- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Igen, emlékszem tőled töltöttem, és örök hála.
Csak nem tudtam visszakeresni a hozzásólást, amiben linkelted. Majd újra próbálom, és egyszer privibe valahogy összefoglalom a linkeketcoolnak hogy tegye be a nagy összefoglalóba. Nagyon jó hogy vannak, így cnes romokat is nagyobb particiókkal tudjuk használni.
És lehet hogy azt mondod, nem vagy szaki, de hidd el, hozzám képest az vagy. -
han_lev
senior tag
Bakker, van ilyen alkalmazás??!!
ebr: ezt akkor us lehet, ha mondjuk épp egy új romot teszek fel?
Mondjuk felteszem a Nexus előtt a rootolt cn-es akármilyet úgy, hogy a betallózott romban kivserélem az ebr-t?
Vagy célszerű a romnfelrakása után külön a fleshtoolszal upgrade system?Mert ha ez tényleg így van, akkor már csak azt kell tudni, hogy a 4.4.3as Nexuson a modemet ugyanúgy tudom e serélni recoweryből, mint a 4.2 es romoknál?
És akkor mehet vissza a nexus, 2 gigás partícióval.. -
-
han_lev
senior tag
A Nexus 5 (4.4.3) assal próbáltál már hívás közben kikeresni egy számot a névjegyzékből?
Mert ha neked megy, akkor nekem valami nagyon nem kóser. Egyébként nekem is jól ment. Csupán emiatt gyalultam le.
KékSas: én 52 esel használtam az S124 alatt egy sima nokia kékfogas hedszettel. Az jól ment, nem írtvki semmit. Viszont amiérz mérges voktam az az, hogy ban egy billentyűzetem blutootos, és ne agy .... -nek nem akarta párosítani. Petsze inkább a tabletemen hadználom, de néha jól jött volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest