-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
razorka777 #13549 üzenetére
Csak CN? ROW nyema?
-
azimut
aktív tag
válasz
razorka777 #13535 üzenetére
Na, pont ilyen az általam most használt rom is! Szóval bauuu pajtás önmagát koppintja. Csak önmagamat ismétlem: nem jönnek a g (meg sok o betű) marhaságok.
Úgy tudom, hogy a 2-es slot nem is tud 3g-t.
-
RoMix85
aktív tag
válasz
razorka777 #12997 üzenetére
Én asszonynak adtam a p780-at és szintén redmi 2 pro-t vettem. Sok előnye van, bárnem egy akkubajnok mint az elődje. Teljesen szerethető.
-
gabor231
tag
válasz
razorka777 #12989 üzenetére
nézd meg a meizu m2 note-t én azt veszek.elég jó cucc.és a fórumon is mindenki elégedett vele.volt p 780 nekem is
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
razorka777 #12749 üzenetére
egyébként nem is mondasz hülyeséget ezzel a p70-nel, egész jónak tűnik
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
razorka777 #12749 üzenetére
hát én itthon nyomkodom az asszony sony z3-asát, meg amig vissza nem vittük a samsung s6-ost addig azt is gyűrtem, nekem eléggé bejött (egyébként ez az s6 egy vicc, kikapcsolt képernyőnél óránként kb 10%-ot merült. Nem is értem hogy egy ilyen csodatelefont miért egy gombelemmel látták el)
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
razorka777 #12646 üzenetére
köszi, megnézem ezt is akkor
jobb mint a voyyo vagy mi? -
Hopkins_001
tag
válasz
razorka777 #12650 üzenetére
Így most hirtelenjébe nem találok valami friss FT-os CN romot.
Olyan kéne nekem amiben van hozzá való TWRP,ne kelljen utólag felrakni. -
Hopkins_001
tag
válasz
razorka777 #12648 üzenetére
Köszi,innen szépen lejött.
Viszont SLX-re nem megy fel. Melyik romot rakjam még fel előtte ? -
Hopkins_001
tag
válasz
razorka777 #12646 üzenetére
Van esetleg ehhez egy másik letöltési link? Innen nagyon lassan jön,(10kB/s)
Amúgy ez tuti jó a p780 telóra? Sehol sem találom a kompatibilitási listán. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
razorka777 #12641 üzenetére
Igen, megy rendesen.
Supersu beállításban mount namespace separation legyen bekapcsolva -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
razorka777 #12639 üzenetére
Nekem megy, valószínűleg a supersu beállítással volt gond nálad.
Ezt a voyyot majd letesztelem -
válasz
razorka777 #12392 üzenetére
Tényleg jó! köszi! Marad ez. Próbáltam párat, van ami ritka pocsék... utálom mikor nincs appdrawer, és mindent kitesz a homescreenekre.
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
razorka777 #12359 üzenetére
Most olvasom a hsz-t amit linkeltél, és döbbenten keresem a reset gombot...
Szal ez a reset dolog számomra teljesen új infó...
Nem emléxem, hogy az első hsz-ben lenne-e rá utálás... -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
razorka777 #12357 üzenetére
Köszi a választ.
Mivel, és hogyan? -
laslie92
senior tag
válasz
razorka777 #12176 üzenetére
Igen. Ezt is kidobta a flastols is látja a telefont.
-
laslie92
senior tag
válasz
razorka777 #12174 üzenetére
Próbáltam az is hiba. A kábelt is cseréltem már. Az nem baj,hogy Cn re akarok Row ot tenni?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #11963 üzenetére
Ilyen esetben javasolnám JB romokhoz a v3 FT-t.
-
RoMix85
aktív tag
válasz
razorka777 #11963 üzenetére
Azt hiszem én is ezt a hibaüzit kaptam egyszer, töröltem a checksum.ini-t a flashtools mappából utána engette.
(#11965) Carbon59
Nekem a gyári lenovo super camera jött be legjobban, rengeteg beállítási lehetősége van, az mellett még az lg kamera ami jól megy több telón is... megszokás kérdése.(#11963) razorka777
Volt olyan is hogy egyszerűen nem ismerte fel a flashtool a telót, holott előtte ment. Ott a megoldás az volt hogy rádugás közben nyomva tartottam a piros reset gombot. -
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #11930 üzenetére
Nincs különösebb panaszom rá. Nem rosszabb mint az S124.
Az zavar, hogy valamikor háromszor kell megérinteni a tapit, hogy valami történjen. Ezt leszámítva, el tudok vele lenni. -
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #11811 üzenetére
Ismerős a szitu. Olyan jó amikor megyek egy-két kört a WOT Blitz-ben kedvenc tankjaimmal (persze amikor nagyon unatkozok), és megszakad a net. Szétlőnek mint a rongyot.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #11809 üzenetére
Most derült ki, feltettem az S228-at. Én is a V101-et vagyok kénytelen egyenlőre használni, hogy mennyen a rádió rendesen.
(#11806) han_lev
Na kedves Levente és mindenki! Folytatom akkor a mókát, nekem már magyar az S228, igaz csak részben. "Csapjunk bele" jeligével! Akit érdekel így is béta állapotban, akkor megosztom.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #11807 üzenetére
juj! Sajnos nem jó.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #11804 üzenetére
Na jó, akkor átalakítva KK-ra: Modem_P780_v16_1_3g_n-for_KK
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #11801 üzenetére
Igen, számomra ismerős a szitu.
Próbáld ki ezt is: Modem_P780_v16 Nekem pozitív tapasztalatom van vele.Tudod, ez 4.2-re való!
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #11799 üzenetére
Megoldható pl a: v16, v52, v10p10, stb. Melyiket szeretnéd? Rekóból felrakható scriptes megoldás kell?
-
barnagy
csendes tag
válasz
razorka777 #11649 üzenetére
Köszi a választ, letöltöttem, újraraktam az egész romot FT-vel, recoveryvel telepítettem és semmi!
maradt a v102 modem verzió. Továbbra sem jó valami (nálam)
Másik kérdés: mi a legutolsó rom verzió? S228? Honnan lehet letölteni? -
han_lev
senior tag
válasz
razorka777 #11103 üzenetére
Nem, sajnos. Az nem programfüggő. Ugy tudom...
-
azimut
aktív tag
válasz
razorka777 #11079 üzenetére
Kezd összeállni a kép az én problémámmal kapcsolatban is. Érzem, hogy pár helyen marhaságokat írtam, azóta csak olvasom és olvasom a leírásokat... Tehát adott egy jól működő P780-as, amiből heroikus munkával eltávolítottam a securityt, komoly fórumtársak szerint az ilyesmik feleslegesek.
Szóval jött a kis droid és a "security problem" üzenet. a fórumtársak rávezettek arra, hogy a sec. hiánya a probléma. MTK Droid Tools PC-re telepít, mentés, majd FR. Blue Eagle fórumtárs is értetlenségének adott hangot, mivel a security nem jött vissza, kis droid stb. ugyanúgy megjelent. Lehetséges, hogy valamikor a fájlrendszerből kicsetkeltem valamit.
Innen-onnan LenovoSafeCenter letölt, telepít, az egyik mandarin, a másik kantoni, néhányuk nem tüntette el a problémát. Ezelőtti hozzászólásomban hivatkoztam egy Google Drive-on lévő könyvtárra (ha listázod, látható a szerzője, Abu Ahmad, Allah áldja érte!), itt van egy olvasható karakterekből álló safecenter, némi működési problémával, de legalább kis droid nincs.
Te is megerősítetted az alapproblémát: nincs root jogom, ezért néhány, nyilván root jogot igénylő alkalmazás, vagy szolgáltatás azonnal leáll, el sem indul. Nem lényegesek, a telefon minden fontos funkciója működik, de zavaróak a leállások. Sebaj, MTK >> root. Error: su inaccessible, amire még nem találtam megoldást. Merre tovább? Minek olvassak utána? Csakis a gyalu? Romcseréhez még nem érzek elég tudást, de ha ez a megoldás, úgy kérem egy "mentor" segítségét, akinek van hozzám türelme.
Valamilyen csoda folytán van mobileuncle tools, és root explorerem, amiket el sem tudok távolítani, továbbá egy leskelődő droidos SU ikonom, erre kattintva sajnálkozva leáll az alkalmazás. Bocs a hosszú kommentért, de a problémát körül akartam írni mindenképpen.
-
törölt tag
válasz
razorka777 #11077 üzenetére
koszonom a segitseget...ezt sem tudtam...nem ertek a telefonhoz. ezt le tudom tlteni play bol?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #10659 üzenetére
Szia!Van MTKDT mentésed? Ha nincs akkor sincs Semmi gond ha csak az nvram pusztult el, seperc alatt elkészítem neked, csak keress meg privátban és ott kérném az IMEI számodat. De mindezt megelőzően az még jobb lenne ha sp flash tool -lal lementenéd az nvramot és azt a bizonyos nvram.bin fájlt (5120 kB) elküldenéd nekem. Belenéznék.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9738 üzenetére
Annyi a nagy változás, hogy KITKAT rendszerszínt kapott. A kéket leváltotta a szürkésfehér.
De itt a fejlődéstörténet.
Várjatok egy kicsit, ne töltsétek. Most reszinkronizálom a drájvomon. Ugyanazon linkek alatt frissebb lesz elérhető.
Ki használ S124-et??????? Van egy kis meglepim vele.
-
han_lev
senior tag
válasz
razorka777 #9738 üzenetére
Az SLX-es változatokban a legutolsó a v26. Abból a v26a annyiban különbözik a az alőzőektől, hogy nem ROW-os (vagyis nem nekünk készült) hanem CN-es (kinaiaknak), ami a particióhasználatban és egyéb apróságokban különbözik, ezért ROWos alapra csak a v26-osig tudod recoweryből frissíteni. A v26a akkor megy fel, ha előtte CN-es rom van fent.
a v26a is már vagy fél éves. Ott megálltak az oroszok (nem úgy mint az árpádvonalnál
és azt hiszem hogy a Nexust kezdték tápolni.
DE az még - hogy az itt kialakult véleményt tolmácsoljam - nem olyan pöpec, több hibája van.A legjobbak, ahogy itt gondoljuk :
az s124 (amit BlueEagle magyarított, piszkált fel egy kicsit.
az SLX -ek. (gyakorlatilag mind jó a v23-tól, apróbb változtatások, legutóbb szntén Blue Eagle magyarítás, ez+az) -
han_lev
senior tag
válasz
razorka777 #9736 üzenetére
igen.
Valahogy a KitKatok még nem futnak valami jól nálunk.
Én pl most visszatértem a S124-re. Átparticionálva 2 gb belsőre.Csak azt nem értem hogy miért csak 20 sms-t lehet elküldeni egyszerre...
kellemetlen volt, hogy miután bejelöltem vagy 200at, elküldés előtt két dolgot tett:
átkonvertálta MMSre és közölte, hogy csak huszat hajlandó elküldeni válogatva... -
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9733 üzenetére
Igen, simán persze hisz ugyanaz. De nem 126 hanem v26 az. Apró kis plasztikai beavatkozások vannak benne. Éjjel frissítettem , reszinkronizáltam a google drájvon.
Újdonságok az eredeti v26 hoz képest:
Mentés és visszaállítás alkalmazás (hívásnapló, üzenetek, névjegyek, alkalmazások),
Lenovo Powersaving (fekete dizájn magyarul),
Es fájlkezelő magyar,
Chrome,
Quickoffice lecserélve angolról magyarra, ez a legutolsó verzió a gooletól JB-re ennél újabb nem is lesz ugye,
Accuweather magyar.
Ha esetleg ezek közül valami háborodást váltana ki szóljatok, kiveszem. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
razorka777 #9529 üzenetére
Az én romomban a nemfogadott hivás és a kapott sms zölden világit, a töltés pirosan, majd elalszik, ha feltöltötte. Kár, hogy nem villog
-
cool13
őstag
válasz
razorka777 #9491 üzenetére
Nálam gyalulta.
Elsőként a Life fel, majd a TWRP ből a zippelt SLX. -
cool13
őstag
válasz
razorka777 #9488 üzenetére
Akkor egy SLX, vagy Blue Eagle 124-e?
Itt vannak.
Mindkettő flashtool-os és működő kipróbáltak.Vagy akkor várj egy kicsit ha az kell.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9488 üzenetére
Most állítom be a végleges S124-et. csak lassan tudom feltölteni, meg gyakran megszakad a folyamat közben. Igyekszek...
-
cool13
őstag
válasz
razorka777 #9486 üzenetére
Mindenképpen ezt szeretnéd felrakni?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9483 üzenetére
preload.img. Ennek kellet volna megjelennie a szóban forgó sorba. Milyen rom ez pontosan?
Szerk: (#9486) razorka777
Valami nem jó ott. Miért nem akkor már S124-et dobsz fel. mindjárt adom a véglegest. -
cool13
őstag
válasz
razorka777 #9483 üzenetére
Melyiket töltötted le az összefoglalóból?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9480 üzenetére
Mert nem stimmel a preloadnak a end adsress e az nem lehet nulla. Ez a preloadernnek a kezdője.
A scatterben valami nem ok. -
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9475 üzenetére
Ott a gond a preload sorban. Ez ha nem tévedek egy gyári lenovo row romnak a scattere amit megadtál az FT-nek. Csak az a baj üres a sor, hiányzik a preload képfájl. Ezért háborog.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9293 üzenetére
Ez azért van, mert a KK romok modem fájljainak a neve más.
JB=modem.img
KK=modem_1_3g_n.img(#9294) Itik
Már utaltam rá tegnap este, hogy van Flash tool-lal és recovery-ből felrakható változat is. A flash tool-ost tekintem alapnak. Az a biztos. A recovery-s script parancsokkal dolgozó tulajdonképpen csak egy gyors frissítés, folt.
-
cool13
őstag
válasz
razorka777 #9285 üzenetére
Fel van sorolva fent. Az SLX infó is meg van fent kis olvasás után. Ha a Needrom-on megnézed általában a ROM mellett ott van mivel telepíthető, vagy a leírásában, csak olvasni és látni kell.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9285 üzenetére
Huu, csípőből? Sajna nincs erős termékismeretem a főzött romokból. Valamelyik SLX pl. Nem sokkal előbbrébb tett utalást han_lev slx row rom kapcsán. Kicsit nyálazz vissza.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #9283 üzenetére
Egyáltalán nem! Az S119 az ROW partíciókiosztású, míg a kérdésedben szereplő Viberom CN. Előbb Flash Tool-al rá kell húzni egy CN romot. Pl.: S125, S135
-
han_lev
senior tag
válasz
razorka777 #9233 üzenetére
A Nexus 5 port szerintem a legfrissebb, de az CN-es, neked meg ROW-os a romod.
Ha flashtoolsal tusz és akarsz mókolni, akkor cool leírása szerint felteheted:
ÍgyHa nem kell nagyobb belső memória, akkor nem kell az EBRes mókolás a VIBE v03-ason. Nekem kevés volt az 1,3 gb. belső memória.
a Nexus én innen töltöttem le.
fordítás, de megtalálható .. azt hiszem.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #8906 üzenetére
(#8907) Figur10
Örülök, hogy minden jó lett! -
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #8903 üzenetére
A v20 nem jó! V52, v101 az megfelelő lesz.
(#8902) cool13 Jó-jó, csipkedem magam. Kis türelem, új kis jövevényke jött hozzánk és nagyon körberajongom.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
razorka777 #8732 üzenetére
Igen előcsalható: Gravitybox
-
cool13
őstag
válasz
razorka777 #8611 üzenetére
Sok sikert hozzá.
-
szobcsab
csendes tag
válasz
Azonnal megkapod, ha épp nem telefonálsz az 1. kártyán.
Jó döntés volt megvenni, gratulálok! (sztem a Többiek nevében is tehetem...) -
Blue Eagle
őstag
válasz
A bejövő adatok (hívás, SMS, MMS) mindkettőn jönnek beavatkozás nélkül. (Két térerő jelzés egy időben.) A kimenőnél kell kiválasztani, hogy melyikről szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest