- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
cubixx
tag
Köszönöm a tapasztalaitokat. Akkor marad a jól bevált slx...
-
cubixx
tag
Kíváncsian várom a tapasztalataidat a rommal kapcsolatban. Most hallok először az általad említett rom-ról, utánanéztem és tetszik. Jelenleg Slx van. Lehet rá twrp-ből váltani?
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #13218 üzenetére
Köszi, végülis a harmadik opció segített csak...
-
cubixx
tag
Helo! A telefonom ma megbolondult. Ha hagyom lezárni a képernyőt, fogja magát és újraindul. Ha nem zárom le, lehet vele dolgozi, de amihelyt lezárt, és nem piszkálom, csak folyamatosan indul újra...
SLX-rom, átparticionálva. Ma kezdte. 3G simváltás után hazajöttem vele a waze-el, s utána... Nem telepítettem új appot, nem is töröltem semmit...Arra gondoltam, újrahúznám TWRP-ből az SLX-et. Csak épp azt nem tudom, hogy számít-e, hogy reparticionálva volt. S egyelőre most csak linux-om van, szóval a Flash Tool kiesik..
Szerintetek mi történhetett?
-
cubixx
tag
Újabb gondok a kijelzővel
. Néha elgyengülnek a színei, olyan nagyon sötét lesz. Most meg huzamosabb waze használat után a kis kilométeróra beleégett a jobb alsó sarokba, halványan mindig látszik. Szerintem valami gagyi kijelzőt kaptam...
-
cubixx
tag
válasz
Jamal0 #13041 üzenetére
Köszi szépen, nem tudom, hogy nem jöttem rá magamtól
. Újabb gondom akadt.. A hardveres Home gomb, saját életet él... Nem is érek a telefonhoz, s nyomkodja magát. Arra gondoltam, hogy nem lehetne valahogy letiltani a hardveres gombokat, s a szoftvereseket használni csak? SLX-em van.
-
cubixx
tag
Helo! Jelentem sikeres képernyőcserén vagyok túl! Még egyszer köszönöm azimut-nak a segítséget!
Egyetlen problémába ütköztem, megmaradt egy kék fólia, és nem tudom hova kellene rakni. Szerintetek mi lehet, és hova jár? A szóban forgó darab: [link] -
cubixx
tag
Elejtettem a telefonom, és sajnos eltört az üveg. Ez nem is zavarna annyira, de a touch sem működik az alsó felén... Érdemes vele foglalkozni, vagy nézzek új telefon után? Nagyon szerettem
-
cubixx
tag
Büszkén jelentem be, hogy már egy hónapja SLX user vagyok, és imádom
Fényévekkel jobb, mint a stock romok. Sajnos csak jellybean, de ez van. Ha valaki fontolgatja a váltást, ne habozzon!
Viszont van egy gondom... Az alap kamera alkalmazás elég gyenge, nem képes 16:9-re sem például. Tudna valaki ajánlani egy másikat? Valami minimalistát, ami rendesen fókuszál (anno Supercamera-val ez volt a gondom), és 16:9-be fényképez?
-
cubixx
tag
válasz
Victoryus #12375 üzenetére
Jelentem, aroma reparted után látja a tárhelyeket az SLX. Köszi a tippet! Az applikációk tárhelye nálam jelenleg ~2.4GB, ennyi kell legyen? S olvastam fentebb, hogy gondod volt a kamerával. Nekem is volt, de magától megoldódott :/. Pedig nem csináltam semmit, csak párszor újraindítottam...
-
cubixx
tag
válasz
Sándor -P20- #12364 üzenetére
Szerintem eredeti, enyémben is ilyen van. De ha jól tudom, ez csak egy fedél, az akku ez alatt pihen. Nem szedtem még szét, szóval nem mondom biztosra
-
cubixx
tag
Helo!
Megvan még valakinek a v26 row slxrom? Ma fel akartam rakni, de nem tudom letölteni...
File download limit exceeded. You can only save it to Yandex.Disk
Ha valaki belinkelne egy mirror-t, megköszönném -
cubixx
tag
Helo! Van valakinek gondja a kamerával? Nálam általában nem fókuszál rendesen, képeim nagyrészt elmosódottak
Vagy esetleg tudtok ajánlani másik alkalmazást?S228
Lenovo SNAPit V 3.5.6.0013.140929.34394 -
cubixx
tag
Jelentem sikeresen visszahoztam az életbe a telefonom. Egy órát kínlódtam a backuppal, de nem jött össze. Az MTK Droid Tools sehogy nem akarta észlelni a telefont. Mihelyt bedugtam a kábelt, telefon indult, fekete alapon fehér lenovo logó és ennyi. Hiába kapcsoltam ki, indult újra. Piros reset gomb után is. Amíg a kábel benne volt, nem lehetett kikapcsolni. Recovery-t nem lehetett előbányászni(vagy csak nem tudom hogyan kell?), meta módban meg windows sírt valami CDC serial driver miatt, amit sehogy nem sikerült telepíteni. Blue Eagle Extended driverével sem. (Örülnék, ha valaki megmagyarázná, hol tévedtem...)
Majd hagytam az egész backup dolgot, és felraktam NeedRom-ról enterco TWRP-vel és root-tal ellátott S228-át.Modemet szerettem volna cserélni (v101 hívő vagyok), de az összefoglalóban linkelt (google drive) v101 telepítő scriptje törli az egész /system/etc/firmware mappát, sőt a /data/nvram-ot is. Nyugodtan rakjam fel?
Ui.: Van lehetőség linux-on a telefon babrálására? Alapjáraton linux-on vagyok, és láttam is, hogy SP Flash Tool létezik itt is. Próbálta valaki?
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #10594 üzenetére
Köszi a válaszokat! Holnap vizsgám után újrahúzom az egészet, már nem is emlékszem mik voltak a belső memóriában... Remélem nincs semmi fontos. Még gondolkodom, hogy maradjak KitKat vonalon, vagy inkább felrakjam tőled a jól bevált s124-et...
KitKat-nek nem fókuszált a kamerája, túl sok ram-ot zabált, nyűg volt a sok bloatware eltávolítása, majd frissítés előtt visszarakása (nagy a gyanúm, hogy itt csesztem el valamit)... -
cubixx
tag
válasz
cappa72 #10587 üzenetére
Nem hogy CWM mentés, CWM sincs. Stock recovery-m van, amit elő sem tudok hozni. Sőt, tölteni sem tudom, mer bedugom töltőbe, Lenovo felirat, s nem kapcsol ki többet a képernyő, s maradok a Lenovo felirattal... Mondjuk a piros led ég, viszont nem tudom mennyire hatásos a töltés bekapcsolt képernyővel...
-
cubixx
tag
OTA frissítés során (S227->S228) következő hibaüzenetbe futottam:
set_metadata_recursive some changes failed
Azóta Lenovo logónál tovább nem jut a telefon. Lenne valami gyors megoldás az életre keltésre, adatvesztés nélkül? Vagy csak a teljes ROM újrahúzása oldja meg a gondom? Vizsgaidőszak van, s nem szívesen állítgatnék újra vissza mindent... Backup nincs.
Itt van a frissítő scriptje: [link] -
cubixx
tag
Próbálta valaki a Lollipoppot? Jövő héten lehet megpróbálom felrakni, hátha... Valakinek ellenvetése?
http://www.update-lollipop.org/mp3-0/lenovo-p780-5544.html
-
cubixx
tag
Helo! Próbálkozott valaki exFAT fájlrendszerrel a külső SD kártyán? Nem akarja felismerni nálam...
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #9069 üzenetére
Igen, 4.4. Hogyan tudnék ottan helyet felszabadítani. Amúgy most nagy bajban vagyok, mer közben töröltem a SuperSu-t, hogy be tudjam rakni a követelt apk-okat (de legalább a frissítés sikeres, elvileg). Igen, hülye vagyok. Most meg helyhiány miatt gondolom rootolni sem fogok tudni...
-
cubixx
tag
-
cubixx
tag
Rendelkezik itt valaki S22* ROW rommal? S226 lenne a legjobb. Megjelent az S227 frissítés, de nem megy fel. Követeli a /system/app/Maps.apk-ot ("bla/bla/bla has unexpected contents" duma), viszont ott nekem ilyen nincs. És tudtommal nem is töröltem le. Ha valaki be tudná linkelni, nagyon örülnék. Vagy jó lenne a rom maga is. Valahogy kihalásznám belőle
-
cubixx
tag
Használ itt valaki még S226 firmware-t? És ha igen, sikerült működésre bírni a GPS-t? Régi EPO stb trükkök itt már nem játszanak sajnos...
Esetleg hallani valamit újabb frissítésről, vagy más KitKat-ről?
-
cubixx
tag
Csak kíváncsiságból, megmaradt még valaki az S22* vonalon?
-
cubixx
tag
Valaki tudna kreálni nekem egy képernyőképet a MobileUncle Tools>EngineerMode>EngineerMode(MTK)>Location>Location Based Service>AGPS alpontjáról? Valami véletlenül elállíthattam, mer GPS sem megy, és az EPO-t sem tudom bekapcsolni. Eltünt az enable epo opció...
-
cubixx
tag
Elvileg simán bemásolva a /system/etc/firmware mappába Root browserrel, majd az eredeti modem_1_3g_n.img törlése (backup után), az új átnevezése csakugyan modem_1_3g_n.img-re, 644es jogosultság beállítása, tulajdonjogok root-ra átruházása és Reboot után minden kéne működjön...
Leghamarabb hétfőn tudok kísérletezni vele, ha addig nem oldódik meg... -
cubixx
tag
válasz
Scobbyka #7368 üzenetére
Nézd át ezeket a hozzászólásokat:
http://m.prohardver.hu/tema/re_keszul_a_lenovo_p780/hsz_7255-7255.html
http://m.prohardver.hu/tema/re_keszul_a_lenovo_p780/hsz_7267-7267.html
http://m.prohardver.hu/tema/re_keszul_a_lenovo_p780/hsz_7297-7297.htmlKöztük is nézelődhetsz, egyikkel csak összejön. Én a rootgenius + SuperSU (1.41) megoldást választottam.
Ezúton kérném a felelősöket a témaösszefoglaló frissítésére, ha lehetséges.
-
cubixx
tag
Rootolt S221 alatt néha rendszergazda jogot kér a Security és a PowerManager is. Szerintetek engedjek nekik?
(Nekem anno pont SLX merítette hamarabb az akkut, mint LiFe, már nem emlékszem melyik. Viszont az SLX akkor is gyorsabban mozgott, csak nem tetszett a felület, s az értesítő led is vacakolt... Jelenleg milyen?)
-
cubixx
tag
válasz
tuningtomi #7325 üzenetére
Igen, ez az. Eléggé jó, ha sikerült kigyomlálnod a felesleges appokat... De én még így is kicsit lomhábbnak érzem, mint az elődjét. (Lehet bennem van a hiba.) Ezúton ki is kérném a többiek véleményét...
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #7293 üzenetére
Oké, köszönöm! Jelenleg a Google Hitelesítővel szenvedek, sehogy nem akarja elfogadni a kódót, hiába szinkronizáltatom vele az időt...
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #7267 üzenetére
Nem engedi letölteni a SuperSu zipet. Azt írja, hogy vírussal fertőzött, és csak a tulajdonos tölthet le fertőzött fájlokat
-
cubixx
tag
Tapasztalt még valaki akadást YouTube videónál S221-el? Megy a videó, elakad, hang megy tovább, majd egyet gondol és elindul a kép is késve... (wifi)
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #7257 üzenetére
Jó neked, én sajnos nem raktam custom recovery-t...
-
cubixx
tag
Tegnap megjelent az OTA S220, megengedtem neki, hogy frissüljön. Ma már jött is az S221
. Viszont úgy nézem modemcserére szorulok (V104). Sikerült valakinek rootolni ezt a verziót? Emlékszem BlueEagle kisérletezett vele...
-
cubixx
tag
Én is a v101 mellett voksolok. Nem tapasztaltam még hibát.
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #7050 üzenetére
Én Frameroottal oldottam meg az S124-en. Szerintem egy próbát megér... Habár látom, nálad már nem aktuális.
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #7046 üzenetére
Ha megkérnélek, mutatnál pár képernyőképet? Főképp a Dialer, telefonköny és sms érdekel. Előre is köszönöm. Én még várok keveset, hátha megjelenik magától, s ha nem akkor majd tapasztalataitok alapján eldöntöm, hogy igényt tartok-e rá
-
cubixx
tag
Érdeklődnék az SLX használóitól: A Beállítások>Képernyő menüben van Wireless Display? (Nem tudom hogy van magyarul...) Esetleg mutatna valaki pár képernyőképet?
Szerk.: Közben találtam egy appot (Wifi Display (Miracast) Helper), ami a stock romon is előhozza az opciót. Vannak még ilyen rejtett funkciók a stock rom-ban, amikről nem is tudok?
-
cubixx
tag
Jelentem, hogy sikerült a törlés manőver kézzel.
Először is beállításoknál letiltottam, majd a force close és clear data után RootExplorerrel átneveztem teszt gyanánt a kiszemelt appot a system/app mappában (pl. AppNeve.apk helyett AppNeve.apk.bak). Meggyőződtem, hogy minden hibátlan, és végül töröltem. -
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #6803 üzenetére
Tehát, ha jól értelmezem, ha el szeretnék távolítani gyári appokat (Norton, Lenovo calendar, Play Books, Play games, Play newsstand) elég törölnöm őket a system/app mappából?
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #6779 üzenetére
Köszönjük Blue Eagle!
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #6758 üzenetére
Nálam gyári, általam rootolt S124 van, V101 modemmel.
Az érdekelne, hogy ez patch lesz, vagy flashelhető rom? Személy szerint a patchnek jobban örülnék -
cubixx
tag
Tesztelem a V101 modemet. Idáig nem jelentkezett a probléma. Nincsen se térerő gond, se egyéb panasz.
Hard/Soft reset témában meg Blue Eagle álláspontját támogatom!
-
cubixx
tag
Támadt egy gondom. Nem tudom új, vagy régi, de most vettem róla tudomást. Hívás közben, egy változó időtartam után hirtelen fura alapzaja lesz a beszélgetésnek, és míg én hallom a másikat, ő többé már nem hall engem. Újrahívás után helyrejön, de egy bizonyos idő után megint előbújik a probléma.
Nincsenek térerő gondjaim.Modem gond lehet?
Baseband: P780.V16, 2013/07/03 17:08
Build number: P780_ROW_S124_140403Ui.: Szeretem a Lenovo ROM-ot, SLX nem tetszik. Szóval ROM cserét ne javasoljatok...
-
cubixx
tag
válasz
Den Hadnagy #6343 üzenetére
Hát, szerintem ekkora kapacitású akkunál ez felejtős...
-
cubixx
tag
Mi a különbség a kínai meg a ROW között, a nyelven kívűl?
-
cubixx
tag
Erről beszéltem:
-
cubixx
tag
Újra jelentkezem. Úgy néz ki mégis van egy probléma a stock S123 rommal. Az óra az állapotsávban néha megáll, míg widgetekben és mindenhol rendesen mutatja az időt. Ez volt anno LiFe rommal is az egyetlen problémám... Megoldást nem találok. Az gond lehet, hogy a hardverem CN, én meg ROW romot raktam?
-
cubixx
tag
Melyik stock romot ajánljátok? Mi a különbség a ROW romok között?
-
cubixx
tag
válasz
whitelighter #4656 üzenetére
Az enyém is a pandawill.
-
cubixx
tag
válasz
csonkadavid #4652 üzenetére
Elég szomorú. De már annyiszor vissza kellet állítani a rendszert a sok kísérletezés miatt, félek hogy megadja magát. Senkinek nincs ötlete az SLX + ideafriend megvalósítására?
-
cubixx
tag
Ha hosszabb sms-t írok, átvált mms-re, amit a másik fél nem fog megkapni...
-
cubixx
tag
Csak szerintem egy szemét az SLX névjegyzék, hívásnapló, üzenetek kombó? Nem tudom megnézni, mennyit beszéltem valakivel. Ki van takarva... Az smsekről ne is beszéljünk. Van lehetőség lecserélni a Lenovo megoldására?
Itt például az első hívás ki van takarva, a második meg alig látszik. -
cubixx
tag
válasz
juhasz.jozse #4594 üzenetére
Nem tudom mit csinál, de azt jól.
-
cubixx
tag
válasz
juhasz.jozse #4564 üzenetére
Az update-revert.zip a google hangalapú gépelést is megoldja, nem csak a felvett videó hangminőség problémát! Köszi!
-
cubixx
tag
Slx -em nehezebben kap gps jelt, mint anno a LiFe. Erre van valami megoldás?
-
cubixx
tag
Be tudná írni ide az EngineerMode>Hardware Testing>Audio>normal mode alpontban, a mikrofonra vonatkozó adatokat (Type>mic) valaki, aki nem slx rommal rendelkezik?
-
cubixx
tag
Fagyott le valakinek a telefon? Nem tudtam feloldani, hiába nyomkodtam a gombot... (slx)
-
cubixx
tag
Az óra megint késik. Vissza kell raknom az SLX-et. Az óra fontosabb a hangalapú gépelésnél...
-
cubixx
tag
Visszaállítottam a LiFe backupom, és fölraktam rá a Gravity Box-ot ([link])
Így maradt a régi ROM, plusz a Gravity javításai -
cubixx
tag
-
cubixx
tag
Mindenkinek megy tökéletesen a hangalapú szövegbevitel? Hiába mondok neki bármit, nem írja be
(slx)
-
cubixx
tag
Nekem is lett egy problémám SLX óta. Nem megy a hangalapú gépelés. Bármit mondok, beírja hogy youtube és kész. A LiFe rommal működött.
-
cubixx
tag
Tudna valaki pár képernyőképet mutatni a tárcsázóról, névjegyzékről, sms-ekről? (SLX Rom)
-
cubixx
tag
Az SLX-rommal kapcsolatban érdeklődnék. Benne van a LenovoPower, meg a többi Lenovo alkalmazás? A LenovoPower-től nem szeretnék megválni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest