Új hozzászólás Aktív témák

• klz80

tag

Valaki - rajtam kivul - elorendelte a t-mobilnal a 950-et? Csak azert kerdezem, mert amikor megtettem meg nem volt feher, illetve ha belepek a t-hez a fiokomba, nem latom a rendelesek kozott. Ez normalis elorendelt telefonnal, ami meg nincs keszleten?

A tesztekhez hozzaszolva: elolvastam eleg sokat (wmpower, wpcentral, cnet, verge, yahoo) es igazan mindegyik ugyanazt irja le: a telefon (hardveresen) jo, kameraja nagyon jo, negativumkent mindenhol azt hozzak fel, hogy muanyag, meg hogy nincs ra annyi app, mint az ios-re es androidra. Meg jo hogy soha nem tesztek alapjan vettem a telefonjaim, kulonben soha nem lett volna mobilom. Valamelyikben pl az volt az egyik legnagyobb baja a tesztelonek, hogy a hivatalos Instagram helyett az amugy szerinte is jol mukodot 6tag-et kell hasznalnia, ami azert megiscsak egy 3rd-party app. Es? E miatt rossz a telefon? En androidon se a hivatalos facebook appot hasznaltam, mert nagyon lassu volt pl.

Izlesek es pofonok, az tuti akinek eddig nem jott be a WP, az nem a 950-nel fog raszokni. En levaltom a 1020-am erre.

Új hozzászólás Aktív témák