- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18596 üzenetére
go launcher ex-et felraktam most, eddig tetszik
Naras:
köszi neked is -
dergander
addikt
valaki tudja hogy root uninstallerel mit töröljek ki hogy a gyári v20l romból eltünjön a twitter és az lg-s facebook...azért akarom eltüntetni mert twittert egyátalán nem használok, és a gyári facebook ratyi...
-
Naras
őstag
Nekem is ADW Launcher EX van... nem tudom pontosan miben is más, mint a sima ADW, de nem szaggat, jól testreszabható, frankó animációk vannak benne, az APP Drawer is folyamatos, stb... GO Launcher EX sem volt rossz emlékeim szerint, s az elsővel ellentétben ingyenes is... Esetleg SPB Shell 3D, ha van rá pár ezresed, nagyon ütős kis kezelőfelület (itt mondjuk már játszik, hogy kinek mi jön be)
-
Dusee
őstag
ti milyen launchert használtok/ajánlotok, ami nem szaggat de azért még jól néz ki és testreszabható?
most adw launcher van (alap temasek kangos), de elég ergya, app drawer szaggat mint az állat, meg az asztalok közti váltás is kicsit darabosnak tűnik.
köszi -
cjvt3o
aktív tag
válasz
BrandonXXV #18587 üzenetére
A rendszer (legalábbis az LG2x-en) alapértelmezésben a /mnt/sdcard könyvtárba mountolja be a belső SD-kártyát, és a /mnt/sdcard/_ExternalSD könyvtárba mountolja a külső SD-kártyát.
(A pontos mount pontokról az fstab ad tájékoztatást.)
Ebből következően a belső SD kártya gyökerében léteznie kell egy _ExternalSD elnevezésű könyvtárnak, különben nincs hova mountolni a külső SD kártyát.
Az alkalmazások - ha jól tévedek -, leglábbis 2.3-as droidon nem telepíthetőek a külső SD kártyára - legalábbis bütykölés nélkül -, feltételezésem szerint azért, mert az SD kártya helyét környezeti változóból olvassa be az adott alkalmazás, ez pedig szintén szvsz az alapértelmezett SD kártyát mount pontját tartalmazza (ami a telefonok többségénél (?) az egyetlen SD kártya, egyes telefonoknál pedig a beépített). Az alkalmazások, illetve a telepítési környezet nem ad lehetőséget arra, hogy a filerendszert feltérképezzük és kiválasszuk a telepítés helyét. Ez önmagában egyébként nem (lenne) probléma, hiszen nem igazán hasznos, ha a laikus felhasználó úgy módosítgatja az alkalmazások környezetét, hogy sem az operációs sem a filerendszer, sem az adott alkalmazási környezetet nem ismeri, nincs tisztában az összefüggésekkel, stb. A problémát a másodlagos (sokadlagos) partíciók kezelése jelenti, egyelőre számomra úgy fest, hogy ezeket kifejezetten HOME célzattal találták ki anno, illetve a megoldásra vonatkozóan az Android fejlesztőivel nem volt konkrét megállapodás.
Arról fogalmam sincs, hogy az ICS erre a problémára ad-e megoldást (sajnos az ICS tesztekben ennél sokkal kevésbé érdekes funkciókat szoktak kivesézni az újságírók, mint pl. az arcfelismerés, vagy a képernyőre applikált vezérlő gombok).
A fórumon korábban már volt egy kis szál erről, például abba az irányba, hogy mondjuk egy CLASS 10-es 8-16-32 G-s SD kártyával esetleg teljesen ki lehetne zárni a belső SD-t a játékból az fstab módosításával (ha ez megoldható, akkor egyébként az FS r/w sebesség jelentősen nőni fog, mivel a belső SD nem egy túl gyors darab).
-
Dusee
őstag
válasz
kristoof92 #18591 üzenetére
köszi szépen.
más:
nektek csinált már olyat, hogy neteztek, és egyszer csak a képernyő fekete lesz, a gombok világítanak és semmire se reagál?
ez újdonság. -
Dusee
őstag
van valami olyan app, amivel lehet szabályozni, hogy melyik appok kaphassanak internetet?
miui-ban van ilyen integrálva, és elég hasznos kis cucc, csak most át álltam cm7-re, kicsit otthonossá teszem -
Naras
őstag
válasz
BrandonXXV #18587 üzenetére
Nekem 3 részre tagolódik, az egyik SD-Kárty, a második a Belső memória (rendszer), a harmadik pedig Additional Storage (ez a belső, de lehet, hogy fel vannak cserélve).
Kivettem az SD kártyát, és újraindítottam a telefont, így az elsőnél azt írja, hogy Nem érhető el, de a "helye" ott van... neked az sincs? Ha van, de nem érhető el a felirat, akkor a kártyával lehet valami, vagy be kell mountolni, vagy nemtom... ha kiírja, akkor meg meg kéne keresni, hogy milyen konyvtárnak/meghajtónak van becsatolva.Mogcaa Olyan kernel kell, ami támogatja, továbbá egy app, amivel beállítod. de egyébként tök felesleges húzogatni.
-
Mogcaa
aktív tag
cm7-et hogyan tudom overclockolni???
-
dergander
addikt
válasz
korpicschess #18583 üzenetére
eddig sose fagyott le a telefonom csak mióta kipróbáltam a tesztkernelt.
-
korpicschess
veterán
válasz
dergander #18580 üzenetére
Kétlem, hogy a kernel hibája. 4%-ot merültem az éjszaka alatt. Most 64%-on állok, folyamatos wifivel, igaz csak 1 óra 20 perc kijelzővel. Volt egy kis térerő problémám, elment aztán repülő mód, vissza és utána jó lett. Lehet, hogy azért, mert 2G és gsm onlyban vagyok.
-
Naras
őstag
válasz
BrandonXXV #18579 üzenetére
A Beállítások/Tárhely menüben két memóriakártyát is kell írnia, egyik a külső, másik a belső, ergo két Leválasztás menüpont is van... nálad nem?
-
peter_27
aktív tag
válasz
BrandonXXV #18579 üzenetére
miui alatt a "_ExternalSD" mappa a külső sd kártya
-
dergander
addikt
kipróbáltam vadonka tesztverziós kernelét , de sajnos nem az igazi ....tegnap és ma este újraindult ok nélkül , valamint az akksit is zabálja éjszaka alatt sikerült lemerülnie 75%ot szal visszaraktam a sima verzióót.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Weeman1 #18578 üzenetére
Adott a telefon 8 gigás memóriája, ebből nekem 5,5 gigát úgy lát, mintha az lenne az SD kártya, a többit a teló használja. Tehát, ha leválasztom, akkor azt választja le. A microSD-vel tök mindegy mit csinálok, bent van-e vagy kiszedem. Gyanítom az lehet a baj, hogy a teló memóriája van particionálva és ezért a microSD-t már nem látja... persze lehet zöldségekete beszélek. Ha mégis így lenne, hogyan tudom ezt kiküszöbölni? Mert most az 5,5 giga hely már majdnem fullon van és a microSD meg tök üres...
-
Weeman1
veterán
válasz
BrandonXXV #18576 üzenetére
Nekem látja tökéletesen,
próbáld meg kiszedni,visszarakni.
Sd kártya leválasztása,csatolása. -
Dusee
őstag
válasz
BrandonXXV #18576 üzenetére
rakd bele
viccen kívül mi a probléma pontosan? -
BrandonXXV
aktív tag
Mit csináljak, hogy a 8gigás microSD kártyámat is lássa a teló MIUI alatt?!
-
Dusee
őstag
v20l a legfrissebb gyári rom amit smartflash-el vissza lehet rakni?
-
Tutu7030
veterán
Kell nektek romolgatni össze-vissza.
Mióta feltettem a nightly 202-t( a megjelenése napján), nincs semmi gebasz a telefonnal. -
Dusee
őstag
na addig mondogattátok, amíg nekem is megfagyott az este töltés közben
lassan kezd kiidegelni a telefon -
zorromoto
senior tag
Hello skacok.
Kicsit off de megkérdezem mert olyan guruk vagytok
Telpítettem egy navit a három betüset. Nos elindítom de azt írja ki hogy : program application database cannot be found'. nagyjából értem hogy mi a nyűgje ,de mit csináljak vele ha ott vannak az adatok amik kellenek?
Ha itt nem akkor priviben is jöhet a válasz.Köszi.
-
BrandonXXV
aktív tag
MIUI alatt hogyan tudom megnézni, hogy mennyi hely van még a microSD kártyán? Ill. hogyan tudom a programokat rábírni, hogy a microSD kártyára települjenek? Mert amit a telefon SD kártyának mond az a teló belső memóriája és nem a microSD...
-
Pokolika
tag
Hi
Nos én is szedtem már szét de nem értek valamit:"Én arra gondoltam hogy le kellene ragasztani valamivel az érintő kábelját"
Nos mikor az előlapba belerakod az lcd-t és utánna a tokot amire minden más van rögzítve,felül ugye át kell hajtani a tokra ahol leragad a helyére(mert ott egy kétoldalú ragasztó van amiről eleve felszedted szóval ragadnia kell)+van rajta egy pici lyuk (a kábelen) ami illeszkedik egy pöcökre a tokon,arra megy a lapka és ugye azon csatlakoztatod.
Valami más hiba lehet szerintem,nem sértettél meg valamit szétszedésnél?
Így raktad össze ahogy mondtam?
De adok egy linket és nézd meg azért itt is:video szétszedésrőlÜdv
-
peter_27
aktív tag
GR5&MIUI1216 Double system v0.7
Erről hallottatok már? Próbálta már valaki? -
Dusee
őstag
nem tudja valaki, hogy a wajkiui az ext3 vagy ext4-et használ, illetve meg lehet ezt nézni valahol?
-
fuzzyka
tag
Hali!!!
A kang féle romomok között kell factory reset vagy csak mehet szépen egymásra??
-
Alexander88
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam felteszem a gyári v20l-t, ami addig jó is volt, amíg nem kezdtem játszani. A Modern Combat 3: Fallen Nation, valamint az Asphalt 6: Adrenaline esetén, ha játszom velük egy 15-20 percet a programból való kilépés után a telefon újraindul. Másnál is előjött ez a probléma, vagy csak engem boldogít így a teló?
-
Balázs1986
őstag
válasz
zsschumann #18553 üzenetére
Nekem is megvan gépen, csak elég vacak a feltöltésem, ezért ajánlom első körön a kész megoldást
Lényeg, hogy elérhetőuser1.0: Nincs mit
-
zsschumann
csendes tag
válasz
Balázs1986 #18548 üzenetére
Háát ha igazán jófej lennék akkor énis visszalinkelhetném, mert le van mentve
-
user1.0
csendes tag
Hi!
Nem tudom kinek mi baja van a telóval, nekem jelenleg 244 órája megy restart nélkül + 110 mega szabad ramom van és jelenleg 2nap 15 óra van az akkuban 8% mellett.
Minden tökéletesen müxik rajta lehet egy kicsit lassúbb már és egy restart rá férne de nekem se fagyás se restrat se semmi. Ja és v20L van rajta.
Balázs thx a linket a hétvégén kipróbálom.
-
Szabie85
tag
válasz
galgocziz76 #18536 üzenetére
Köszi!
-
tommjee
senior tag
Segítésget kérnék ! XP-n sehogy sem tudom megcsinálni hogy háttértárként fogja fel a teló ezt miért van ?
-
MrChris
nagyúr
válasz
galgocziz76 #18536 üzenetére
Azt írja nem kompatibilis a 2.3mammal, le se engedi így tölteni
-
jooker82
nagyúr
Most nézegettem az új pradát és elképesztően smoth lett...a görgetés,zoomolás és a zoomolásnél a mozgatás,mind tökéletesen lett optimalizálva..A menünél is a lapozgatás teljesen akadásmentes...Itt egy videó róla,8 perc után kezdődik a böngészőteszt...
Megcsinálták azt,amit eddig csak az Iphone4-be és S2-be láttunk..
És szerintem mindezt android szinten,csak 1GB Rammal lehet igy megcsinálni.... A mi 2x-ünket,3D-t és Blacket...még kb,ha 5 évig csiszolnák,se lenne ilyen...
Szóval nem a Samsung fejlesztőinek kell,dijat adni,hanem dupla annyi RAM-ot bele és máris könnyebb optimalizálni.... -
sprt
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy életbevágó kérdésem.Most vettem előlapot+érintőt+hátlapot fel is szereltem a telefonra.Működött is de csak addig még meg nem ráztam a telefont
Aztán szétszedtem összeraktam megint és megint addig működött.Én arra gondoltam hogy le kellene ragasztani valamivel az érintő kábelját.Szerintetek is ez lehet a probléma? és ha igen honnan tudnék hozzá ragasztót szerezni? Előre is köszi
-
cross56
senior tag
Őm, most a gép elkezdi telepíteni a drivert de sikertelen, úgyhogy még mindig nem tudom használni.
-
cross56
senior tag
válasz
korpicschess #18532 üzenetére
CM7 van rajta, telefonon rámegyek az USB csatlakozásra, de a gép nem reagál semmit, de megpróbálom azzal amit ajánlott itt az egyik tag.
-
galgocziz76
csendes tag
Ingyen Asphalt adrenaline HD:
-
dinike911
csendes tag
Szasztok! Megvettem a Modern Combat 3 fallen nations játékot a telóra. Este úgy hagytam had szedje le azt a 800megát. Reggel láttam hogy kész csk le kellett okézni és indult is a game. Nem próbáltam ki mert sietnem kellett és sajnos ez után jött az a váratlan fodulat hogy amikor el akartam índítani akkor kirta hogy nem tudja elindítani már nem emlékszem pontosan de az volt a lényeg hogy kell neki 1700mb és töröljek valamit az sd kártyáról.
Namost a küldő sd-n van 23gb, a belső sd-n van 5gb és a belső memórián van 1gb szabad helyEz most mi ?
-
Zlika
aktív tag
válasz
korpicschess #18525 üzenetére
Az én patch-em ment de szarabb lett tőle a bitrate meg valóban a videófelvétel elején fókuszált egyet azt annyi.Ezt így a hajamra is kenhetem...
-
Tutu7030
veterán
válasz
korpicschess #18520 üzenetére
Lesz ebből még nagy keverés, úgy érzem..
Volt, aki év végén írt alá két évet, most meg jönnek ezzel.. -
cross56
senior tag
Hellotok. Olyan gondom lenne a telefonnal, hogy rádugom a gépre az adatkábellel de a gép nem reagál semmit, azon kívül, hogy tölti a telefont.
-
Zlika
aktív tag
válasz
korpicschess #18522 üzenetére
Ja a cm7 alapúról van szó.Van az sd-men valami régi fullhd mod meg autofocus is de nem tudom az már mihez volt...Lehet kipróbálom.Most még úgy is mind1 friss a rendszer.Bár valaki korábban írta hogy nem fogadja néha a hívásokat.Na az nem hiányzik akkor megy vissza valami más.
-
korpicschess
veterán
CM7 alapúban? Mire gondolsz? Én is a kamerákkal bajlódom. Videóhoz van FullHDmod+autofocus, cwm-ből felrakható, de csak a kezdetkor fókuszál, amúgy meg nem. Fényképnél pedig nincs touch to focus, én azt hiányolom. Javítsatok ki, hogyha csak én nem találom.
Most toltam fel a legújabb temasek féle KANG CM7-et, minden ok. Kipróbálom, hogy mivan ha ráflashelem az AndiCP féle kamerát.. gondolom nem fog működni.
-
Zlika
aktív tag
Hi!
Szerintetek eben a gueste2x féle romban lehet valahogy autofocust okosítani? -
korpicschess
veterán
válasz
Tutu7030 #18509 üzenetére
Hali!
Annyit mondok, hogy mi tuti ingyen beszélünk.
Szexárdi telenorban 3 hónapja voltam, hogy hozzanak. Azóta sincs, de hiába volt a listán, pár hete kinyögték, hogy nem is lesz.
Viszont ugye már mondják, hogy ne is vegyen az ember ebben a flottában telefont ha nem muszáj. -
snipr
aktív tag
válasz
kmisi99 #18518 üzenetére
Hát ha kipróbálom, akkor szerintem a minimal-t választanám ironkrnL32MB kernellel... (de akár a complete is mehet, abban több a gyári LG app)... viszont egyelőre Gueste 2.2-n vagyok és ez is veszett gyors/stabil, jó az akkuideje (nagyon aprócska problémám van csak vele: wifi néha nem kapcsol vissza, ezért 3-4naponta kell neki egy reboot)... szóval egyelőre ez nekem tökély, nem fogok váltani csak akkor ha már kellően sok viszhang van a 3.0-ról (egyébként nem tudom miért váltott hirtelen CM alapokra, ha jönne még ki a kettes verzióbol valami minor verzió upgrade, akkor lehet inkább arra váltanék)
-
kmisi99
addikt
ebből a gueste2x_v3.0_Hybrid ből ti melyiket ajánljátok?
-
-
snipr
aktív tag
válasz
Moon70 #18511 üzenetére
Van valami 218-as számu bb és ril (szerintem cm verzióhoz gyártott sorszámozott, még nem talalkoztam vele ezelott)... ezt ajánlja hozza Gueste... szerk.: lehet ez a 20110218-as lenne?! ez még marha régi, fogalmam nincs miert ezt ajánlja :| (ok, odairta, hogy akkuidő... de ha csak az lenne le van xarva, 2napot a 2.2-es Gueste is birt 622-es bb-vel)
Egyébként sebesség? Stabilitás?!
-
Weeman1
veterán
Valaki próbálta már esetleg ezt a romot?
miuiscotland Optimus2x - 2.11.26-ICS -
Moon70
tag
Szia, ma próbáltam, a gueste2x_v3.0_Hybrid_Revolution_Minimalist_Swift.zip verziót, de kiakasztott, hogy a telefonom olykor elfelejt kicsöngeni, amikor hívás van és néma marad, mintha néma üzemmódba lenne téve.
A külső SD kártya helyét is megváltoztatták, nem az _ExternelSD, hanem a mnt/emmc -n útvonalon érhető el.
A hívás gondokra van egy tippem, a V20L-es basebandra tettem fel, CWM-ből, lehet előtte frissítenem kellett volna V20o-ra? -
suppe
tag
Úgy látom Telenor megunta az LG készülékeket... már csak a 3D és RedBull van náluk (üzleti előfizetéssel már ezek sem). Nem lepődnék meg ha a garanciális javítások miatt lenne...
-
snipr
aktív tag
Gueste csinált egy CM alapu mégis "gyári érzetet keltő" ROM-ot... próbálta már esetleg valaki?!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest