- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
-
zombinyul
addikt
Azt nezegettem, hogy a kijelzo felso resze, meg egy kicsit a jobb oldala nalam is sargasabb. Viszont ugyanez megfigyelheto a tabletomnal is, meg Parom P8-asanal is. Most ez akkor IPS kivaltsag, sargul mindharom eszkoz, vagy valami mas van a dolog hatterebe?
Tul sok kedvem nincs szervizbe rohangalni, plane 3-4 havonta emiatt... Csak maxon latszik nekem is, es tiszta feher hatternel teljes kijelzon, raadasul eleg szabalyosan, mintha a kijelzo megvilagitasa volna a ludas (amit regebben mar kitargyaltunk, hogy IPS kijelzonel lehet olyan nehol mintha amoled lenne beegve). Megnezne meg valaki, nala mi a helyzet?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
mpetke
csendes tag
MINTA VIDEO
ilyen -
ctvagyok
őstag
Ilyenekkel csak az új vásárlókat nem szabad hülyíteni. A reálisan amit tud a telefon az a 3,5h-4h maximum. Minimum fényerővel ügyeskedve persze lehet. De még wifi nettel sem tudtam több mint 4,5h kijelzőidőt összehozni. Igaz automata fényerő van berakva bármilyen szar is a kalibrációja.
Ma sajnos kikapcsolt telefonnal a zsebembe kellet hazajönni, mert nem volt nálam töltő, pedig olyan 3,5h körül lehettem.(#6985) vince19
Én mai napig sajnálom kicsit, hogy nem a P8-at vettem, legszebb telefon jelenleg. Van egy két három gondom a G4-el, de a kamera tényleg állat benne, még ha néha szar is az automata mód. Ha a p8-at vettem volna, akkor meg a azt sajnálnám, hogy nem a G4-et vettemVan aki olyan böngészőt használ ami nem laggol? Mert meguntam a chrome akadozós görgetését. S4 minimen jobban hasít a chrome baz tegnap próbáltam. UC esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Az szép. Semmi használatra persze én is el tudnám ezt érni. Intenzív használattal 3h-nál több időt még nem értem el eddig a 2 hónap alatt..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Akosh87
tag
Annyira nem meglepő, gondolom, ahogy levetted a töltőről, kb ki sem kapcsoltad a kijelzőt, így úgymond nem volt "inaktív készenlét", ami szintén meríti. Minden esetre akárhogy is, ez előtt kalapot kell emelni a mai okostelefonok világában.
"Mindig légy önmagad... Kivéve ha lehetsz Batman... Akkor legyél inkább mindig Batman!"
-
ctvagyok
őstag
Felesleges, már nem úgy működik. A mostani aksikat nem kell formázni.
Azt amúgy néztétek, hogy 4300mV fölé tölti normál esetben az aksit, sőt ma volt nekem 4400mV is. Elvileg ez nem gáz? Ilyen cuccom még nem volt, eddig sosem érte el egy készülékem sem a 4300mV-ot. Elvileg így többet bír az aksi, de hamarabb el i használódik nem? Vagy ezek a telepek bírják ezt még?
Most lehet nagy tévedésben vagyok, és ennek semmi értelme[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hisense LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok