- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
válasz
cubixx #13229 üzenetére
Ha nekem címezted, akkor eddig bírta nálam. Holnap csere vissza SLX vagy kipróbálom az S124-et.
Akadozva működik nálam. Kattintás után vár kicsit stb. Nem tetszik a névjegyek és tárcsázó fehér alapszíne. Mondjuk ez soha egyiknél sem. Ez az én hülyeségem. Találtam egy True Phone alkalmazást. Tud magyarul, használja a telefonban beállított nyelvet. Teljesen személyre szabható. Színek, mindent. Viszont barátom S124-én szépen működött. Ebben a ROM-ban meg nem mennek bizonyos funkciók.Nem tudom. SLX a tuti nekem. De kinőttem mostanra. Kevés a tárhely. Ki lehet bővíteni, de akkor meg a kamera kiabál, vagy éppen más.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
cubixx #13217 üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat a hosszú "áramkimaradásért", de olykor összecsapnak a hullámok az ember feje felett és... hát szóval ööö... mégeccer sorry!
(#13217) cubixx
Próbálj előbb ebben a sorrendben:
1. Dalvik-cache wipe-ot, ha ez nem hoz változást akkor,
2. Factory reset, ha ez sem akkor
3. ROM frissítés, de ekkor is kell Factory reset, sőt Format System is.Az első kettő eset azért kézenfekvőbb mert ide (Data) bármi írhat, systembe meg viszont azért nem olyan sima ügy csak úgy valaminek "belerondítani", root nélkül meg szinte lehetetlen. Hogy mi történhetett? Húú...asszem passz.
(#13214) fogarasia
Mi az Alapsáv verziója?Más: Hardveresen a dógokhoz annyira nem lövök, csak néhány alapismerettel rendelkezem alacsony szintű gyakorlattal karöltve: félvezetők, ohmikus ellenállások, kapacitiv tagok, NPN/PNP, FET, MOSFET, TTL, CMOS, NAND, AND, OR,... stb.
-
azimut
aktív tag
válasz
cubixx #12734 üzenetére
Itt nézz körül. Két cserén vagyok túl, tapasztalataim a következők: A legjobb az, amelyiket kerettel (frame) együtt lehet megvenni (pl. ez), itt még bénáztam, mert nem tudtam hogyan kell duplafix-szel rendesen beragasztani a keretbe a kijelzőt.
A második projektem Jamal kolléga segítségével zajlott, keret nélküli kijelzőt vettem, ő jobban bánt a duplafix-szel. Egy baja van, az alsó érintőgombok nem átlátszóak, csak ráfestették, vagy mi, a ledfények nem látszanak át. Tiszta röhej, de kifogástalanul működik. Ebből olyat érdemes választani, amelyen a funkcióbillentyűk csak átsejlenek, nem rikítanak - pl. ez gyanús, ez jónak tűnik, már amennyire a fotókon látszik.
Mindenképpen mentsd meg a készüléket, ha kijelzőhibásként (de a többi része jó) meghirdeted, az alaplap miatt hamar gazdára talál.
-
azimut
aktív tag
válasz
cubixx #12388 üzenetére
Légy szíves ezt fejtsd ki bővebben, talán S228-nál is működik. Tehát a PC-re kötve a win érzékeli a 2 meghajtót, de a külső sd-t nem tudom olvasni ("nincs ilyen meghajtó"). Vagy félreértettem, és neked a telefonod nem látott valamit?
A méditároló, stb. beállításokat végigpróbáltam minden kombinációval.
-
-
-
-
-
Itik
tag
válasz
cubixx #10616 üzenetére
Szia!
Jobban átolvasva a leírásodat amikor az MTK droid tools-al akarsz menteni ott a bekapcsolt telefont kell feldugni a gépre. Ahogy feldugod elkezd telepítgetni és utána mikor megvan akkor kezdi el az MTK droid kiírogatni a telefonod adatait. Utána tudod root-olni, hogy a számítógép rendszergazdai jogot kapjon a telefon felett....
Legalább is nekem így működött....
-
Itik
tag
válasz
cubixx #10616 üzenetére
Szia!
Én cserélgettem már egy párszor modemet....soha semmi baj nem történt vele. Ha a zip-et felmásolod az Sd-re és recoból telepíted semmi baj nem lesz.....
A data/nvram könyvtár újraíródik. Pont Blue Eagle írta nemrég, hogy úgy teszteljem az Nvram particiót helyes működését, hogy töröljem ezt az alkönyvtárat a data particióról....újraindulás után az nvram partició visszaírja. (Ha nem sérült és minden oké vele.)
-
Blue Eagle
őstag
válasz
cubixx #10592 üzenetére
Pedig nem bonyesz a probléma. Kérdés: van kényes cuccod a belső memóban vagy nincs? Ha van, feldobsz egy costom rekót és mented a datát. Ezután újra kell húzni romot, lehet elég csak az androidot azaz a systemet. Ha úgy nem jó akkor teljes újrahúzás. Ha nem kellenek a cuccaid, akkor az első lépést kihagyod.
-
-
cubixx
tag
-
synar
őstag
Én is így jártam az S223-as OTA frissítéssel, ezért feltettem a Needrom-ról.
(#7820) juhasz.jozse
Próbáltam én is ezt a Vibe UI-t, nagyon tetszett, de valamiért nem töltötte be a kontaktjaimat, minden mást szinkronizált, csak azt nem volt hajlandó, fél nap után feladtam és feltettem a gyári S223-at. -
ata007
tag
Rootolashoz egy kis segedlet, ha mas is szenved az S222 rootolasaval.
A modemet meg nem sikerult lecserelni ...
Esetleg valakinek tipp?
Ata
-
Blue Eagle
őstag
Bocs, csak most vettem észre. Szóval a modemcseréhez nem kell rootoltnak lennie a telónak. Custom Recoveryből telepíthető script: Modem_P780_V101.zip
-
Blue Eagle
őstag
Üdv!
TWRP Recovery for P780_ROW_KK: TWRP_v2.7.1.0_P780_ROW_KK
Recovery cseréhez: SP Flash Tools-al tallózd be a scatter-t, és Download.SuperSU 1.94 Root for P780_KK: SuperSU-v1.94
A SuperSU.zip mindegyik Androidhoz jó, de KitKat-on ne frissítsétek fel a v2.01-re a Play-ről, mert megmekken!
-
Próbáld meg a framaroot 1.6-ot, vagy az 1.8-at, vagy a legutolsót.
Ezek közül ha jól emlékszem, akkor valamelyiknek mennie kellene.
Ha nem megy egyikkel sem, akkor a legbiztosabb megoldás az, amit Blue Eagle mondott:
CWM-met flashtool-lal feltenni, és a root-zip-et telepíteni. Garantált hatás. -
nandude
tag
Amiket leszedtem a rendszerappok közül: Email, File browser, Google Play-os cuccok (Books, Games, stb), Google+, Hangouts, Lenovo Weather (meg Server és Theme), Norton Mobile, Security (ebből kettő is van!), SYNCit, Tutorial, Video.
A többi app az harmadik féltől származó, azt már te is kitalátod
Amúgy szerintem kb a legidegesítőbb az egész UI-ban, hogy nincsen menü. Ki volt az a vadbarom, aki úgy gondolta, hogy ez így rendben van? Na mindegy
-
Blue Eagle
őstag
A sima S124-re amire készítettem és jelenleg is készítem a magyar nyelvet nincs elérhető frissítés. Ha lenne akkor észlelné, letöltené. Csak a bibi az, hogy nem tudna telepedni.
Ja! A mi rendszerünk pedig nem KitKat. Sandmannak nem értem milyen rendszere van. Row 124 KitKat? Az S124 nem lehet, az nem KitKat. -
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
A v16-nál már van sokkal újabb. V52 modemet preferálom, de a v101 is szóba jöhet.
Ha még egy kicsit tudsz várni ( ill ez mindazoknak is szól akik kedvet éreznek a gyári Lenovo firmware-hez), akkor hamarosan elkészülök a majdnem 100%-os magyar lokalizálással. Perpillanat a P780_S116_ROW_130828 rendszeren dolgozom. Jelenleg, kb 95% körüli fordítással. A lokalizálást portolni szeretném S123, S124 verziókra is.
Annyit érdemes tudni, hogy az S124 gyárilag új videó lejátszót is kapott, ez már tudja ablakban is futtatni a videót. -
-
beg
veterán
Nálam akkor restartolt csak a csúszkás feloldással, mikor a tasker-t engedélyeztem a kisegítő lehetőségeknél. Mióta átállítottam a csúszkát mintára, azóta nincs gond. Korábban volt gond a GravityBox-al is, azt érdemes a legfrissebbre frissíteni és akkor még egy hibalehetőség kizárva.
-
ath
senior tag
nekem pont a napokban volt ilyen, nem ébredt fel a bekapcsoló gombra, se a hangerőre, ellenben ha hosszan nyomtam, akkor a kikapcsoló menü felugrott. nem tudom mi lehetett, akkor eléggé megakasztottam flash tartalommal, lehet az hülyítette meg. tegnap este viszont újraindult zsebben, passz, hogy mitől :\
-
-
szpali
addikt
próbáld meg ezzel letölteni:
http://apps.evozi.com/apk-downloader/
és manuálisan telepítei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest