, h még mindig megnyílik hanem, h valami gépjármű módba kapcsol! Igaz nem csinál semmit, mármint ha jól néztem, minden működik attól függetlenül, csak ez most cseszi a csőröm...A mágnes jó irány, köszönöm! De tényleg: a tokjára teszem, ami mágneses füllel zár és akkor jön be ez a mód! Viszont ez felvet egy újabb kérdést, mégpedig, h amióta megvan a teló, így tárolom és eddig ezt nem csinálta (v10d-v20l-v20o)... szal megint passz!
Mindegy, nem rugózom rajta! Azért köszönöm!
Még annyi, h az ETANA kernel mit dob rajta? Valószínűleg kipróbálom, mert már mások is ajánlották, de hol keressem majd a "pluszt"?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Sokan automatizálva vannak,rögtön be kell irniuk valamit a cikk és hozzászólások elolvasása nélkül...
-
Remus389
veterán
válasz
korpicschess #25671 üzenetére
csinálsz cikket a kettő összevetéséről? na az nagyon érdekes lenne nekem
Semmi sem biztos, de valószínűnek tartom az ICS-t. Nem nagyon engedhet meg mást az LG. amint kijön komolyan elgondolkodok rajta, a helyzet az hogy ezt az LG 2X-et a gyenge szoftvere húzza le, de ICS-sel, ha jól sikerül, remélhetőleg bár nagyon megkésve de kiköszörülheti a csorbát
zene: szerintem ez is csak szoftveresen van elcseszve, lehet ICS ezt is javítja, az audio chip pont olyan mint sgs-ben
szóval elgondolkodom...
na gameloftos játékok futnak?
-
válasz
korpicschess #25646 üzenetére
Csak tudod, marhára nem korrekt - SENKITŐL - hogy egy weboldal által írt hír linkelése után ilyet kapjon.
SENKITŐL!Ráadásul hányan lesajnálták azt a másik oldalt, mert ennyit késett - szó se róla, én is szoktam oltani weboldalt, ha késik - erre íme, a mai hír. Szóval?
Remélem kicsit magukba szállnak azon fórumtagok, akikre ez nagyon is vonatkozik.
-
Viper26
nagyúr
válasz
korpicschess #25609 üzenetére
Az igen.
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #25607 üzenetére
Oh, már majdnem azt olvastam, hogy az ICS.
-
RECSKA
veterán
válasz
korpicschess #25582 üzenetére
Akkor linkelj egyet kerlek, mert 15ot probaltam vegig, es messze ez a legjobb...
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
korpicschess #25574 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Gondolom Vadonka Etana-jából a legfrissebb a nyerő. Ezeket találtam, gondolom ezek azok.
Etana -
grobi007
tag
válasz
korpicschess #25193 üzenetére
Köszi az infot!
Még annyi, hogy a DS és sima között?
Melyiket érdemes feltenni? -
vadonka
csendes tag
válasz
korpicschess #25195 üzenetére
az új 2.6 os alatt is már az otf parancs kell! működik az avp, gpu, vde frekvencia csere is a ramhack mellett. az rh-val is jó de akkor az alapértelmezett beállítások lépnek érvénybe a frekvenciákat illetően, de a ramhack működik végülis.
de azt javaslom használjátok az otf scriptet
terminálba:
su
otf -
Rover623
félisten
válasz
korpicschess #25195 üzenetére
otf van a 2.6-ban és a 3.0-ban is.
-
kircsi28
aktív tag
válasz
korpicschess #25193 üzenetére
szia! ram hack az a cm beállítások/ teljesítmény/vm méret igaz?
-
Snoky21
tag
válasz
korpicschess #25174 üzenetére
Jaja úgy lesz vhogy. Am hol találtad a gyári fekete hátlapot?
-
Snoky21
tag
válasz
korpicschess #25170 üzenetére
Nem szeretem a barnát de nem tragédia. Nekem majdhogynem szürkés fekete és majdnem 5ezerrel olcsóbb... köszönöm a segítséget
hétvégén megálmodom milyen színűt és honnan, aztán ha meglesz írok élménybeszámolót
-
bull84ghia
őstag
válasz
korpicschess #25170 üzenetére
Szerintem barnában elegánsabb. Nekem is az van. Mondjuk egy fehéret megnéznék élőben
-
Snoky21
tag
válasz
korpicschess #25167 üzenetére
...és mennyire barna az a barna?
-
Snoky21
tag
válasz
korpicschess #25125 üzenetére
Értem... az a baj h totál kezdő vagyok, nem tudom h nekem menni fog-e a főzött romozás és társai... vmi korrekt leírással biztos meg tudnám oldani a dolgot, de félnék nekivágni. A 2x és az L7 között gondolkodok nagyon. 2x erősebb, jobb, de félek h selejtes darabot fogok ki, az L7 viszont már ICS meg kib*szottul tetszik...
-
Zlika
aktív tag
válasz
korpicschess #25113 üzenetére
Etna az a vulkán nem?
Maradjunk annyiban hogy azért ez a kettőix nem egy olyan rossz darab.DE az is tény hogy én ma ha vennék telefontot akkor valami kissebb gyártótól tenném.Pl.:huya vagy zte vagy ne adjisten alcatel...Basszus sokkal barátságosabb áron kínálnak hasonló hardware-t és a support meg olyan amilyen...De csak nézzétek meg az említett készülékeknek a támogatását xda-n.Rom hegyek vannak!
A következő példám egy tab.Alapból nagyon olcsó.Ghoo tab 7000.Na bumm 1ghz allwinner a10 proci meg 512 RAM + mali 400.Nem egy nagy dolog de teljesen használható!Ha valaki akarna akkor olyan faja rendszert lehetne rá írni/optimalizálni mint a huzat.De nem vegye a paraszt a sok drága cuccot.Jó ami ebben a gépben tényleg negatív az a kijelző.7"-en a 800x480 az nem sok meg a betekintési szögek sincsenek a toppon DE mellett egy cm9-el meg egy Nova launcherrel olyan smooth kis gép hogy csuhajj.De azért egy nexus7-re lecserélném most...Na kicsit off voltam majd legközelebb nem leszek Bocs.
Jaaa akinek meg baja van a p990-el az találja meg hozzá a megfelelő software-t és ennyi megoldva. Lesz egy szerethető gyors korszerű készüléke.Kb egy évig még vagy kicsit tovább azt majd látjuk... -
b3Ro
senior tag
válasz
korpicschess #25103 üzenetére
Feltoltam en is ezt az Etna kernelt, es elegge jol szuperal eddig. 1.2 ghz en hasznalom. Delutanos vagyok, es eddig sokat hasznaltam, 3g es repulo uzemmodot valtogatom. Sok sms-t irtam, es sokat netezek most all jelenleg 48% on. Ami jobb mint a temasek fele kernel hasonlo hasznalatnal.
Eddig megvagyok vele elegedve. -
Bolond^^
tag
válasz
korpicschess #25103 üzenetére
Hát majd kipróbálom, mivel WIUI-val se jó a Play áruházam... "váratlanul leáll." Ezek után csak nálam lehet a hiba, de elképzelni nem tudom hogy mi..
-
bull84ghia
őstag
válasz
korpicschess #25100 üzenetére
-
kircsi28
aktív tag
válasz
korpicschess #25072 üzenetére
feltettem, tökéletes. remélem nem lesznek gondok vele.
cm7.2 csinált olyanokat, hogy elment a térerő és csak újraindítás hozta vissza. ez már mindennapos volt az utóbbi időben.... -
kircsi28
aktív tag
válasz
korpicschess #25069 üzenetére
Most az ami cm7.2-ben van, nem nyúltam eddig hozzá
-
kircsi28
aktív tag
válasz
korpicschess #25058 üzenetére
Még annyit segítsen valaki, hogy HOC, LOC és STOCK között mi a különbség?
-
kircsi28
aktív tag
válasz
korpicschess #25058 üzenetére
Hm... bétát fel merjem tenni??
Működni fog vajon mindenem? -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #25023 üzenetére
igazából mindegy már, visszaraktam az ICS-t, azon úgy is MTP módban használom, ott meg nem írja a sebességet
btw aki kipróbálná az Optimus 4X lockscreenjét a telóján: [Rom] [ics] [Aokp b40] with optimus 4x lockscreen
de nem egy nagy durranás azt kell mondjam, videón jobban nézett ki, plusz a rom se a legjobb amibe portolták
SGS3 lockscreenje jobban bejön -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #25021 üzenetére
ez talált, etana van, de nem a legújabb, hanem a stabil, 3.0.34-es, azzal is lassú?
illetve ICS alatt is lassúcska a dolog, mass storage módban ott is csak 1-2mb/s-ot tud. -
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #25007 üzenetére
Próbáld már ki, hogy 10 méternél vízálló-e.
-
gabcsee
tag
válasz
korpicschess #25007 üzenetére
teszteld légyszi, hogy ha ledobod az 5.-ről, melyik rom-mal + bb-ril párosítással mi történik vele
-
bull84ghia
őstag
válasz
korpicschess #24809 üzenetére
Melegedéssel hogy áll? Mert a nálam az újabb etanák melegedést idéztek elő
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #24809 üzenetére
És még mindig nyomja a random BSOD-kat töltőn és simán egyaránt?
-
bull84ghia
őstag
válasz
korpicschess #24765 üzenetére
Ez a készülék kifejezetten jó készülék de mint a többi másik telefon ez sem hibátlan, de ezek a hibák nem olyan vészesek hogy szer készüléknek keljen titulálni. Nekem ez elött volt pár készülékem:nexus one,play,iphone,galaxy, de nekem eddig ez tetszik a legjobban
-
Regiee
aktív tag
válasz
korpicschess #24765 üzenetére
Várom a leírásod, lehet sokat fog segíteni a döntésemben. Igazából ami nekem hiányozna/nem tetszik az a kijelző lenne a Black után. :/
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #24703 üzenetére
Én a helyedbe Pradára váltanék,könnyű,jó anyaghsználat és összeszereltség...4,3 NOVA IPS kijelző...800Nit fénywerővel,az amoled a felét se tudja...
Cserélhető ikonok benne,most jött ki rá az ICS...
Jobb képeket lő,mint a 2x,a videófelvevő is már 17mb/s-al vesz fel,néztem pár videót,ott már kockásodás nemigen látszódik,mint a 2x-nél....meg az autofocus is rendbe van...
Nem kell várni a tegra kinlódására...
A telefon nagyon gyors,sok aki próbálta már az S2-és a Pradát is,azt mondta,h nem az S2 felé dől a mérce...
És mindez most 99E Ft az Edigitalnál 1 év gyártói garanciával....
Itt egy teszt róla igaz,ez még 2.3...Lehet,h majd én is bepróbálok egyet mert nagyon kecsegtető,meg már elegem van ezekből a szines ikonokból...
-
bostone
addikt
válasz
korpicschess #24703 üzenetére
A generáció váltások közt nem mindig egyértelmű a minőség javulás. A sima galaxy s és az s2 merőben más élmény.
A gyártók profitorientáltak. Nincs szégyenérzetük, amikor beárazzák a készülékeiket. Sőt, egyre inkább elrugaszkodnak a valóságtól. Azaz mégsem, mert a termék a felhasználókhoz kerül. Kifizetik a szemtelenül magas összeget is.
-
bostone
addikt
válasz
korpicschess #24696 üzenetére
Ha csak az ICS miatt váltanál lebeszélnélek róla, mert sajnos még nem eléggé kiforrott a rendszer. Nézz szét a fórumban. Viszont az is igaz, hogy némileg simulékonyabban a készülék működése. Sokan váltanak SIII-ra, a használt készülékek súrolni fogják az elérhető kategóriát.
-
everest140
tag
válasz
korpicschess #24696 üzenetére
Nem fogsz rosszul járni S2-vel
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
korpicschess #24283 üzenetére
köszi, akkor fel is dobom gyorsan
-
grobi007
tag
válasz
korpicschess #24064 üzenetére
Köszi, közben nálam is megoldódott.
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #23968 üzenetére
Az LG német facebookon,irták egy Prada hirnél..
Amúgy az XDA-n vannak Prada fejlesztések??kiváncsi vagyok,h ott jött e már ki ICS, a gyártótól... -
Viper26
nagyúr
válasz
korpicschess #23960 üzenetére
Majd kiderül mit mutat, nekem is Etana lesz/van mellette, most épp fut a TB restore, utána teszt.
-
reflxx
aktív tag
válasz
korpicschess #23900 üzenetére
És szerinted ha majd kijön a 4x annak az aksija jó lesz ebbe? Mert az ~2300mah-os
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #23735 üzenetére
Meguntad az O2X-et, hogy eladod?
-
Levi941127
senior tag
válasz
korpicschess #23735 üzenetére
opsz
igazad van, összekevertem az ICS kernelekkel
-
bull84ghia
őstag
válasz
korpicschess #23644 üzenetére
Szerintem gyorsabb a wiui mint a cm7. De ez csak saját vélemény
-
defy456
aktív tag
válasz
korpicschess #23646 üzenetére
Köszönöm szépen!
Feltoltam egy régebbi 2.6-osat remélem ezzel már jó lesz.
Annyi kérdésem lenne még, hogy az "otf" mit jelent? -
bull84ghia
őstag
válasz
korpicschess #23636 üzenetére
Érdekes dolgokat fog művelni wipe nélkül. Én 3x wipoltam minden egymás után és hiba mentesen futt a wiui
-
b3Ro
senior tag
válasz
korpicschess #23636 üzenetére
Kell neki a full wipe, jol gondolod
-
Tutu7030
veterán
válasz
korpicschess #23472 üzenetére
Én a skinshop.hu-ról rendeltem, egyedi képpel. Szerintem a felrakása sem vészes.
-
hito
nagyúr
válasz
korpicschess #23444 üzenetére
Köszönöm szépen, nézem is! Csak felmásol belső tárhelyre és install zip from SD? GAPPS van benne? Csak mert úgy látom van hozzá külön link.
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #23419 üzenetére
Akkor ha már tok, nekem ilyen van a mindennapokra: [link]. Ez is ajánlott szerintem. Elég minőségi.
-
haxxika
senior tag
válasz
korpicschess #23400 üzenetére
Nemigen... Telenóriásat vettem én is, azon nyomban függetlenítettem.
-
peter_27
aktív tag
válasz
korpicschess #23400 üzenetére
Nemrég landolt nálam egy telenoros 2x, nem független, de 2$-ért levetette rabláncait. Ebay a barátod
-
Levi941127
senior tag
válasz
korpicschess #23398 üzenetére
akkor jó, nem kell ilyenekkel foglalkoznom, mert Etana kernelt telepítek
köszöntem a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest