- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
mariobros #22039 üzenetére
én nem cserélném el arra, szerintem vastag, és egy idő után biztos megkopik a csúszka szerkezet, és kotyogni/lötyögni fog.
nekem dizájnra se jön be, túl szappantartó formájú, illetve ez a csillogó/fényes műanyag borítás nagyon csúnyán tud kinézni a zsebkarcoktól megkopottan.
lehet, hogy gyorsabbak, jobbak szoftverfrissítés téren, de nagyon átalakítják a romot, és főzött romot rászenvedni egy sonyra az külön mutatvány.
ilyen bootloader, olyan modem firmware...
hardverileg jobb a 2X, szerintem dizájnra, formára is.
neked kell dönteni -
Levi941127
senior tag
válasz
mariobros #22039 üzenetére
Az én álláspontom a telefonokkal kapcsolatban, hogy minimum egy kétmagos legyen 1giga rammal
A Play játék szempontjából kiváló, ez már csak tőled függ hogy mire használod főként a készüléket. Ha megszállott játékmániákus vagy, akkor cserélj, ha nem, akkor ne
Személy szerint én inkább netezésre illetve videólejátszásra, torrentezésre és evidens hogy telefonálásra használom. -
-
no1r
őstag
válasz
mariobros #20658 üzenetére
köszi szépen az infót!
majd meglesem a dolgot, bár eddig nekem a CM9 is faszán működik, persze az ismert hibákat nem nézve. bár őszinte leszek. lassan egy éve megvan a telefonom, és szerintem 10fotót nem csináltam vele összesen (videót meg egyet sem). arra ott van az 550d -
-
dqdb
nagyúr
-
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19799 üzenetére
na Wajk csak kirakta
ez a hellfire rom nem tűnik valami jónak, olyanok nem működnek benne amik cm9-ben igen
pedig elvileg az az alapja
szerk: nem rosszindulatból írta korpicschess (most már megtanulom a neved esküszöm, mindig copy-zni kell
) amit írt, csak ha már hasznos akarsz lenni nekünk, akkor ne egyből a letöltő linket rakd ide, hanem a topik-ját a romnak, és eldöntjük, hogy tetszik-e
nem az elgondolással volt a baj, hanem a kivitelezésselbtw hellfire romnál azt írják, hogy megy a kamera, kiváncsi lennék, hogy a videó része is működik-e
valaki kipróbálhatná
-
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19712 üzenetére
én nem értem, nekem is 32mb-os van és gond nélkül megy
az se jó ha össze vissza cserélgeted a ril-eket, azt rakd fel amit a getril ajánl, és kész
esetleg legújabb gapps-t próbáld meg felrakni.
ilyesmit mellesleg nekem cm7-tel csinált még, de ott el se jutottam a letöltés gombig, rányomtam a market-ra, és azzal a lendülettel ahogy megnyitotta be is zárult -
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19378 üzenetére
nem szégyen az, ha valaki idehozna egy 4S-t, hogy egy az egyben cseréljük el gondolkozás nélkül igent mondanék
de annyit nem érne meg nekem egy iphone 4, hogy ráfizessek.
az amugy fan, nem funa fun kicsit mást jelent
csak azért kérdeztem, mert még az én 2x-emre is el akartad cserélni a galaxy w-d
én az ics miatt vissza szerettem a telefonba -
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19367 üzenetére
ebben a pillanatban rakom fel
megelőztél a kiírással
most a 32-est próbálom, aztán meglátjukszerk: nagyon bika lett ezzel a kernellel
ahol eddig talán megröccent egy tized másodpercre, ott most csak úgy szaladgál
mondjuk ebben biztos segít az 1,3-ra húzott proci is
na már csak a hardveres kódolást-dekódolást kell valahogy megoldani, és egy darabig tuti megmarad ez a rendszergod992:
full wipe-ot csináltál mielőtt felraktad?
mert a telefon része eddig mindenkinek működött -
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19350 üzenetére
fent van ph-n is, én itt szoktam vele konzultálni
Wajkszerk:
isten áldja a google-t, az ics-t, meg még nem tudom kit, hogy végre ténylegesen menti az adatokat a google felhőbe
full wipe után vissza raktam a cm9-et, és wifi jelszó megjegyezve, szedi le az appokat.
erre vártam 1000 éve -
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19347 üzenetére
nem is fogod
wajk (ő készíti az összes wiui romot) küldte fű alatt, tesztelésre.
eleinte az se volt biztos, hogy bebootol-e, először meg is ijedtem, mert a boot animáció után vagy fél percig csak fekete kép volt, aztán jött csak be a rom
amint lesz stabilabb, használhatóbb verzió kirakja xda-rahát azt már vele beszéld meg, nem küldözgetem senki dolgát engedély nélkül, szerintem érthető miért
-
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19276 üzenetére
volt már erre is alpha build, de azt inkább ne is említsük
azon kívül, hogy be bootolt, semmit nem lehetett csinálni veleszerk:
gta 3 akadás nélkül megy max resolution, max visual effect-ek mellett
cm7-en nem ment így húzott procivalszerk2:
kicsit elkiabáltam, itt is megakad néha, kb. mint cm7-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest