- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klz80
tag
Valaki - rajtam kivul - elorendelte a t-mobilnal a 950-et? Csak azert kerdezem, mert amikor megtettem meg nem volt feher, illetve ha belepek a t-hez a fiokomba, nem latom a rendelesek kozott. Ez normalis elorendelt telefonnal, ami meg nincs keszleten?
A tesztekhez hozzaszolva: elolvastam eleg sokat (wmpower, wpcentral, cnet, verge, yahoo) es igazan mindegyik ugyanazt irja le: a telefon (hardveresen) jo, kameraja nagyon jo, negativumkent mindenhol azt hozzak fel, hogy muanyag, meg hogy nincs ra annyi app, mint az ios-re es androidra. Meg jo hogy soha nem tesztek alapjan vettem a telefonjaim, kulonben soha nem lett volna mobilom. Valamelyikben pl az volt az egyik legnagyobb baja a tesztelonek, hogy a hivatalos Instagram helyett az amugy szerinte is jol mukodot 6tag-et kell hasznalnia, ami azert megiscsak egy 3rd-party app. Es? E miatt rossz a telefon? En androidon se a hivatalos facebook appot hasznaltam, mert nagyon lassu volt pl.
Izlesek es pofonok, az tuti akinek eddig nem jott be a WP, az nem a 950-nel fog raszokni. En levaltom a 1020-am erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest