- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
válasz
cs.zs. #10676 üzenetére
Valoszinuleg nem ert hozza es fel, hogy elrontja.
Ha nem erto szemel nezed az osszefoglalot, akkor tobbszori olvasas utan sem mindig egyertelmu mit es hogyan kell csinalni.
Nem tartom magan hulye embernek, de ha emlekszel az elejen nekem is kellett eleg sok segitseg a kezdeshez. Nem mellesleg rinyaltam is rendesen.
Nem okoskodas vagy kioktatas akar lenni, csak megertem ot. -
ath
senior tag
válasz
cs.zs. #10653 üzenetére
lehetséges, hogy maga az app nem kezeli tovább a fájlméretet, ebben az esetben viszont nem sok mindent lehet tenni.. melyik verziót használod? kíváncsiságból megnézem majd azon, ami nekem van.
egyébként a foglalási egység választás attól függ, mekkora adatokat tárolsz rajta. kisméretű fájlokhoz kisebb, nagyméretűekhez nagyobb jobb. elvileg. gyakorlatilag hagynám alapértelmezetten. -
Blue Eagle
őstag
Soha nem kellett a GPS-t mókolnom. Ment az mindig annak redje-módja szerint. Szobában annak közepén az ablaktól kb 2.5 m-re, leengedett aluminium redőny: 27 mp alatt 6 zöld műhold úgy, hogy nem mostanában volt a GPS bekapcsolva. Itt nincs semmi adatforgalom, ha nincs pipa az A-GPS előtt.
-
rambozsike
csendes tag
Csak azért, hogy egy másik szegmens is megjelenjen:
- az enyém tavaly augusztus eleje óta szolgál
- csak telefonként használom (ezért vettem) - napi max. 8-10 (rövid) beszélgetés, 1-2 SMS (parkolás)
- az agyába nem piszkáltam, csak a navigációt tupíroztam, meg pár kínai betűt likvidáltamA lényeg: 10- 12 naponta szoktam tölteni (még bírná ...)
-
e=mc²
őstag
Mi szamit atlagnak?
Van mobilneted, vagy csak otthon wifi?
Napi telefonalas tobb mint 1+ ora?
E-mailek szinkronizalasa utemezett?
Jatekra hasznalod orak hosszat?
Navigaciora hasznalnad kocsiba?stbstb.
Nekem tobb mint egy eve megvan. mobilnet folyamatos, 3 postafiok szinkronizalasa 15 percenkent, napi 2-3 ora beszelgetes megvan, napi 2 ora jatek megvan, kocsiba waze mindig megy, atlagban napi kb. 1-2 ora.
Reggel 6:00 leveszem toltorol estere 21:00 kb. 40%. +- 15%
A hangeroszabalyozo mogotti vekony muanyag elpattant, gyari S110-es rom, atparticionalva, modemcserevel.
Nincs vele gondom.Ehhez a telefonhoz kell a 4000 akksi, de ki is lehet hasznalni.
Nekem ez munkaeszkoz es csak pihenoidoben jatszom vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest