- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
bubus66 #10149 üzenetére
Kicsit utána néztem, hogy frissítsem párom telefonját. Fura ez a B380-381-es rom. Még a Funkyhuawei oldalán se szerepel a telefonnál! Szerintem ez vagy béta vagy visszavont rom, Mate 9-nél is volt hasonló eset. Én nem erőlködnék rajta, és jó eséllyel ezért nem tudja már senki telepíteni.
-
-
magicbox
senior tag
válasz
bubus66 #10155 üzenetére
Párom telefonján is dettó ezek az appok vannak és semmi baja (igaz ő zenére spotify-t használ). Ilyen komoly fagyást inkább hardveres hiba okoz. Ez nem normális és messze van a sima akadástól. 381 neki se megy fel semmilyen formában, 371-el semmi gond nem volt. Ez a FF egy hulladék... és nem picit rapszódikus a működése. Egyedül a FunkyHuawei működik normálisan, de az fizetős.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
bubus66 #10149 üzenetére
Értem én, hogy szemét, de nem csak én használom egyedül. Meg a körülöttem lévő sok más telefonon nem okoz ilyen problémát (néhány példa: a korábbi Samu Note 3, A3, J3, LG G3, Sony M2 meg egy pár kínai óccó). Volna erről valami konkrét infód is, hogy a "szemét" ami a telefonok nagy részén rajta van vajon az enyémet miért csinálja ki?
-
Roxbury
őstag
válasz
bubus66 #10117 üzenetére
B160 -ra hivatalosan megjott anno a beta teszt kereteben a B336. FF-el rafrissitettem nemreg a B370-et. Azt mondod, hogy erre mondjuk, ha itthon megjelenik a hivatalos B380 kesobb (gondolom eloszor a 370 jon ki), akkor nem is fog jelezni es nem is frissithetem OTA-n?
Mert, ha ugyis IMEI alapjan nezi OTA-n, akkor talan lefrissiti majd 380-ra nem?
-
Gabis
őstag
válasz
bubus66 #10069 üzenetére
Akkor jó. Olvastam olyasmi, hogy nem csak tárolóként lehet használni hanem kiegészíti a belső tárhelyet és akkor viszont eltávolításra kerül a kártya lehetnek gondok. Mondjuk nem kérdezte mit szeretnék ezért nem aggódtam csak egy újraindítást kért.
Ezek szerint a létrehozott mappák gyorsítótárként szolgálnak? -
KVZacc
csendes tag
válasz
bubus66 #9906 üzenetére
C432 = Európa, nem gyártói
Idézem az eredeti hozzászólást:
"Akkor úgy látszik nem mindig a páros a DS?"
Erre én azt válaszoltam, hogy itt (értsd: P9 Lite), T-s (my fault: tényleg nem rágtam szájba, hogy szintén C432) esetén SS páratlan.Nem értem ezzel kapcsolatban mi a kötözködésed tárgya, de egészségedre. Nem érdekel a téma továbbiakban.
-
Fall-N
veterán
válasz
bubus66 #9894 üzenetére
Honor 7 lite-ra (NEM-L21C432) is kijöttek a Nougat ROM-ok - sokan föl is tettük már - csak ott B350/B351 a ROM száma. Viszont fura mód ott a B350 (előtte B100 -> B130 -> B132) senkinek sem ment fel a dual SIM-re csak a B351. Fel is tettem én is (ahogyan sokan írják xda-n is) és rendben működik a telefon, két IMEI szám van, és a menüben is van 1. SIM és 2. SIM.
Akkor úgy látszik nem mindig a páros a DS?
-
wolf88
aktív tag
-
Littli
kezdő
válasz
bubus66 #9836 üzenetére
Még egy kérdés.
Akkor, ha így csinálom jó lehet?
A dload mappába beteszem az update.zip-ből az update.app-ot és mellé teszem a két másik zip fáljt kicsomagolás nélkül és kész.
Mert ugye eddig úgy kellett csinálni, mikor két zip volt, hogy külön, külön kellett az update.app-okat telepíteni, egymás után.
-
Littli
kezdő
válasz
bubus66 #9825 üzenetére
Nekem a 380-as kell, mert dualos vagyok, de nem ment még fel eddig FF-en keresztül, egyik sem, dload-al pedig még nem próbáltam, mert bizonytalan vagyok a 3. zip miatt, hogy abból hogyan fog telepíteni, ha nincs benne update.app, mint a másik két archivumban. Ezért nem is próbáltam.
-
KVZacc
csendes tag
válasz
bubus66 #9814 üzenetére
Tudom, hogy le van írva és mint fent leírtam: nekem se működött a 371 esetén.
Nem ördögtől való alkalmazásokat telepíteni a készülékre és könnyen elképzelhető, hogy valami belezavar az eredeti megoldással. A Logout se szentírás és nem feltétlen eretnek az, akinek úgy nem sikerül, ahogy te írod.
-
Beretvás
veterán
válasz
bubus66 #9793 üzenetére
Nekem nem opcio hogy naponta töltsem a telefont .. ezzel most valahol 2-3 nap között vagyok, az most lényegtelen menyit használom.
G2 ugyanilyen használat mellett tudott uj kora ota 1,5 napot nagyon max 2 de akkor kivolt minden kapcsolva. Na most nekem kényelmes ez az akkuidö, és ha ezt drasztikusan bukom a 7 essel akkor nem kérem.Csak ezért érdeklödöm. mivel ezt még nem néztem , hogy menyi kijelzö idöm van mire lemerül nem tudom az általad emlitett 6 orás hoz viszonyitani.közben megnéztem és ez nekem másfél nap alatt 2 ora kb.
Beta alatt sokan panaszkodtak az akuidöre, meg volt ott minden.
-
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #9750 üzenetére
Köszönöm szépen. Lehet azért fenn hagyom még a hetest,egész szépen megy,kivéve az akku fogyasztást,ami valamelyest rosszabb mint 6.0-val,de tűrhető. Ha kijön a hivatalos OTA-n akkor elég lesz visszamenni és befrissíteni a hivatalosra
Már csak azért is mert annyra rühellem ezt a nulláról való telefon belakást
-
leixlo80
csendes tag
válasz
bubus66 #9670 üzenetére
Neki most is Dual rom van fent, erre tud visszaállni, erre is gondoltam.
Nem hiszem, hogy full volt amit véletlenül felraktam, de már nem is emlékszem mekkora volt a mérete, mert gyakorlatilag bekapcsolás után azonnal láttam, hogy rosszat töltöttem le, így ment is fel a 160. -
leixlo80
csendes tag
válasz
bubus66 #9667 üzenetére
Már most is olyan ROM van a telefonján ami elvileg hivatalosan nem lehetne, ha erre felteszi a szintén hivatalosan nem arra való 370-et az már sokat nem ront a garanciális helyzeten. De ott van a rollback ami után vissza tudja tenni ami most van.
Én a 161-et simán a 3 gombos módszerrel felraktam a dual telefonra (véletlenül). mikor észrevettem a hibát ugyanúgy 3 gombossal a 160-ra cseréltem minden gond nélkül. -
KZP
őstag
válasz
bubus66 #9658 üzenetére
Szia!
Nem lett dualosítva. Egy IMEI szám van. Nincs nyitva a bootloader sem. Csak simán le lett töltve, majd fel lett telepítve rá a B170. Akkor nem panaszkodott semmilyen inkompatibis verzióra.
Az nem lehet megoldás, hogy rátenni a B370-et, majd utána a B371-et?
Olvastam itt, hogy régebben valaki hasonlóan járt, csak ő a B151 helyett a B150-et tette fel, de utána ráment neki simán a B151. -
gabby123
tag
válasz
bubus66 #9654 üzenetére
Nem még nem tettem fel csak puhatolózók nem e tudom vele elcseszni a telot.
Előző telom ezért lett kuka mondjuk az homtom hz 17 pro volt.
Nem szeretném ha a félhivatalos nugát elcseszné az oem infómat.
Ez ért kérdeztem rá mert olvastam hogy visszaállításnál c900 lessz a c432 ből .
És ez nem fog bekavarni amikor kijön a full hivatalos.
Azt tudom hogy a b370 kell az 1.9 gb -os.
Nem akarok robotolni sem teret telepíteni.
Thx -
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #9624 üzenetére
Tegnap én is megcsináltam a FR-et,újra belaktam a telót nulláról. Én az akku gyors merülése végett csináltam meg,más rendellenességet nem vettem észre egy nap használat alatt. De nem segített az akku merülésén,FR nélkül,egy éjszaka alatt,repülőbe téve merült 10%-ot. FR után az elmúlt éjszaka 5% százalék merülés repülőbe és 8 óra óta,kevés használattal eddig 30% merülés. Ez még mindég sokkal rosszabb nálam mint 6.0-val
-
csiki52
tag
válasz
bubus66 #9590 üzenetére
Természetes, hogy kell FR ez mindig is egyértelmű volt én pusztán lustaságbol nem csináltam meg eddig, és amint valami hiányosságot tapasztalok azonnal végrehajtom.
Nálam eddig sem lassulás sem hiba nem volt, az akksi fogyasztása is tökéletes /idáig/
Én elsősorban GPS navigációra használom / fut rajta gond nélkül IGO, Navigon, Sygic, waze /
ilyenkor autós töltővel megy természetesen.
Használom Skype- ra, fényképzgetésre meg az alap funkciokra / telefon, sms / másra ritkán.
Nyilván mindenkinek más a fontos :
...de pl egyáltalán nem facebookozok..halkan megjegyzem hogy amig a Fbook alkalmazás és a Messenger telepitve volt zabálta az akksit...
elnézést a hosszu szövegért nekem idaig ezek a tapasztalatok... -
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #9568 üzenetére
Amiket említesz én pont nem használom,nem alkalmazom,tehát erről nem tudok nyilatkozni,viszont összességében nézve nekem jobban bejött a 6.0,főleg kinézetre. Egetverő változást nem vettem észre...hazudok,akksi fogyasztása nagyon rossz. Merül mint a fejsze. Reggel 5 órakor 50%-on volt,most meg majd csutkára lemerült úgy,hogy délelőtt alig használtam. Ja,és éjszaka repülőben 10%-ot merült
Igaz nem volt factory reset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- LEGO klub
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest