- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Mostanában olyan gondom van, hogy ha telepítek valamilyen programot, az első indításnál megkérdezi hogy engedélyezem -e a hozzáférést a fotók, média, fájlok stb-hez. Na itt nem lehet az engedélyezésre nyomni.
Nem tudjátok miért csinálja ?? -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Én a t-től vettem a telefonom ( SS független ), semmi gondom vele, nálam is már a legfrissebb android működik. Nekem ami zavaró volt az az hogy a telefonba a "modelszám HUAWEII VNS-L21"
Ha jól értem amiket írtok, erre a telefonra innen ez való HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU)
Nem lehet hogy másokat is ez zavar meg ?? Én mint egyszerű user tuti a másikat töltöttem volna le -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Én a t-home nál vásároltam a telefont, single sim-es független. Nem lett piszkálva soha..
Modellszám: VNS-L21
Build: VNS-L21C432B161Jött a frissítés, VNS-L21C432B371
Inkább kérdezek, nem akarom elrontani.
Ha frissítem, a telepített programok elvesznek ? Simán csak frissíteni kell, vagy töltsem le az egészet és más módszerrel kell csinálni ? Melyik a jobb ? -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Megmondanátok, hogy a p9 lite telefonomra, van-e frissebb firmware ? Nem tudok eligazodni.
Most ezeket írja:
Modellszám: VNS-L21
Build: VNS-L21C432B161
Emui: 4.1.1
Android 6.0Elvileg független, vásárlás után egyszer azt hiszem volt egy OTA frissités.
Ittvan valami Rollback Package az mi ?A gondom, ha kikapcsolom a bluetooth az ikonja csak elhalványodik. Idegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest