- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Létezik Lenovo s720i
-
bogyo74
tag
Jól értem, egy script felülvágja a feltolt recoveryt? Én is most a VIBE kitkat rom-ot használom, de valamelyik nap tapasztaltam, hogy nem érem el a korábbi TWRP-t. Nem voltam biztos benne, hogy nem a ROM cserével ment el.
De ezek szerint nem, hanem utána.Akkor elég, ha a flashtool-lal csak ezt az egy tételt flash-elem fel?
-
-
-
somasz
addikt
-
han_lev
senior tag
Az usb mountnál tényleg lehet probléma. De nem tudom, hogy úgy egyébként szokta valaki kikapdosni az sdkártyát?
Én általában úgy kezelem a telefonba tett sd-t mint ha a telefon memóriája lenne.
Mondjuk ez a beidegződés lehet, hogy még a Desire-s korszakból maradt meg, amikor úgy kellett particionálni az SD-t, hogy a rendszernek az sd-ből vágtunk le egy darabot.. -
Blue Eagle
őstag
A csengőhangoknak ehhez semmi köze, persze csak akkor ha a gyári, beépített csengőhangokra gondolsz. Vagy valami egyéni, általad használtra? Mert akkor persze más a helyzet.
(#8073) kovacszk
A Belső SD sem sokkal hülyébb név, de az angol nyelvű megnevezés tükörfordítását jobban kedvelem: Beépített tárhely. Aztán fenne tudja mi lenne jobb.
-
han_lev
senior tag
A power gombot egyébként is nyomogatom elég sokszor. Hablehet kímélem, bár mire "elkopik"ugy is más telóm lesz. Ennek ellenére az a fránya takarékosság ide is betolakszik.
Ráadásul a hangerőre ébredés ebben abromban nincs opcióba. Ha grawitybox lenne, beállíthatnám, de egy kicsit macerás feltenni rá, és akkor sem biztos, hogy nem zavar össze mindent. No mindegy. Álállítottam az alapértelmezett írást sd kártyára, ekkor meg nyavajgott, hogy az alpból telepített appok nem tudnak frissülni. Így azt hiszem a particionálást nem úszom meg. Vagy felteszem a v226 ot ami már KitKat, és elboldogulok angolul, amig valaki nem magyarítja.
Az elég gyors, és talán a többi fícsör is jól megy majd rajta. -
somasz
addikt
A vonat csak egy példa volt, városban is simán elkavar.
Tavaly Prágában próbáltam az offline navigációt a Tripadvisor appján keresztül, hát, nagyon ritkán talált meg perceknél hamarabb. Utána pedig követni nem tudott.
Kocsiban is rohadt sokat késik, szerintem az nem állapot.FasterGPS-t próbáltam már, gyorsabban talált holdat, de nem követett elég gyorsan a navigáció.
-
Es melyik rom verzioban van sector szintu recovery image?
A gyári romokban van 6MB-os reco, de az 3e.Eddig meg nem lattam ket egyforma meretut.
Nem is kell egyforma méretűnek lennie.
A lényeg, hogy a 6MB-ot ne haladja meg egy bittel sem.A recovery es flashtools alol telepitheto is olyan?
Recovery alól csak zip-es verziót tudsz telepíteni, ami tartalmaz telepítőszkriptet.
De a sima img az flashtool-lal feltehető.Factory mode-ból / normál módból root eléréssel dd-vel be tudod küldeni dd-vel a helyére a recovery-t. Persze vigyázz a típusra! CN vagy ROW.
-
-
nandude
tag
Eszemben volt nekem is, hogy lehet, hogy a Telekom a hibás, de az ismerőseimnek, akik Telekomosok, nem volt semmi problémájuk. Voltam egy üzletükben is, és nem tudtak semmi okosat mondani,
viszont most felnéztem a Telekom facebook oldalára, és rengetegen írták, hogy sokszor nincs térerő. Úgy látszik neked volt igazad. -
ath
senior tag
így van, a beszerezhetőséget figyelembe véve írtam, hogy a legtöbb nem kezeli. az indiába, ukrajnába, szerbiába, meg már pár helyre szánt verzió igen, de felvettem a kapcsolatot több indiaival, akik ebayen árulnak, és egyik sem volt hajlandó ide postázni. novemberben csak ukrajnában volt forgalomban, szerbiában még nem, onnan szintén nem lehetett hozzánk rendelni. próbáltam keresni olyan forrást, ahonnan ez a verzió rendelhető, de hosszas keresgélés után sem volt. úgyhogy fogalmam sincs, honnan lehetne hardverileg row verziót beszerezni, vagy hogy egyáltalán érdemes e ráfordítani ennyi plusz utánajárást.
egyébként azt is említsük akkor meg, hogy a telenor és a telekom is használja a 900mHz-es frekvenciát, tehát nem kizárólag a vodásokat érinti. -
west76
aktív tag
Ha az orosz oldalon azt írják, hogy a képernyőt kalapáccsal kezelve arannyá válik a telefonod, akkor azt is elhiszed és kezded kalapáccsal verni? Én azért nem hiszek el mindent amit az interneten valaki valamikor leírt, vagy lefotózott.
De a legfontosabb, hogy mindenki úgy és arra használja a telefonját amire akarja, de nem tartom szerencsésnek pletykákat terjesztve túlmisztifikálni egy egyszerű dolgot, mint a telefonon a firmware csere.
Sajnos még nem találtam meg a megfelelő e-mail címet, amin felvehetném a lenovoval ez ügyben a kapcsolatot, de ha sikerül, akkor majd természetesen megosztom a választ itt. Addig is én maradok a saját módszereimnél, amivel eddig is nagyon jó és hiba nélküli átjárásom volt ROW és CM ROM-ok között.
-
west76
aktív tag
"Valoszinuleg a harmadik a 900MHz 3G miatt van benne, es azt egy extra IC hajtja meg." ennek a mondatnak a műszaki tartalma nagyjából közelít a 0-hoz
Az antennát hajtja meg egy külön IC? Foglalkoztál te valaha elektronikával, vagy esetleg azon belül rádiótechnikával?
Mindezektől függetlenül még itt tartom elképzelhetőnek a leginkább a különbséget, de nem ebben a formában.
"Ezeken kivul az akku is mas. A feliratozas rajta legalabbis biztosan. De ahogy neztem a neten a fenykepeket, a kapacitas is picit elter (4200mAh kontra kb 4130mAh gyari kapacitas)"
Biztos lehetsz benne, hogy az akku semmiben nem különbözik tartalmilag a ROW és a CN változat között, a címkézése lehet más, de a 4000 mAh-s névleges kapacítás és minden más ugyan az benne.
"volt mar szerencsem eltero LCD-hez is"
Beállításbeli különbség.
Szóval számomra ROM telepítés szempontból továbbra is átjárhatónak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Drón topik
- Formula-1
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest