- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz
Stanbacsi #24176 üzenetére
EazyGuard 9H-s 0,3 millis üvegfólia van rajta. Ugyanettől a cégtől egy sima protector volt az előző telefonomon és semmi baj nem volt vele.
(#24177) Tutu7030: ez most kivételesen tévedés: a fólia másodnapos, tehát megvétel utáni napon került rá vagy két hónapja, a tok tegnap.
-
-
Technoman
őstag
válasz
Stanbacsi #23409 üzenetére
Én azok táborát erősítem, akik maximálisan megvannak elégedve ezzel a csodával.
Nem vagyok sem egy tízen-huszonéves, akik havonta cserélgetnek telefont, de a hard Usert sem lehetne rámfogni, akik még sz@rás közben is valamelyik videó megosztón/facebookon lógnak a telóval. Átlag emberként, átlag felhasználásra vettem és több évre.
A fényképezőgép nagyon jó (imádom, hogy a fényképezőgépeimmel ellentétben, GPS adatokat is eltud menteni) A GPS nagyon jó és elég gyors (összehasonlítva a régi SII-emmel ill. az egyik, GPS-re is képes fényképezőgémmel)
Olvasom az itteni kollégák problémáit, a G4-el kapcsolatosan. Hál' istennek, nekem eddig egyik sem jött még elő és remélem, hogy nem is jön (ebben elég szerencsés vagyok, mert az előddel sem volt semmi bajom a 3 év alatt). Szerintem ennek köze lehet ahhoz, hogy hivatalos helyen vettem (edigital) Bár csábított, az olcsóbb, sufnis ár, de a vásárlás előtti fórum átolvasása után az "inkább legyen drágább, de biztosabb helyről" elvet tartottam szem előtt. A másik amit nem fogok elkövetni -részint, mert ehhez nagyon hülye vagyok-, a telefon "mókolgatása". Ez a telefon úgy jó, ahogy van, még Tast Killert sem tettem fel, minek, sosem fagy le, vagy lassul be.
Ja, 6.0-n (MM) vagyok. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Stanbacsi #23409 üzenetére
Eddig nem bántam meg, aztem nagyon jó telefon, hiba meg mindenhol van. Nem hiszem, hogy nagyobb lenne a hibaszázalék mint más gyártónál. 5 hónap alatt egyszer idegesített fel kb 10 percre, majd nyomtam egy fr-t hosszú idő után.
snorbi82
De ha nem írunk be semmit, akkor mindenki csak a rosszat látja és azt hiszi milyen xar telefon, pedig nem. Zombi meg nem csak ezt szidja(pl: P8, amit sokan hiba nélkül használnak). Én meg ha cseréni fogom lehet a G5 lesz, mert meg vagyok elégedve az lg-vel, és lexaroma festés mizériát.(na jó V10 is játszik) -
Bass
addikt
válasz
Stanbacsi #23227 üzenetére
Ő meg hajlik feled szó szerint,ez egy G4 topic tehat itt az "ugyfelek" 99,9%-a erre voksol de viccet felreteve a G4 szerintem egyedibb telefon a teljesitmenye is jo. Kb 2 hete vettem es nagyon meg vagyok elegedve vele. Akkuban kb 3,5 óra kijelzo idovel szamolhatsz 4g es wifi komboval netezve. En samut nem vennek nincs benne semmi vaganysag mar mint ha ez szamit neked. De ha a teljesitmeny nem annyira fontos a Honor 5 x a Te keszuleked ,az is volt es 5,5-6 óra kijelző idö lazan meg van szep es jo telo csak epp nem eromuvesz bar a mindennapokra eleg es asphalt 8,nfs szeria szepen megy rajta. Asszem hirtelen ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PS Plus előfizetések
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD