- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhyno
csendes tag
Most már telepít a Flash Tools, de csak download only módban, ha így felrakom a S124-es ROM-ot, bár bejön a Lenovo felirat, de nem indul el a telefon, "TOOL DL Image fail" és "uboot is blocking by dl info" hibaüzenet, Ha a Flash Tools-t Format all módban indítom, hibaüzenet jön... Visszaolvastam de megoldást én láttam, ötlet?
-
0Balazs
csendes tag
Figyelj gyakorlatilag csak egy muanyag hatlapot vettunk le. Az akksit elobb nem tudtuk lehuzni, mivel az alatt a muanyag keret alatt van a csatlakozoja amit le kellett venni.
Egyebkent attol meg, hogy egy tokban van, vannak kivezetesei amik a pcb-n adott helyeken gondolom elerhetok, pl ellenallasok labainal. En mar talalkoztam olyannal, hogy egy μc-nek csak egy laba ment el, es ettol fuggetlenul a tobbi resze mukodott.
Segitsegert jottem ide, nem az egyeni velemenyetekert a munkankrol, amit par sor forum olvasasgatas utan alkottok meg.
De ezek utan inkabb nem itt kerek segitseget, hanem elo embereknel akikben egy kis joindulat is van es nem csak leszolja a masikat minden nemu ismertseg nelkul.
-
Bocikám
újonc
Én is így gondoltam,de a Battery Doctor alkalmazásnál a töltés közben kiírja,hogy,havi egy teljes töltést végezzünk,ami nem lenne gond,de bárhogy töltöttem eddig a telót,az általad ajánlott módon is,mindig normál töltést jelez.Ez idáig sem teljes feltöltés nem jött össze,sem pedig túl töltés.
-
3LVW
csendes tag
Köszi!
Az SP Flash Tools-hoz kérnék segítséget. Download Agent rendben, scatter betallóz, DA DL pipa. Hiába nyomok a firmware+upgrade-re, és gyorsan csatlakoztatom a kikapcsolt telefont és engedem el a reset gombot, semmit nem csinál. Driverek rendben vannak (tudok másolni bármit a telefonra, adb felrakva), hangoskodik a laptop, tehát érzékeli, usb debugging bekapcsolva amúgy... Mit csinálok rosszul?
-
WOT-H-A-C
veterán
Azzal kezdett már mindjárt...
"Szia!
Nekem olyan gondom lenne, hogy flashbol feltettem egy ROMot es most nem is lehet bekapcsolni a telefont, tom fekete. Lenevo S720i."Ezután próbálta a gyári romot, de kivan ütve a preloader
Mikor próbálta a gyári romot a flashtools már fel sem ismerte...
-
YADA
tag
Ez most a metro ajto "hibaja" volt. Parom peldanya, pedig vigyazott ra mint a himestojasra, o is mindig azzal jott hogy en nem vigyazok ra elegge... hat most neki tort el. Lehet bizni benne hogy vigyazunk ra es orokke tart, de veletlenek mindig vannak. Enyem kb 15cm esestol tort el. Az sem igazan extrem tav. (pedig elotte mar tenyleg sok mindent kibirt). Tobbet mint amit itt sokan hangoztattok. Elobb vagy utobb mindet eleri a veg.
Amugy eleg serulekeny telefonok ezek, mar csak a kijelzo merete miatt is. Ezen nincs mit szepiteni. Ezert is szerettem volna kisebbet mindig is. De nagyon nem akarnak a gyartok olyant csinalni (persze nekik az csak jo ha fogy).
-
cool13
őstag
Én is így gondolom. Csak ha apró darabokra töröd, vagy tényleg hardveresen omlott össze. Ez utóbbira meg még alig volt példa.
Blue Eagle Fel raknád valahova a már végleges saját magyarítású ROM-okat valahova? Mert akkor megy az összefoglalóba. Esetleg még valakinek gondolata mit tegyek be fentre? szedjétek össze amit lehet kérlek. Köszönöm!
-
han_lev
senior tag
pedig annyira király dolog telerakni vele a képernyőt ...
pl ha ilyet tennék vagy 80-at
Na de a Nexus első látásra jól megy. Ez is fordítva kezeli az sd kártyákat.
sdcard0 az a külső sd.
Alapértelmezett írást nem találtam benne beállíthatóságban. Olyan slx féle alap kinézete van. Sőt, hiányolom, hogy az infosáv gyorskapcsolóit nem tudom megválogatni, vagy legalább is eddig nem találtam meg azt hogy hol állítgathatnám őket.
Viszont eddi akadásmentes, telepakoltam egy csomó appal (ahogy szoktam, amiknek egy jó része sinkronizál (viber, skype, facebook, twitter, watsup, dropbox, drive, waze, meg ilyenek.) aztán majd meglátjuk.
Egy gravity box biztos jót tenne neki. DE biztos dolgoznak még majd rajta a fiuk.
Térerő és wifi tekintetében szerintem nem ront a készüléken.
A kamera app kivülről mintha androidos lenne, belépve viszont lenovós kamera app fogad.Szóval eddig ennyi, majd írok még róla.
-
han_lev
senior tag
Feltétlenül megérdemli. Mivel a magyar a biztos (legalább is biztosabb mint az angol, bár nálam a magyar sem százas), ezért írom néha hogy KékSas. De Feltétlenül tiszteletem, és ami néha ennél is fontosabb: nagyon nagyon szeretetemet, megbecsülésemet szeretetvendégség kifejezni a kolléga felé. Remélem nem bántottam meg, s Ha Igen, akkor bocsánat.
-
ath
senior tag
sajnos nincs kapacitásom egyszerűen beleásni magam jobban, vagy egyáltalán kipróbálni, annyit tudok, amennyit futtában azon a fórumon elolvastam: cn kell neki, az orosz srác keze is benne van, úgyhogy szerintem ennek is jónak kell lennie. egyelőre én sem érzem égető szükségét a v23-ról váltásnak.
szerintem összevonható, írták már a v26-ra is a megoldást, érdemes lenne próbálkozni vele. -
han_lev
senior tag
Ja!
Ok!
Bár én inkább az androidbillentyűzeten való virtuózkodást mellőzném, ha lehet. A "b" általában szóköz akar lenni - de túl közel van egymáshozÉs nem b***meg rövidítése.... csak akkor, ha már hatodszor rontom el....
Ja, egyébként nyílván minden alkohollal foglalkozó kereskedés tönkremenne, ha mindenki annyit inna, mint én... és persze est most úgy értheti mindenki, hogy "védekezik a csávó, tehát sáros". úgyhogy : egészségetekre!
-
ath
senior tag
nekem működött másik verzió is, de ott snapIT-nek lett elnevezve, meg valamiért nem tetszett, és visszakerült a 3.1.1. most próbáltam ki, gond nélkül leszedte az előző verziót és telepítette magát, hiba nélkül működik. végre az elnevezés is Camera/Gallery. a Galleryn belül van egy Weibo menüpont, ami engem hidegen hagy, kár érte, hogy ott van, mint ahogy az albumoknál is egy csirkelábas logo, amivel a Lenovo ID-val lehetne bejelentkezni, ha rábökünk. egyébként egy bagatell hiba, hogy a menük között nincs swipe lehetőség
felkerül még egy csirkelábas QR olvasó, amire nagy hirtelen nem jöttem rá hogy távolítható el (Titaniummal nem találom), de ezt leszámítva szerintem nyugodtan felteheted. -
LeMiki
tag
Természetesen eredeti, Aliexpress-en vettem
Azóta sincs semmi reakció, mégegyszer végigpróbáltam mindent. Pc nem látja, csak tölti.
Elkezdtem intézni a gariztatást... -
-
Szuri90
csendes tag
Köszönöm a választ. Időközben rájöttem, hogy egyszerűbben kellett volna feltenni a kérdést a magam számára.
1. Reboot TWRP módban SLX ROW v23on
2. Wipe factory/data
3. Install zip SLX ROW v26
4. reboot
5. Kártyára felmásolni az aroma féle partícionálós zipet.
6. Apply zip a TWRP-ben.
7. Reboot
8. Profit.Ez így jó lesz? Sajnos eléggé tartok a telefonmókolástól és pl. az én esetemre vonatkozó partícionálós leírást nem találtam, ami elég szájbarágós a naiv fejemnek.
A mostani SLX v23-ról van flashtools-os mentés, de azóta volt egy számítógép reinstall (backup külön lemezen) és elkerülném a spéci usb driver+ win 8.1 driver verification kikapcsolást, ha megoldható egyszerű kártyára másolgatással és TWRP nyüstöléssel.
-
-
s4ny4b4
csendes tag
Kösz...
De amúgy miért lényegtelen?
Ha 2 kártyát használok, akkor egyforma IMEI nem lehet, akkor az egyik nem lesz jó.
Ha meg a másodikba mondjuk 8-al többet írok, akkor az véletlenül lehet egy másik teló IMEI-je is.
Csak hangosan gondolkodom...
Ezért is lenne jó, ha mindkét IMEI fel lenne matricázva. -
Blue Eagle
őstag
A fordítás megoldható. Bár sok újdonság van benne, ami rengeteg plusz munkával jár.
Átpartícionálás. Ezzel az új rommal több akadályba is ütközök. Az MTKDroid Tool nem tudja rotolni. Próbáltam feltenni a saját Cwm recovery-t, de nem sikerült. Zöld karikával felment ugyan, de csak megmaradt a gyári. Úgyhogy hirtelen még modemet sem tudtam kicserélni. Most már nem is vagyok otthon, így hamar vissza is dobtam az S124 mentésemet.
Szeintem átparticionált S124-re nem fog felmenni az update. Ha egy picit bele van piszkálva, már akkor aborted van. -
8zabi
őstag
saját felelősségre, nem próbáltam még
partícionálásnak működnie kéne, de próbáld ki
felteszed a S213-at
utána innen a recoveryt TWRP_v2.7.1.0_P780_ROW_KK.zip, majd innen jöhet a root
aztán twrp backup minden partícióról, jöhet a partícionálás és az adatok visszaállítasaroot nem kötelező, de ha buherálunk, csináljuk rendesen
még valami lemaradt új SP Flashtool 5.1352.01
elméletileg ezzel ajánlott downgrade-elni, ha nem tetszik az új rendszer -
milapsy
aktív tag
persze fentvan minden, mukodik is a flashtool hiba nelkul felment a life rom az slx-hez, az osszefoglalobol szedtem le az s125-romot mert azt az infot kaptam, hogy csak felkell tenni egy cn romot es akkor vissza all a particio most row-ban van a telo slx v26-al de en az slx v26a szeretnem feltenni ami ugye cn. nem tudom feltenni az s125-ot mert nem csinal semmit
rakkatintok az upgrade-ra azt kidobja az uzenetet
Blue Eagle: okes koszonom
-
ramek
csendes tag
Köszi a gyors választ! Ma jutottam hozzá, hogy megpróbáljam, de sajnos az EPO downloadon nem jutok túl, pedig már százszor nekifutottam, jó a wifim, szó szerint a modemre raktam a telefont, de a vége mindig egy csomó Progress=25 majd EPO update failure. Elvétve eljutok a Progress=25-ig.
Van valakinek ötlete, hogyan tovább? -
randras
veterán
Azzal csináltam, az alapján, amit te írtál.
"Van, ezt keresd: P780_LiFe_v02_ReParted_Data_aroma.zip
Előtte ments, majd recoveryből futtasd a zipet. Orosz, de ne ijedj meg. Felső résznél a méretet választod (én ott a 2,5G választottam) majd alul dönthetsz, hogy a maradék látszódjon-e vagy ne. Felső a mutatás, alsó a rejtés. Én itt is a legalsót választottam, tehát rejtve van. Ha ez lefut, utána wipe, majd mehet vissza a mentés.
Ez csak a life és slx partíció kiosztású telefonokra jó!" -
szaszyka
senior tag
Az átlag, "egyszerű" vevő nem tesz különbséget. Nézd meg, a legtöbb Samsung, iPhone klónt ki veszi meg. Az egyszerű, de villantani, menőzni akaró, vagy egyszerűen a telefonokhoz nem értő emberke. Nem kötekedni akartam, csak ha már szerencsétlennek annyi sütnivalója sincs, hogy normális telefont vegyen, akkor legalább mi ne rúgjunk bele. Ettől a linkelt P780W-től pedig lehidaltam. Azért az már valami, hogy a Lenovo-t is klónozzák, ráadásul 66-ért árulják, engem a francba küldtek el, amikor kiraktam memkarival, kiegészítőkkel 70-ért
-
Blue Eagle
őstag
Igen! Bocsánat! Valóban, itt így van definiálva.
(#6802) lbarna
A lényeg, hogy az olvasási jog mindenkinek meglegyen (tulajd., csoport, egyéb). Írási jogot elég csaj a tulajdonosnak adni. Végrehajtás nem kell!
De említhettem volna a Root explorert is, az még egyszerűbb is.
(#6804) WOT-H-A-C
Nem lehet, hogy csak víz ment a mikrofon belsejéhez vezető kis járatba, és dugulást okoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest