-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Köszi a leírást,de nálam nem jelenik meg a beállításokban. Feltelepítettem a vocalizer appot újra, előtte feltettem a nuance cuccait. Lehet újra kéne tenni az SLX-et is?
Nekem a szülinapi igo van meg, és nincs az sd-n igo mappa, a belső memória meg 5mb-os, ott sincs semmi.
-
Helló!
Az IGO hova teszi a saját könyvtárát? Komolyan mondom, hogy nem találom. Az sd kártyán nincs, vagy nagyon el van dugva. Pedig oda kéne feltenni a trafi adatokat, ha jól tudom. Poi plázán találtam egy adagot .
A nuance-t hogy kell beüzemelnil? Letöltöttem. Simán felteszem a mappát sd-re? A vocalizer_e.tts_1.0.2.3f_HUN.apk telepítve van.
Néztem egy tutorial videót, ott alapból benne van a rendszerbeállításokban a szöveg felolvasó, és utána állítja át másikra. Fura, hogy nincs ilyen opcióm. -
janez
aktív tag
59GB volt foglalt utoljára.
A Lenovo S650 is vitte, Jiayu G3 is egy előzőt és még mások is. Soha nem volt probléma. Szerintem kinyírja a kártyákat a sok írás, mert az alkalmazások azt használják már, nem a belső memóriát. Az SD-n csak zenéknek, fényképeknek, videóknak, esetleg filmeknek, dokumentumoknak kéne csak lenniük. Szerintem.
Aztán volt is használva rend(szer)esen részemről is. -
Cse015
csendes tag
Köszönöm!
És melyiket javaslod?
Mert olvasni itt mindent és nagyon tanácstalan vagyok. Valahol írják hogy kevesebbet bír, valahol hogy ez-az nem működik...
Ha nem jobbak annál a ROM-nál ami rajta van akkor nem cserélném le.
Ugyan a menüje nem annyira tetszik, de azt úgy tudom lehet ehhez azt is felrakni. -
-
RoMix85
aktív tag
-
azimut
aktív tag
Ha az akksi legalján lévő számsor az, az enyém 140419, novemberben már 4.4-el jött meg LENOVO P780_S931_VIBEUI_V2.0_1437 gyári rom-mal. Ezek után baralajbira váltottam, melynek verziószáma P780_4.4.2_1503_VibeUI_2.0_V6, + cappa72-féle custom recoveryt tettem hozzá. Így nem kísérléteztem 4.2-vel, de gyanítom downgrade esetén nem lenne kamerám.
-
RoMix85
aktív tag
Azt miből lehet tudni?
Egyébként ti melyik romot preferáljátok inkább?
3 napja vagyok én is p780 tulaj
jelenleg rendszer:
4.4.2
p780.V102, 2014/11/11 11:10
VIBEUI_2.0_1503_7.141.1_ST_P780Nem tűnik túl gördülékenynek, és "akkubajnok"-nak sem
Eddig jiayu g4c volt 4.2.2 stock rommal de azt szerettem, míg be nem tört a kijelzője :s -
iassak
csendes tag
-
drewcsalad
tag
Az összes lehetséges módon próbáltam
Vroot,Iroot,Kingo root,frama,mtk droid,...
Vroot látszólag rootolta,majd feltettem a telóra a Mobile uncle toolst és az unrootot ír ki!
SP flashben még nem próbáltam felrakni CWM-et,Cappa mondta,lehet ez a megoldás, de csak romot raktam fel így. CWM-et még nem és nem igazán tudom hogy kell!
A másik dolog,hogy még mentést sem tudtam csinálni,mert ugye rootoltnak kell lenni az MTK-s mentéshez.
22es csapdája -
Blue Eagle
őstag
Helyesbítek: a Te kezdetedtől.
Hol voltam még én a kezdetekben...
(#11481) Jano_023
Flash Tool pack(#11484) drewcsalad
Custom Recoveryből futtatható, mindegyik platformot rootoló script -
han_lev
senior tag
Szerintem annyira nem szükséges a recoweryvel bajlódni....
Rá kell szánni magunkat a számítógéppel való buherálásra. Egy kicsit macerás az elején, tudom.. (Driverek bootolás, felismeri, nem ismeri fel, mi az a scatter, milyen preloader, milyen EBR, stb.)
Ráadásul először MTKDroidToolsról beszél mindenki, amivel a mentést, meg a rootot kell megcsinálni, aztán meg FlashToolsról beszél mindenki, amivel felteszel egy romot (de közben ki kell cserélni a preloadert, meg ezt kell nyomni, meg azt...)
Ráadásul az összefoglaló jórésze (Cool13) akkor készült, amikor még csak egyfajta - korábbi - verzió volt
Szóval elhiszem én mindnkinek, hogy macerás, de mindenképpen javallot. Mert annyival jobban müködő telefono lesz egy slx- el, vagy egy. S124 el BlueEagle félével, hogy rá sem ismersz.
Ezt persz azoknak monom, akik most még tétováznak.
Gyerünk!!!!
Vannaknrégiek, segitenek.. ( mármint nem én, én csak dumálok, ŐK)
-
xennon
csendes tag
Igen ez megtörtént a régi preload az nagyobb mint az új? 123336 byte kontra 121832 byte? Elindítottam a v3.1324.0.177-tel s a töltés led pirosan ég ugyanakkor nem történik az ég világon semmi - a SIMeket és az SDét kivettem belőle - próbáltam a Firmware Upgrade-del és simán a Downloaddal is persze mindkét esetben a DA DL be volt pipálva - illetve az újabbal is SP_Flash_Tool_v5.1352.01, de nem találják a telefont.
Mind a 2 helyen lévő checksum.ini-t átneveztem a romban és a flashtoolsban.
Úgy tűnik, hogy a problémám azonos azimut problémájával.
-
Wieder12
tag
Köszi a választ, próbáltam visszapötyögni de amikor másodszorra írok *# akkor nem írja tovább, ezért is kérdeztem, hogy Sim-nek benn kell lennie, telónak a fájlszerkeztét néztem és leszedtem egy imei.bat-ot a gépre. próbáltam abból visszaállítani mobileuncle tools segítségével de nem történt semmi!
Ja igen és Recoverybe se lép be!
-
szempo
csendes tag
Szia!
vibeui_v2.0_1447_7.48.1_ST_P780_baralajbi -rom
P780.V102, 2014/11/11
Modemet már próbáltam cserélni de nem nagyon jött össze. Romokat csereberéltem de az sem segített.
Páromnak is ugyan ilyen telefonom van egy helyszínen kicserélem a kártyákat az ő telefonjában full -térerő az enyémben semmi. Mind a 2 telefonon ugyan az a rom és modem. -
bogyo74
tag
No, pontosan ezért mondom, hogy ez egy varázslás ;-)
Neked a v23 jobb, mint a v101. Nekem, ha csak a SIM1-es Telenor-ost nézem, akkor meg egyértelműen jobb a v101, mint a v23, de amúgy SIM2-re is igaz, csak ott már a kettőnk konfigja eltér. Egyébként meg ha a két T-s szolgáltató ugyanazokat a frekvenciákat használja, akkor meg miért van különbség?
Azt nem tudom, hogy nálam a v101 kielégítő-e, mert sok helyen rossz a térerő így is, de mondjuk úgy, hogy eddig a legjobb. Nincs viszonyítási alapom, nincs mellette egy másik készülék, amivel össze tudnám hasonlítani a térerőt. Az biztos, hogy számos esetben van összes pálcikás térerő mindkét szolgáltatónál.
-
Blue Eagle
őstag
Igen ez így van, de nem érdemes rendszer alól jobbra-balra törölgetni, inkább rekó alól pl aroma fájlkezelővel. Én többször jártam úgy, hogy ES fájlkezelővel töröltem rendszer alatt és a következő újraindulás csúnyán végződött, zárolva lettek a SIM szlotok.
Cubixx! A CDC Serial drájv felrakásában majd segítek, ez már wines, nem is nagy trükk, haladóban kell feltenni.
-
Blue Eagle
őstag
Amikor lefut a sok rózsaszín, akkor végzett a cheksummal, ezután írja ki alul a Searching-et, ekkor csatlakoztatható a teló. Elvileg nem kezdődhet citrommmal.
Szerk: Ezt a rózsaszín checksum-ot úgy hagyhatod ki, ha a target_bin ben a checksum.ini-t törlöd vagy megnyitva szerkeszted úgy hogy a CHECKSUM_SWITCH = 1 helyett CHECKSUM_SWITCH = 0 írsz, és mented. De ezt én nem ajánlom ha nem változtatsz a romban semmit, ugyanis a másolási hibát pont kiszűri (pl:adatvesztés, sérülés).
-
-
-
-
-
Blue Eagle
őstag
A lenovo indító appba épített memó Tisztítóban egyetértek, de a többiben ne túlozzunk...
Messze vagyok a profitól, de nem is akarok az lenni, így is sokat vagyok gép előtt, szerencsére az asszony elnézi egy darabig.Evab! Most nem tudok linket adni, most mobilrólvagyok, meg sietek is... Bocs
-
milapsy
aktív tag
romokat is végig próbáltam már mindet... slx től a nexus romig, aliceprojet, life romok, blue eagle romjai, térerő gondom egyikkel sem volt, kivéve mikor kinem nyirtam az ime szamokat xD inkább a romokkal volt bajom ez nem megy, az nem megy, szivja az akkut, egy idő után indokolatlan lassulás... stb stb. ez a vibe2 viszont bitang stabil, kegyetlen gyors apus launcher-el kb 2 hete használom, nem tapasztaltam semmi anomaliat.....
-
3LVW
csendes tag
Azzal próbálkozom, de továbbra is kidob:
És itt a logja is, ha valakinek mond valamit...
Köszi a segítséget!
-
K_a_m_i
tag
Szia, erre én is kíváncsi lennék.
Telepítsd a Mobileuncle tools-t a telóra, itt: Engineer Mode - Engineer Mode (MTK) - BandMode - SIM1 és itt a WCDMA-IMT-2000 ne legyen bepipálva, a WCDMA-GSM-900 pedig legyen bepipálva. Ha így működik a net-ed, megy az adatforgalom, akkor jó. Persze ehhez kell egy olyan hely, ahol a szolgáltatód 900 MHz-en sugároz és kell egy olyan modem, ami tudja a WCDMA-GSM-900-at. Ez után a teszt után érdemes visszakapcsolnod a WCDMA-IMT-2000-at is, mert sok helyen nincs 900 MHz, csak 2100 MHz.
-
mutyuru
aktív tag
-
Blue Eagle
őstag
Miért lenne gáz? Akkor lenne gáz, ha az előző mentés óta, nvram sérülés következett volna be.
Tulajdonképpen hogyan is lehet kipróbálni az nvramot? Rootolt rendszer esetén, alkalmas fájlkezelővel (Es File Explorer, Root Explorer) elnavigálni a system/data/nvram mappához és átnevezni pl. nvram1-re. Ezután restart. Ha a rendszer felállása után minden OK (van IMEI, stb), akkor jó az nvram. Az átnevezett mellett lesz az új nvram mappa. Az átnevezett ezután akár törölhető is. -
Den Hadnagy
senior tag
Én próbáltam mindkettőt, a 101 azt tudja, hogy nem dobja el a jelet, ha BT-n kezdeményezel vagy fogadsz hívást. Az 52-vel ez gond volt. Más különbséget nem vettem észre.
A korábbiakhoz: nekem Miskolc-Eger-Salgótarján-Budapest, mindenhol megy a 3G vodás mobilnet. Nem tudom, hogy ez mennyire "vidék"
DH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest