- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
CWM vagy TWRP mentésed van. Mert akkor Advanced restore-ban a Data-t vissza állítod (legalábbis puding próba, ha megőrülne, akkor még mindig ott a Factory reset) és kész.
Szerk:
Az MtkDroid nem ment Data partíciót sajnos PC-re.Illetve ment csak a telóra CWM formációban. DE annak már meszeltek.
-
-
beg
veterán
Pár hozzászólással korábban is volt már téma. Esetleg egy modem cserét megpróbálhatsz, vagy repülő üzemmód ki-be.
-
Blue Eagle
őstag
Nekem szétszedhetős fajta van. Alulról egy kereszthornyolt csavar fogja össze az egészet. A "ház" levétele után a kontakt lemezek (2 pár), akár kézzel is eligazíthatóak. Bátran meg kell görbíteni az egyiket a másiknak úgy, hogy együtt görbüljenek. A belsőket kifelé a külsőket befelé. Amelyiket görbíted, igyekezd tőben meghajtani.
-
Nekem volt melegedés miatti kikapcsolás, de másik telefonon: MT6577-es SOC-cal szerelt ZTE V970-es esetén. Az MT6577 sokkal jobban melegedett, először csak jelzett, hogy "Helló! Túlmelegedés van. Kapcsold ki". Aztán ha mégsem volt elég neki a hűtés, akkor kikapcsolt.
Nagy melegben, zsebben, tokban hordva ennél is elképzelhető.
Pl. az Alcatel 918d 42°C felett azt mondta, hogy:; nem töltök...
-
Blue Eagle
őstag
Tessék pl. RootExplorer fájlkezelővel kimenteni az nvram mappát. A gyökérben van. Cappa72 IMEI helyrehozása, ha már elkeseredtél... című írását érdemes tanulmányozni, ill. segítségül hívni ilyen esetben.
-
fila
senior tag
Semmi gond.
A Kezd előlről Flash Toollal. Valamit nem jól csináltál. Nem kell megijedni.
Scatter fájl kijelöl a Rom mappában.
Pipa marad kijelölve mindenhol, ne változtass semmin.
Pipa be a DA...-nál a Flash Toolsban.upgrade firmware
telefon rádug a saját kábelével a pc-reSokat vár, ha megjelenik a zöld karika lehúz a pc-ről
Bekapcsol a telefont, vár sokáig és örül
-
Blue Eagle
őstag
nyomj stoppot. Teló legyen kikapcsolva. húzd le az USB kábelt a telóról. Pipáld ki a DA DL... jelölőnégyzetet. Inditsd a flesst a download gombbal. Amikor kiírja alul a Searching-ot dugd rá a telót a PC-re. Ha a MTK Preloader driver jól van telepítve, akkor elindul a flesselés, sárga csík tájékoztat a folyamatról. Ha kész, zöld nagy karika lesz.
(#5324) evabf
Ez azért volt mert nem szakítottad meg a folyamatot a Stoppal. és nem kezdted elölről. -
Blue Eagle
őstag
De az a gond, hogy te hoztad létre a scattert a telefonod romjának alapján. De így nem tuti szerintem, mert annak a romnak a scatterét kell betallózni a Scatter-loading File-hoz amit éppen most flesselni akarsz. Mert illene hozzá lenni. Minden flesselhető romhoz járna egy saját scatter is.
-
Gates8
csendes tag
Én azért választottam az SLX-et inkább,mert a gyári naptárfunkció sem üzemelt,így mivel mindenki dicsérte gondoltam lecserélem én is,de a gyári sokkal szebb volt küllemre. Itt sajnos fekete a menü háttere,és fogalmam sincs hogy lehet átállítani...ill. még 1 dolog a fő képernyőről nem tudom hogy lehet eltüntetni ezt a google-s mikrofonnal ellátott widdgetet vagy mit.
-
ath
senior tag
letöltöd pl ezt, felmásolod SDre, majd valamilyen fájlkezelővel bemásolod ennek a zipnek a system tartalmát a megfelelő mappákba, felülírva az ottanit, majd a permissiont 0644-re állítod az új fájlnál.
ha nem tiszta, leírjuk szájbarágósabban is, részletesebben, de azért próbáld meg ez alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest