- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
kk831228 #6180 üzenetére
Sokat nem használtam, néhány esetben próbáltam lakhelyem és melóhelyem között (20-25 km). Ezen idő alatt kifogástalanul, jelvesztés nélkül tette a dolgát.
Szerk:
Itt vagyok az északi szobában, íróasztal előtt ablak, de 50 cm vastag fal. 30 másodperc alatt 5 műholdat fogott be a bekapcsolás után. Kb egy hete nem volt bekapcsolva a GPS előtte.
Bocs a kamera: Nekem nagyon tetszik! Nem véletlenül SuperCamera az eredeti fordítatlan neve. Az eddigi legjobb ami volt nekem.(#6178) beg; (#6180) kk831228
Persze-persze, kinek mi szimpi... a lényeg hogy a gazdának teccen a drágaszág...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
kk831228 #6175 üzenetére
Nem gyári, főzött rom. Itt rengetegen ezt az SLX-et istenítik. Igazából nem tudom miért, mert szerintem a gyári is jó. Részemre teljes megelégedéssel szolgál.
Tulajdonképpen az SLX rajongók leírhatnák, hogy miért fordultak el a gyári romtól az SLX felé. Mi volt rá az okuk, mivel nem voltak megelégedve a gyáriban? Ezt most én nem kötözködésből kérdezem, csak egyszerűen kíváncsi vagyok rá!
Amit a gyáriról nagy vonalakban tudni kell, hogy van a CN (Kinai) és a ROW (a világ többi részére) megjelent verzió.
Nyilván nekünk a ROW-ot kell választanunk. Ebben számunkra benne van minden földi jó. Egyetlen egy verzió van (NeedRom olaláról tölthető le) ami a magyar nyelvet is tartalmazza és ezzel együtt már eleve rootolt is. Ez rom pedig a P780_S116_ROW_130828 névre hallgat. Néhány apró hibát leszámítva teljesen rendben van. Ezen hibák (most már számomra rutinszerűen) orvosolhatók néhány perc alatt. Ezek közül legfőképp a rádió modem cseréje a megemlítendő, hiszen ebben a rom verzióban V20 modem van, ami nem a legjobb Magyarország mobilszolgáltatóihoz. Viszont kb. 2 perc a csere a megfelelőre.Az S116_ROW romon kívül és magasabb verzióban van még a S119, S123, S124. Ezekben sajnos nincs magyar nyelv. Végső célom (ha összejön), hogy beletegyem a két utóbbiba a magyart. Jelenleg az S116-on dolgozom, ti. több gyári, ügyes alkalmazás nem került lefordításra. Most éppen ezt pótolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest