- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
amtibacsi
aktív tag
Én ezt rendeltem , de jobban jársz, ha megírod a címedet és én elküldök egyet szívesen. Hamarabb onnan sem kapnád meg
-
Itik
tag
Ha vissza olvasol Han_lev kolléga linkelt nekem egy pakkot az általad említett romhoz. Abban benne van minden ami kell hozzá. Ott a fix preloader-es sp flash tools-ossal nekem simán felment..... ha a driverek rendben vannak. És nekem is vibe rom volt fent előtte (CN-es) Megpróbálom megkeresni neked.
-
mutyuru
aktív tag
Szia!
Welcome in Club.
En is hasznaltam mindket Blue Eagle fele ROM-t - flashtoollal tettem fel. Ha visszaolvasol egy kicsit, akkor lathatod, h sajnos nekem volt problemam, mert a hatlapi kamerat es a vakut nem tudtam hasznalni.
Nekem erre csak egy feljebb linkelt Vibeui rom volt a megoldas.
Szerintem elso lepeskent probalt meg nyugodtan S124-es ROM-t es meglatod mennyire vagy vele megelegedve.
Ha esetleg nalad is lenne kamera es vaku problema, akkor ird meg ide, jo tapasztalat lenne.M
-
beg
veterán
Üdv a klubban
Teljesen jól kezdtél neki, dícséretes. Nagy bajod már nem eshet.
Nyugodtan felteheted flashtoolsal azt amelyik tetszik, mindegy hogy CN vagy ROW, a flash megoldja. Sok mindenre nálam nem volt elég a belső, van aki elfér rajta. Felhasználás függő. Blue Eagle kollégának van már gyárilag módosított romja, amin ez már megvan. -
Blue Eagle
őstag
Nekem sincs nagy rutinom a külföldi vásárlásokban és nem akarok vak vezet világtalan alaknak tünni, de itt Paypal a fizetési mód, tehát a vita és pénz visszakövetelés nyitva van ha netán...
De valóban baromi jó vétel ez már. Ez már a végét jelentheti a készleteknek? Lesz talán utód a P szériában?Aham. Hisz Beg 120-140-et említett. Ez meg licit. Ja.
Szerk: nincs mit han_lev!
-
YADA
tag
Ha van valami gyengeje a keszuleknek az az utes(nem)allosaga. Meglepoen kis erok hatasara is kepes megrepedni a hatso burkolat (hangero gomb mogott nevetsegesen vekony, eloszor ott reped, majd szemben vele az akku tulso felen). Volt hogy tulelt 2m zuhanast, illetve kb 35-40km sebessegnel utra esest - mindezt gond nelkul tobbszor is. De egy 15cm "magasbol" esesnel a kijelzo eltort.
Tobb ilyen burkolatom is van... Mar nem is torodok vele, mert volt ami fel napig sem birta. Talan az segit rajta picit, ha nincsenek igazan meghuzva a csavarok.
Rohadtul jo lenne ha teljesen femvazas lenne, most csak a belso hordozo vaz van fembol, es a femre korbe ra van ontve egy leheletnyi muanyag kulso hej. Sajnos forditva celszerubb lett volna.Mindezek ellenere mar a 3. keszuleket nyuzom. (ketto sajat, egy a jobbik felemnel van, es mind tokeletesen mukodik) Es ha most kellene ujra keresnem telefont valoszinuleg meg mindig ez nyerne (talan Sony Z3 compactnal rezegne a lec, de csak alig erezhetoen)
-
han_lev
senior tag
Itt ilyen "ledobós" dolgot eddig nem olvastam. Én eddig több mint egy éve használom, de nem találtam eddig jobbat. Főleg az akksi élettartama miatt. Tudásban egyébként mai átlag, viszont árban, és az érte kapott minőségben, összeszereltségben szerintem még mindig a legjobb. Eddig akinek ajánlottam és megvette, csak hálálkodott. Kell egy kis plusz munka vele, ha mondjuk egy versenyképes szoftvert szeretnél használni rajta ( én most pakoltam fel rá egy vibe uis KitKat /4.4/ romot), de az alap romok is általában mindent tudnak.
Én a minidealt javaslom mint forrás. Egy kicsit drágább, de van eus bázisa, ami azt jelenti, hogy euból küldik, eus nyelvekkel, programokkal, és nincs rá áfa-vám. /annyival mondjuk drágább is/
Ha kell küldök linket.
Szép hetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Konteó topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest