- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriska0725
tag
sziaztok. rootolni akartam a telómat, de valami nem kóser. se a superonclick nevű programmal, se más telefonra telepített alkalmazással nem tudom megcsinálni. valaki nem tudja mi a hiba?
-
madmike
őstag
válasz
drpele #20795 üzenetére
Temasek féle CM7 van a telón. Stock kernellel nem tudom mi volt,mert amióta megvan a teló, kb fél napig volt gyári állapotban.
Van screen off profilol a set cpu-ban és valószinűleg ez volt a ludas mert 216-324-re volt állítva, de most 1-1 lépéssel feljebb vettem, remélem igy már jó lesz.
Köszönöm mindkettőtöknek a tippet -
Tesztelo.hu
senior tag
-
madmike
őstag
válasz
peter_27 #20789 üzenetére
köszi
az miért van, hogy ha hívnak sok esetben másodpercekig csak rezeg a telo, aztán elkezd csörögni és ujabb hosszu másodpercek után tér magához a kijelzö, igy legalább 5-6 másodperc mire fel tudok venni egy hívást. Illetve amikor telefonálok sokszor nem tudom lerakni mert szintén 5-6 másodperccel azután éled fel a kijelző, hogy elemelem az arcomtól.
cm7+vadonka HOC kernel -
vadonka
csendes tag
válasz
ntomka #20786 üzenetére
ha a rom-al megy saját kernel is akkor igen, de meg fogom csinálni, hogy az etana.conf-ba be lehessen állítani a ramhack-et, így ha felrakod a kernelt akkor onnan szedi a ramhack méretét és eleve azzal teszi fel, nem kell külön a scripttel cserélni. ez lesz a legegyszerűbb.
-
deminos
aktív tag
válasz
madmike #20785 üzenetére
Amit én tudok az az, hogy telóra letöltesz google play-ről valamilyen file manager-t, ami persze tud wifi-n keresztül hálózatot kezelni. A gépen pedig meg kell osztanod valamelyik mappádat írási joggal (windows alatt egyszerűen beraktam mindenkit teljes hozzáféréssel), amibe aztán az előbbiekben letöltött file manager segítségével tudsz másolni a gépre.
Általánosságban és röviden ennyi, remélem érthető voltam. -
vadonka
csendes tag
válasz
ntomka #20780 üzenetére
mivel elfelejtettem beépíteni a telepítőbe, hogy vegye figyelembe a meglévő ramhack-et ezért most kernel csere után ha akarsz használni ramhack-et akkor kell az rh script.
de mivel a nehéz munka megvan ami a forráskód túrkálása volt, a telepítőbe betenni, hogy vegye figyelembe a meglévő ramhack-et és ne írja felül nem egy nagy művészet. a kövi verzióban benne lesz.
addig kell az rh script kernel csere után
-
n3zold3r
csendes tag
válasz
vadonka #20779 üzenetére
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerinted érdemes használni ezt a [V6 Supercharger] scriptet? Én egyszer már felraktam régebben, de nem sok változást érzékeltem, bár egy kicsit mintha jobb lett volna de lehet hogy csak placebó
-
andriska0725
tag
Melyik főzőtt ICS romot ajánlanátok a leginkább?? elérhetőséget is küldjetek hozzá légyszi.
-
vadonka
csendes tag
sziasztok
kiraktam egy új kernelt a szokásos letöltési helyre.
- az OTF frissítve, jobban kezeli a powersave és a nitró opciókat, aksi túlmelegedés elleni védelem került bele, stb.
- új battery driver verzió is van, ez egy lite verzió hasonlóan (ha nem jobb) üzemidőt produkál mint a ds driver de a vicces aksi százalék ugrálások nélkül
- a linux kernel frissítve 2.6.32.59-re, bár ez minket nem igazén érint
- az nvrm daemon binary a telepítővel együtt frissül a legújabb v20q-ban lévő verzióra. a cm7-ben még a régi v10d verziója van már régóta.letölthető a gyári aksi driveres, a ds és a lite is külön külön, választható a light vagy a high overclock verzió ahogy eddig is.
-
deminos
aktív tag
válasz
peter_27 #20745 üzenetére
Köszönöm az infókat.
Ha ezeket valóban Mbit/s-ben írtad, akkor nekem még panaszkodni sincs okom, mert ez akkor majdnem a fele az enyémnek. Átszámítva olyan 6-7 Mbit/s-el szokott másolni nálam.
Mert ez így érthetetlen, hogy a net megy max-on wifi-n (25Mbit nálam, anyáméknál digivel 40Mbit), de hálózaton másolni gépre alig 6-7Mbit.
Ennyire leterhelné a telefont a hálózat kezelés?
Abszolút gyári a telefon, 2.3.4+v20l, a távolság nem számít semmit, mert 0,5m-ről és 5m-ről is ugyanolyan "gyorsan" másol.
Másnak nincs esetleg eredménye telefonról gépre wifi-n keresztül? -
dobigabi
csendes tag
Valami nem jó a win7/32 driverrel már vagy 20x instalálja magát...
-
dobigabi
csendes tag
Hol a hiba ha SOC 2.3.2 verz. "rooting device - Step 5-nél megáll!! segítséget előre is köszi.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
dobigabi #20765 üzenetére
SuperOneClick-el root és recovery, utána ROM: CM7 Kang, Vadonka kernel. XDA-Developersen keresgélj. A proci húzásáról tudod is hogy mire jó, és hogy mért szeretnéd, vagy csak halottad hogy "hűde hasít majd tőle a telefon"? Mert azon kívül hogy tudod mutogatni a Quadrant pontszámot semmire nem jó (mármint Tegra 2 esetében)..
-
dobigabi
csendes tag
Üdv. mindenkinek! Ma vettem egy LG P990-t és gyári 2.2.2 van rajta. szeretnék segítséget ahhoz, hogy melyik soft-ot érdemes rátenni ami mostanság a legjobb. kérnék linket ha lehet letöltéshez.
most megpróbálom gyorsan root, recovery, és ??? soft. procit lehessen húzni, minden finomság. előre is köszi a segítő embereknek. később visszaolvasgatok majd.
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #20763 üzenetére
Pontosan, szerintem is az N8 a fényképeknél a legjobb
4S videóját még nem láttam, de a 4 nem sokkal maradt el az N8-tól, úgyhogy akár ez már jobb is lehet
user1.0: Meg a K750 is gyönyörű képeket csinált (főleg a cid36-os kiadások...a cid49-esekben már butább volt kicsit a modul). Annak a kamerájára olyan házi driverek voltak, hogy tyhú... a Kriomag driverek-be manual focus-t is pakoltak, az akkor igencsak nagy szám volt
Egyébként a mai napig is ált. 2Mpx módban fotózok telefonnal, így jóval elviselhetőbb képet csinál. Meg amúgy is felesleges ennél nagyobbat, az 1440*900 notebook kijelzőm is csak 1,2 Mpx. A full HD meg 1,9Mpx, bár ez engem egy eszközön sem érint sajnos
Plakát alapanyagnak már oké a 8Mpx, de oda meg tényleg nem telefonnal kell fotózni
Egyébként, ha nagyon bele akarsz nyúlkálni a rendszerbe akkor cwm módban telepítsd a v20q-t, az deodexed.
Levi941127: Home gomb + bekapcs.
-
P-SZ-S
aktív tag
Mi a legegyszerűbb módja egy különálló recovery img felflashelésének? (Nem ROM manager)
-
Rotate
veterán
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rotate #20754 üzenetére
A 4x-ben olvastam,hogy ilyen érzékelő lesz..
Az egyik cikkben ezt találtam róla: "BSI-CMOS érzékelő került a kamerába.. Az érzékelő lehetővé teszi nagy sebességű sorozatfelvételek készítését, nagy sebességű mozgókép készítését, úgy hogy mindeközben nagy érzékenységet biztosít alacsony zajszinttel. Az érzékelő maximális felbontása 10 millió pixeles, mérete: 1/2,3". Az új BSI-CMOS egy új elgondolása az érzékelőknek. Az új hátsó-megvilágítású érzékelő lényege, hogy az érzékelő szerkezeti felépítését megváltoztatva felcserélték a fényérzékeny felület és a hozzá tartozó vezetékeket. Ennek köszönhetően gyengébb fényviszonyok között javul a képminőség, alacsonyabb zajjal rendelkezik az elkészült kép."Persze,ez biztos másabb,mint amit egy mobilba tesznek,de az alapja lehet,h ugyanaz...és,ha kevesebb zajjal dolgozna,meg sötétben is jobb képeket érhetnénk el,akkor már van előnye...
-
Levi941127
senior tag
valaki nem tudja hogy gyári rommal hogyan lehet pl a főképernyőről screenhost-ot csinálni vagyis a kijelzett képet lefotózni ? mert véletlenül csináltam egyet de nem tudom hogy
cm9-be is van ilyen funkció ha hosszan nyomod a főképernyő gombot.
-
user1.0
csendes tag
GSM Roaming tiltásra (nem adat) nincs valakinek használható progija? A roam control nekem nekem nem működik.
-
user1.0
csendes tag
válasz
jooker82 #20751 üzenetére
http://fototipp.hu/zaj
Gyakorlatilag semmit, olyan szar képeket csinál, hogy....
Telefont telefonálásra
Fényképezőt fényképezésre.Éredkes, hogy a régi k790i a maga 2,1Mp-vel szebb és zajtalanabb képeket csinált. Fos ez a szenzor, a 8 Mp meg parasztvakítás hogy bedőljön neki a júzer.
-
jooker82
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül,hogy mit takar ez?:8 megapixeles BSI (hátulról megvilágított) szenzoros kamera
Mivel jobb,mint a hagyományos és mit várhatunk tőle...próbáltam keresgélni google.be,de nemigazán találtam választ... -
user1.0
csendes tag
v20q-ra érdemes felrakni valami pach-et vagy úgy jó ahogy van? Nem tudom van-e hozzá egyáltalán valami.
A cvm-es vagy a smarflash-es verzióval csináljam, bár ugy a rooton kívül egyforma mindkettő.
-
Cruiserke
tag
Mennyire merül gyorsan az új NOVA HD.
Ha csinálok a cwm-es backupot a 2.3.7 ről azt egy-az egybe visszarántya olyanra amilyen volt?
kernel stb...?? -
peter_27
aktív tag
válasz
deminos #20744 üzenetére
50Mb-os file
Gépről telefon külső sd-re átlag: 2.5 Mb/s
Gépről telefon belső sd-re átlag: 3.6 Mb/s
Telefon külső sd-ről Pc-re átlag: 4.1 Mb/s
Telefon belső sd-ről Pc-re átlag: 4.2 Mb/s
A külső sd-m cl 10, N-es tp-link router, 1m-re a routertől. FlashFx-vel a pc-n, telefonon a miui beépített file kezelő ftp funkciójával. -
deminos
aktív tag
Hi.
Ha valaki másolt már wifi-n keresztül telóról gépre fájlt az írja már meg nekem, hogy mekkora sebességgel tudott másolni, mert nekem 800 kbyte-nál nem nagyon megy többel. Pedig N-s wifivel rendelkezik ugye a teló meg a routerom is, a gépek pedig gigabites porton. Így nem értem miért ilyen lassú. Ráadásul a net megy teljes sebességgel a telón, ami 3 MB. -
ntomka
nagyúr
Dehogy (lenne) felesleges. A voodoo nem csak a hangerőről szól. Csak épp erre a telóra még nem készült el a rendes implementációja, de korábban linkeltem, hogy supercurio-nak sikerült megoldania számos problémát, amivel fog működni (na a hangosítás nem, mert az hardveresen limitált).
-
P-SZ-S
aktív tag
A voodoo sound most tulajdonképpen micsoda? Egy app/kernel/driver? Nem igazán tudom kideríteni... Valaki el tudná mondani hogy pontosan miről van szó és hogy hogy kell feltenni? Annyi tudok hogy jelentősen javíthatok a hangminőségen.
Köszönöm! -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
janes74 #20738 üzenetére
Én is örülök hogy csak szoftveres hiba, mikor feltettem az ICS-t nem volt semmi ilyesmi (mondjuk volt helyette 3 másodperc várakozás amíg egyáltalán hajlandó volt bekapcsolni). Romot viszont nem akarok cserélni: CM7 Kang RC0-74, Vadonka LOC DS, Supercharger V6 script, csodálatos kombó, akksi idő már-már túl jó a telefonhoz képest
. A web böngészés már kezd hasonlítani az iphonehoz. De most már sikerült elérnem hogy az említett hiba olyan rövid ideig van, hogy észre se veszem ha nem minden erőmmel arra koncentrálok hogy lássam.
-
tothl
addikt
Sziasztok! Tud valaki modszert arra, hogy stock romon az internal/external sd-k fel legyenek cserelve?
-
Naras
őstag
válasz
P-SZ-S #20733 üzenetére
Hát én nem tudom, sajnálom, hogy neked ilyen...
Nekem mondhatni tökéletesen üzemel, sikerült találnom egy olyan ROM/Kernel kombót, ami van, hogy 300 óráig megy minden nyűg nélkül, akkor is csak azért indítom újra, mert pl. Wifi rendetlenkedik picit, de semmi lassulás, fagyás, vagy egyéb nyavalya... ez a háttérkép "elszíneződés" egy elég érdekes jelenségnek tűnik...
Nálam az aksiidő volt eleinte, ami zavart, de megbékéltem vele, s vettem két dokkolót is, egyik itthon, másik a munkahelyen teljesít szolgálatot. ha nem használom a készüléket, többnyire azokban pihen, és regenerálódik... akarom mondani, töltődik...
-
P-SZ-S
aktív tag
Miután rájöttem hogy sose lennék képes kiadni 100k-t egy i4-ért, és ebben az árkategóriában meg messze ez a legjobb vétel, igen megvettem újra
. Mondjuk attól függetlenül az androidot továbbra sem tartom jó operációs rendszernek. 2 napja szórakozom a szoftverrel, és még mindig vannak hibák. Azóta tudom, hogy még tavaly nem azért adtam el a 2x-et mert a telefon volt a rossz, hanem mert az androiddal nem voltam megelégedve. Most beletörődtem és inkább szenvedek vele, minthogy kétszer annyit fizessek.
Hibáról: A kikapcsoló képernyőnél megoldottam, csak hátteret kellett váltani. Jó néhány wipe és script, meg kernelcsere után sikerült elérnem hogy ez a problémás kép minimális legyen, ha nem figyelek oda már észre sem veszem.
-
P-SZ-S
aktív tag
Segítségre lenne szükségem:
A telefonon bekapcsoláskor (készenléti állapotból) egy pillanatra felvillan a fekete képernyő, szürke csíkokkal, de alig észrevehető. Ez kb. egytized másodperc. Valami ilyesmit látok akkor is ha lenyomom hosszan a bekapcsoló gombot és előjönnek a választási lehetőségek, de ott is csak a háttérben látszik, nem tiszta fekete az egész hanem függőleges sávok vannak benne.
Jelenlegi soft: CM7 Kang RC0-74, Vadonka LOC DS, Supercharger V6 script.
Valaki tapasztalt már hasonlót? -
jooker82
nagyúr
válasz
Levi941127 #20729 üzenetére
Persze,h az,bár erőteljesen rácuppannék,ha kiadnának egy ilyet....de ez majd talán jövő évbe,v utána...Már csak azt nem értem,h jan 17-én honnan tudták,h optimus 4x lesz a neve....meg a felirat is ugyanaz,melyet az mwc előtt mutattak be...
-
jooker82
nagyúr
Atyaég...
Valakinek volt fantáziája....január végén...
-
ntomka
nagyúr
Vadonka: Amióta nem alapértelmezett az UV, azóta betonstabil a teló, és az akksiidőm sem romlott észrevehetően.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Rotate #20703 üzenetére
Nem az sgs2 topicban,hanem a keddi samu blogban irtad többek közt te is,laggol...többet nem olvastam róla,azt meg nem tudhatom,h ki ért hozzá és ki nem...
Megjelenéskor a2x csak bolti garival,az sgs2 meg csak gyárival volt elérhető...de kb egy tizes különbség szokott lenni a bolti és a gyári között....igy is megvolt jócskán a különbség.... -
szab89
csendes tag
Sziasztok.
Kicsit hanyagoltam a fórum olvasását mostanság... tudtok segíteni melyik romot érdemes felpakolni? ha tudtok linket is biztosítsatok hozzá. Köszönöm!
-
Balázs1986
őstag
válasz
Skynet258 #20710 üzenetére
Akkor a Samsung gyári frissítője is pont olyan vacak, mint a 2x-é?
Merthogy ugye ez se egy hejjdemegbízható. Csak azért mondtam, hogy még mindig egyszerűbb mint a custom-ot, mert fogom a SmartFlash-t, telót rádugom, telepítem és kész. Customnál meg ugye root, rom manager, cwm telepítés, rom telepítés, aztán vagy jó lesz wipe nélkül vagy nem, vagy kell ext3-ext4 konvertálás vagy nem, vagy megy az adott rom az én telómon, vagy valamilyen rejtélyes oknál fogva tele lesz buggal...macerásabb egy hozzá nem értőnek (vagy olvasni lustának)
Gondoltam (vagyis reméltem), hogy nem nekem szólt, tisztában vagyok én vele, hogy erősebb az S2, nem vitattam sose, sőt...
Volt a kezemben már, meg hétvégén hoznak is egyet mókolásra
Csak azért írtam az előbb, mert nem értek azzal, hogy az árkülönbség nem látványos
Rotate: Persze, értem én, csak arra céloztam, hogy úgy kell összehasonlítani az árakat, hogy a dátumot is figyelembe vesszük. Persze, hogy októberre lement az S2 ára, de ugyanúgy lentebb ment a 2x ára is. Kezdőárat kezdőárhoz, fél éves árat fél éves árhoz nézzünk
És tényleg nem azt akarom mondani, hogy nem jogosan drágább az S2 (bár a 30-40k különbség kicsit túlzás)
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #20708 üzenetére
jó, én abból indultam ki, hogy nálunk 100€-val volt drágább nyitáskor, és én októberben annyiért vettem az S2-t, amennyiért a 2x-et májusban...
de egyébként sem az volt a célom, hogy a 2 telefont hasonlítsam össze, csak volt itt némi ferdítés ami zavart
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Mondanátok nekem új, és jó játék címeket, amiket érdemes kipróbálni?
Gameloft, tegra, stb.
Kösz! -
Skynet258
veterán
válasz
Balázs1986 #20708 üzenetére
Az úgy van, hogy van a Samunak egy programja, aminek az a neve, hogy KIES. Na ez egy kalap kaki.
Konkrétan ezen keresztül kéne egyszerűen, simán és gyorsan megoldani a frissítést, elvileg. Gyakorlatilag meg már szinte attól összefossa magát a program, hogy megnyitom, és rettegve várja parancsaimat, amiket majd nem fog tudni végrehajtani... Szóval elvileg ez a hivatalos, könnyebb út, gyakorlatilag meg az Odin használatánál nincs egyszerűbb (ott ezzel rakjuk fel a kiszivárgott romokat). Főzött cucc meg CWM-en keresztül megy fel, szintén egyszerű.
Szóval van ám a Samunál is érdekesség szoftveres oldalon.
Én egyébként nem azért jegyeztem meg az ICS akad/nem akad dolgot, mert jöttem megint leszólni a 2X-et (úgysem találtok tőlem se itt sem máshol ilyen hsz-t
), csak mint konkrét tapasztalattal rendelkező user. Nem kell mindent támadásnak venni...
Ez nem neked szól Balázs, ntomka kollégának. -
ntomka
nagyúr
Már megint itt kell arról vitatkozni, hogy az S2 sokkaljobbabb?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Rotate #20703 üzenetére
Kezdő ár:
Optimus 2x gsm boltban bolti garival 130k körül indult megjelenéskor.
Galaxy S2 gsm boltban bolti garival 160k körül indult megjelenéskor.
Optimus 2x Telenornál az én csomagomban hűségakcióban, 2 év további hűséget fogadva 70k volt az árusítás megkezdésekor.
Galaxy S2 Telenornál az én csomagomban hűségakcióban, 2 év további hűséget fogadva 110k volt az árusítás megkezdésekor.Ott van az az árrés megjelenéstől kezdve végig, tudod jól te is
propetya85: "Akik az ICS-ét szidják nálunk azok még romolni sem tudnak normálisan, nem hogy egy frissítéssel elbánjanak... " Ennek nem sok értelme van. Nem a gyári frissítést kellene tudni minden hülyének könnyedén tudni felrakni? A rom-olás a magasabb szint szerintem. Bár sajnálatos módon a gyakorlatban nem feltétlen egyszerű sztori a gyári frissítés felrakása sem...de azért még mindig jóval egyszerűbb, mint egy customé.
-
no1r
őstag
srácok, bocsi de én hoztam fel az akadós témát sgsII-n... de mint írtam is, nem állítottam teljes bizonyossággal a dolog megkérdőjelezhetetlenségét, így ha nem jutott hozzám át minden infó akkor elnézést kérek érte
(mellesleg az OTG-re tényleg semmi megoldás nem látható? és nem is lesz rá? nem akarok emiatt az egy dolog miatt elkezdeni cserén gondolkozni)
-
dobigabi
csendes tag
Üdv mindenkinek! Bocs az Off - ért de érdeklődnék, hogy ilyen telefon vásárlása előtt állok, és kell e valamire odafigyelnem nehogy valami rejtett hibás stb.-t vegyek meg. köszi előre is.
üzenetek, esetleg eladó készülékekről PŰ várok. -
Pro!Petya
addikt
válasz
jooker82 #20679 üzenetére
Hy!
Igen S2 -őm van és igen én is frissítettem ICS-re! És nem siette el a samu az ICS-t, Tökéletes!
Abból ne vonjunk le messze menő következtetést hogy át pillantunk a konkurens topicba és kivesszük azt hogy az ICS nem jó meg laggol meg ilyenek ... Akik az ICS-ét szidják nálunk azok még romolni sem tudnak normálisan, nem hogy egy frissítéssel elbánjanak...
Na mind1 -
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #20679 üzenetére
látom nézelődtél S2 topicban, kicsit nézelődj többet
azoknak laggol, akik nem jól rakták fel, egyébként a legtöbb usernek remekül működik, persze hibák vannak, de többnyire csak apróságok, minden jól működik
ha jól emlékszem a 2x-nél sem volt egy über kiadás az első GB verzió...
nem akartam verni a mellem, csak gondoltam helyesbítek, mert nem teljesen úgy van ahogy mondod
kezdőárról csak annyit, hogy GSM boltban vetted, bolti garival... szóval az a 115 az úgy 115....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Skynet258 #20697 üzenetére
Nekem a 2x és a 4x launchere közötti szembetűnö különbség keltette fel a figyelmem az ics felé....mind kinézetben,mind működésben....
Az SGS2 más...ott alapból gördülékenyebb a rendszer az 1GB RAM miatt...
az lenne jó,ha a 2x-re is ugyanaz az ui kerülne,mint a 4x-re....bár csodát nem kell várni az 512MB Ramtól...ezt tényleg elcseszték benne... -
no1r
őstag
válasz
Skynet258 #20700 üzenetére
én többek között ezért nem várok semmiféle stock rom-ra, felpakolok egy jó főzöttet (ha van) és úgy alakítom ahogy nekem tetszik
2x-nél az lenne végre a jó móka, ha megkapná végre a nagyközönség a tegra2 source kódját, hadd lehessen azt is rendesen beleírni / babrálni a romokba
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest