- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Eladó az o2x-em, ha valaki éppen vásárlás előtt áll. Makulátlan állapotu, bátran ajánlom.
-
madmike
őstag
válasz
andriska0725 #21023 üzenetére
innen töltsd le és cwm-ből telepítsd.
-
madmike
őstag
válasz
andriska0725 #21023 üzenetére
CWM-ből próbáltad?
-
madmike
őstag
hali!
ma feltettem a nova hd romot, 3.x kernellel, v10b bb-vel és a telo ma 3szor kikapcsolt. Volt hogy nyomkodás közben, volt hogy zsebben. Valakinek ötlet, hogy mi okozza? -
madmike
őstag
Milyen megoldast tudtak arra ha szeretnem galeriat jelszoval vagy mintaval levedeni?
-
madmike
őstag
válasz
andriska0725 #20798 üzenetére
Szia!
Volt hogy nekem seakart menni az általánosan használt progikkal.
javaslom az unlockroot-ot, az fogja vinni. -
madmike
őstag
válasz
drpele #20795 üzenetére
Temasek féle CM7 van a telón. Stock kernellel nem tudom mi volt,mert amióta megvan a teló, kb fél napig volt gyári állapotban.
Van screen off profilol a set cpu-ban és valószinűleg ez volt a ludas mert 216-324-re volt állítva, de most 1-1 lépéssel feljebb vettem, remélem igy már jó lesz.
Köszönöm mindkettőtöknek a tippet -
madmike
őstag
válasz
peter_27 #20789 üzenetére
köszi
az miért van, hogy ha hívnak sok esetben másodpercekig csak rezeg a telo, aztán elkezd csörögni és ujabb hosszu másodpercek után tér magához a kijelzö, igy legalább 5-6 másodperc mire fel tudok venni egy hívást. Illetve amikor telefonálok sokszor nem tudom lerakni mert szintén 5-6 másodperccel azután éled fel a kijelző, hogy elemelem az arcomtól.
cm7+vadonka HOC kernel -
madmike
őstag
válasz
OPiiPO #20653 üzenetére
Szerintem nincs gond az akksival. Ha nem nyomkodom, csak 10-20 perc telefonálás és folyamatos adatkapcsolat mellett estére 60% körül szokott lenni. Szerintem ez nem vészes, persze minden este feldugom töltöre,mert a második nap estélyét lehet nem bírná ki. Az elöző Androidos telefonjaim se bírták jobban. Persze ha netezek, játszok vele, akkor általában estére lemerül.
-
madmike
őstag
válasz
Ra's al Ghul #20633 üzenetére
Én Temasek CM7-es romját használom, vadonka kernelével , teljes megelégedettséggel
-
madmike
őstag
válasz
Balázs1986 #20578 üzenetére
a Temasek féle cm7 van fent
-
madmike
őstag
irkáltok itt a rilekröl, nekem v10b van 1035.21_20110725-ös bb-vel. getrilböl ha felteszek mondjuk egy v20q-t, akkor az ujrainditás után nincs se téreröm se wifi-m semmim. csak ha ujrateszem a telom az segit, de akkor megint v10b lesz rajta. már kétszer is probáltam.
-
madmike
őstag
ujabb gond. nem tudok marketről letölteni semmit.
kiirja hogy letöltés, elkezd a folyamatjelző rohangálni,de semmi. probáltam wifi-n, mobilnettel, telot ujrainditottam,de semmi. -
madmike
őstag
fent van és 1000 a max.
arra rájöttem, hogy a telefon performance beállításainál ki tudom választani hogy mennyi legyen a max freki. belépek setcpu-ba, egy pillanatra látom, hogy mondjuk 1400on megy a proci, de fél másodperc mulva vissza is veszi 1000re és nem is tudom feljebb állítani. -
madmike
őstag
Sziasztok!
Tovabbra se tudom mi van a mobilnetemmel. Reggel bekapcsoltam az adatforgalmat es nem mukodott, csak a telefon ujrainditasa utan allt fel a kapcsolat.
Mas, a Dolphin browser folyamatosan kilep, altalaban 1 percen belul. A gyari bongeszo meg feketen villog... -
madmike
őstag
válasz
korpicschess #20233 üzenetére
mi a különbség abban hogy hány megás? azt látom hogy a 32, 48megásakkal minden működik, a nagyobbakkal már nem. mivel jobb mégis a nagyobb?
-
madmike
őstag
cm9-hez milyen kernelt javasoltok? olyat szeretnék amiben lehet a cpu-t huzni kicsit.
vadonkáét is fel lehet dobni? ha igen melyik verziót? -
madmike
őstag
válasz
Balázs1986 #20220 üzenetére
köszi a kimerítő választ
basebandből melyik a legjobb? Rombol milyet javasoltok, ICS-t vagy Gingerbreadet? Tudom az ICS-ben nem müködik a kamera 100%osan, de miben tud többet? -
madmike
őstag
válasz
Balázs1986 #20217 üzenetére
nem egészen tiszta ennél a telonál a costum rom kérdés. amiröl beszélünk az csak egy baseban? arra jön a rom, amibe integrálva van a kernel is vagy hogy?
-
madmike
őstag
válasz
Balázs1986 #20215 üzenetére
LGP990-V20q
-
madmike
őstag
sziasztok!
Az miért van, hogy rendesen üzemel a telo mobilnetről, bekapcsolom a wifi-t, ugy is müködik,aztán ha kikapcsolom a wifi-t akkor nem müködik mobilnetről. Beállításoknál az adatkapcsolat engedélyezve van ilyenkor is.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta én is 2x tulaj lettem.
Milyen launchert használtok? Amit Zlika linkelt, nagyon tetszik. Van valami hasonló ami már letölthető és stabil is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest