- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz
bajnokpityu #40031 üzenetére
Ha csak ennyi baja lenne...
-
zetecR
addikt
válasz
bajnokpityu #39780 üzenetére
Nem is értem, miért sír-rí mindenki a frissítésekért.
Tökéletesen működik a teló, pedig elég sok mindenre használom; nem is nagyon indítom újra - mi kellene még?
Ja, erősebb akku, de ezt tudtuk előre... -
siofok
őstag
válasz
bajnokpityu #38463 üzenetére
az a baj,Siófokról nemigen éri meg felvinnem.
Posta is viheti nem?vagy futárral gyorsabb?
-
kromatika
veterán
válasz
bajnokpityu #38331 üzenetére
Köszi.DDD.Hallásom rendben van,csak van amikor nem igazán jó minőségű zenéket kell elemeznem út közben.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #38331 üzenetére
-
ToniSoprano
addikt
válasz
bajnokpityu #37610 üzenetére
Ezért nem értem azokat a balekokat, akik úgy hirdetik a telefon hogy szinte teljesen kicsérélt új telefont hirdetnek baromi elég nyomott árakon. Sokan vannak ilyenek, ahelyett hogy örülnének hogy újraindult a szavatosság és jótállás a telefonon.
De ez az ő dolguk, nyilván elég nagyot hibáztak, nem szabadna ilyennek előfordulni, de szerintem a legnagyobb korrektséggel kezelik a hibát, kivizsgálták, megtalálták és elismerték. És 2016-tól már kijavították a hibát. Nyilván lehetne visszahívás, de ez nem autó, itt világszinten több millió termékről van szó, ami miatt kicsit bonyolultabb az ügy. Valószínűleg nem bírnák a szervizek a javítást és nem tudnának egyszerre annyit alkatrészt legyártani, akkor meg azért dühöngenének a népek, hogy milyen lassú a javítás. Akinek 2015. évi korai gyártású az alaplapja és nagyon parázik, hogy nem lesz elérhető, annak azért bootloop előtt kicserélték az alaplapot, ez a tapasztalat, főleg ha abban az időben mész amikor van dögivel alaplap és nincs benn tömegesen javítás alatt mobil, hogy ki sem látszanak a munkából.
KP78: Nekem 5.1-em van, bár nem hiszem ez a probléma, de egy próbát megért. De ha azt akarod hogy azonnal megkapd az üzeneteket akkor is ha pl. 1 órát az asztalan pihen a mobil, úgyis első ezt kikapcsolni ha újratelepíted akkor is Itt van egy leírás hogy lehet kikapcsolni Itt van egy leírás a DOze mód hogy működik: [link]
-
ToniSoprano
addikt
válasz
bajnokpityu #37607 üzenetére
Az helyzet, hogy tényleg igaz lehet Ayron mondása, hogy a 2015-ös alaplapok előbb utóbb be fognak halni sajnos a gyártási/tervezési hibából adódóan. Ezt az LG maga is merte el, hogy a korai gyártású alaplapok közül szinte mindegyik érintett ebben. Nekem 2016. februári gyártású van, de ha 2015. évi lenne, főleg korai a nyugalmam miatt, amikor tudom hogy van alaplap bevittem volna személyesen a szervízbe és elmondtam volna hogy nagyon melegszik időnként nem érzékel, újraindul és kicseréltettem volna az alaplapot.
A 2015. évi gyártásúakat a Váci úti központi szervízben, ha kicsit rámenősek vagyunk bootlop előtt kicserélik, többeknek már hasonló elv alapján még bootloop előtt ez megtörtént, nyilván vidékiek nehezebb helyzetben vannak ott telefonon kell egyeztetni, és felvenni a beszélgetést pl. hívásrögzítő program és társai a googleplayről. Változó hogy kihez kerülünk, max kéred a főnököt, ha az aktuális szevizes csákó nem akar alaplapot cserélni bemondásra.
kp78: ha 6.0-át használsz kivetted a DOZE üzemmódból a gmail alkalmazást? bár az inkább akkor kapcsol be ha nyugalomban van.
-
zetecR
addikt
válasz
bajnokpityu #37481 üzenetére
A barátom most viszi vissza a 128GB-os iPhone 7-et, mert állandóan lefagy, és sokszor nem értik, hogy mit mond.
A Nővérem iPhone6+-osa lassacskán zavaróan sokszor nem érzékeli a hívás felvételt, többször kell nyomkorászni/simogatni/mittudomén nem ez a lényeg. -
ebegab92
senior tag
válasz
bajnokpityu #37251 üzenetére
De miért jobb a QHD neked? Képeknél és videóknál esetleg látványosabb a minőség, de a játékok nagyja fullHD-ra optimalizált/készült, a weblapok nagyja is (pedig még mindig abban a szörnyű világban élünk, ahol a laptopok nagyja TN paneles 1366x768-as kijekzőkkel van szerelve). 320x480-as Ace-szel kezdtem az Androidos életem, azóta járt nálam mindenféle méretű és felbontású kijelző, és határozottan ki tudom jelenteni, hogy fullHD felett már nem látok érdemi képminőségjavulást (és nagyon más sem)
Azt viszont örömmel hallom, hogy végre lehet majd felbontást is állítani (már amelyik gyártó ezt a funkciót beleteszi)
-
ebegab92
senior tag
válasz
bajnokpityu #37248 üzenetére
Én személy szerint feleslegesnek tartok ennyi pixelt, mint amennyi a G4-ben van. Nekem a fullHD már bőven elég. Nem 2 centiről nézem nagyítóval
A 4K kijelzők létjogosultságát szintúgy nem értem telefonoknál (szerencsére még csak a Z5 Premiumnál próbálkoztak), de majd biztos lesz időszak, amikor ennyi pixel fogja lassítani a vasat. 5-5.5''-on fullHD-nál feljebb 40-50 centiről már nem látja az ember a 2 pixel közti különbséget. Ha lett volna G4 fullHD-val szerelt kiadásban is, én azt vettem volna
-
ebegab92
senior tag
válasz
bajnokpityu #37243 üzenetére
Nyáron mikor nézegettem a telókat a Snapdragon 808 kb.annyit domborít, mint a 650, sőt utóbbi valamivel többet is. Csak mind a mai napig alig van teló 650-652-vel szerelve. Helio X/P10 annyira nem fogott meg, aztán tonnaszámra van Mediatek 6735-tel szerelt telefon, 6735-nek meg egycsatornás a memvezérlője. Snapdragon 810 melegedésétől tartottam. A 820-szal szerelt telók még drágák voltak (még most is azok valamelyest). A G4 808-asa összességében nem rossz, de pl.1-2 játékban igen darabosan szól (Simcity BuildIt-ben pl.indítás után jó ideig szaggat, mint a fene. Snapdr.801 mellett meg nem volt ilyen. Simpsons Tapped out is kicsit akadozik). A játékbeli laggokat én inkább az alacaonyabb frekiknek tudnám be. A 650/652-t mondanám a 808 ''javításának''
-
Aryon87
félisten
válasz
bajnokpityu #37243 üzenetére
Marmint az en valasztasi listamban eros versenyzo, nem kulsos atlagkent nezve. Persze hogy alulmarad egy G4el szemben, plane kameraban
masodlagos telefon cimeert versenyeznek.
De mint gyujtemeny reszeskent jol mutatna az elod es utod mellett
Csak macera keresni hirdetesben.
A rendszersebessege hibatlan, nagyon jo optimalizaciot kapott. -
toto0569
addikt
válasz
bajnokpityu #37131 üzenetére
Aryon87 csak probléma gyártó kisiparos...
De ezt a létező összes fórumon elmondja.
Kicsit uncsi már...
Mindenütt ezt olvasom és már nem szívesen járok fel mert agyf@szt kapok. -
Aryon87
félisten
válasz
bajnokpityu #37101 üzenetére
Nem bonyolodom bele, nem ebbe a topikba valo. Multkor mar leoltottak, nem hianyzik meg 1x..
-
hard74
senior tag
válasz
bajnokpityu #37091 üzenetére
Valszeg arra kíváncsi a kolléga, hogy 2015-ös gyártású-e a teló. Aza z 500 inkább 5xx.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
bajnokpityu #37035 üzenetére
500-as sorozat?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #37039 üzenetére
A 2 év szavi rád is vonatkozik, viheted nyugodtan. A számla miatt kérdezd meg a szervizet telón(gipsztigris berakta nemrég a számukat), de elvileg a másolatot is el kell fogadniuk. Én már javítattam azzal.
-
válasz
bajnokpityu #37039 üzenetére
Szerintem hivd fel az LG ügyfélszolgálatot, hogy a másolattal is befogadják-e javításra. A könyvelőd meg addig elküldi neked az eredetit. Egyébként, erre a hibára 2 évet ad az LG, szóval nyugodtan fordulj hozzájuk. Új alaplapot fogsz kapni, meg egy új akksira is esélyes vagy. Kijelződ, ha beégett valahol, akkor azt is jelezd, valószínüleg cserélni fogjál, így lesz kb egy új telefonod. Max 2-3 nap alatt megvannak vele. Ha itt visszakeresel egy kicsit, valaki linkelte már a Váci úti szerviz közvetlen számát, velük is futhatsz egy kört.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #37035 üzenetére
Váci útra vidd, ők a legjobbak. Kb 2-3 nap alatt megcsinálják. Garijegy vagy számla legyen nálad.
Doblós
Picit feljebb lett kitárgyalva,kb semmi infóróla, de várható jövő év elején. -
okezsoke
tag
válasz
bajnokpityu #22107 üzenetére
Ha nem nyomkodtad el, akkor simán lehet, hogy hálózati hiba, hogy épp nem biztosítanak neked LTE-t.
Mondjuk az sem olyan vészesen lassú azért.
Nálam a lakásban sokszor lemegy Edge-re térerőgondok miatt. Persze mindegy, mert van Wifi. -
natë
nagyúr
válasz
bajnokpityu #21878 üzenetére
Én is tőlük vettem, korrekt cég.
(#21904) toto0569 : Qrvajó!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bajnokpityu #21890 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz, prepaid esetén is van általában készülékkedvezmény a listaárhoz képest (ami most éppen 140 990 Ft). Azt meg bízzuk a szolgáltatóra, hogy prepaid ügyfeleknek mekkora engedményt ad, nem mindenki üti ki azonnal a hálózatzárat és pattan meg a készülékkel máshova, még ha van is erre legális módja.
-
zombinyul
addikt
válasz
bajnokpityu #21886 üzenetére
Azért a kettőt nem lehet egy lap alá venni...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bajnokpityu #21886 üzenetére
Ha csöndben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.
Azért még kicsit tanulmányozni kellene ezt a szolgáltatói kedvezményesdit az árképzési gyakorlatban.
Gondolod, hogy ha a szolgáltató 1 Ft-ért adja a telefont egy nagyobb tarifacsomaghoz, akkor a beszállítónak is csak ennyit fizet? Vagy mi?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bajnokpityu #21878 üzenetére
"legjobb tudomásom szerint nem áfacsalt cucc."
Mélyen az SRP ár alatt? Biztosan...
Egyébként a korábban elhangzott, szolgáltatós 112k prepaid + 7k szolgáltatói függetlenítés (ha szükséges) ár messze a legjobb, gyakorlatilag pár ezer forinttal többért rendes 2 év márkaszervizes garanciát kapsz, egészen biztosan ebbe a régióba szánt, nem 0 perces, nem áfacsalt, nem szürkeimport készülékkel. Azt nem tudom jár-e még a Telenornál az 1 éves kijelzőtörés garancia, de ha igen, akkor meg végképp a legjobb ajánlat.
-
TeeJay
félisten
válasz
bajnokpityu #21870 üzenetére
Köszi az infót, én is onnan akarok venni és jó tudni h jár még sima hátlap a bőr mellé, mert szerintem én is Spigen tokot veszek majd rá ha a bőr nem válna be a zsebben hordáskor.
-
Brain75
senior tag
válasz
bajnokpityu #21674 üzenetére
Ez jó a bőröshöz is nekem ilyen van rajta csak fekete.
-
Tomtotom
senior tag
válasz
bajnokpityu #21768 üzenetére
Szerintem igen. Ilyen rikító színekben nem hiszem, hogy gyártanak.
Nekem hosszabb használat után kb 5percig látszik halványan az értesítő sáv szürke színnél, screen rgb alkalmazással tesztelve, de alig látszik, és csak max fényerőn. 5 perc után eltűnik. Engem nem zavar, de ha felerősödik, akkor beviszem a szervizbe. -
hito
nagyúr
válasz
bajnokpityu #21728 üzenetére
Nekem onnantól nem igazán érdekes a G5, hogy nem kapta meg a V10 gyári videófelvételi feature-eit. Számomra egy ujjlenyomatolvasóval több, mint egy G4, ezért nem éri meg több, mint a dupláját.
-
zombinyul
addikt
válasz
bajnokpityu #21674 üzenetére
Nekem mondjuk nem ilyen van, ilyet én nem használnék, de a Rugged Armoromat pont imádom nagyon. Állatul néz ki, és borzasztó jó fogása van benne a telefonnak. Meg 2 nagy esést túlélt benne a telefon karcmentesen.
ricky333: szívesen!
-
zombinyul
addikt
válasz
bajnokpityu #21653 üzenetére
Ajánlom a Spigen tokokat. Szerintem jobbak és tartósabbak a Nillkin tokoknál, a fogásuk pedig ugyanúgy szuper.
Viktor0610: a bőr hátlap szélesebb és vastagabb a műanyagnál, sok tokkal nem is kompatibilis.
ricky333: ez a bootlop probléma lerágott csont, keresőbe kukkants rá. A többségének szeptember előtti gyártás, mégis eddig talán 2 embert érintett itt a fórumon. Felesleges tőle tartani (én is júliusban vettem, szerintem májusi gyártás, és használom is rendesen).
Dupla koppra meg nekem heti egyszer nem reagál. Olyankor kopogtathatom 20x is, nem érdekli.Aztán feloldom a hátlapi gombbal, utána helyrejön. Ezen is felesleges rugózni.
-
kovacs65
őstag
válasz
bajnokpityu #21655 üzenetére
Nillkin = fölösleges pénzkidobás
-
válasz
bajnokpityu #21653 üzenetére
Amennyiben nem szolgáltatónál vennéd, valószínű, igen.
A függetlenekre alapból egy év gar. van.Nálam a Nillkin Frosted tok elrepedt a sarkainál.
Először azt hittem, hogy azért, mert leejtettem, de a másodiknak vásárolt is elrepedt -azt nem ejtettem le.Nem pakolásztam fel/le. Szerintem a bőr egy picit más formájú (vastagabb?), ezért reped el a tok.
-
MartOOn
addikt
válasz
bajnokpityu #10147 üzenetére
Nemtom. Dbrand skint hasznaltam mar az tartos volt. Meg filozok rajta. Azert 24 dodo egy matricaert...
Bloodray: majd kerunk kepeket!
-
Vikooo
addikt
válasz
bajnokpityu #10052 üzenetére
GUI szinten van változás?
Gondolom a teszteket olvastad a G4 -ről, ahoz képest tudsz viszonyítani -
SharpSA
veterán
válasz
bajnokpityu #10050 üzenetére
Mennyi ideje használod a 6.0-t?
-
SharpSA
veterán
válasz
bajnokpityu #10043 üzenetére
Akkor így nem tudsz viszonyítani.
-
leslien
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10043 üzenetére
akkor kíváncsian várjuk h mit produkál a 6.0...
-
SharpSA
veterán
válasz
bajnokpityu #9988 üzenetére
Én nem bánom, hogy nem bőr. Shiny gold van nekem teljesen átlátszó vékony szilikon tokban. Így egyáltalán nem csúszik, picit tapad is, nagyon jó fogni és szerintem jól is néz ki.
-
Aryon87
félisten
válasz
bajnokpityu #9666 üzenetére
Szintén kopik.. S/N: 505...
Júliusi vásárlás.
Kb 1 hónap után kezdett kopni, azóta már műanyag hátlap+tok kombóm van. Bőr a dobozában pihen. Majd ha úgy lesz szabadom, elugrom a szervízbe cserére. -
Helltak
őstag
válasz
Nekem sem kopik, egy hete van meg és nem tokban hordom. 6. havi gyártás.
-
vwadam
tag
válasz
nekem is kopik,2 hetes a készülék és a sarkai már lekoptak..
S/N: 509... -
Quqesz
nagyúr
válasz
bajnokpityu #9621 üzenetére
Ên is rájuk várok......
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
bajnokpityu #9209 üzenetére
Igen, de bőrből csak barna van nekik és nem tudta az ügyintéző hogy mikor érkezik fekete.
-
leslien
nagyúr
válasz
bajnokpityu #9209 üzenetére
csak szolgáltatónal veszed meg 2 év gyári garival...
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
bajnokpityu #9205 üzenetére
Telekom-ot írtam, de oké
Csak ötletként dobtam fel, mert összességében nem rossz ajánlat.
-
MPeter87
őstag
válasz
bajnokpityu #9201 üzenetére
Most épp nincs náluk, de sztem hamarosan lesz.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
bajnokpityu #9201 üzenetére
Én 130 körül hoztam el a Telekomtól egy 3k-s előfizuval, ajándék BT headsettel. Ha eladod a fülest a vásárlás után, akkor 120 körül leszel, mert a füles újan 20k.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest