- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
Matyi222 #6571 üzenetére
Közben találtam egy Widgetes megoldást: Unread Badge (for Gmail) ez a gyári Gmail App-ot "használja" csak kiteszed a Widget-et aminek tudsz adni Gmail kinézetű ikont, és ki is jelzi az üzenetk számát, ha pedig rányomsz a widgetre akkor a gyári Gmail appot nyitja meg
-
@matthew@
őstag
Köszi, megnézem azt is!
Egy másik kérdés: Van arra lehetőség, hogy a Gmail app kijelezze egy kis számmal, hogy mennyi olvasatlan üzenetem van, úgy mint ahogy pl a Viber-nél? Erre gondolok
-
@matthew@
őstag
Azt próbáltam, de az a baj, hogy az csak egyet pittyent és annyi, így ha épp nincs telefonközelben, vagy a zajok miatt nem hallja akkor az az emlékeztető már el is veszett. Viszont tegnap este sikerült betenni az akku kímélő kivételek közé az egyik jónak ígérkező app-ot (Just Reminder) és úgy már jelzett is szépen és addig nem hagyja abba amíg le nem nyomom
-
@matthew@
őstag
válasz
Balathruin #6558 üzenetére
Hogy tudom védetté tenni?
Megtaláltam, megpróbálom úgy, remélem ezzel megoldódik -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Ma jött meg a P9 Lite (édesapám használná), viszont az emlékeztetők nagyon fontosak neki. Mindig olyat használt amit beállít és az addig cseng/zaklatja amíg ki nem nyomja. Kerestem is pár ilyen app-ot pl Just Reminder, etc. felteszem, beállítok egy időt, hogy jelezzen, de a telefon szép csendben elvan, meg sem szólal. Ez vmi user error lesz vagy mi lehet a baj? (App-on belül mindig be van állítva h jelezzen)
Köszi a választ! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnénk venni egy P9 Lite független készüléket, jól láttam, hogy a függetlenek Dual SIM-esek mind? Illetve ha csak egy SIM-el használnám (nincsszükségem a 2-re) akkor abból van bármi hátrány? Használható úgy is, higy csak 1 SIM van benne? (Lehet láma kérdések, de nem vagyok jártas dual SIM-ben: ha csak egy SIM van benne nem merül jobban h állandóan keres, nem problémázik h hol a második SIM?)
Köszi előre is!
Kereséssel próbálkoztam de úgy inkább csak a ROM-ok közötti különbségeket dobta ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest