- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
gilimbgalamb #8490 üzenetére
Akcióban 120-140 dollárért szórják ki a megmaradt új darabokat. Ehhez mérten dönts belátásod szerint és tedd fel a hardverapróra. Itt a fórumon nem hirdetünk.
-
cool13
őstag
válasz
gilimbgalamb #6627 üzenetére
Úgy irígykedem hogy neked változik az MAC címed.
Én meg azzal bajlódom hogy azonos a két 780-as MAC címe. Ez miatt ha ketten vagyunk otthon, akkor állandóan ledobál vagy valami nyűg van nethasználatkor.A MAC cím csere, meghaladja a képeségeim.
-
gilimbgalamb
tag
válasz
gilimbgalamb #6626 üzenetére
Megcsináltam! Most már különbözik az imei számom, 8-at adtam hozzá.
A MAC így is változik minden bekapcsolásnál és wifi ON/OFF-nál is :/
-
okmaci
csendes tag
válasz
gilimbgalamb #6619 üzenetére
Szia!
Nekem mindenhol csak 1 IMEI van feltüntetve, viszont az első és a második között 8 a különbség (a második a nagyobb). -
beg
veterán
válasz
gilimbgalamb #6608 üzenetére
Lehet ugyan az a kettő, de "gyárilag" több lenovonál az elsőhöz 8-at hozzáadsz és megkapod a másodikat. Olyankor fordul elő, mikor a kis kínai félreromolja a telefont és megsérül az NVRAM. A wifi hálózatoknál nem látsz egy olyant, hogy nvram warning err = 0x10 ?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
gilimbgalamb #6608 üzenetére
Adj az elsőhöz 18-at.
Mondjuk érdekes, hogy hiányzott az IMEI! Új teló volt!? Mert, elég hihetetlennek tartom.
-
myk74
senior tag
válasz
gilimbgalamb #6109 üzenetére
Köszönöm !
Sajnos nem járok arra! -
Blue Eagle
őstag
válasz
gilimbgalamb #6060 üzenetére
Csináltál előtte full wipe-ot (wipe data/factory reset + wipe cache partition + wipe Dalvik cache)? Ezek megvoltak ugye? A többiek is erre kíváncsiak.
-
ath
senior tag
válasz
gilimbgalamb #6060 üzenetére
3al ezelőtti komment..
-
Jano_023
őstag
válasz
gilimbgalamb #5146 üzenetére
Lehet hülyeség de akkor nem lehet widget kirakni ha SD kártyával van telepítve az app. Lehet hogy neked is az van be xelve hogy SDre telepít?
-
west76
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #5144 üzenetére
Kipróbáltad a nova-t?
-
válasz
gilimbgalamb #5138 üzenetére
Feltettem az Slx24-et, mentek rajta a widgetek. Ma frissítettem 24a-ra, azon is mennek a widgetek, és már nem irkálja, hogy Google szövegfelolvasó app hiba. Úgy néz ki minden nagyon szép, minden nagyon jó. Bár én Apex launchert használok, ha ez számít. (nem tudom mi volt a gond a widgetekkel, nem olvastam most vissza)
-
west76
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #5138 üzenetére
Köszönöm.
A widget dolgot pedig próbáld meg másik launcherel. Pl nova.
-
ramek
csendes tag
válasz
gilimbgalamb #5124 üzenetére
Sziasztok, bocsánat, de teljesen tapasztalatlan P780 tulaj vagyok. Pandawillről rendelt kínai rootolt teló, a többek által leírt térerő problémával. Gondolom modemet kellene cserélnem, de az alapján, ahogy leírjátok, nem merek belevágni, a felét sem értem, már ott elakadok, hogy backupot kell készíteni
. Nem akadna valaki, aki jobban szájba tudná rágni vagy Bp-n némi juttatás ellenében megcsinálná? Előre is köszi!
-
tonyrulez
őstag
válasz
gilimbgalamb #5104 üzenetére
Sajnos már nekem is elkezdett leválni a merev műanyag a gumi részéről, pill.ragasztó remélem megoldja
-
Hoorus
őstag
válasz
gilimbgalamb #3605 üzenetére
Hol találtál v23b-t?
-
ath
senior tag
válasz
gilimbgalamb #3607 üzenetére
nézd meg ezt, hátha. ő nem jelzett vissza, hogy kipróbálta/működött volna
-
beg
veterán
válasz
gilimbgalamb #3605 üzenetére
-
ZoleeWolf
tag
válasz
gilimbgalamb #3483 üzenetére
Az aksi kérdésben érintett vagyok, én panaszkodtam egy kicsit
De ez nem jelenti, hogy baj van az akku idővel, csak nekem egy kicsit többet eszik most a teló az SLX-el mint az S125-el. Eddig 4-5, most bő 3 napig meg el, de azt gondolom, hogy ez is bőven jó főleg annak a tudatában, hogy éjjel nappal bekapcsolva a teló, a wifi, a mobilnet, több mailt szinkronizálok, és persze telefonálok is
Egyébként még nem kiabálom el, de lehet, hogy azt is megtaláltam mért több a fogyasztásom most... -
válasz
Aksi idovel nincs gond. Első hsz-ban le van irva az Slx-en telepítése.
-
Hoorus
őstag
válasz
life része a twrp
-
hunaqua
addikt
válasz
gilimbgalamb #569 üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/mtk657x_cwm_keszito_muhely/friss.html
......közben találtam Cappa Mestertől egy alkotást.
Próbálni még nem tudom,mert még nem érkezett meg a telefonom.Talán a héten.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
gilimbgalamb #545 üzenetére
Köszönöm!!!
Nagyon hálás vagyok sikerült
Arra nem tudsz megoldás, vagy valaki más esetleg, hogy a romba "gyárilag" benne van az apex kezelőfelület, csak ha ezt frissítenék akkor azt írja ki: HIBA a csomagfájl hibásan van aláírva!
És nekem meg van a PRO verzió, de így nem működik azt se. -
ZoleeWolf
tag
válasz
gilimbgalamb #542 üzenetére
Sajnos odáig már nem jutottam el mert nem tudtam belépni a számsorral a mérnöki módba, mert mint írtam ahogy elkezdtem beírni a *#*# után nem engedett tovább...
Neked hogy sikerült? -
válasz
gilimbgalamb #286 üzenetére
Info center merre található?
-
holderes
tag
válasz
gilimbgalamb #425 üzenetére
Super,kösz(a kinai jeleket is),jöhetnek az ilyenek..
Neked melyik ROM van.. -
tonyrulez
őstag
válasz
gilimbgalamb #406 üzenetére
Ez engem is érdekelne, kissé zavaró tud lenni. Mondjuk az jó, hogy ha eljövök ismert wifi közeléből, akkor kiírja hogy kapcsoljam már ki a wifi-t, ha nem használom.
-
szpali
addikt
válasz
gilimbgalamb #400 üzenetére
valaki hozzáértő esetleg megnézheti, hogy ez fut-e a telefonján:
http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-2/
ha nem akkor orvosolja-e a problémát a frissítés? -
somasz
addikt
válasz
gilimbgalamb #381 üzenetére
Vacilálok a G4 meg e között, a V970-esemnél kéne jobb fényerő napsütésben...
G4-nél meg a GPS problémás, azt olvastam, hogy ennél rendben van. -
CivicEsi
senior tag
válasz
gilimbgalamb #324 üzenetére
Én is így gondoltam
SG posttal kértem, elégmeggyőző volt a minidealos csóka, hogy ne azzal keljen küldeniük, pedig a rendelésnél azzal kértem, cserébe bedobtak egy 32GB-s memóriakártyát. -
outsiders
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #324 üzenetére
Hát az enyémet csak elkapták SG posttal 2 hete..... Fizettem is pluszba 17k-t
-
anonym1s
őstag
válasz
gilimbgalamb #257 üzenetére
Hali.
Az imei szamot a telefonbol olvassa ki es nem a sim kartyabol, annak kartyaval es kartya nelkul is lennie kell.
Imei szam nelkul egyetlen szolgaltato sem engedi fel a halozatara, nem is ertem hogyan lehet mobilneted.
Biztos hogy mobilnet? Nem lehetseges hogy wifi-rol vagy neten?Esetleg megprobalhatod az imei javitast ezen leiras alapjan, de a legutolso hozzaszolonak nem mukodott 6589-en, a p780-ban meg az van.
Ha nem sikerul, keresd cappa72-t, vagy hungobungo-t, ok ketten a legnagyobb koponyak kinai telefon ugyben.Amugy szepen leszerepelt elottem ez a telefon, mostmar biztos vagyok, hogy nem veszek ilyet.
Akksit leszamitva ugyanaznnyit tud, mint egy Star Q9000 csak 100 dollarral dragabban, es ehhez kepest eleg sok baj van vele. Az oroszoknal kijelzohibas peldanyok vannak, nalunk imei szam nelkuliek, fagyogatosak, raadasul a 3G/900mhz-et sem tudja, ami csak nehany napja derult ki, azelott minden uzletben ugy arultak hogy megy a 900mhz. -
tlac
nagyúr
válasz
gilimbgalamb #257 üzenetére
próbáld ki egy-egy sim kártyával, mindkét slotban
-
tolvaj!
őstag
válasz
gilimbgalamb #251 üzenetére
akkor nem lehet régi a simed, mert pont a mobilnet nem menne elvileg, hiszen ahhoz kell a nagyobb fesz. az IMEI számmal sem hiszem, hogy lenne probléma, mert akkor megint csak nem tudna a hálózathoz csatlakozni és nem lenne mobilnet. jó tudom ez csak tűzoltás, de legalább arra jó, hogy ezt a hibát( hibákat) kiszűrd.
-
KTU
addikt
válasz
gilimbgalamb #247 üzenetére
-
AsusBoy
senior tag
válasz
gilimbgalamb #247 üzenetére
Kellett neked a sárga bőrűektől telefon
Töltsd fel talán jó lesz
-
Hopkins_001
tag
válasz
gilimbgalamb #130 üzenetére
Nem rossz ez a átlátszó,de ez csak az oldalsó szegélyt védi,alul-felül nem,olyan mint a nilkin,ezen jobban látszik,mert színes.
A szilikon viszont teljesen körbe védi. -
megint én
őstag
válasz
gilimbgalamb #93 üzenetére
Vannak bugok, főleg a GPS körül, de értelmezhetzetlenek. Mint pl, hogy eleinte be volt kapcsolva a mobilnet + GPS, de a googlmaps nem akarta megmutatni, hogy hol is vagyok. Mindig rinyált, hogy kapcsoljam be a wifit. És abban a pillanatban, hogy bekapcsoltam már jó is volt, de úgy, hogy semmilyen hálózatra nem csatlakozott föl, csak neki kellett, hogy be legyen kapcsolva... Nem értem.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
gilimbgalamb #93 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Politika
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest