- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
lukacsik
tag
válasz piko88 #24590 üzenetére
Ne vegyél ilyen telefont ha attól parázol hogy 5 embernek gondja van vele. Jó telefon. Igaz csak 3hónapja használom edigine vettem és megy. Nincs beégés meg nincs semmi. Telefon. Jobb mint egy közép kategóriás mert nem akad teszi amit kell és ennyi. Szépek a képek nagyon szép kijelző és egy kényelmes telefon. Akksi meg bírja ameddig bírja (egy nyúzós napon elkisér) ezt tudja. Pont!
-
Aryon87
félisten
Valami van a G3nal, mert senki nem tud visszafele flashelni (en se). Es mindeni menne visszafele, mert egyre tobben panaszkodnak a rossz uzemidore + a terkep is gebaszos..
Root, mokolt rom, es ugy lehet visszamenni KDZvel...
Remelem nalunk nem lesz ikyen, mert akkor jaj...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
Mindig arra a SIM -re terheli a vásárlást, ami éppen a telefonban van. Azzal a kártyával lenne érdemes kipróbálni, amivel már a másikon sikerült vásárolni.
Lehet az a SIM nem terhelhető, vagy nem alkalmas a vásárlásra. Leginkább az utóbbi, mert más esetben írná, hogy mi a gondja. Pl. nincs univerzális keret.
[ Szerkesztve ]
-
piko88
tag
Rohadna meg a Telenor.
2 hete rendeltem meg, azóta többször is beszéltem a bolttal.
Mindig mondták, hogy minden rendben érkezni fog.
Pénteken beszéltem velük utoljára, akkor azt mondták megkérdezik más boltokat és ha valahol van akkor áthozatják. Rá is kérdeztem miért nem próbálták meg maguktól is. A reakció annyi volt, hogy várták a központi raktárból.
Ma felhívtam a 1220, a csaj az mondta nincs é nem is lehet már rendelni. Fasza.
A helyi Telenoros boltot nem tudom elérni.
Érdekes az egész, a múlt héten is volt itt olyan user aki megrendelt és másnapra meg is kapta.
Miért szopatják az embert?
Vegyek mobilboltos, 1 év garis mobilt vagy válasszak mást?
Más márkára nem szívesen váltok, viszont a 2 év gari fontos, mert sokaknak van gondja vele.
Esetleg vegyek Felx2-öt?
Bocsi a hosszú posztért. -
soniq
tag
válasz #86973952 #24588 üzenetére
Most mikor próbáltam nem az én sim kártyám volt a másik telefonban,viszont kb. fél éve még az az én telefonom volt és akkor tudtam a saját simemmel is vásárolni.
„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
soniq
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A tényállás:
-Telenor számlás csomagom van.
-Így tudnom kellene a Play Áruházból alkalmazásokat vásárolni a számlám terhére.
-Ugyanezzel a fiókkal bejelentkeztem másik telefonon és ott engedélyezett a vásárlás.
A problémám hogy valamiért G4-en nem megy.
Csak olyan lehetőséget dob h bankkártyás vásárlás.
Másnak ez megy simán?„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok valaki tudna egy kis okitást adni manuális fotózásból privátban?Még csak ismerkedek a telóval,de szeretném kihasználni a képességeit.
-
Taci
addikt
Bár nem G4-téma, viszont általános LG-kérdés (is lehet), így örülnék, ha tudnátok segíteni. A G2 topikban már kérdeztem, de sajnos nem igazán pörög, vagy pont ebben nem tudnak segíteni a kollégák:
Elrepedt a G2-mön a kamera fölötti kis üveg. Megéri szerintetek megkockáztatnom a kézi javítást (hőfúvó, csere alkatrész odaragasztása), vagy tud valaki valami egyszerűbb, megbízhatóbb módot (bolti/szerviz javítás?), lehetőség szerint Debrecenben?
Nem ér el a repedés a kamera fölé, így a képeken egyáltalán nem látszik, csak zavar a tudat, hogy meg van repedve. -
snorbi82
senior tag
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
törölt tag
válasz neo_xperia #24568 üzenetére
És ezt hol lehet látni? Én csak valami VDH-t látok... ahol az imei is van.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Arról van valami infó, miként lehet beállítani a kamerát hogy ami kép készül automatikusan a drive-ba menjen a kép?
mert most már a 2. SD kártyám adta be a kulcsot....Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Harcsai
senior tag
válasz neo_xperia #24566 üzenetére
Akkor simán ország kódok? HU, SK......? Azt hittem valami speciális kódok.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Harcsai
senior tag
Mit keressek a G4 dobozán(ha megérkezik a boltba) hogy tuti EU-s telefon legyen?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Quqesz
nagyúr
-
mouzrr
őstag
válasz Stauffenberg #24554 üzenetére
Ezt olvastam amikor írtad, figyeltem is rá, viszont wifin elég sokat használom míg mobilneten meg alig nyitom meg mivel nem akarom fogyasztani az adatkeretet. Szóval nálam nem a Snap lesz gond hanem tényleg az hogyha elinditom a mobilnetet onnantól merül mint az állat.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz zsoleer #24556 üzenetére
Ezt csak te tudod, hogy mit szeretnél.
Sokaknak nem jön be a G5 (de egyébként legalább ennyien fikázták anno a G3-at és a G4-et is látatlanban). Nekem azért sem érné meg a váltás, mert a G5 alig tesz hozzá ahhoz, amit a G4 is tud. A dupla kamera jópofa, de néztem az ultra széles látószögű modul minőségét, háááát. A kijelző kisebb lett (a készülékház viszont nem), ahogy az akku is soványodott. A moduláris felépítésnek akkor van értelme, ha van modul amit meg is vennél hozzá.
Na meg vannak már fent videók, amik szerint a G5 csak úgy fém unibody telefon, hogy a fém házat bevonták műanyaggal és a műanyagot lefestették fémszínűre, ez viszont karcolódhat, lekophat és akkor nagyon ronda. Meg a moduláris felépítés miatt az illesztések minősége is hagy kívánni valót maga után.
Én személy szerint nem foglalkoznék a G5-el.
-
DaDa
senior tag
válasz zsoleer #24556 üzenetére
A G5 több mint kétszerese a G4-nek. Igaz ízlések kérdése de sokunknak nem tetszik. A modularitásnak nem sok értelme, az akku ebben is cserélhető. Ráadásul egyes hírek szerint épp a modularitás miatt elég gyenge az összeszerelés minősége. Ezt mondjuk csak élőben lehet igazolni. Szoftveresen alaphasználat mellett nem lesz különbség a G4 is rendkívül gyors, app betöltésben már jobb lesz a G5 minimálisan. De mint írtam ez izlések kérdése.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
MODERÁTOR
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Jelenleg egy lg g2 használok nagy megelégedésel, és váltani szeretnék g4-et néztem ki mivel megkedveltem az lg-t.Kérdésem az lenne hogy érdemes e vagy inkább várjam meg a g5-t?[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
válasz #13110016 #24553 üzenetére
Mint mondtam, nekem nincs bajom, mert munkában másik hálózatot használok és annyi.
Otthon illetve egyéb helyeken nem tapasztaltam hasonlót rendellenességet.
Csak leírtam, hogy találkoztam ilyennel. Mivel mindenhol jó, csak azon az egy adott hálón vacakol, így kizárnám, hogy telefon hw/sw hiba lenne (részemről, szerintem).. az adott wifi f0s.. -
törölt tag
Akkor ezek szerintem nem csak én küszködök vele...
-
Mikemend
senior tag
Egy plusz a gyári launcherre, bár nekem is megvan a Nova, de az előbb említett plusz funkciókat nem használnám. Gesztusvezérlést meg abszolút nem.
Más: tegnapelőtt megtette az első lépéseket a gyermek, avagy: úgy derékmagasságból kőre esett, de az ál-Verus tok szépen megvédte, egy karcolás sem esett a tokon vagy az üvegen. Máris imádom!
-
fornettisuti
veterán
válasz szaszaboy0 #24542 üzenetére
ugyan úgy van használva mint maskor, bár tegnap reggel óta többet volt wifin mint mobilneten.
most van akku 38% és 4h56m kijelző időm. este 11kor ha hazaértem megnézem mennyi az annyi.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
debcamp
aktív tag
válasz #13110016 #24546 üzenetére
Nekem céges nyílt/látható wifinél (ahol csatlakozás után egy külön oldalra irányít, hogy be tudj lépni) van, hogy felcsatlakozik, de még sincs kapcsolat. Vagy felcsatlakozik, de pár sec után le is dobja és nem kapcsolódik újra, hiába nyomom kézzel hogy csatlakozzon újra. "Mentve" felirat van a hálózat nevénél. Ekkor "elfelejt" és újra kapcsolódás, vagy pluszban még telefon wifi ki-be ha úgy sem jó. Ha ez sem segít mert megint csak kapcsolódik -vagy sem- de nincs hozzáférés, akkor telefon restart. Ezután automatikusan kapcsolódik és megy minden.. egyből látja, kapcsolódik és a bejelentkezési felületet is behozza.
A fent leírtak miatt ilyenkor pár naponta újra kell indítani a telefont..
Vagyis kellene, de! van egy..
.. Zárt, nem nyilvános/rejtett céges (ugyan az a host) wifi, amire viszont, ahogy az otthoni saját zártra is, bármikor azonnal felmegy, semmi gond vele. Egyedül a céges nyilvános/láthatóval volt/van a fent leírt jelenség, de emiatt inkább a rejtettet használom, az mindig megy azonnal.6.0 v20d MT
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Pl lapozhato dokk, gesztusvezerles, fekete allapotsav ikonok, elforgathato home screen, alkalmazastar teljesen szemelyreszabhato, Nexus kartyas, teljesen atlatszo, lista, MM gorgetos, ikonok, widgetek atfedhetik egymast de szinte nincs olyan amit ne allithatnal at.
Csinaltam egy screenshotot az alkalmazastarrol amit most hasznalok Nova alatt: https://drive.google.com/file/d/0BzoO4TbU2xx0YWxSdUx2enEtLXM/view?usp=docslist_api
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Nova
Anno megvettem 125Ft-ért, bestbuy volt, de alig pár órát volt fent.
Igaz sem időt, sem energiát nem fektettem a megismerésébe, mert a gyári is tökéletes.
Ez LG, nem Samsung.. itt a gyári launcher (is) kitűnő minden értelemben.
A fentebb elsorolt jó (testreszabhatóság, gesztusok, gyors elérések, stb) pontokat elfogadom, ismerem és elhiszem hogy aki rászánja magát, annak tetszeni fog. Nekem is tetszene szerintem.
De egyelőre megvagyok a gyárival, nincs semmi gond vele
Aztán lehet most annyit beszéltünk róla, teszek egy próbát..[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ, régen használtam Go launchert , a gesztusvezérlés akkor is jól jött. Gondolom nem eszi jobban az akkut mint a gyári launcher. Lehet kipróbálom.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
szaszaboy0
tag
-
álarc
aktív tag
Ki kell próbálni!
Gyors, kicsi testreszabása első osztályú! Egyetlen hátránya ami miatt most nem használom, a gyári Widget eket nem mind támogatja. Azok nekem hiányoznak. Nagyon jók a g4 en. De más telókon mint pl. Samsung, szinte kötelező. Memória és sebesség növelő hatása miatt. G4 esetén szvsz. Felesleges. -
Saccco
nagyúr
Pl.: lehet állítani az asztalon és az alkalmazástárban is a sorok és oszlopok számát. Lehet gesztusokat az ikonokra beállítani, nekem az összes kamera alkalmazás egy mappában van a jobb alsó sarokban, ha ezen felfelé csúsztatom az ujjam, akkor a Quickpic-et indítja el. Az alkalmazástáron felfelé csúsztatva a futó alkalmazásokat adja. Le lehet menteni az asztalt, FR után vagy más készüléken könnyen visszaállítható.
szerk.: A gesztusvezérlés azt hiszem már Prime funkció.
Nova Launcher - ingyenes
Nova Launcher Prime - ~1830 Ft[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tirszin
senior tag
Engem mindig nagyon zavart, hogy nem tudtam beállítani a gyárin, hogy több sor/oszlop legyen. Egy 5 coll fölötti kijelzőn fölöslegesek akkora hatalmas ikonok.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
DaDa
senior tag
válasz Vikooo #24537 üzenetére
Csak kíváncsiságból tudnál pár + dolgot írni amit Nova tud de a gyári nem? Csak azért kérdem mert még sosem Nováztam és a gyárival teljesen elégedett vagyok. Nem tudom elképzelni mi az a plusz amit a Nova hoz de kíváncsi vagyok rá lehet én is kipróbálnám.
-
Vikooo
addikt
válasz neo_xperia #24525 üzenetére
+1 a Novanak.
Szerintem ha Android akkor testreszabhatosag, es ezt fokozza a Nova. En pont azert hasznalok Androidot, mert nem szeretem ha korlatokba utkozok -sajnos a gyari LG launcher nem a legjobb ilyen teren. Ha nem igy lenne, jo lenne az iOS[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Minenkinek köszönöm!
Én meg ezelőtt ADW-launcher-t használtam...
De most úgy döntöttem,``gyárizok´´ -
Aryon87
félisten
LG szervizbe vidd be. Én is emiatt szervizeltem a telót kb 2 hete.
Fotózd le mindenképp, mert lehet pont akkor nem fog látszani, de ha már 1x megjelent, az máskor is meg fog. Minél melegebb a telefon, annál jobban erősödik, hűlés közben halványul, de nekem pl 2 óra elteltével is látszódott úgy hogy a telefon már hideg volt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
fakro
csendes tag
Sziasztok! Augusztusban vettem a G4emet a Vodánál. Egyik este ahogyan felnéztem az állapotsávra, mondom ejha mindha piros lenne. Más nap nappal nem nagyon láttam mondom csak biztos képzelődtem este volt stb.
Most egy 10 perc lemerült a telóm és tudjátok ilyenkor mutatja h hány százalék meg egy ilyen nagy akkumlátort, közben meg szürke a háttér. Ezen a szürke hátteren aztakutyafáját mondom körbe piros a képernyő (egy kicsit rózsaszines) a többi helyen meg tökre látszott az időjárás widget széle, a gombok lent, a bal fölső sarokban egy nyil. Szerintetek milegyen? Erre vonatkozik gari nem? Vodához vigyem vagy lg szervízbe? A múltkor amikor bevittem a G Fley 2t sárga kijelzővel a pasi csak annnyit mondott: hát ez ilyen, látja ő is hogy sárga de ez ilyen, aztmondta h nem a ragasztóval vagy mivel van a baj . Előre is köszi srácok. -
Deedays
tag
válasz zombinyul #24522 üzenetére
+1 a gyári launchernek.
Nekem kicsit kezd unalmas lenni ez az aksi és kijelző idő dolog... Nem szeretnék vitát szítani ezzel,de naponta feljövök ide okosodni valami újdonságért és csak ezt látom. Szerintem ez van el kell fogadni,más készülékek is ugyanígy merülnek amik hasonló teljesítménnyel bírnak. Felesleges ezen rágódni. Használod töltöd ennyi. Sok megoldás létezik powerbank, autós töltő stb.... Elnézést ez csak a saját véleményem és gondolatom volt.
Zombinyul nem neked szólt elnézést,hogy neked címeztem
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Lite
-
Aryon87
félisten
Valakinek van infoja arrol honnan tudnam leszedni a Telenor altal kiadott firmware-t?
Megint siralmas az uzemidom, annak ellenere hogy minden ki van cserelve. Imei csekkolos letoltes nincs?
Ugy mint a G3 eseteben van?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
jimmedly
senior tag
A G4-en gyári. Szerintem egész jó, csak a hátteret cseréltem le.A Samun (S3) a nova fut, nem bírtam a samu stílusát.
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #24525 üzenetére
Nekem a gyari boven eleg.
Mas keszuleknel haznalom, amik gyengebb teljesitmenyuek + a tabnak a testreszabhatosg miatt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zack
nagyúr
válasz freelanced #24518 üzenetére
Next Launcher 3D.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
neo_xperia
senior tag
-
GEIL
addikt
Gyárit használom.....sima mint a vaj és gyors mint a villám...semmi röccenés "akárhogy tekerem ide-oda vagy körbe körbe"...........régebben "SPB Shell"t használtam...aztán beszereztem az "SPB 3D"-t...nagyon látványos....de igazából nincs szükségem rá.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aryon87
félisten
+1 a gyarinak
Szar telefonra valo a Nova, nem erre
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
+1 a gyárinak, tökéletesen elvagyok vele, nekem nagyon bejött.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Quqesz
nagyúr
Csatlakozok én is elvagyok a gyárival, de ha igényed van más kinézetre vagy kicseréled az ikon képét, v letöltesz másik launchert. De a gyárival is rendben van minden.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
törölt tag
Szerintem igény függő. Pl. ha valaki több ikont szeretne kitenni, vagy átméretezné a főképernyő elrendezést.
Én nagyon jól elvagyok gyárin. Jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
-
freelanced
addikt
Üdv!
Érdemes más Launchert feltenni a gyári helyett? Vagy az eredetivel muzsikál a legjobban?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
törölt tag
válasz mouzrr #24513 üzenetére
Arra gondoltam, hogy pl. sokat kell ugrálnia a hálózatokon. Ez inkább olyankor jellemző, ahol gyengébb a jelerősség, illetve ha valaki mászkál közben a területek között.
Szinkronizálás automatikus. Alapban, de a legtöbb programnál kikapcsolható, ami többé-kevésbé működik is.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz killzone1987 #24515 üzenetére
Galériából nyitsz meg egy nem gyári képet, "kép beállítása" és azt be lehet úgy állítani, h ne mozogjon.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
killzone1987
senior tag
Gyári launchernél hogy lehet kikapcsolni a háttérkép görgetést?
-
kp78
addikt
Bosszantó dolog történt, ami nem tudom, h a telefon, vagy a voda hibája.
Esetleg kipróbálhatnák itt páran a dolgot.
Át kellett irányítanom egy pár órára a G4-ben lévő vodás kártyám, amit az "összes átirányítása" menüben tettem meg.
Amikor ki akartam törölni (mobilnet aktív volt, bár nem szabadna befolyásolnia semmit szerintem) egyszerűen nem tudta betölteni/lekérdezni az aktív átirányításokat, újraindítás után sem.
Kellett egy hívást kezdeményeznem, amit fel is vett az illető, utána már le tudta kérdezni az aktív átirányításokat, és tudtam törölni a "összes átirányítást".
Nálam amúgy csak nem elérhető esetben van aktív átirányítás az sms értesítős +36709090998-ra.
Vmiért ha egymás után többször lekéri az ember, akkor is van, hogy nem hajlandó beolvasni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
törölt tag
válasz mouzrr #24511 üzenetére
Egyszerre is le lehet tiltani, csak akkor nincs kivétel. Beállításokban a Mobil adat menüpont alatt tudod apponként.
A szinkronizálás nem feltétlen jár magas adadatkapcsolattal, de akksi használattal annál inkább. Illetve ahogy feljebb írtam meríthet az adatszolgáltatás "minősége" is.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz #86973952 #24510 üzenetére
Minden appnál le kell tiltani a mobilnet használatot? Ezt hol tudom beállítani?
Amúgy nem fogy az adatkeret, 2 nap alatt így is 30 MB fogyott le, de akkor is merül, tényleg olyan mintha az appok folyamatosan próbálnának mobilnetről menni, például a Messengernél is kiírja hogy Mobilinternet aktív másfél óra, ezt még a Chrome-nál, Snapchat-nél meg még pár appnál, pedig adatot nem nagyon fogyasztottak. Próbáltam már 3G-re is korlátozni, akkor is ugyan ez a helyzet. -
törölt tag
válasz mouzrr #24508 üzenetére
Csak a fontosabb (lehetőleg 1-2 appnak) engedd a mobiladat használatát. Nekem mobilnet mellett csak a böngésző és a mail használhatja.
Akkor szinkronizálni sem fog, és kiderül melyik okoz problémát. Bár nem tudom mennyi idő a mobilnetezés, bitang sokat le tud vinni az akksiból. Főleg, ha nem stabil a környéken a szórás, vagy mozgásban vagy.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Amikor egyáltalán nem mobilnetezek a telefonnal akkor simán megvan a 4h+ kijelzőidő, amint felmegyek pár percre majd kikapcsolom és úgy használom tovább a telefont, örülök ha eléri összesen a 3 órát.. Elég fura így, mintha beragadna a dolog. 15%on vagyok 4h15m kijelzővel és 22 órája vettem le töltőről. Messenger, reddit, chrome és Twitchen stream nézés forrás minőségben, ez kb 1100mb adat volt wifin keresztül, ezenkívül kb 20 perc youtube is volt.
Szóval wifin nagyon okés de amint volt mobilnet onnantól nevetséges hogy ennyire merül... -
Zlcsi
senior tag
hülye kérdés de mindig össze keverem
milyen csatlakozója van a telefonnak micro usb ugye?
-
Aryon87
félisten
-
Trespa
tag
Persze..
Lassan 2 napot használod ,azt 100% marad az akksi.
Ez már fail.LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
Aryon87
félisten
válasz Roland861010 #24502 üzenetére
Mindenkepp megosztom a tapasztalatokat, velemenyeket.
Mas: 45 perces beszelgetst vigan tartott 100%-on, +azota meg 20 perc eltelt, de meg mindig tartja.
Pedig viber es chrome megy.
Eddig joXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest