- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
P-SZ-S
aktív tag
Valaki használ jelenleg CM10 nightly-t? Kíváncsi lennék a tapasztalataira (aksi, bugok, videófelvétel)
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
CsIrKeRaToR #35650 üzenetére
SetCPU
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
DCI_market #35622 üzenetére
De hivatalos még nincsen ugye? Ilyen összemókolt bughalmazok már egy éve vannak, ahogy az lg is legalább egy éve hitegeti a vásárlókat azzal hogy nemsokára lesz.
-
P-SZ-S
aktív tag
A sima STOCK verzió a lite, nincs 2 külön kategória neki. Nekem most nagyon stabil és az akksi is meglepően jól teljesít. Már csak chmod hibák vannak benne, de gondolom pár napon belül javítja, addig meg kíbírom a gyári bootanimációt és hogy nem tudom törölni a voicedialert
. Szóval szerintem mindenképp megér egy próbát.
Szerk: Most jött ki újabb kernel vadonkától, teszem is fel.
-
-
P-SZ-S
aktív tag
Na megint jó a vadonka kernel, flasheltem a tweak remove scriptjét, és újból a RIL-t, és most megoldódtak a problémák, akksi időről még nincs infóm, most töltöm.
Kérdés: 800mhz-n használom a telefont, mert bőven elég. Automatikuson undervoltoltja a CPU-t, vagy valamit be kell állítsak hozzá? -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #21641 üzenetére
RIL/BB? CM7 Kangot használsz?
-
P-SZ-S
aktív tag
Tapasztalatok a 3-as vadonka kernellel és a legfrisebb CM7-el:
- Nem működik a google fiók szinkronizálása, se gmail, se market, és be se lehet állítani. Megoldás: flasheljük újra a gapps.zip-et, ezután menni fog a market, viszont egyáltalán nem lesz semmilyen hálózat, csak wifi.
- Nem tudok CWM backupot csinálni, mert nem mountolható a /system, ugyanígy nem tudok semmilyen rendszeralkalmazást törölni, vagy bootanimációt cserélni.
- És valahogy semmilyen sebességbeli változást nem érzek a korábbihoz képest, ellenben jobban merül az akksija.Nincs valami jó kis kernel ezen kívül? Már több hónapja ezt használom, de mostmár ilyen hibákkal tarthatatlan. Ironkrnl-el és geustekrnl-el nem bootol be.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Pistiboy88 #21205 üzenetére
Terminal Emulatorban. rh paranccsal.
-
-
P-SZ-S
aktív tag
Biztos hogy van. Ne valami összewarezolt apk-t tölts le, hanem menj fel a marketre és tedd fel a legfrisebb verziót.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
andriska0725 #20999 üzenetére
Az a baj, hogyhacsak nem az USA-ban vetted a T-mobile-tól a telefont, akkor nem G2X-ed van, hanem Optimus 2X-ed. Az erre való recoveryt tedd fel.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
korpicschess #20988 üzenetére
Jó hogy szólsz, én viszont már a DS-t fogom feltenni. Meg van úgy CM7 Kang is.
-
P-SZ-S
aktív tag
Nektek beváltotta a vadonka lite kernel a hozzá fűzöt reményeket? Nekem wipe és 2 ciklus után is elég ramaty üzemidőm van. A DS kernellel kb kétszer ennyi bírt.
-
P-SZ-S
aktív tag
Volt backupom, most állítottam vissza CWM-ből, de ugyanúgy nem bootol.
-
P-SZ-S
aktív tag
Valaki segítsen kérlek benneteket! Mióta feltettem a CWM Touch recovery-t, nem bootol a telefon. Én is gondoltam majd piikk-pakk visszateszem, de akármelyik recoveryt teszem rá, és akármilyen romot teszek fel nem bootol be. Mindent wipeoltam, mostmár fogalmam sincs mit kéne tennem. NVflash van, és van recoverym is.
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Van még valaki rajtam kívül akinek a telefonja folyamatosan rezeg a legfrissebb CWM recovery módban?
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
korpicschess #20896 üzenetére
Egy tipp: Apple fülessel ne próbálj zenét hallgatni. Nekem Ipod Touch 4G mellé volt és botrányos a minősége.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
dobigabi #20765 üzenetére
SuperOneClick-el root és recovery, utána ROM: CM7 Kang, Vadonka kernel. XDA-Developersen keresgélj. A proci húzásáról tudod is hogy mire jó, és hogy mért szeretnéd, vagy csak halottad hogy "hűde hasít majd tőle a telefon"? Mert azon kívül hogy tudod mutogatni a Quadrant pontszámot semmire nem jó (mármint Tegra 2 esetében)..
-
P-SZ-S
aktív tag
Mi a legegyszerűbb módja egy különálló recovery img felflashelésének? (Nem ROM manager)
-
P-SZ-S
aktív tag
A voodoo sound most tulajdonképpen micsoda? Egy app/kernel/driver? Nem igazán tudom kideríteni... Valaki el tudná mondani hogy pontosan miről van szó és hogy hogy kell feltenni? Annyi tudok hogy jelentősen javíthatok a hangminőségen.
Köszönöm! -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
janes74 #20738 üzenetére
Én is örülök hogy csak szoftveres hiba, mikor feltettem az ICS-t nem volt semmi ilyesmi (mondjuk volt helyette 3 másodperc várakozás amíg egyáltalán hajlandó volt bekapcsolni). Romot viszont nem akarok cserélni: CM7 Kang RC0-74, Vadonka LOC DS, Supercharger V6 script, csodálatos kombó, akksi idő már-már túl jó a telefonhoz képest
. A web böngészés már kezd hasonlítani az iphonehoz. De most már sikerült elérnem hogy az említett hiba olyan rövid ideig van, hogy észre se veszem ha nem minden erőmmel arra koncentrálok hogy lássam.
-
P-SZ-S
aktív tag
Miután rájöttem hogy sose lennék képes kiadni 100k-t egy i4-ért, és ebben az árkategóriában meg messze ez a legjobb vétel, igen megvettem újra
. Mondjuk attól függetlenül az androidot továbbra sem tartom jó operációs rendszernek. 2 napja szórakozom a szoftverrel, és még mindig vannak hibák. Azóta tudom, hogy még tavaly nem azért adtam el a 2x-et mert a telefon volt a rossz, hanem mert az androiddal nem voltam megelégedve. Most beletörődtem és inkább szenvedek vele, minthogy kétszer annyit fizessek.
Hibáról: A kikapcsoló képernyőnél megoldottam, csak hátteret kellett váltani. Jó néhány wipe és script, meg kernelcsere után sikerült elérnem hogy ez a problémás kép minimális legyen, ha nem figyelek oda már észre sem veszem.
-
P-SZ-S
aktív tag
Segítségre lenne szükségem:
A telefonon bekapcsoláskor (készenléti állapotból) egy pillanatra felvillan a fekete képernyő, szürke csíkokkal, de alig észrevehető. Ez kb. egytized másodperc. Valami ilyesmit látok akkor is ha lenyomom hosszan a bekapcsoló gombot és előjönnek a választási lehetőségek, de ott is csak a háttérben látszik, nem tiszta fekete az egész hanem függőleges sávok vannak benne.
Jelenlegi soft: CM7 Kang RC0-74, Vadonka LOC DS, Supercharger V6 script.
Valaki tapasztalt már hasonlót? -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Skynet258 #20697 üzenetére
Azért a GPU gyorsítás nem olyan kis dolog. A 2x és a samsungokon kívül talán az összes gyártó telefonja szaggat a böngészőben. Persze akik még nem fogtak iOS-t vagy WP7-t a kezükben azok nem tudják miről beszélek. Meg az egész rendszert "folyamatosabbá" teszi. A gyári Data limit is hasznos lehet, a multitasking ezerszer jobb az előzőnél, és szerintem jobban is néz ki a téma. Szóval van miért várni.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #20633 üzenetére
CyanogenMod7. Hivatalos ICS-re meg szerintem ne nagyon várj, hivatalos verzió talán október tájékán kijön. De már most vannak rá ICS romok XDA-n.
U.I: Valaki erre?
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Navigálás közben mennyire merül a telefon? Nekem mikor még megvolt nagyon rémisztő volt, kb. percenként ment 1%-ot CyanogenMod alatt. Ezzel mindenki így van?
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
jooker82 #15446 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de nem is ezt kifogásoltam, hanem hogy maga a hardver nem lesz jó hozzá. Mellesleg az a másik baj, hogy elég ritka telefon, az SGS fejlesztők millióknak dolgoznak, a 2x fejlesztők pár 10 ezer embernek, nyilván sokkal jobb munkát hoznak össze többen több embernek.
-
P-SZ-S
aktív tag
Az ICS-ben nagy lehetőség van, de sajnos a fejlesztők nem igazán szeretik a 2x-et, SGS-re már 2 hete vannak ics romok. Hozzáadva tényleg kiábrándító hogy "végleg elavultnak" nevezi a Tegra 2-t. Tehát ha valaki "smooth experience"-t akar az hogy az apple-nál keresgéljen, vagy SGS2-t vegyen.
U.I:: elnézést hogy itt húzom le a telefont ezzel a cikkel, csupán jó fórumtémának szántam.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Skynet258 #15442 üzenetére
"Third, there are the hardware problems that Dianne discussed. The Tegra 2, despite Nvidia’s grandiose marketing claims, is hurt by low memory bandwidth and no NEON instruction set support (NEON instructions are the ARM equivalent of Intel’s SSE, which allow for faster matrix math on CPUs). Honeycomb tablets would be better off with a different GPU, even if it was theoretically less powerful in some respects than the Tegra 2. For example, the Samsung Hummingbird in the Nexus S or Apple A4. It’s telling that the fastest released Honeycomb tablet, the Galaxy Tab 7.7, is running the Exynos CPU from the Galaxy S II."
És Tegra 2 ide vagy oda, egy Galaxy S sokkal hogy úgy mondjam "gördülékenyebb" mint egy 2x, ez persze köszönhető a szoftveres támogatásnak is.
Na itt a lényeg, és itt halt meg az összes Tegra 2-es telefon. Mellesleg ami felháborító az a konklúzió: "hogy miért is nem csinálunk normális UI-t? azért nem mert már 2005-ben elkezdtük és nincs kedvünk előröl kezdeni, és túl nagy munka és idő lenne mindent átírni"
-
P-SZ-S
aktív tag
Nagyon érdekes cikk. Beszél arról hogy mért laggol az android akármelyik telefonon, mikor egy 2009-es iphone kenterbe veri felhasználó élmény téren. Viszont sajnos ír a tegra 2 betegségeiről, ami sok szempontból erősebb mint mondjuk egy galaxy s procija, de pont ott ahol kellene elvérzik és ezért "gördülékenyebb" használni egy Galaxy s-t például. De még rengeted okot ír hogy miért is szaggatnak az androidos telók, a konklózió az hogy " ha már egyszer megcsináltuk, nem kezdjük újra", de talán majd az ICS megoldást jelenthet, de az sem a tegra 2-es telefonok számára, már elavultnak tekinti.
-
-
P-SZ-S
aktív tag
Naras:
Hangminőség javítást baseband cserével javíthatsz, illetve inkább csak kísérletezhetsz vele, illetve más romokkal ha annyira zavaró, de biztos megoldás nincs rá.
FC problémákat ( váratlanul leállást) CWM-ben a fix permissions-al tudod javítani, pár ez is próba szerencse. De mindenképp tedd fel a legfrissebb CM7 nightly-t, azzal csak jól járhatsz. Meg talán egy wipe dalvik-cache sem árt CWM-ben. -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
kmisi99 #14560 üzenetére
Cyanogen elég gyengén teljesít az alsó kategóriás telefonokon, igazán csak 1ghz felett lesz jó. Emlékszem régen a G1-emen milyen laggos és lassú volt. Szóval a blades CM-hez ne igazán hasonlítsd, itt teljesen más érzés lesz.
U.I: Van IPS paneled monitor is, csak 50k-nál kezdődik az ára.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Slovak #14531 üzenetére
Kicsit hátrébb az agarakkal, mélyen tisztelt fórumtárs. Először is nem tudom miből vontad le az a következtetést hogy gyári romot használok, ugyanis minden félét kipróbáltam, és a CM7 bizonyult a legjobbnak. Azt szintén nem tudom hogy honnan vetted hogy nem akarom kihozni a maximumot a telefonból, pontosan azért tettem fel egyszer ezt a kernelt hogy kísérletezzek. A jövőben ha kérhetem maradj távol az efféle gondolatmenettől, ha valaki ír egy 2 soros véleményt a kernelről, akkor te ne költs még mellé egy kis történetet hogy milyen igénytelen az illető. Amit írtam az pedig teljességgel igaz, semmi pozitívumot nem ad az a kernel, csak negatívumot és nem kell csak azért feltenni hogy mindenképpen tudj még valamit lecserélni a telefonodon, meg hogy fel tudd húzni a proci órajelét, mikor a gyakorlatban semmi előnyét nem látod. Inkább az a butaság ha orrba-szájba feltesztek mindent amit csak az XDA piacra dob, anélkül hogy gondolkoznátok előtte.
-
P-SZ-S
aktív tag
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
djstavross #14447 üzenetére
"e.g.Android 1.6 Donut; Android 2.1 Eclair" Mivel a te telefonodon Andoird 2.2 Froyo van, így elvileg nem repülnek az adatok.
-
P-SZ-S
aktív tag
Ebben valaki tudna segíteni?
"Put the xml in the right location in the framework-res.apk using Winzip or something. Then either push it to your phone or put in your ROM and flash it again."
A szöveget értem, de hogy konkrétan mit kéne csinálnom azt nem tudom. Egy ICS CM7 témának a hibajavításáról van szó. -
P-SZ-S
aktív tag
CM7 nightly-hoz milyen baseband passzol? Jelenleg minden oké, de a hívás minőség elég gyatra mindkét oldalon, valamint sokszor csinál olyat hogy hívást indítok, fülemhez veszem a telót és ad valami hangot, aztán mintha mi sem történt volna, visszalép a menübe.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
-SamS- #13916 üzenetére
Üdv!
A kernelt nem csak flashelni kell mintha egy új rom lenne? CM7 Stable mellé felflassheltem a legfrissebb swifextreme kernelt, erre Lg logó után feke képernyő és semmi se történik. Újratettem a CM7-et, most jó, de elmondaná valaki hogy mit csinálok rosszul?U.I.: Mi előtt még valaki írná hogy rosszat tettem fel, nem. Róla volna szó.
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Sehogy nem tudom mountolni az sd kártyát: CM7-en belül nem működik és CWM-on belül se. Valami ötlet?
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
dipeti #13010 üzenetére
Mindenképpen ide kellett trollkodni? Szerinted zenehallgatás közben folyamatosan nyomkodom?
, és nyílván ne úgy képzeld el hogy elhatározom, leülök és akkor 1 óráig folyamatosan netezek, hanem átlagosan. De te nyugodtan bámuld a az album képét, miközben hallgatod a zenét.
-
P-SZ-S
aktív tag
Más tulajdonosok írnának az üzemidőről? Mit és mennyit használnak rajta egy átlagos nap és hány %-on áll estére? Nagyon érdekelne.
Nekem 1 óra 3g, 1 óra intenzív 3D-s, fps játék, 1 óra wifi, 10-20 email és zenehallgatás 4-5 órában. Egy ilyen használattal szerintetek mennyit merülne 1 nap? -
P-SZ-S
aktív tag
Az Lg optimus dual melyik variánssal egyezik meg? 2X vagy G2X vagy egy harmadik?
-
P-SZ-S
aktív tag
Kb. ilyen lesz a hivatalos update: T-mobile G2X video
-
P-SZ-S
aktív tag
Valakinek nincs kedve majd egy videótesztet csinálnia a telefonnal a hivatalos 2.3-al? Gyorsaság, böngésző, UI, stb...
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
balazs8907 #12281 üzenetére
A kijelző részhez: Hidd el ha fizetnének neked akkor se tudnád megkülönböztetni a 60hz-et, a 72-t, sem a 100-at, sem a 6millió hz-t. Most kiemeltél az ezer specifikáció közül egyet amin tudsz lovagolni, de semmi értelme. +23ppi? Oda ne rohanjak... "Szőrösek a betűk": hát talán az SGS-nél még ezt elmondhattad de ott se igazán, szerintem ez is csak rád ragadt a többi fórumról és itt tudod szajkózni. Ja azt még hozzátenném hogy a Samoled panel negyed annyit fogyaszt mint az IPS. A hardveres résszel egyet értek, mondjuk kifelejtetted az 1GB ramot az SGS2-ből. Anyaghasználatról nem illik vitatkozni: mivel mindegyik műanyag, így ízlés kérdése. Tudom hogy pont én írtam hogy erről ne itt vitatkozzunk, de muszáj reagálnom a baromságokra.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
C.Brigante #12273 üzenetére
Csak alapból semmi értelme nem volt arról vitatkozni hogy SGS2 vagy 2x, mert az előbbi kétszer annyiba kerül. Ez olyan mintha bepofátlankodnék a ZTE Blade topikba hogy mennyivel jobb a Nexus S. De ha valaki erről akar vitatkozni akkor menjen a "Melyik okostelefont vegyem?" topikba. Neked van 120k-d rá hogy megvedd, nekem nincs, nyílván te jobban jártál az SGS2-vel, de itt abszolút nem erről van szó.
-
P-SZ-S
aktív tag
Van valami különbség Romolás terén LG optimus 2x és T-mobile G2X között? Csak mert nem értem XDA-n mért van külön topikja.
-
P-SZ-S
aktív tag
Mondjuk a boot idő az ami a legkevésbé sem érdekel, 2-3 naponta kell kivárjam, igazán nem nem zavar ha mondjuk több 1 perccel. De akkor ezek szerint te azt mondod hogy Topogig 2.0-val tökéletes a telefon, nem fagy, nem rebootol, nem dobja le a hívást, progik kompatibilisek? Csak mert jó hallani egy elégedett felhasználót is.
-
P-SZ-S
aktív tag
Ezekről nem beszél senki? Vagy ki se próbáltátok? Nem csak a CM7 meg a Modaco létezik. Nem hiszem hogy egy Rommal se működne stabilan a telefon, de eddig nem volt olyan ember aki az mondta volna hogy perfektül megy a telója. Én meg pont emiatt nem merem megvenni.
Rom1
Rom2
Rom3
Rom4
Rom5
Rom6tome.jr: az LG eddigi üzletpolitikája: mennek a reklámok orrba-szájba, 2 mag meg 3D, mindeni rohan rá és megveszi, aztán majd jönnek az újabb telefonok, újabb reklámok. Csak vedd meg aztán meg tesznek a supportra magasról. Jó üzletet csinálnak. Kérdés hogy ezt meddig tudják megetetni a felhasználókkal.
-
P-SZ-S
aktív tag
-
P-SZ-S
aktív tag
Valakinek valami tapasztalata CyanogenMod 7.1 Stable Rommal?
-
P-SZ-S
aktív tag
Én EZT a videót láttam Cyanogenmod 7.1 stabil verzióval. Elég meggyőző, minden stabil gyors, folyamatos multitouch a böngészőben. Valaki használja már ezzel a rommal? Kíváncsi lennék a mindennapi használat során jönnek-e elő hibák, mert még mindig félek megvenni a telefont. SGS és e között vacillálok.
-
P-SZ-S
aktív tag
Senki nem próbálta közületek gingerbreaddel? Igaz még nagyon béta, de hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest