-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
help me valamit elb***tam
vodás független B122-t álltam neki dualosítani , minden meg volt--->booloader nyitás---> twrp--->root--->most ott tartok, hogy:"Ha végzett a telefon automatikusan újra indul, bejön egy fehér oldal és jelszót kér.
Nem ijedsz meg fogod és kikapcsolod a telefont.
Majd a 2 gombos módszerrel csinálsz egy FR ha ez meg van, akkor a 3 gombossal elindítod a B130-as Frissítés. Ha minden jól megy, ezt kell látnod."a gond az, hogy a B130 nem megy fel rá, meg volt a 2gombos FR aztán 3gombossal ment "volna" fel a B130 de 99% után istall failedet kapok, újraindítás után most megint kódot kér
ilyenkor mit tudok kezdeni?
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
HELLAFLUSH #10167 üzenetére
update
tehát twrpből feltolok egy oeminf.img-t aztán frissítem 3 gombossal?
-
HELLAFLUSH
őstag
B122 vodás romra próbált már valaki független romot feldobni? nekem az istenért se sikerül...se 3 gombossal se FF-el (B432-re átváltottam) 4féle romot próbáltam de semmi sem megy fel
és nem user error.
-
HELLAFLUSH
őstag
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! P9 lite tulaj lettem az imént
egy kis segítségre lenne szükségem!
a telefon eredetileg vodás volt, de függetlenítve lett.. erre is fel lehet dobni egy független romot?
nagyon zavar, hogy bekapcsoláskor vodás bootloder van és tele van a telefon letörölhetetlen szolgáltatós vackokkal.VNS-L21C02B122 van most rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Classic / Xbox 360
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest