- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
válasz
petya2012 #40723 üzenetére
Szia. Én telekomos készüléket vittem a Telekomos garanciapapírral a Váci úti szervizbe.
Telefonszámuk: 06-1-54-54-054
Kedden adtam le, és szerdán 5 előtt már jött az sms hogy mehetek érte, viszont sajnos már nem értem volna oda zárás előtt, így csütörtökön vettem át. Nekem cseréltek kijelzőt is, nem csak alaplapot.
(Most viszont a kijelző néha nem érzékeli ha megnyomom, így a napokban valamikor újra meg kell látogatnom őket)
-
Game-over
aktív tag
válasz
petya2012 #35485 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Jó tudni hogy még alakítani kell rajta, hogy használható legyen....
Végül marad ez a hátlap, Aquvában 2700, szerintem veszek egyet onnan (mivel most kellene), az utánpótlást meg ebayről (6$-tól már van eredeti).
Ami felvetődött még bennem: a toknak mindegy hogy milyen a hátlap? Vagyis ugyanúgy jó bőr és műanyag hátlappal is?
Ja és ha valaki vett esetleg külföldről műanyag hátlapot, akkor egy tuti tippet elfogadnék)
-
-
toto0569
addikt
-
debcamp
aktív tag
válasz
petya2012 #17707 üzenetére
Ne bánd, nincs vele gond. Igaz V10d-nél megrekedtek..
Ahogy zombinyul is írta, összefoglalóban benne van mit, hogy kell csinálni és nem lesz gond.
Mehet rá egyenesen a V20d, sok jó tapasztalat, vélemény van róla.zombinyul +1
Én is most töltöttem le képet (háttérnek) de ahogy eddig ism csinált mappát a galérián belül, hogy Download és abban vannak. Rendszeren belül meg a Fájlkezelő -> Minden fájl -> Belső th -> Download (ide kerül amugy minden letöltés, de ez biztos tudod is, csak leírtamElérési útvonal meg /storage/emulated/0/Download -itt a 0 ugye a belső tárhelyet jelöli-). Nekem is itt vannak a letöltött dolgok (pl: képek,apk-k,torrent fájlok, stb)
-
-
-
DonMaster
addikt
válasz
petya2012 #10019 üzenetére
van csak elvan dugva a dobozban , szedj ki mindent a dobozbol.
bár töltöre dugod, utána mint irtam on- álásra kapcsolod oldalt van rajta kapcsolo on/off áláss.
utána mobilla megkeresed,
tone&talk nevü alkalmazást lekapod play-röl és utána avval tudod konfigolni.
bemutato video: [link] -
drmotto
őstag
válasz
petya2012 #9542 üzenetére
Megszűnt ez a lehetőség.
Vagy ott veszed, vagy a futár utánad viszi bárhová.(#9541) ForRedGlory
Valóban volt ilyen lehetősg, hogy webshopon rendelt eszközt azonnal át tudtál venni egy üzletben, szóval nem "így van mióta világ a világ". Csak megszüntették, mert ezzel vissza is lehetett élni. Most már mindenkit kifelé terelnek a boltokból, az online csatornák felé. -
ForRedGlory
félisten
válasz
petya2012 #9540 üzenetére
Igen, mivel a webshop es az uzlet kulon raktarkeszletrol dolgozik. Ha csak uzletben van, akkor nem fogjak neked az uzletbol bekuldeni a kozpontba, hogy onnan majd kivigye neked a futar. (Tudom,megoldhatnak, de fogadd el, igy mukodik es kesz)
Amiota a vilag letezik, es igy mukodik a Telekomnal.
-
Aguinaga
őstag
válasz
petya2012 #7377 üzenetére
Telekomtól vettem, fekete bőr hátlap mellé volt egy pezsgőszínű műanyag.
A BT füles (nekem eddig nem volt dolgom ilyennel) egész jó szerintem, ennél rosszabb minőséget vártam egy vezeték nélküli cucctól, de azért nem veszi fel a rendes fülesekkel a versenyt (pl a Soundmagic E10-emmel) -
Akosh87
tag
válasz
petya2012 #7304 üzenetére
Szerintem naív dolog egy G4 topikban objektív választ remélni erre a kérdésre... Induljunk ki abból, hogy az egyik Huawei, a másik LG. Én droidot csak Samsung, LG, esetleg Sony márkanévvel tudok elképzelni (nem mondom, hogy más gyártók - Xiaomi, Huawei, Redmi, Oneplus - nem tettek még le jót az asztalra, de soha nem vennék ezek közül egyiket sem). Lehethogy ez az én szűk látókörömről ad tanúbizonyságot, de nem tudok elvonatkoztatni ettől. Már csak ha kimondom: Huawei (hüvely), olyan kínai...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest