- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
válasz
jooker82 #35302 üzenetére
Az a gyári egy halom szemét. Elég sok embernek itt nem csinált semmit, pedig kiírta, hogy üdv az ICS világában..... Aztán v20r,s,q, kinek mit rakott fel.
A két mód a kövi (legalábbis szerintem):
1. Smartflash
2. NvflashNa ezek adnak a telefon arcára egyet, az meggondolja magát és máris gyári v30a van rajta.
-
bubus66
nagyúr
válasz
jooker82 #34054 üzenetére
(#34054) jooker82
Olvasom a HSZ-tek én meg már fel se merem tenni a kérdésemet mert nekem se O2-van. Neked, meg főleg tudnod kellene, hogy vannak olyan userek akik képesek a saját telefonjukat is szidni. van nálunk is ilyenre gyere az OFF topicba, kérdezni szeretnék valamit.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
jooker82 #34047 üzenetére
Jah, kb. egy hónapja jött ki az xperia P-re az ICS, tehát valsz. az van a kollégának is. Egy ismerősömnek is xperia P-je van ...ő felrakta az ICS-st, de ugyanolyan röcögős. Jó, hogy 1GB RAM van benne és gyors az sd kártya, de gyenge a procija. Antutu Benchmark szerint a P990 rendesen elveri az xperia P-t. Mióta látta a benchmark számokat le is akarja cserélni egy Motorolla Razor MAX-ra
-
ßrainiac
addikt
válasz
jooker82 #30347 üzenetére
Valoban nem nagy szam a chrome, ics alap bongeszo valahogy gyorsabb, konnyedebb, foleg beallitva a Labs alatt a fullscreen + quick menut. Nem tudom ez van e most nektek o2x-re, en ezt hasznaltam anno meg a nexus s-en.
Mivel nem vettek meg meg a telom, ha nem nagy ervagas, lehet megtartom a 4x melle ha mar annyit vartam ra az ics-t
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
jooker82 #29542 üzenetére
Nagyon igazad van. Ezért van ott az ára ahol. A samsung topicokra pont az ellenkezője érvényesül, ha baj is van, sokszor egymást zúzzák, hogy biztos júzer error, a samsung nem hibázhat. Elég nagy baj van itt a fejekben. Jövőhéten lehet eladom a Black-et 45K-ért (az legalább meg van becsülve, ICS ide vagy oda), és veszek egy O2X-et rajta. De ha így megy tovább, még az is lehet, hogy marad is a zsebemben.
Ők tudják mit csinálnak jooker, ez a kedves vevőknek jó csak. Lassan lemegy a teló ára 35K-ra.
Még az is lehet, hogy párom One P500-át is erre cseréljük, max rádobunk egy S5230-at oszt jó napot......... -
peter_27
aktív tag
válasz
jooker82 #29477 üzenetére
Túllihegve??? Betegesen viselkedni???? Hagyjuk már ezeket a beköpéseket, kérlek!!! Miért nem tartottad meg a 2x-t? Ide jártok más topikból nyugtatni a népet és menteni az lg-t. Minek? Ti könnyen vagytok, mert működik a telefonotok normálisan, vagy legalább elvárható szinten. Könnyű a blackeseknek is mondani, hogy nincs baj az lg-vel, jó meg f@sza minden, mert nekik legalább egy normlisan működő rom jutott. De mi mit mondjunk? Hidd el nem azért tépjük itt a szánkat mert ez a hobbink, nem vagyunk fizetett lg ellendrukkerek sem. Elkeseredésünkben fröcsögünk itt egymásnak mert mást nem tudunk tenni. Engem sem érdekelne az ics frissítés ha működne rendesen valamelyik gyári rom, nem indulna újra, nem fagyna le,nem dobálná el a hálózatot, nem lenne ki nem jelzett hívás, nem lassulna be használhatatlan szintre egy 2 magos, 100+ezer forintos telefon. De ezt az lg-nek a 2 év alatt nem sikerült megoldani. (na jó megszűnt a ki nem jelzett hívás). És ha olvasnád is a fórumot nem csak írnál ide néha pár lg védőbeszédet, akkor te is tudnád.
Most meg bejelentik, hogy a beígértQ2ja nem isQ3-ra a frissítés csúszik. Hát a...ád. Nem érdekelnek az lg újdonsága, launcherei, és egyéb csicsás szarjai. Már csak egy telefonálásra is megbízhatóan használható készüléket szeretnék a pénzemért. Szerintem ez nem olyan nagy kérés.
Ha kiadták volna már azt a nyomorult driver, kernel forrást, a cm csapat százszor jobban használható romot csinált volna az lg-nél, de ez meg biztos égő lenne, de nem baj hamarosan megeszi helyette az nvidia. -
törölt tag
válasz
jooker82 #28317 üzenetére
Persze, ez nem egy autentikus információforrás, csak már baszottul unom, hogy nem tudjuk, hogy kapunk-e vagy sem, mikor kapunk stb. Az LG-nél igazán fordíthatnának egy hangyányi energiát a kommunikációra. Én már azzal is beérném, ha azt nyilatkoznák, hogy ne várjunk, mert úgysem lesz. Legalább nem várakozom és nem kattingatok ide minden nap kismilliószor, hogy vajon van-e már...
Baluka6: nekem van egy gyári headset-em, de csupán egyszer használtam. Azóta vissza van zárva a dobozába. Ha érdekel, akkor odaadom.
-
RECSKA
veterán
válasz
jooker82 #28131 üzenetére
Az a baj, hogy az 512mega keves egy ilyen telefonhoz. Az s2 is csak azert szarnyal, mert 1 giga van benne. A procija semmivel nem erosebb...
Egy jol megirt rendszer rengeteget jelent.
Marpedig az lg icsje lett az egyik, hanem a legjobb 4.0as android...
Ha kijon az ics, jo lesz)
Soha nem latott sebessegre emeli a hybrid rom is ezt a telefont, ugy, hogy a 2. Mag ki van kapcsolva. Mint tudjuk, a 4.0 mar tamogatja, igy ott azert csunyan gyorsulni fog. Haver s2je jo volt 2.3al is, de mikor icst kapott, olyan lett, mintha kicsereltek volna.
1 biztos. Az l7nel gyorsabb lesz a 2x, nem kicsivel, ha megkapja, marpedig az l7 tulajok sem panaszkodnak a sebessegre...
-
baluka6
aktív tag
válasz
jooker82 #28127 üzenetére
Nekem is 2X-em van és többet pénzt nem adok Lg telefonért...eleve kiadnak egy olyan cuccot,amit az ICS-nél régebbi romok igazából ki sem használnak teljesen. Mi várunk erre a frissítésre már egy jó ideje,hogy a nem kevés pénzért vásárolt telefonunkat végre teljesen ki tudjuk használni,ha már ennyit pénzt kiadtunk érte...Vagy is engem ez dühít az egészben.
Te mit szólnál,ha vennél egy luxusautót csak épp az elektronika nem működne benne? -
Dusee
őstag
válasz
jooker82 #28127 üzenetére
pont ezért írtam, hogy a 2X miatt nem kéne elítélni az LG-t, lehúzni se fogom senki előtt a céget, de én többet már nem veszek az okos telefonjaikból.
ez meg had legyen az én döntésemszerk: tudom, hogy nem nekem címezted, csak szerettem volna válaszolni, ha már elindítottam a flame-t
-
Levi941127
senior tag
válasz
jooker82 #28110 üzenetére
Szerintem semmi köze nincs az ICS bejelentésének az Optimus G bemutatásához, esetleg annyira lesz jó az Lg-nek az új teló, hogy picit emelkednek a részvényeinek ára a tőzsdén, bár ezek után ezt is kétlem...
Ahogy az előttem szóló mondta, a remény hal meg utoljára...Ja, de az Lg azt nem ismeri -
Bolond^^
tag
válasz
jooker82 #27248 üzenetére
Szilikontok volt a telefonon. Nem látszott a sérült sarka. Tájékoztattak, vagyis unokatesómat. Neki szóltak telefonon, hogy ezért bizony kérnének pénzt, megkérdezték azt is hogy meg-e csinálják így hogy pénzbe kerül.. én meg beleegyeztem abba a 4ezerbe, ha már ott volt. Mivel nagyon messzi lakok pesttől, így nem akartam felhívni őket, inkább ráhagytam.
-
Máté94
addikt
-
Psychonaut
veterán
válasz
jooker82 #26284 üzenetére
Még nem updatelhető. Pontatlan a cikk, amit linkeltél, egyrész a GSMArena korábban már linkelt cikkére hivatkozik, másodszor a konkrét tweet (Google Translate-tel fordított változata) is azt erősíti meg, hogy az ICS jelenleg tesztelési fázisban van.
Ettől függetlenül nagyon jó hír, csak pontosításképpen.
-
Remus389
veterán
válasz
jooker82 #25762 üzenetére
hagyjuk, majd ha lesz ICS, esetleg akkor
akkor már megérné, de ha nem lesz, akkor minek váltsak?, hisz a hardveres előnyét kompenzálja a szoftveres gyengesége
de még hardveresen se biztos hogy minden téren jobb, mondjuk több téren jobb mint rosszabb
szóval legyen rá gyári ICS, akkor ...
4 colnál nagyobb telót nem akarok
-
Zlika
aktív tag
válasz
jooker82 #25684 üzenetére
Személy szerint én nem tudom...
Szerintem törődjünk csak azzal amink van ne azzal ami nincs.Mehet itt a szájtépés még akár 10,000 hsz-en kereszül is akkor sem tudja senki előrébb hozni/megakadájozni az ics kiadását.(persze azt senki sem szeretné hogy 2x-re ne jőjjön ki ugye???)
-
válasz
jooker82 #25626 üzenetére
Hmm. Emese?
Linkeltem egy hírt.
Amit ma a MA is leközölt.Optimus 2X – ICS frissítés nélkül
Ezért lebunkózni... Csak gratulálni tudok a hozzáállásodhoz, és a többiekéhez!
A JB-es frissítés pedig több, mint várható volt, hogy nem jön a tavalyi palettára. Ez nem is volt kérdés.
A kérdés az, hogy a tavalyi GB-es LG paletta egyáltalán melyik tagja kap ICS-t.
...és JB-t?! -
Balázs1986
őstag
-
jooker82
nagyúr
válasz
jooker82 #25520 üzenetére
Egyikszer csak 1 hsz jön be az LG részéről,másszor meg még plusz 2...
Patrick Luttmann @PaddyJJ16
@LGCanada Get the LG Optimus 2x ics?
Becsukás
Válasz Retweet Kedvenc
12 Júl 25 - 3:08 de. forrás: web · Részletek
Júl 25 LG Canada @LGCanada
@PaddyJJ16 As such, each smartphone is reviewed on a case-by-case, and country-by-country basis to plan and roll out OS upgrades.
Megnyitás
Válasz Retweet Kedvenc
@PaddyJJ16 Each country was responsible for evaluating its product line to determine an upgrade schedule based on the indiv market needs.
Megnyitás
Válasz Retweet Kedvenc
@PaddyJJ16 The Optimus 2X will not be receiving the ICS upgrade. The original upgrade announcement was a general statement issued from HQ. -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #25516 üzenetére
Inkább másold be a hírt, vagy direkt linket adj rá, mert így nem tudom mit kell nézni pedig visszanéztem rendesen.
De miért törölné az LG egy magánszemély twitter bejegyzését? Nem igazán van hozzá közeMeg ha ilyet írt lehet ő is a kanadai hírt vitte tovább... Amúgy ki ez a gyerek?
Majd ha lesz hivatalos LG hír, az lesz a biztos. Addig kár is ezen pörögni. -
Dusee
őstag
válasz
jooker82 #25254 üzenetére
jooker82 & Lolek:
pedig egészen biztos, hogy a távolság érzékelő szórakozik, nem kapcsolja ki a kijelzőt mikor kéne.
nekem viber-nél szokta ezt csinálni, néztem is egy nagyot, mikor hívás után leakarom tenni, és valahol a beállítások közt vagyok...
nem emeled el véletlen a füledtől a telefont egy kicsit, aztán gyorsan vissza? mert akkor lehet nem érzékeli, hogy visszaraktad a füledhez, és úgy hagyja a kijelzőt.
én például szoktam "játszani" a telefonnal egy hosszabb hívásnál, felemelem a telefon alját de a hangszóró még a fülemnél van, stb. -
ntomka
nagyúr
válasz
jooker82 #24943 üzenetére
Nem tenné meg. Egy ilyen bejelentés után győzhetné kaparni össze a részvényeseit. Csak nem elég tökös egy cég sem, hogy megtegye. Valszeg az nvidia is tud egy két szennyes dologról... Pedig az LG-nek nem lenne veszteni valója, nem az nvidia az egyetlen soc gyártó, a PR részlegük meg már mobil fronton amúgy is romokban... Esküszöm ez még jó reklám is lenne nekik.
-
eladogeppc
veterán
válasz
jooker82 #24723 üzenetére
Jah. Pont ezt meséltem a kollégámnak, amikor megvette annó 140 ezerért függetlenül, hogy végre lesz egy erős bivaly telefonja, amire biztos lesznek frissítések.
Akkori erőmű volt !!!
Most szegény fejeli a szekrénysarkát, pedig beszélt az LG magyarországi képviseletével is, és megigérték hogy lesz ICS.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest