- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnyakesz
aktív tag
Értem-...
Hát akkor most hogyan tovább? Full wipe vagy mit tegyek?
Rányomok az install zip from sdcardra és FULL fekete képaz kemény?
Másik gond:
Mikor lefele gomb + kikapcs gombot nyomom egy LG logó bejön, aztán hóóót sötétség... ötletek? -
Dusee
őstag
válasz
djnyakesz #19393 üzenetére
ííí, az szép baleset
hát akkor reménykedj, hogy a rom csere megoldja
ez jó kérdés, nem szoktam backup-olni, de titanium backup-ot szokták mondani.
ha jól sejtem most a v20o-t fogod akkor felrakni, ugye?
az előtt mindenféleképp full wipe-olj, mivel más a két rendszer alapja.szerk: na most várjunk, azt írtad, hogy cyanogenmod van a telódon, ugye?
akkor kell lennie cwm-nek is, mivel csak azzal tudod azt felrakni.
én így csinálnám (backup, meg minden fontos adat lementése után):
-teló kikapcs
-hangerő le + bekapcsoló gombot egyszerre nyomva tart, amíg meg nem jelenik a lilás hátterű lg logó (így kell beléptetni cwm-be a telót)
-wipe data/factory reset
-install zip from sdcard (itt attól függően, hogy a belső memóriára, vagy az sd kártyára raktad a rom-ot: choose zip from sdcard (ez az sd-kártya), vagy choose zip from internal sdcard (ez a belső), aztán megkeresed a zip-et
-miután felrakta wipe cache partition
-aztán advanced> wipe dalvik cache
-és reboot system nownagyjából ennyi
-
djnyakesz
aktív tag
Köszi!
Folyamatban vagyok épp...
Nos benézted,nincs wifim
de találtam egy bluettoth adaptert, így a 200!!!!mb-s zipet átküldtem cirka 1,5 óra alatt a telre
Tölt az USB csak nem akarja a telefont látni a gép! Már rég túl vagyok az USB telepítésen... :S nem segített :S
Backupot mivel csináljak? telcsin nincs fennt rá prog
Arra kérlek téged, hogy írd le te hogy csinálnád a fenti paraméterű telefonra az általam letöltött "Rebuild_of_V20o_Gingerbread" nevű rom telepítését
csak hogy tuti ne rontsam el
Thx
-
Dusee
őstag
válasz
djnyakesz #19391 üzenetére
bocsánat, akkor fogalmazok "easy" nyelven
usb problémára: szedd le az airdroid nevű progit marketból. ez egy wifi-s fájl és rendszerkezelő app. wifi-n keresztül fel tudod rakni a fájlokat gépről telóra. jó kis cucc
(wifi-d ugye van otthon?!
)
ezt amugy nem értem. ha meghalt a teló usb portja, akkor egy rom csere hogy oldaná ezt meg?
meg akkor hogy tudod tölteni?
driver ugye fentvan a gépeden?
vagy ha rádugod egyáltalán semmit nem csinál?
mindegy, próbáld ki azért, nekem is segített egyszer: [link]full wipe: ez alatt a ClockWorkMod Recovery (továbbiakban cwm) (ezt gondolom ismered, hisz cm van a telódon) wipe data/factory reset menüpontját értem/értjük.
igen, ez töröl mindent a rendszer partíciódról (az 5gb-os részhez és az sd-kártyádhoz nem nyúl).
ha fontosak az sms-eid, appjaid akkor backup-olj.
a névjegyeket amugy menti a telefon a google account-odba, ha bekapcsoltad a szinkronizálást (beállítások>fiókok és szinkronizáció>google account-od>címtár szinkronizálását kell bepipálni).tehát első sorban tedd fel az usb drivert, ha nem lenne fent, és ha az után se javul meg a probléma, akkor tedd fel az airdroid-ot.
ha kell még segítség nyugodtan írj -
djnyakesz
aktív tag
Köszi a választ!
Az a baj hogy te "pro" nyelven beszélsz, én meg "easy" nyelven
ROM Flash: Öhm most próbálkoznék egy V20oval vagy mivel, de az a gondom, hogy az USB-t nem ismeri fel a gép, szar az USB portja a telefonnak (csak mert a kábel tuti jó, más gépen néztem, más telcsivel)ROM Flashel biztos az USB rom is megjavulna!
Probléma: nem tudom feltenni a romot, hogy tudjak flashelni!Full wipe: teljes törlés... ezt megjegyeztem mert egyszer minden telefonszámot elvesztettem miatta!
Titanium backuppal csináltam most névjegy mentést, de hogy tudok tovább lépni ha szar az uSB???
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem írtam mert minden tökéletesen ment a telefonnal, de most nagy gondom van:
Android 2.3.7
cyanogen 2.6.32.45 nightlyA gond a következő:
A telefonban volt egy SIM csere (független) és (bár lehet nem ez a fő baja) fogja magát a telefon és sokszor lekapcsolódik a hálózatról, de ha ezt nem is teszi, beszélgetés közben kifagy, akivel beszélek "elrobotosodik" és mintha be lenne akasztva a hangja, a telefon szkreccselKérdés: mivel oldhatom meg ezt a problémát!?
Más: Az internet mióta Tmobilról Vodára váltottam, lényegesen lassabb, sőt a 3G bekapcsolásával NINCS net!
Az miért lehet!?Köszi a válaszokat!
-
Máté94
addikt
Szépen leszívta ICS az aksit, miközben csak a zsebebemben volt. 12 óra alatt ki is kapcsolt.
-
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19378 üzenetére
nem szégyen az, ha valaki idehozna egy 4S-t, hogy egy az egyben cseréljük el gondolkozás nélkül igent mondanék
de annyit nem érne meg nekem egy iphone 4, hogy ráfizessek.
az amugy fan, nem funa fun kicsit mást jelent
csak azért kérdeztem, mert még az én 2x-emre is el akartad cserélni a galaxy w-d
én az ics miatt vissza szerettem a telefonba -
mariobros
tag
Húúú az egy hosszú történet
Voltam én Apple fun is, még nagyon rég (tudom szégyeljem magam
) A lényeg, hogy először volt Milestone-om, 3 Galaxy S-em, Desire-em, Desire HD-ém, Motorola Droid 2 Global-om, és Galaxy W-ém
Közben volt csomó WP7-em is
És most már elegem lett a csereberéből, szóval ennél a telefonnál megállok, mert úgysincs jobb ilyen árkategóriában, pénzt meg már nem szeretnék áldozni telefonokra. Huff mire ezt leírtam
-
mariobros
tag
válasz
noname626 #19373 üzenetére
1.5GHZ
De amúgy nem fogom így használni, max ha töltőn van. Mellesleg nem nagyon érdekeltek a benchmarok, most is csak kíváncsiságból nyomtam egyet. A lényeg, hogy a rendszer sokkal gördülékenyebb
Amúgy OC nélkül, a régi kernellel olyan 5200-5400 pontot kaptam, de a memkarim lassú, azért most is visszahúzta ennél a tesztnél.
-
mariobros
tag
Hát az AnTuTu nekem ennyit adott OC-vel, és a 64mb ramhack-el... Nem rossz
-
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19367 üzenetére
ebben a pillanatban rakom fel
megelőztél a kiírással
most a 32-est próbálom, aztán meglátjukszerk: nagyon bika lett ezzel a kernellel
ahol eddig talán megröccent egy tized másodpercre, ott most csak úgy szaladgál
mondjuk ebben biztos segít az 1,3-ra húzott proci is
na már csak a hardveres kódolást-dekódolást kell valahogy megoldani, és egy darabig tuti megmarad ez a rendszergod992:
full wipe-ot csináltál mielőtt felraktad?
mert a telefon része eddig mindenkinek működött -
god992
aktív tag
na felraktam ezt a cm9-et próbaként és folyton azt irogatta ki hogy android phone alkalamazás leállt, így se telefonálni se smeezni nem tudtam, pedig először nagyon tetszett, mert betöltötte azokat az alkamazásokat amiket v20o-ba telepítettem és futatta is őket csak folyton kidobálta ezt az üzenetet, de amúgy nagyon szuper rajta minden, ha kész lesz belőle egy végleges verzió lehetséges hogy ezt fogom használni gyári helyett, le a kalapommal a fejlesztők előtt!
-
mariobros
tag
Na már van costum kernel CM9 alá
Még brutálgyorsabb lett a teló (lehetséges ez egyáltalán?
) Van benne OC, és RAM hack. Egyedül a Voodoo Sound-ot hiányolom... Érdemes a 64mb ramhacket-et felrakni, mivel a videó lejátszás, felvevés úgyse működik (és ugye ez azt brickeli, de jelen esetben számunkra lényegtelen) Letöltés: [link]
-
korpicschess
veterán
Megyek vissza GB-re. Ez még használhatatlan. Battery drain, random fagyások, több minden nem indul stb... Tesztnek jó volt
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Ma délután veszem át a készüléket a XIII-ban.
Nem lenne esetleg ráérősben vki aki segítene nekem egy habos kakaó mellett gatyába rázni az új cuccot.
Nekem nem erősségem a Root stb.... és talán egy hozzáértő segít a megfelelő programok telepítésében is. -
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Március elején lehetőségem lesz venni, egy ilyen telefont, a kérdésem a következő, melyik színben néz ki legjobban, barna, fekete, vagy esetleg fehér?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
tothl
addikt
válasz
ntomka #19355 üzenetére
Még nem próbáltam, DE ha eleve ICS specifikus és nem megy egy-két dolog, az nem egy olyan nagy baj, CM7 alatt eleve nem léteznek ezek. A többi előnye viszont megvan az ICS-nek. Nekem tetszik a gyönyörű felület, a sebesség és az új alkalmazások.
Nagyobb a váltás, mint Froyo és Ginger között. -
tothl
addikt
Nos én vettem egy nagy levegőt és átálltam ICS-re.
Most importálom be a régi progikat.
A legújabb builddel már jó a kamera, egyedül a mozgóképfelvétel nem megy. -
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19350 üzenetére
fent van ph-n is, én itt szoktam vele konzultálni
Wajkszerk:
isten áldja a google-t, az ics-t, meg még nem tudom kit, hogy végre ténylegesen menti az adatokat a google felhőbe
full wipe után vissza raktam a cm9-et, és wifi jelszó megjegyezve, szedi le az appokat.
erre vártam 1000 éve -
Dusee
őstag
válasz
mariobros #19347 üzenetére
nem is fogod
wajk (ő készíti az összes wiui romot) küldte fű alatt, tesztelésre.
eleinte az se volt biztos, hogy bebootol-e, először meg is ijedtem, mert a boot animáció után vagy fél percig csak fekete kép volt, aztán jött csak be a rom
amint lesz stabilabb, használhatóbb verzió kirakja xda-rahát azt már vele beszéld meg, nem küldözgetem senki dolgát engedély nélkül, szerintem érthető miért
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #19343 üzenetére
Ha van CM, akkor van MIUI is.
-
Máté94
addikt
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19340 üzenetére
ez a miui v4 portolva optimus 2x-re.
ugyan azok a funkciók működnek, mint cm9-ben, csak miui-sítva
hátrány, hogy a mobilhálózat egyáltalán nem megy
szolgáltatót megtalálja, vannak apn-ek is, de térerőt nem talál, s így se hívás, sms, mobilnet
de indulásnak nem rossz, legalább már ketten dolgoznak ics-vel p990-re -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19338 üzenetére
wajk küldte tesztelésre
-
Dusee
őstag
-
Meekrob
tag
válasz
jooker82 #19331 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Még bárkinek van hozzáfűzni valója, nagyon érdekelne
.
Ez előtt csak feature phone-om volt szóval lehet, hogy nagyon triviális lesz a kérdésre a válasz, de fw-t mindne szolgáltatónál könnyen és legálisan frissíthetek gyárival, ugye(engem elsőre nem hiszem hogy zavarna a gyári android).
Köszi
-
Dusee
őstag
válasz
Meekrob #19329 üzenetére
szia!
vennék
egyedüli ellen érv amit feltudok hozni a telefon ellen (inkább a gyártó ellen), az a szoftvere.
a gyári android elég ergya, de ha nem félsz kicsit mókolni, sőt ha még szeretsz is, akkor ez a te telefonod
külsőre teljesen szubjektív a dolog, nekem bejön, tetszik, hogy nem egy pehely könnyű telefon, érezni, hogy van valami a kezedben, de még a teljesen vállalható kategóriába tartozik a súlya.
fogásra nagyon kényelmes.nagyjából ennyi, úgy is írnak majd mások is
-
Meekrob
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Érdekel a véleményetek erről a készülékről, ma vennétek-e ilyet.
(mellesleg ezen és SE Arc S-en gondolkozom most épp)Van-e valami ami kifejezetten tetszik/nem tetszik a készülékben.
Köszi
Balázs
-
Dusee
őstag
cm9-eseknek:
[link]
megcseréli az sd-kártyákat, tehát az internal lesz az sdcard, az sdcard az emmc.
teszteltem, működik.
simán cwm-ből flash, és kész -
Dusee
őstag
ki jött egy kisebb frissítés cm9-ből.
"Updated builds with minor bluetooth (power issues), wifi (first boot errors), and camera (barcode scanning) fixes."
[link] -
Máté94
addikt
válasz
korpicschess #19320 üzenetére
Kamerán belül működik, viszont ami szemet szúrt, az a fényerő szabályzás.
-
mariobros
tag
válasz
korpicschess #19320 üzenetére
Na az komoly!
Elviekben annak nem is kéne mennie
Vagy már jött ki új verzió?
-
mariobros
tag
Én fent hagytam, napi használatra tökéletes
Persze csak annak akinek nem fontos a kamera, és a videó lejátszás hiánya. Viszont, ha azt javítják, és a memóriakártya bibit (nekem szerencsére van egy 16GB memkarim) egy hibátlan ICS-ét kapunk
Néztem a Google+-on, hogy az elülső kamerát már megtudta csinálni a csávó, hogy menjen!
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #19314 üzenetére
Rendben, nem is azért mondtam. Csak tipikusan minden telónál az van, hogy az első jött ment ROM-ot kipróbálják az emberek, aztán megy a panaszkodás. De ha te nem így teszed, akkor no problem!
-
Máté94
addikt
válasz
korpicschess #19314 üzenetére
De nekem anélkül is van. Na most ez mi?
-
korpicschess
veterán
válasz
Máté94 #19311 üzenetére
Persze tettem, nyílván kell, gmail, market, stb... Ezt: [link]
Naras: ugyan olyan, mint a Nexus-on, alap kinézet. A beállítások, a status bar, a kattintás, az animációk...
Nyílván még kezdetleges... A videó dekódolás nem megy még csak procival, 1080p így nincs.
Nem vészes elsőre. Még custom kernel sincs. Antutu 5500-at dob, 1 GHz-en. A fura, hogy a RAMra kevesebbet ad.
ICS link: [link]ntomka: Nem tudom miért pont nekem mondod, aki sosem szaroztam.
Csináltam NANDroid backupot a belakott CM7-emről nyílván. Nagyon meglepő a sebesség, HD2-őn akadt minden, itt meg.... Úgy éreztem muszáj kipróbálnom, jól tettem, nyílván úgy kezelem, mint egy próbát, nem róvom fel a telefonnak ha valami nem úgy megy ahogy kéne.
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #19310 üzenetére
Ha a kinézet a fontos, ott a MIUI. Ha az is, hogy ne fagyjon össze minden műveletnél a teló, és lehetőleg minden rendeltetés szerint működjön, akkor is ott a MIUI vagy CM7, esetleg a legújabb gyári customok. Nem értem miért kapkodni egy eleve pre-alfa-ként hirdetett cuccal.
Aztán én szóltam, nem szeretném olvasni holnaptól, hogy "ez de szar"... -
Naras
őstag
válasz
Miben szebb? Pár képet fel tudsz dobni valahova?
Egyébként még ha szebb is... működik benne egyáltalán valami?
Nomeg, ADW - vel olyanra formálom a kinézetet, amilyenre kb. akarom... -
Máté94
addikt
válasz
Egy pár reboot után tényleg jobb. gapps-ot te tettél fel vagy nem? Egyáltalán kell?
-
Máté94
addikt
válasz
korpicschess #19307 üzenetére
gapps-nélkül nekem is. Viszont elfelejtettem feltenni a javítást, innen meg nem tudom élérni az SD kártyát. :/
-
Naras
őstag
Nah, újraindítottam a telót így kb. 220 óra után, nem volt belassulva, minden ment pöpec, csak a WIFI nem akart bekapcsolni valamiért...
Csak azért osztottam meg, mert sokan panaszkodnak, hogy 1-2 naponta már újra kell indítgatni...
Egyébként mi ez a nagy ICS őrület?
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #19306 üzenetére
Egyből felment, minden ok.
-
Máté94
addikt
Nekem eddig 5 perc alatt nem sikerült bebootolnia az ICS-nek... hiba volt felteni gapps-ot? Vagy csak türelmetlen vagyok?
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #19302 üzenetére
2 fajta custom rom van
egyik amit a gyáriból hegesztenek, lásd a Paul féle Fr romok, illetve az azokra épülőek...
meg van a CM7 meg CM9 most, amik kb nulláról indulnak, a Google által hivatalosan kiadott forráskóddal dolgoznak, alakítják adott készülékekhez, ezért is nagy probléma ha nincsenek meg a gyártó által kiadott driverek, mivel nem mindegy hogy gépen is pl Realtek hangkártyád van, nem lesz hozzá jó a Creative driver... amihez meg nincs driver, azt meg kell írni... tehát a CM csapatnak nem könnyű a munkája ezen a téren...
ja és igen CM9 az ICS, CM7 az GB
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #19300 üzenetére
CM9 nem egyenlő kiszivárgott
ők eleve kiadják mint nightly, aztán alakul, csak már közben is használhatod...
kiszivárogni gyári rom szokott, de nem rémlik, hogy ICS-ből lenne olyan egyelőre
nem beszóltam, csak helyesbítettem
persze, ha gyári is van már beta valahol, akkor bocsi, nem szóltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest