- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itik
tag
válasz
milapsy #10219 üzenetére
Ezek szerint tényleg szerencsés vagy......
Bár most az egy kicsit elgondolkodtatott hogy az ismerőseim körében van egy-két P780-as és nekik is vibe romok vannak és ők sem panaszkodnak térerő gondokkal...
Alapvetően az összefoglalóban is az van írva hogy a Lenovo a vibeui felületet és romokat erőlteti a telefonjaira.... (???) Lehet hogy romfüggő ez a térerő mizéria?? Nem tudom.
Nekem az első pofáraesés akkor történt mikor a frissen megérkezett telefonomba beletettem a 2 sim kártyát.....5 perc hálózatkeresés után szépen két piros x volt a térerő helyett... Azt hittem sz@r a telefon.... aztán mikor véletlen az ablak közelébe mentem akkor kezdett feléledni és már produkált 1-es térerőt valamelyik sim..... Azóta kilódtam... Ja és mondanom sem kell nekem nem vibe rommal jött a teló....hanem s135 (ROW nevű rommal) ami utóbb kiderült CN particionálású volt. -
Blue Eagle
őstag
válasz
milapsy #8814 üzenetére
Nem tudjuk pontosan mitől lehet, de próbáljuk meg kideríteni. Lépj Recovery módba és csinálj egy friss mentést. Ha kész, akkor végezz el egy factory resetet. Ezután indítsd újra a telót normál módban. Ha a rendszer felállása után Invalid IMEI fogad, akkor bizony valamiért nem generálódik az IMEI és majd tovább lépünk. A dolog végeztével indítsd újra recoveryben és Advanced Restore lehetőséggel visszaállíthatod csak a Data részt.
-
han_lev
senior tag
válasz
milapsy #8667 üzenetére
Igen, ez így zajlik kb. Nekem mondjuk az anomáliák kevésbé jelentősek. Viszont a lassulás. Bár ugye jelenleg a 2900 kontakt...
No mindegy.
Viszont az összefoglalóban azt írják, hogy átparticionálás jelenleg csak ROWos verziókra van írva.
Abba bíztam egyébként még fél éve, hogy a KitKat egészen másként kezeli majd a memóriát. Sok hír volt erről. Meg hogy gyorsabb lesz, stb. Ehhez képest amik eddig mentek sem gyorsabbak nem voltak, sem a memóriakezelése nem jobb.Eddig nekem az SLXek voltak a legjobbak, meg a Blue Eagle féle S124-esek (particionálva) a legjobbak.
Nekem.
Most amit tesztelek, az a MIUI elég stabilnak tűnik és jó is. Szép és gyors, sokféle beállítást enged. (csak az a ... billentyűzetbeállítás most kifogott rajtam) -
han_lev
senior tag
válasz
milapsy #8652 üzenetére
Igen. Éreztem hogy ezeket az előkészületeket nem fogom meguszni. Egyszerűbb lett voltam, Ha van olyna flashtoolsal felrakható Cnes rom, ami már eleve rootolt, van benne Cwm, és Ha meg particionált is.... Az az álom. Addig rootolás, mobiluncle, meg.... bakker, pedig kikapcsolom a szójavitást...
-
P780Amateur
csendes tag
válasz
milapsy #8652 üzenetére
Gratula! Én nem tudtam az orosz oldalon még google translate-tel sem megtalálni a legutolsó ROM-ot és az összes patch-et, ami kell...
Pedig elvileg van flash tools-os telepítő is, nem?
Ha úgy látod, hogy tényleg minden jól működik, érdemes lenne rendesen betenni az összefoglalóba is. Nagyon ígéretes, én lehet, hogy felteszem - várjuk a jelentést pár nap használat után
Köszi! -
Blue Eagle
őstag
válasz
milapsy #8347 üzenetére
Hát akkor most sikerült beleronygyolni az nvramba. Sajnos. Én is jártam így egyszer valami vibe rommal. De nekem volt meg van is teljes mentésem. Teljes nézetben használd a keresőt, meg lesz az. MTKDroidTool pl. Ha jó a secro akkor az nvram nem jó, tehát ha minden igaz vissza tudod írni.
-
-
Hun91FaTe
csendes tag
válasz
milapsy #7020 üzenetére
Nekem nem szokta automatán betallózni a preload fájlt life 03 scatterrel (a preload sorjában a location oszlopnál nincs semmi elérési útvonal).
Fogod rákattintasz a preload feliratra--->bejön a tallózó ott kikeresed a preload fájl és megnyitod.
DA DL All With Check-ra figyelj, hogy pipálva legyen mindenképp -
Blue Eagle
őstag
válasz
milapsy #7011 üzenetére
A kiválasztott CN firmware-t, az SP Flash Tool-val a Firmware -> Upgrade funkcióval kell flesselni. Scatter-loading segítségiségével betallózod a firmware "MT6589_Android_scatter_emmc.txt" fájlt. Ebben az esetben minden jelölőnégyzetben pipának kell lennie. A DA DL All With Check jelölőnégyzet bepipálásáról se feledkezz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest