-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
Munkatársam ugyan így járt pár napja.
Ha jól sejtem, akkor egy ilyenre van szükséged:
http://www.aliexpress.com/item/Replacement-Assembly-with-Frame-LCD-Display-Screen-and-Touch-Screen-For-Lenovo-P780/2021623552.html
Vaterán talált valakit, aki mobilokat javít. Elkérem majd a kontaktot. -
Blue Eagle
őstag
Nem igazán. Androidnál nincs a megszokott értelembe vett Soft meg Hard reset. Illetőleg van, csak másképp, mint ahonnét öröklődik (Windows Mobile).
Értelmezésem szerint itt az Androidon: a Soft reset a bekapcsoló gomb 10 mp-ig történő folyamatos nyomása, míg a Hard reset egyenlő a Data/Factory resettel.A piros Reset gomb az akksi kivételét hivatott szimulálni, hiszen nem lehet kirántani, ha gond van. Ha úgy tetszik ez lehet Soft reset pont is. A beépített akksis MTK SOC készülékekre jellemző a Reset gomb.
-
Téglagyár
újonc
Köszönöm.
Megnyugtattál egy kissé, akkor olvasok. Nem hinném, hogy HW, egy korábbi backupot próbáltak visszatenni, ami nem sikerült (talán a backup is sérült). Azóta indul újra folyamatosan bootolás közben, illetve ha USB portot kap akkor bekapcsol és folyamatosan újraindul.
-
han_lev
senior tag
NEEEEEM !!!!
Az SLX v26a ban és a közvetlen elődjében a KIT azt jelenti = CN
Ugyanis: a CN angol rövidítés a "China" rövidítése, vagyis Kínai alapú rom
Oroszul a Kínai úgy szól (latin betűkkel írom a kiejtést: "Kitájszkij" , Kina oroszul = "KITÁJ"
Vagyis a ROMban a "KIT" a "KITÁJSZKIJ" (kinai) rövidítése -
cool13
őstag
Én az SLX-et Apex-al használom.
Nekem pont lassúnak tűnik. Friss telepítés után ráböktem valamire, és gondolkodott mire végrehajtotta.
Kínai írásjelek ismét a hívásinfóban. Kínai írásjelek némely ikon alatt.Ha lesz időm többet foglalkozni vele, akkor még majd adok neki esélyt, de most ment vissza a V23a.
-
juhasz.jozse
tag
-
ZoleeWolf
tag
Köszi a gyors választ!
Felrakás után IMEI gond volt?
FlashToolsnál a preloader-t és a recovery-t is feltoltad? Mi a fene az az utolsó sor FAT néven?
Átparticionálás megy?
Szinkronizálásokkal nincs gond (naptár, email, stb...)?
Van olyan stabil mint az SLX, látványban, funkciókban tud többet?
Magyarítás jó?Bocsi a sok kérdésért, de kíváncsi vagyok.
-
OC
őstag
Kösz, megvan, de regisztrálni azt nem tudok.Vagy nem értem, vagy beteszem Google Translate-be és akkor sem értek mindent, meg még a captcha sem olvasható.Valakinek van esetleg egyszerűbb letöltési linkje Life v0.3-hoz?Sorry, hogy itt "problémázok", csak ugye most nuku teló...Megtaláltam, tárgytalan...
-
OC
őstag
-
Lampard19
tag
Az összefoglalóban talált row s110-et csináltam amit needromról szedtem le. Nem tudom mi baja van ezzel...
Valami olyan rom volt rajta amit egyszerűen nem lehetett rootolni egyik módszerrel sem ami már száz mobilnál bevált kb (framaroot, vroot, és az adb-s se) és ezért akartam egy akármilyen gyárira vissza állítani, hogy majd onnan induljak ki.
-
Blue Eagle
őstag
Én is felraktam a Vibeui V1.5-t. Nem rossz na! Na de, hogy a bánatba tudnék erre feltenni CWM-et? Egyszerűen nem bírok, mindig a 3e nyomul. Neked sikerült? Hogyan? Az S116 ROW-ra simán tettem a Mobileuncle Toollal.
Más: Óra/Időjárás widget. Hogyan állítsam be a helyet rajta? Nincs város ezt írja. Vagy itt Mo. nem buli? -
beg
veterán
-
OC
őstag
Kicsit elakadtam...
GravityBox telepítés a téma.
CWM feltolva, teló rootolt. XposedFramework fent, GravityBox szintén.
Viszont ha a XF-ben kiválasztom a GB modult, akkor a "GravityBOx keretrendszer nem válaszol" hibaüzenetet kapok.
A leírásokat olvasgatva azt hiszem a hiba oka az, hogy nem a built in tárhelyre van települt a GB.Ezt hogy orvosolhatom?
Vagy tök más lehet a gond? -
Blue Eagle
őstag
Aham. Köszi! De miről is látni orosz fórumon képeket? Az akksin lévő felirat, vagy a beépített hardver különbségéről?
Mert ha az akksin lévő feliratozás nyelvezeti különbségéről beszélünk, akkor az nem feltétlenül jelenti azt, hogy eltérő hardver struktúrát alkalmaztak a kettőben. Viszont az OS/szoftver különbség biztosan megvan, de az meg tetszőlegesen változtatható. -
duronx
senior tag
Köszönöm a szemrehányást, hidd el nem azért kérdezgetek, kérek segítséget, mert ez szórakoztat engem...
Az én problémám nem az hogy a Win 8.1 digitális driver aláírás ellenőrzésén elhasaltam, hanem hogy nem tudom felrakni az mtp drivert, mert folyamatosan azt írja ki"Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
A telepítési osztály nincs jelen vagy érvénytelen."Megpróbáltam már manuálisan is, de úgy sem sikerült.
Mindenkitől elnézést szeretnék kérni ha untatom, sajnálom hogy szerencsétlen vagyok és nem tudok egy olyan problémát megoldani, ami valószínűleg win7 alatt nem is jelentkezne.
-
Szuri90
csendes tag
A hosszú idő milyen mértékegység?
Nem pimaszkodni akarok, de a teljesen amatőröket ez megzavarhatja. A program nem dobott hibaüzenet, de nem szerette a vrootos kínai rootolást és nem csinált semmit, csak a zöld csík rohangászott és nem írta ki a lépéseket sem. A mozgó csík miatt egy nem hozzáértő gondolhatja, hogy várni kell. XVibe ormra áttérve megcsinálta max 20 perc alatt részletes lépéseket írva és "task is complete" üzenettel befejezve. Csak a backup file tömörítésre dobott fel ablakot.
-
Blue Eagle
őstag
Hát ez az!
(#5330) evabf
Sejtettem, hogy gond lesz. válaszd le a telót a PC ről. Legyen kikapcsolva! Indítsd el az eszközkezelőt. ha előtted az eszközkezelő, dugd a gépre a telót. Figyelem kevés időd lesz most, rövid ideig fog megjelenni az eszközkezelőben sárgán a Mtk...Preloader eszköz. Gyorsan jobb klikk rá, és Illesztőprogram frissítése... Ezután illesztőprogram keresése (tallózása) haladóknak. Gondolom az "USB_Driver"-t már le töltötted, ha nem benne a téma összefoglalóban erre a hivatkozás. Szóval betallózod és mehet a driver frissítés. Engedélyezed, kicsit szöszmötöl a telepítéssel és kiírja hogy kész. Most már jó lesz.
-
wallace
tag
-
margithid
veterán
Nem gondolok ilyet, nem tudom miből gondolod ezt
Csak nagyon eltünt mindenki...
A miui telepítése egy rootolt telefonon nem nagy müvészet gondolom, recoveryből telepíteni kell, meg a gapps-ot és kész, előtte persze rom wiper. Jól gondolom?
Az a 3g elérés azért aggaszt, mennyire gyakori? Nem szoftveres a gond és miui alatt is létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest