- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
MPeter87 #10567 üzenetére
Nemelyik 5"-os telefon alig kisebb (marmint maga a haza), nagyon jo helykihasznalasu a G4, boven 70% folotti a kijelzo / elolap arany (igaz, a G3 meg ennel is kompaktabb, nem is ertem ez miert lett nagyobb, ha nem is sokkal). Mint mar irtam, 4,7"-es telefon utan is par pillanat volt megszoknom.
-
DonMaster
addikt
válasz
MPeter87 #10374 üzenetére
én irigykedjek mert emgvehetem részletre elöfizetéssel? rád aki megvezsi 1öszegben és sjanál egy jo foliáért kiadni 3e ft-ot meg nem tud bármikor telefonálni mert elfogyot a pénz a kártyáján ? erre irigykedjek?
nem pörgök a témán, csak nem értem a logikát mert ugye az nincs, vezsek 120e ért 1öszegben telot, a sim kártáyt elhajitom, és sajnálom a pénzt a gyári tokra ezért veszek olcsobban mást. nem tudom melyik a jobb,
venni egy brutáljo telefont 1 összegben és soha nem használni telefonálásra vagy venni 1 brutáljo telefont többrészletbe és használni arra is amire kitalálták. nem tudom ebböl hogy jöt neked le az hogy irigykedek, bár ha részletben veszed akkor több pénzed marad, de ez ugye nem számit , mivel a sim kártyát elhajitja az aki mobiltelefont vesz 1 összegbende mint lelet irva a flottás kivétel. az más kategoria
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MPeter87 #10370 üzenetére
Mint írtam, tudom jól. A flottásokat általában nem kényeztetik készülékkedvezménnyel. A párom Vodafone flottában van és a listaárból jön le egy minimális kedvezmény, de még így is drágább, mint a legmagasabb lakossági ár.
Engem ez nem érint. Van saját privát előfizetésem, csak az ismerősöknek szóló telefonszámmal, meg külön a céges. Nem szeretem, ha összekeveredik a kettő.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
MPeter87 #8821 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Igazából a sufni GSM-ektől tartok, de ezek szerint az LG-nél minden esetben jó a garancia? Sony tapasztalatokból indulok ki. (Megtöröltem a telefon képernyőjét, és keresztberepedt, az érzékelővel együtt. Most imádkozok hogy kicseréljék, de a hülye se hiszi el, hogy nem ejtettem le...)
Körülnézek akkor még itthon, de úgy olvastam, hogy ti is inkább a szolgáltatós, függetlenítős kombót javasoljátok.
-
racerx
őstag
válasz
MPeter87 #8677 üzenetére
Mondjuk. Pl. én anno pannos voltam, aztán átmentem a tkomhoz (asszony révén állami flottás... 45ft vs. 13 ft. Aztán ez megszűnt, asszony gyesen, de addig a melóhelyét átvette egy másik állami cég akik vodafonosok. Én maradtam tmobil (igaz voip
), de lassan visszamegy asszony , akkor lehet h váltok flottás vodára (10ft). De ha akarék akkor mehetnék cimbora kamionos flottájába, ami meg telenor
Ja és számhordozás term. Szóval nálam ezért jáccik a dolog. Arról nem is beszélve, hogy szolgáltatónál pl az én minimál előfizetésemmel (voip rlz
) nem is lehet minden telót részletre venni, sőt anno a tmobilos flottással is csak kevés volt elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest