Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #615 üzenetére
Most komolyan, mi az ami hiányzik??
Nekem aztán válogatott igényeim vannak, de most már nem igazán találok olyat ami ne lenne:
Wifi analyser: van
Használok itthon egy Belkin netről vezérelhető konnektort: van rá app (távoli vezérlés is megoldott)
Torrent kliens: van már
LG okostévé távirányító progi: van
Canon otthoni multifunkciós nyomtatóhoz progi: már 2013-ban is volt
OBD diagnosztika program: többféle létezik, 13-ban nem ment, most nem próbáltam mégJelenleg BB Z10-et használok, de az OS10-et sajnos kinyírták, Droid nem jött be, az iFos nem az én világom (ha valakinek vinnyogni támad kedve vinnyogjon privátban, majd ha ráérek válaszolok...), szóval az egyetlen jelenlegi alternatíva! Jollát nem merném bevállalni, pedig alapvetően nagyon tetszik a Sailfish OS!
Az inkább zavar, hogy már megint sikerül valami olyan húzást elkövetni amivel elűzzék a birtoklási vágyat! Jelen esetben ez az, hogy már hajlanék arra, hogy egy vágódeszka méretű eszközt hordjak magammal a mindennapokban, erre abból kihagynak egy olyan funkciót mint az FM rádió! Ennyi kompromisszumot pedig ennyi pénzért köszönöm, de...
Gyúródeszkára meg nem vagyok vevő!950M esetleg 4,7" FHD kompromisszumoktól mentesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest