- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
Jééé, 3. negyedévben kapunk 7es Droidot? Nem is gondoltam! (Bocs, ha már volt)
-
zezoka
őstag
Csütörtökön, pont egy hónap után visszahozta a futár a telefonomat (jól kibélelt csomagban), amit a PartneroGSM-be küldtem bootloop miatti gariztatásra. Postán küldtem fel, futár hozta vissza.
Telefonon körbe volt egy papír, amin OK felirat és aláírás, meg mellékelve egy munkalap (gondolom), amin rajta a telefon típusa, száma, Customer ID, repair ID, IMEI, (vonalkóddal is), problem description és a service point.
Amúgy a Service point: 14 , Budapest Main, volt a szervíz. Ez LG szervíz lehet, v a bolt vmi gsm szervízbe hordja? Csak azért érdekel, mert nekem eredetileg ázsiai verzió szürkeimport volt, és mégis LG szervízbe lehetett küldeni? Most a szoftver verzió európai: V20g-EUR-XX.
Amúgy eddig hibátlan, egy reboot sem volt.
Szóval úgy látszik korrekt szervíz van Partnero-nál is. Egyedüli negatívum, h a hazaút futárját nekem kellett fizetni, szerintem úgy lett volna fair, h oda én, vissza a bolt fizeti az utat, de hát ez legyen a legnagyobb baj.
u.i.: hogy lehet megállapítani, h cserélték-e az alaplapot? Bár a munkalapon és a gyári dobozomon levő IMEI egyezik, a telefonnak meg most szoftveresen lekérdezve másik IMEI száma van.
-
-
zezoka
őstag
PartNeroGSM tudja valaki, hogy hol szervizeltet?
-
zezoka
őstag
Most hívtam a Partnero-t, most van ott egy hete (kapásból visszamondták a címet, tehát képben voltak, ez mindenképp pozítív), de azt mondák még nem jött vissza a szervízből. Értelemszerűen nem tudták megmondani mikor, de mikor azt kérdeztem, h mi a gyakorlat: hetek, v hónap, azt mondta semmiképp sem hónap, hanem 1-2 hét szokott lenni.
Csak azt felejtettem el megkérdezni, h felhívnak-e, h kész van vagy mi újság, v egyszer csak csönget a postás.
-
zezoka
őstag
Partnero várja a telefonomat, és megcsináltatják! Remélem nem lesz kötözködés.
De ami érdekes nekem: Azt mondták, mikor kérdeztem, h akkor fullosan dobozolva küldjem-e, hogy nem, töltő, hátlap és aksi nélkül küldjem! Még vissza is kérdeztem, de így kell... Azért a dobozában (jó masszív a doboz) küldöm bubis levélbe téve.
Mennyi idő lehet egy ilyen szervíz, mert azt elfelejtettem megkérdezni? Ezeket ilyenkor külföldre küldik ők is gariztatni, v vmi helyi gsm szervíz?
-
zezoka
őstag
válasz
zezoka #33345 üzenetére
Na, végképp ennyi...
Egyik FR alkalmával pont akkor fagyott le, mikor zöld robot dolgozott (lilás hangyafoci lett a kijelzőn)...
Azóta már bekapcsolni sem lehet. Semmire nem reagál, se gépre dugásra, sem töltőre dugásra, se power gombra... Láttok még valami lehetőséget a téglából felépülésre?
Szerintetek PartneroGSM mit fog szólni? Január végéig garis.
-
zezoka
őstag
válasz
zezoka #33342 üzenetére
Na nagynehezen 100. gépre dugáskor volt annyi időm, h lerántsa a képeket/videókat (ezek után tuti sd-re mentem).
Most fut a Factory reset. Még megy. Érdekes, h másolás közben 2x rebootolt, 3. alkalommal meg még annyi időm is volt, h képek/videók másolás (kb 3 perc) után lehúzva gépről, még a FR-ig is simán eljutottam.
Közben fel is állt a rendszer, és EDDIG jól műxik.OTA frissítés (pár hete) után nem csináltam FR-t.
Szerk.: Nem jó, újra színes hangyafoci...FR sem használt. Régebbi gyári romot hogy tudok felrakni?
-
zezoka
őstag
Bedöglött a telefonom! Az utolsó sw frissítés óta (de lehet h semmi köze) rendszeresen fagyott, majd utána magától újraindult (hetente többször, volt h naponta többször).
Ma elért egy olyant, hogy ahogy belépett, pár mp múlva színes hangyafoci (statikus, álló hangyafoci) lett a kijelzőn, majd pár mp múlva magától reboot. Aztán bootloop folyamatosan. Már az aksi is kezdett lemerülni, 50%-ról 20ig lement, de tölteni sem tudtam, mert arra mindig elindult, és vagy bootloop, vagy belépés után hangya. Mire nagynehezen egyik alkalommal, mikor végre be is lépett, volt időm gyorsan a kikapcsolásra nyomni.
Jelenleg kikapcsolva töltődik. Ha feltöltött, még a képeket megpróbálom valahogy leszedni (nehezíti, h kódot kér feloldásnál, és rá kell bökni az usb engedélyezésre, majd gyorsan kikapcsolni a kijelzőt.
Aztán egy factroy reset, vagy régebbi rom újra. De ha hardver hiba, akkor fújhatom azt is.
-
zezoka
őstag
válasz
vigyori78 #22438 üzenetére
Helló! Én is ezt használom, cska az az egy bajom, h mindig vigyázok, h finoman tegyem le, és ha csak lehet, akkor újságra, puhára, stb teszem, de a hátulján a rácsminta csúcsai már egy hónap-két hónap után is csúnyán kopottak. 11-12ezerért meg nem akar az ember fél évente újat venni, mert annyira ronda lesz... Vegyek a flipes tokra még hátlap védőt is?
Csak sajna attól valszeg nem lehet rendesen kinyitni. V fóliázzam le, mint ahogy a gyári fólia rajta van a gyári hátlapon?
-
zezoka
őstag
Szerintetek miért van az, hogy előző telefonomon (Nexus 4, Andoid 5.1.1-el, meg később 6os főzött rommal is) a céges email-ek nem külön email appban voltak, hanem a Gmail-en belül lehetett felvenni Exchange szervert.
Tökre hozzászoktam, és tetszett is, ahogy külön kezelte a két fiókot az egy progi. Meg is lepődtem, mikor itt G4-en meg nem úgy van, hanem a szokásos külön email app. Ez szerintetek miért van így?
-
zezoka
őstag
válasz
sszemtelen #20837 üzenetére
Dobozon ott lesz a kód, a vonalkódok környékén. Nálam ezen a képen a SEA.
Más: A gyári flipes tokomnak nagyon karcolódik a hátulja. Sajna látszik, ahol felületre ér, ott a "csúcsok" kopnak...
Pofával lefelé meg én nem szeretem lerakni, még ha ott a flip, valahogy akkor sem.
-
zezoka
őstag
válasz
okezsoke #20795 üzenetére
Frissíteni mindenkinek egyéni megítélése:
Valaki egyből frissít, h mindig a legújabb verziója legyen vagy csak azért mert új, vagy mert javítás van benne, vagy mert biztonsági frissítés. - Én pl ebbe tartozok.
Valaki előbb tájékozódik fórumon, h kinek hogy vált be, és csak utána csinálja, v nem csinálja.
Valaki pedig egyszerűen nem törődik a frissítésekkel, mert bevált neki egy verzió, és azon marad. Vagy mint pl tesóm, aki pl azért nem frissített régen egy telóját, mert szerinte mindent össze-vissza átvariáltak, minden máshogy van, és nem akar újat megszokni.De az egyértelműen elmondható hogy fő verzió váltásoknál (mikor az első betű változik), erősen ajánlott (=kell) a factory reset (más néven hard reset), különben helytelenül fognak működni dolgok! Adott főverzión belüli frissítéseknél már nem szükséges, de lehet olyan helyzet, hogy megéri, vagy egy előjött hiba ezzel megszűnik.
Én amúgy is időnként (fél évente/évente) újrahúzom a rendszert, h újra belakhassam, és ilyenkor általában manuál rakom vissza a progikat, és nem is kerül vissza minden.
HR=FR=Hard reset=Factory reset=Gyári beállítás visszaállítása=miden adat és beállítás törlődik.
-
zezoka
őstag
válasz
ToMmY_hun #19517 üzenetére
Csak a személyes véleményem, és jelenleg igényem sincs rá, de ROMolni csak úgy álltam eddig neki mindig, ha tudtam, h van (és hogy hogyan van) visszaút gyári állapotra (pl eladás, stb). Úgyh részemről nem sürgős, csak érdekelt!
Egyhamar nem tervezek romcserét (amíg kap frisssítéseket)!
-
zezoka
őstag
válasz
legiaap #19252 üzenetére
Elvileg 6-ban jobbnak kell lennie az akkuidőnek a Doze miatt.
Mondom, én nem panaszkodok: munkaidőben párosítva van egy Pebble Steel-el (ilyenkor wlan off, mobilnet fele időben off), otthon meg szinte egész du és hétvégén Wlan On, mobilnet, és Blue Off. GPS végig ON. Kijelző fényerő Auto. És így van a 4 óra feletti kijelzőidő, és a minden másnap este töltés.
Rav3n02: Azt asszem lehet böködni menet közben is, nem? És akkor oda fókuszál.
-
zezoka
őstag
válasz
Rav3n02 #19250 üzenetére
A gyári fényképezőben van full manuális üzemmód! És asszem a videóra is állít, nem csak fényképezőre (bár a videón még sosem használtam, csak automata módot).
Szerk.: Állítja videóra is, csak előre be kell mindent állítanod, mielőtt elindítod. Felvétel közben nem tudod állítani.
-
zezoka
őstag
Én nemtom, mindenki panaszkodik itt a 6.0-ra, az én leszólt (mee' most ez a menő leszólás, h áfacsalt) ázsiai telómnak (nem rajtam múlt milyent kapok) a V20B-n meg semmi baja!
Kijelzőidő rendre 4-5 óra között, és minden másnap este teszem töltőre!
-
zezoka
őstag
válasz
#18001664 #18937 üzenetére
Na erre nem is gondoltam! Igazad lehet!
Stauffenberg: Ki kell h ábrándítsalak, nincs rajta lyuk a közelségnek! Csak a fülhallgató, és az értesítési led van kivágva! Pedig tuti gyári, mert a gyári dobozában jött (ami nem lehet roncsolás nélkül kinyitni), hologramos matricával, gyári számmal, de mivel még így is lebizonytalanítottál, most levettem a hátlapot, és benne van, h Made in Korea és LG a többi szokásos jelölés között. Továbbá a matrica is minőségibb, mint a kínaiakban.
-
zezoka
őstag
válasz
Peter.70 #18929 üzenetére
Egyszer-egyszer nekem is csinálja! De nem gyakori.
Más:
Lehet hülye kérdés, de a becsukott Circle tokban honnan tudja a teló, h az arcomhoz emeltem-e híváskor? Mindenesetre nem teljesen tökéletes, de híváskor fülhöz rakva kikacsol, elvéve bekapcsol a kijelző. Ez ismételgetve majdnem mindig jól működik. Aztán hívás közben egy-két perc után elvéve már nem kapcsol be. De mikor le akarom tenni a hívást, akkor meg már megint bekapcsol, és le tudom tenni az ott megjelent gombbal.De hogy hogy csinálja??? A közelség érzékelő, és a frontkamera is le van takarva... Kapacitív érintővel machinál valahogy?
-
zezoka
őstag
Miért nem előbb szóltál!
Hologramos matrica, meg minden? Voltak, amiket találtam 4-5-6ezer Ft-ért árultak, de jellemzően csak fehér és arany színben. Nekem meg szürke kellett. De akit linkeltél, annak pont az is van... Most már úgyis mindegy!
(#18854) Quqesz: Nem tervezem a cserét egyenlőre, tök jól elvagyok vele így is, és azóta is imádom!
Egyébként nem következtettem, hanem találtam valahol az elnevezés jelentését!
(#18884) majdnemkocka: Ki lehet, de a holtjáték miatt bele is tud lógni. Leginkább a távolságmérőbe, vagy a led elé. De becsukott tokkal is lehet fényképezni a kis Circle-n keresztül mutatja a képet, persze akkor csak automata mód, és minden állíthatóság nélkül képre bökve ellövi a képet (és ki tudja mire fókuszálva).
-
zezoka
őstag
válasz
Stauffenberg #18838 üzenetére
Én nem cirkuszolok (nem szokásom), csak kérdeztem...
Volt már nem egy ázsiai telefonom, általában kicsivel később jött a frissítés, mint amikor az adott topicban a legelsők elkezdték írni! Ellenben nekem ennyit megért a 40-50ezerrel olcsóbb árcédula!
És ha feldobok rá egy EU factory image-t (gari után persze) akkor mit csinál?
-
zezoka
őstag
Megjött az ebay-ről az LG gyári flipes tokom. Piszok jó minőségű, mindenhol jól illeszkedik, minőséginek tűnő NFC és Qi matricával (ami nem csak egy odabiggyesztett matricának tűnik). Érződik rajta, h eredeti, nem bántam meg, sajna jártam már úgy, h egy gagyi cucctól az amúgy minőségi eszközöm gagyibb érzetűnek hatott.
Úgyhogy én nem bántam meg, nekem megérte a 12k-t.
Sors fintora, h közben a mall.hu-n is láttam ennyiért (12k), mikor mindenhol máshol 13-14től felfelé vannak csak (vagy Kínából 30nap alatt, ahol most még plusz az új évi szünet miatt). És a mall.hu-ról hamarabb megkaptam volna. Na mindegy, szerencsére így is megjött 4 munkanap alatt (csak akkor még nem tudtam, mikor megláttam a mall-on, h tényleg meg is fog jönni hamar)
Amúgy érdekes, ha fehér mindenhol olcsóbb! Mall-on az "csak" 11490!
-
zezoka
őstag
válasz
Stauffenberg #18774 üzenetére
A régiót hogy lehet megtudni? Ki lehet valahogy olvasni?
Igazából lustaság!
Azért érdekel az OTA csak. De ha inkább a Bridge, akkor az lesz!
Bár mondom, múltkor még nem jelzett , h lenne új! Nameg ja, OTA csak frissít, Bridge meg a komplett romot rakja újra. Akkor meg már lehet az FR sem árt.
Nexus 4-en megszoktam, h minden OTA jött (biztonsági pack-ok is, meg a fő és ezek al verzió váltásai is, aztán tartani akartam magam ehhez!
-
zezoka
őstag
A havi biztonsági frissítések sem jönnek OTA módon? A telefon vételkor már v20b-vel jött, és azóta sem szólt, h lenne újabb, pedig ezek szerint már kettő is lenne. A biztonsági frissítés időpontja 2015 decemberi.
Nem akarom/nincs időm mindig gépre dugva Bridge-n frissítgetni (meg 1x kíváncsi vagyok, megy-e az OTA). Várható, h v20d lesz OTA, v dugjam gépre?
-
zezoka
őstag
válasz
Tsebacsi #18410 üzenetére
Sajna nem! Legalábbis én is így jártam még előző telefonnál. Romot cseréltem, nem jöttek vissza automatán a progik play-ből, rákeresni meg utánna már nem tudtam, mert ugye már addigra nem volt elérhető.
A fiókom/rendelési előzményekben meg persze csak az van, amit megvásároltam. Simán az alkalmazások között meg már nem kereshető. Nagyobb baj, h pénzért sincs fent! De mondjuk speciel annyira nem bánkódok. Autó saját navija tökéletes, ha meg élő és közösségi infókra vágyok, akkor Waze.
-
zezoka
őstag
válasz
Stauffenberg #18391 üzenetére
Jaja, elég agresszívan leveszi a fényerőt. Ha manuál belenyúlok, és feljebb tolom (de automatán hagyom), akkor addig jó, amíg nem változik a fényerő, de mihelyst megváltozik (elég ha fordítasz a telefonon, és visszafordítod), újra leveszi.
-
zezoka
őstag
Lehet, h hülye kérdés, de az ébresztőt miért nem jelzi a lezárási képernyőn? Eddig minden androidos teló ami volt a kezemben írta (lefekvés előtt rá szoktam nézni, h jóra állítottam-e, mert nem mindig ugyanakkor kelek). .
Másik kérdésem, h lezárt képernyő mellett mikor lehúzom az értesítési sávot, miért csak a Felhasználók jönnek elő, miért nem a vezérlőgombok? Mert minek oldjam fel a telót, ha csak mobilnet, wlan, blue, hangprofil kapcsolókat akarom tasztatni?
N4 5.1.1 és 6.0 alatt is engedte a lehúzható gombokat is nyomkodni lezárva, meg volt ébresztési kiírás is, tehát ezek LG UI sajátosságok, nem az Android 6-osé...
-
zezoka
őstag
válasz
dkovizoli #18288 üzenetére
Na én most olyant vettem! Megvettem a gyári hátlapcserés flipes tokot Angliából.
Kicsit féltem a minőségtől (érzetre fogásra, vagy h eláll, meghajlik, nem illeszkedik, megtörik a "zsanér rész", nem tesz-e kárt a kijelzőben az előlap). Aztán mikor olvastam a qi hibákat a gagyi matricákkal, akkor véglegesítettem a döntést, h gyári kell.
-
zezoka
őstag
válasz
debcamp #18279 üzenetére
Na azért, mert gyanús, h egy leírás sem írja, meg túl kevés a csati a gyári hátlapomon (qi töltőm nincs, úgyh kipróbálni nem tudtam)!
És még mit tud, mert a hátlapon van egy négyes, meg egy 2es csati! A kínai nfc+qi hátlapokon meg két-két láb van használva, a 4es másik két lába ott sincs. Az mit tudhat!?
-
zezoka
őstag
válasz
dkovizoli #18272 üzenetére
Köszi!
Szóval van egy gyári, flipes, gyári hátlapra rárakós verziód, meg egy kínai, ami gyári hátlap helyett felrakós, és azt mondod, h ugyanolyan jó? Igaz?
Egyébként a gyári műaynag hátlapos NFC-t és Qi-t is tud, v csak NFC-t? Mert ha leveszem a hátlapot, csak két érintkező van. A 4esből használ kettőt, a különálló kettes meg nincs használva.
-
zezoka
őstag
Ó, de engem most érdekel a tapasztalat!
Mielőbb vennék én is! Igazából az érdekel, h megér-e plusz 10000et a gyári verzió! Gyanítom, h ez gagyibb, de 10000-ért le lehet cserélni párszor.
Néztem még Nillkin-t is flipes verzióban, de az meg nem a hátlap helyére megy, hanem rá.
-
zezoka
őstag
Ilyennel van valakinek tapasztalata? Milyen minőségű?
-
zezoka
őstag
Érdekes, nekem az LG Bridge és a teló saját frissítési központja is azt mondja a legfrissebbet használom, naprakész vagyok, pedig a V20B verzió van a telón! Így is kaptam meg tegnap a vásárolt telót! Ti meg itt C meg D, meg E, meg mittomén miről beszéltek!
Na mindegy, maradok gyárin, mókolni nem akarom, majd amit OTA ajánl, felrakom.
Azt amúgy le lehet csekkolni valahogy, h mikori gyártású a teló (Nexus4-nél le lehetett)? Továbbá honnan látni, ha vkinek telekomos függetlenített? Csak h megnyugodjon a lelkem leellenőrizném (csak a tudat miatt, mert amúgy meg én szedtem le róla a fóliákat mindenről, de pl a doboz nem volt leragasztva - de felvágott matrica sem volt rajta).
Amúgy baromira el vagyok varázsolva a kijelzőjétől (meg úgy a komplett telefontól), hogy egy nem amoled kijelzőn ilyen szépek a színek!!! Meg persze durva a felbontás is! Nagyon tetszik! Kamera is eszméletlen jó! Láttam itt a kb 40hsz-el ezelőtti fórumtárs képeit is! Ügyes (gép is meg a készítő is)! Érdekes, h a mérete ellenére a nadrágzsebbe elég jól belesimul, mert a széle felé jól elvékonyodik! Szóval nem bántam meg, na!
Amúgy tud vki még ilyen tesztvideót, mint ami rajta van gyárilag?
Negatívum annyi, h kicsit félek, h nehogy kicsússzon a kezemből, de ma rendelem is rá a flippes, nfc hátlapos tokot.
-
zezoka
őstag
Jéé, 6.0 Androiddal jött meg a mindenhol fóliás telefonom. V20B sw verzió.
Mivel ez nem nagy verzióváltás, a kicsik meg jönnek OTA is, akkor nekem elég az OTA is (mint ahogy írta vki a minap, én sem akarok PC progival miden héten. Egyébként miért van ez? Attól, h PC-n frissítem, utána miért nem lehetne OTA a biztonsági frissítés?
-
zezoka
őstag
válasz
geryboro #18173 üzenetére
Amúgy nem kötekedésként, de ha már a vásárláskor két simed volt (legalábbis írod, h eddig nem volt ilyen problémád korábban), akkor hogyhogy nem dual simes-ben vetted (jelenleg 2000Ft a különbség)?
Asszony d.e. már átvette a futártól a telót!
Alig várom, h hazaérjek!
Megnevezésben n sem értem, miért kell közel ugyanúgy hívni egy hw-ben teljesen más eszközt. Mert ha tényleg csak egy kijelzőméret lenne a különbség, azt mondanám oké, de sokszor teljesen gyengébb a hw is.
-
zezoka
őstag
válasz
neo_xperia #18079 üzenetére
Na frankó! Mármint az, h akkor lehet, h egy-két nap múlva ott is lejjebb megy, ahol én vettem!
A gari sosem izgatott, h amiatt vegyek szolgáltatósat. Eddig bejött, ha egyszer vmelyikkel szívni fogok, még akkor is jobb vagyok összesítve.
-
zezoka
őstag
Berendeltem! Holnaptól tulaj leszek
Gondoltam megvárom az MWC-t de a Samu Ace3 pár nap után az őrületbe kerget, meg a G5öt amúgy sem tudnám (ill akarnám) kifizetni, nameg bejelentés után egyből nem kapható, arra bazíroztam, h a G4 talán lejjebb megy. De nem ér annyit a várakozás, h egy-két ezerrel lejjebb menjen.
-
zezoka
őstag
válasz
Stauffenberg #17702 üzenetére
Nexusnál lehett kényszeríteni is az OTA-t, ha az ember türelmetlen volt!
! Google playkeretrendszert kellett megkeresni az Alkalmazások/Összes között, és annak nyomni egy Adatok törtlése/kényszerített leállítást, majd rebbot, és utánna ha minden jól ment felajánlotta. (Hátha itt is műxik)
-
zezoka
őstag
válasz
Stauffenberg #17593 üzenetére
Ja ezt lattam, egesz nap itt voltam.
Csak azt hittem h ez csak most van igy, kesobb lesz OTA is.
Mint N4-nel, aki nem birta kivarni az OTA-t, az felrakta a factory imaget a kulon progival elobb.
Bocsi
Beronzapp: Bongeszni veszelyes vezetes kozben, de hszt irni? :-)
-
zezoka
őstag
6.0 OTA mikor lesz a telóra (ahogy olvastam, sk feltehető már rá, igaz?)?
-
zezoka
őstag
Vegyél a leendő G4be ilyen 3800mAh aksit a gyári 3000es helyett! HTC-mben anno ezt a Gold márkájút használtam (bár arra az volt írva, h made in Japan, ez meg China), és nagyon jó minőségű aksi! Sosem volt vele probléma, se hidegben, se melegben, se töltéskor, stabilan működött mindig. Ezt még a töltőelektronika a telóban sztem simán lekezeli.
Vagy extrém esetben vegyél hozzá ilyent, módosított hátlappal!
Bár nemtom nem lenne-e baja a töltőelektronikának, mert ha csak lassabban tölt fel az nem érdekes, mert én pl este rakom fel, reggel veszem le. Úgyh nem izgat, h éjfélkor, v éjjel 3kor végez a töltés.
-
zezoka
őstag
válasz
xabolcsy #17544 üzenetére
Újat szeretnék, mert két napja adtam el a Nexus 4-emet, amit két és fél évig használtam. Több más dolgomat is eladtam, ezért került fel most a netre a N4 is.
MWC-t gondoltam megvárni, mert van csereteló, egy céges Samu Ace 3, amit már megkapáskor eltettem a fiókba anno annyira gyenge, és szar, és használtam a saját N4-emet. Azt a Samut használom most, de falhoz vágom esküszöm, annyira lassú (ha frissül a Palyben egy app, akkor egyszerűen nem reagál).
Szóval MWC-t terveztem megvárni, de nagyjából felesleges, mert 120-130 maxban gondolkoztam, abba meg gyaníthatóan nem fog beleférni a G5.
G4 meg nem hiszem, h annyira lejjebb menne a bejelentés után.
Flex2 erősebb, de már több, mint egy éves. A G4 sok területen jobb választás, a Flex2-nél, fél évvel fiatalabb is, egyik legjobb fényképezője van, cserélhető hátlap, de azért csak gyengébb a proci, és ez is több, fél éves már. 5xben meg ami tetszik, h új, évekig támogatott lesz, van ujjlenyomat olvasó, USB-C, fényképezője összehasonlítva legalább olyan jó, sőt, néha jobb a G4-nél (G4 f1.8 és 5x f2.0 ellenére), viszont ugyanaz a "gyengébik" proci, külsőleg is a G4 jön be jobban, és a kijelző is sokkal szebb a G4-en, G4 bővíthető, cserélhető aksis, cserélhető hátlapos (ebay tele van frankó coverekkel).
Asszem meg is válaszoltam!
G4!
-
zezoka
őstag
Sziasztok!
Írok, h nyomon tudjam követni a fórumot!
G4, G-Flex2 és 5x között vacilálok, de a G4 áll nyerésre! Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest