- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mastershifu
tag
válasz
bounty123 #55008 üzenetére
Azta..., az nem mindegy. De az áránál mit írt ki Neked? Nekem 28Ft-ot, meg annyiért is vettem, meg annyit is vontak le. Sajnálom, pláne hogy direkt segíteni akartam másoknak... Nekem tényleg annyi volt, most nem tudom, de este belinkelem a képet, nem akarom, hogy azt higgye bárki, félrevezetésnek szántam.
Sorry.
-
-
Magnat
veterán
válasz
bounty123 #44280 üzenetére
Egyébként nem is értem, h miért nem tesznek a gyártók olyan opciót a készülékeikbe, h a töltés sebessége változtatható legyen. Pl egy ilyen 1.8-as töltőhöz nyugodtan lehetne a telefonban 3 fokozat, így amikor tudja az ember, h egész éjjel töltőn lesz, elég lenne mondjuk 0.8A-val tölteni, ez lenne a lassú töltés. A normál mondjuk 1.4, a turbó meg 1.8.
-
törölt tag
válasz
bounty123 #42504 üzenetére
Lehet, hogy parasztvakítás a QHD, de ugyanezt mondták a 2 magra, a full HD-re stb-re is...
Persze, nem veszi észre az emberi szem, de egy nagy előnye van, hogy ez innováció, ami mindig előre visz. Ez pedig nem elhanyagolható dolog.
Ha nem lenne innováció, mindenki lovaskocsival közlekedne, vályogházban lakna és postagalamb hozná/vinné az üzeneteket. -
rayoliviero
veterán
válasz
bounty123 #41022 üzenetére
Nekem legalább nem száll el. Mondjuk stockot nem is használok egy ideje. Pardus ROM alatt nekem is elszállt, idegesítő nagyon.
Én már a visszhang miatt írtam a Vibernek, hogy írhatnának az LG-nek, hogy kezdjenek valamit vele, az ő szavaikat biztos komolyabban vennék.
-
subset
senior tag
válasz
bounty123 #32372 üzenetére
Tapasztalataim szerint pont hogy ellenkezőleg van, mint írtam - nem volt még elromlott akkum sem. Illetve az említettem vezérlő áramkör is pont az ilyen egyének - mint én, miatt kerül beléjük.
Valamint az operációs rendszerben is van akku-management.
Részemről ez tapasztalat nem elmélet - nem kell követni. -
válasz
bounty123 #32339 üzenetére
Linuxot mint elsődleges oprendszert elvből nem teszek a gépemre
Rossz tapasztalatok miatt (1 nap utáni wifi káosz laposon, lassulás, stb). Az itunes egy szükséges rossz, cserébe van egy közel iphone tudású kis zenebigyóm, amihez milliónyi jó kis hangcucc van, amit tudok vinni nyaralni, szól a kocsiban a rádión, amivel tudok számot léptetni és kiírja, ki kornyikál, egész jól fotóz, stb. Szóval ipod szinten engem megvett az apple, a többiből köszönöm én se kérek. Az meg, hogy zárt rendszer, sem igaz 100%ig, de tény, a classic után ez már nem alkalmas pl. háttértárnak ha jól tudom. Nagy csapás
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
bounty123 #30041 üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogy olyan porszemcsék szálnak a nyitott részre, amelyek karcolnak, mer a tok - ha használva van - akkor rendesen mozog ide-oda. Emiatt ezt a lehetőséget el is ismerném, hogy így karcol, de b+! (mármint az LG)
Leírtam, hogy a SAMU O7 telefon miket bírt ki, tehát a GG1 üveg magasan jobb, mint a GG2. Hát, remélem, hogy nem így van, mert ha igen, akkor ez tulajdonképp a vásárló rohadtul nagy átb....sa! Bár, már minden eltudok képzelni, ilyen idióta csúszós készülékház után, ami ha leejtesz, nagy valószínűséggel mehet kijelző cserére!
-
Looserke
őstag
válasz
bounty123 #30041 üzenetére
Ez egy olyan tok amihez a telefon beépített támogatást kapott és szerintem roppant praktikus, hogy elég csak rákoppintani és látod az időjárás widgetet, elmulasztott hívást/smst/emailt, zenelejátszót és most már ki sem kell nyisd a tokot hogy fényképezni tudj, a kereső is megjelenik a kis képernyőbe. Ha meg félted a kijelzőt úgyis teszel rá fóliát így a kis ablak sem gond többé...
-
-
hakydakillah
senior tag
-
ßrainiac
addikt
válasz
bounty123 #8369 üzenetére
Aha, ez jol hangzik. Biztos le lett irva mar ezerszer, de nem lattam es nem is hallottam megemlitve a video teszteken, a hatso power gomb konnyen nyomodik? Mar ha direkt akarod megnyomni, mert lattam h sullyesztve van, h veletlenul ne nyomodjon meg.
Nexus 5 amugy erkezoben van, de eljatszottam a gondolattal h kiprobaljak egy ilyet, amig a nexus 5 hibait javitjak, vhogy az elso szeriahoz megsincs kedvem most.. max kesobb, ha tele lesz a hocipom az LG UI-jal
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bounty123 #7518 üzenetére
Gyakorlat nem ezt mutatja, 3 éven keresztül dobáltam így a farzsebembe az előző iphone-jaimat és semmi, most adtam el karc nélkül, ellenben sokan jöttek a fórumba azzal hogy pár hetes de már karcos és nagy részükről kiderult hogy becsusztathatós tokban hordja. Ha mégis ez a kedvenc érdemes néha kimosni vagy ha bőr akkor belül nedves törlőronggyal rendszeresen kitorolni. Nekem is néha megtetszik egy egy ilyen utóbbi pl az iCase de hetente 2x biztos megtettem ezt.
-
Kori77
tag
válasz
bounty123 #6606 üzenetére
Köszi
Az első G2 nem volt pixel hiba,
de a hátlap nagyon recsegett már első nap ezért cseréltettem ma !
Viszont most több pixel hiba van, 2 amit csak nagyon halványan nagyitóval lehet észrevenni
1 amit szabad szemmel is észrevehető fényesebb biztos tőbb van azon a ponton.
Az már szerencsésebb ,hogy a jobb alsó sávban van a menü gomb mellett -
Toobee
veterán
válasz
bounty123 #5248 üzenetére
Ez már régi beidegződésem, biztosan mindenkinek van valamivel kapcsolatban hasonló érzése. Hajlok a G2 felé, egyébként egy apróság, de nekem fontos dolog nyomna sokat a latba, a tanítható távirányító. A sztereó rendszerem forrását amúgy is telefonról irányítom, jó lenne, ha a dacom-om és a végfokom is kapcsolható lenne a készülékről. Budapesten meg tudok nyomkodni valahol egy ilyen készüléket?
-
-
morphin
tag
válasz
bounty123 #4220 üzenetére
Mondjuk ezt akkor úgy, hogy elég szubjektív a tok-kérdés. Ezért sem szabad az ilyen dolgoknál általánosítani. Más szokások, más munkakörülmények (aki egész nap megy fel-alá az nem tudja csak úgy kivenni a munkahelyén) illetve más ízlés. Nekem tökre tetszik így tokkal...valahogy több az egész + tudom, hogy valami vigyáz rá egész nap.
Más...pont most jött meg a postás. Hozta angolhonból a 6 darabos fóliát. Mindjárt rá is applikálom a telefonra. Meg hozott egy SGS1 TPU tokot is, megy sógornőnek. Amúgy ingyen postával meglepően gyorsan ideért csájnából. (cirka másfél hét)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest