- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga25
csendes tag
-
Blue Eagle
őstag
válasz
szaszyka #7032 üzenetére
"Ma rendelem az új telefont. Még az S860 ason gondolkoztam. Erre felmenne a p780-as SLX Rom?"
Ne haragudj, de ezt úgy értelmezem, hogy az S860-ra tenné fel a P780-as Romját. Természetesen ha az S860-ban egy P780-nal hardveresen megegyező belső lakozik, akkor lehetne.Tételezzük fel venne egy másik P780-at. Akkor valóban meg lehetne csinálni, hogy a törött P780-ból SP Flash T-val (Read back)kiolvassa a system és a data partíciókat, majd ezt flesseli az új készülékre. Így lehetne átörökíteni a régi rendszert. Ebben az esetben az IMEI és MAC-cím nem lenne gond, mert minden indítás alkalmával a "LenovoNvRead.apk" kiolvassa az nvram particióról, és felírja a data/nvram könyvtárba a hardvernek megfelelőt.
-
greenstone
csendes tag
válasz
szaszyka #6987 üzenetére
Megnézegettem a csatlakozót hogy mit lehet tenni vele tisztítás ügyileg mert ugye nagyon nehezen hozzáférhető a dolog a kis fém ház miatt, és pont annyira beláttam oldalról, hogy látszik hogy az egyik fém tüske határozottan görbe a többihez képest. Most arra gyanakszom hogy az a hiba, viszont mivel nem nagyon tudom szétszedni, így visszaállítani sem igen...esetleg a dolog orvoslására van valami ötletetek, hogy hol tudom szétszedni vagy hogyan tudom visszaállítani?
-
ath
senior tag
válasz
szaszyka #4633 üzenetére
az xposed a keretrendszer, amire szüksége van a GBnek ahhoz, hogy futni tudjon. ez azért kiváló, mert rengeteg mindent finomhangolhatsz a legapróbb részletességgel. ha oda jutsz, meglátod mennyire sokrétű és jól használható
sokaknak kicsi a kezük, és GB nélkül pl nem megoldható a hangerővel ébresztés.
szerintem csak előnye van, ha használod, és alaposan testre szabod vele a telefonod. -
ath
senior tag
válasz
szaszyka #4631 üzenetére
Múltkor csináltam egyet a friss rendszerről, ha az megvan, akkor az jó lesz később is, vagy csináljak ma egy újat?
több sosem baj, mint egy, ami még se jóHa nem nyerné el a tetszésemet, és vissza akarnék térni az S125-ös CN ROM-ra, akkor azt flash Tools-al simán meg tudom csinálni?
igenEz az egész telepítgetés kb mennyi idő, 0,5-1 óra alatt megvan, ha minden rendben megy?
maga a telepítés nem több szerintem 15 percnél. az összes többi mókolás (GB beállítása, stb) elvesz azért még fél órát-órát.egyébként van friss GB, elvileg apponként kezelhető értesítéssel, ledes jelzéssel, vibrálással, stb, elég jól konfigurálhatónak tűnik, 20 újraindításig ingyenes, utána kell donate kell.
wallace, nekem nincs, nem is volt hasonló problémám voda + telenor mellett, v52-es modemmel
-
wallace
tag
válasz
szaszyka #3876 üzenetére
Jófogás-ról, de simán lehet, hogy apródon is volt ugyanez... Lehet, hogy te jártál jól, most már minden létező modem drivert végigpróbáltam, most már nem ugrál a térerő, de valami elképesztően gyenge a jel (2G-n), konstans -100 dB körül, ez lókuki, használhatatlan. Talán az antennákkal lehet még valami, ha az sem, akkor megszívtam...
-
lbarna
tag
válasz
szaszyka #3531 üzenetére
Itt van fehér
DHL kb. 20usd -
cool13
őstag
-
ath
senior tag
válasz
szaszyka #3133 üzenetére
itt nem csak slx vagy life esetében írta, hogy működik, ő spec S119-en csinálta meg, viszont nem azzal a mérettel, amit én mondtam.
tegnap feltettem slx-ből és GB-ből is a legfrissebbet, nekem semmi problémám nincs vele. a lockscreen is az, ami benne van, és sem a körös, sem a jelszavas feloldásnál nincs reboot. volt ugyan egy újraindulásom, de nem kizárt hogy a zárolt kijelző melletti újraindítás engedélyezése miatt volt, mert zsebből kivéve láttam, hogy épp bootol. -
ath
senior tag
-
cool13
őstag
válasz
szaszyka #2608 üzenetére
Itt fent olvasd el az összefoglalót. Abból szinte mindent meg tudsz csinálni.
Én ezt tenném a helyedben: Feltenném Mobileuncle MTK Tools-t, majd a cappa72 féle recovery-t természetesen az S125-höz valót. Aztán a recoweryben egy factory reset. Ezzel alapra állítod a készüléket minden eddigi telepítésed elveszik.
Ha ezt nem szeretnéd, akkor beállítások, alkalmazások menüpont, ott a super camerát, majd rányomva az ikonra belépsz az alkalmazás infóba. Ott találod az adatok törlése, gyorsítótár törlése, Kényszerített leállítás stb lehetőségeket.Ha ezekkel nem akarsz egyenlőre próbálkozni, akkor egyszerűen tedd fel a Focal-t.
Keresgélj ha nem megy, legalább megismered a készüléket. Én is így ismertem meg az Androidot ezzel a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest