- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
bubus66 #10751 üzenetére
Igen, ez így helyes, azaz nem 100%. A béna az szerintem is túlzás. Sajnos vannak benne hibák, de ettől függetlenül ez egy nagyon jó kis teló. Igaz én használtan vettem féláron egy új készülékhez képest, nekem ennyit megért. Az én lányomnak is P8 Lite ja volt, sajnos annak is software es problémája volt, a mikrofon tompán szorta a hangot, alig értettem mit beszél ezért lecseréltem Honor 7 Lite ra, ami tulajdonképpen ugyanez a készülék
. Imádja.
Gratulálok az leendő új telefonodhoz (P10), én ennyi pénzt nem szorok ki telefonokra, általában használtakat veszek occón, én a P9 et néztem ki magamnak, de még várok míg lejebb megy az ára.
-
Balathruin
veterán
válasz
bubus66 #10748 üzenetére
Eszméletlen mennyiségű hiba van benne aminek a nagy részéről te is tudsz.
Nem szakadt rám a bank. Egyáltalán nem volt tervben ez a készülék, kényszerből kellett váltanom.
Aki nem tud olvasni vagy leírást követni az ne nyúljon hozzá, ilyen egyszerű. Tudom miről van szó, XDA 80%-ban arról szól hogy hogyan csináljam vissza a telefonom. Egyszer nekem is sikerült komolyabbat hibázni, de megoldottam.
Pont azért rossz a Huawei szoftvere mert a legbutább felhasználókhoz van igazítva. Ezzel nem akarok bántani senkit, de nagyon sokan a legalapvetőbb kezelését nem tudják a rendszernek, így eszméletlenül hülyebiztos ha magától mindent kiírt a memóriából és kikapcsolt kijelzőnél se enged futni semmit.
-
leviske
veterán
válasz
bubus66 #10719 üzenetére
Telekomos. Közben olvastam a topikban, hogy másoknak is gond volt a B381 telepítésével így bepróbálkoztam a B371-el ami gond nélkül felment.
Ha a kis B381-et leszedem, az változtat a memória használaton, vagy a Nougat-nál alap, hogy az eddigi pár száz MB helyett szinte fix 1GB van folyton használatban?
-
Gadgetfan_
senior tag
-
Luser2000
addikt
-
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66 #10688 üzenetére
Először is nagyon köszönöm a segítséget!
Nekem pont fordítva csináltam.
Elég egyértelmű a leírás, nem gondolnám hogy nincs annyi bennem hogy ne követtem volna. Lusta szoktam lenni, de ha frissítés van, akkor elolvasom mindig a leírást.
Nekem a Proxy visszaállítása után jött le.
Kivettem a beállítást ahogy a gyári frissítő megtalálta a firmwaret. 65%-ig ment, majd állt 1 órát majdnem.
Reboot, semmi. Proxy visszarak, elindult újra.
A 381-es következő lépcsőnél hagytam úgy, szépen le is ment. -
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66 #10686 üzenetére
Első körben úgy is csináltam ahogy a leírásban van. Elolvastam. Ennek ellenére megállt rendszeresen.
Nálam úgy működött csak ha a proxy-t benthagytam még letöltés alatt is, és szépen tovább is ment.
Ugyanez igaz volt a 381-re is. Az is ugyanígy jött, frissült is 381-ig. Kellett a proxy beállítás.Nem csak kinézetbeli változások vannak egyébként. Sokkal smoothabb az egész működés.
-
Fall-N
veterán
válasz
bubus66 #10672 üzenetére
Az a vicc, hogy a Honor 7 lite már megkapta itthon OTA-n az új droidot, a P9 Lite meg még nem. Másrészt április 21-én került fel a szerverre, meddig vakaróznak még rajta?
Érdekes az is, hogy Honorra itthon nem volt béta teszt. Ha már volt a ti modelletekre beta, akkor illett volna előbb elérhetővé tenni az itthoni régióba.
-
Zoolika87
csendes tag
-
Zoolika87
csendes tag
válasz
bubus66 #10636 üzenetére
Meg fogom nézni jobban, ha legközelebb találkozom vele, de a lényeg, hogy kb. 2-3 hete feldobta neki a frissítést, várt pár napot, aztán ráengedte, és valóban 7-et kapott, atomgyors lett a teló újra. Érdekes nekem is így akkor a történet, mert ő nem egy mókolós fajta, szóval nem értem most már...
-
evo87
őstag
válasz
bubus66 #10641 üzenetére
Ne haragudj, de ha nem érted a szarkazmust, az már nem az én gondom.
Egyébként tényleg nem értem miért olyan fontos a 7... Eddig ahány márkájú telefonom volt, mindegyiknél lassú és vontatott volt a frissítés. A Huawei sem jobb de nem is rosszabb e tekintetben másoknál.
-
Zoolika87
csendes tag
válasz
bubus66 #10634 üzenetére
Nekem ez már kezd kicsit röhejes lenni... Tavaly augusztusban vettem az enyémet, egy haverom valamivel később, neki már megjött a gyári 7.0 kb. 2-3 hete, nekem még nem... Pedig igencsak jól jönne, mert érik egy gyári visszaállítás is. Pár hete kezdett jobban lassulni, akksi is mintha gyorsabban merülne, meg pl. fészbuk és 1-2 app spontán bezáródik matatás közben. Ettől függetlenül imádom még mindig.
-
tucsok8510
csendes tag
válasz
bubus66 #10532 üzenetére
Hááát én nekiálltam de alapból elbukott a dolog eddig hogy SDupdate_Package.tar.gz fájl van a letöltött dokumentumba és a mellékelt leírás alapján nem lehet megcsinálni mert hogy ezen belül semmilyen updata.app nincs....
vagy csak én vagyok ennyire béna?
lehet a .tar.gz-t át kellene írni .rar-ra és akkor jó?
-
PACSA75
őstag
válasz
bubus66 #10518 üzenetére
Azért úgy is próbáltad ahogy normálisan OTA n keresztül nekem történt? Azaz belső tárolón HwOUC mappában egy másik mappa, ennek a neve egy számsor volt (pl 823576 - sajnos ez már nem létezik, ezért nem tudom a pontos nevét) és abban a 2 zip fájl amit küldtem? Semmi 3 gombos, csak sima restart.
-
-
bmt50
senior tag
válasz
bubus66 #10470 üzenetére
Snakebait: kössz az infót
Bubus66: Alicewake ezt írta a P10 Lite tesztben: "A rendszer sebessége nem döbbenetes, a feladatvégzés ezzel együtt jobbára problémamentes, noha erős terhelésre, vagy extrém multitask esetén előfordulhat akadozás." Tehát nyilván nem arról írt, hogy 6-os droidhoz képest. A videót már nem tudom melyik újság csinálta, de nem felhasználó, arra emlékszem.
3 hónapja van ilyen telefonom, telenoros, tehát nem üresbe osztom az észt, vagy kételkedem.. -
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #10422 üzenetére
Lett FR csinálva, pontosabban elôször nem hivatalosan lett feltéve hanem FF-el,mivel még nem jött OTA-n akkor,de mikor megérkezett a hivatalos akkor roolbackel visszaálltam 160-ra és befrissítettem 370-re,most meg 380-ra. Úgy tudom rollback az mint az FR,mindent gyalul. Teljesen elölről laktam be ismét. No,nem gond,ez van.
-
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #10419 üzenetére
Nem mókolt. Hivatalos,OTA-n jött. Múltkor a 370,most meg ez. Jelzett,töltöttem,installáltam. Ja,ez itt szerbia
Nem gond,látom úgy is hogy áll az akku,csak furcsállom,mert előző mobiljaimon volt,hogy mikor feltöltött jelzett és mikor merült akkor is és be lehetett százalékkal állítani mikor tegye és volt mikor merülés annyira agresszíven jelzett,nem győztem elnyomkodni a figyelmeztetéseket. -
-
Dino73
csendes újonc
-
Dino73
csendes újonc
válasz
bubus66 #10404 üzenetére
Igazad van az össze-vissza telepítésekkel kapcsolatban. A kérdésedre válaszolva, test key volt, de azt elértem hogy működő rendszerem volt. Ezt követően telepítettem egy vodafonos nougat romot (B329). Na ezután már C02 lett, de továbbra sem volt billentyűzet, frissítő menü. Erre ment a rollback, vissza B360. Most C432B360, és tökéletesen működik minden. Ami még fontos lehet, hogy a rollback és a B360 csak külső SD ről települt.
-
Denee
csendes tag
válasz
bubus66 #10390 üzenetére
Én a te szakrételmedben bízom!
A közösség sokkal kedvesebb mint, a szerviz. A gari a legkevésbé érdekel. Csak egy működő 7.0 kellene nekem!
Szóval iszom szavaid!
Elismerem, hogy elbasztam, pedig régebben sikerültek ezek
VNS-L21C02B122 volt fent, de a 329-est nem engedte felrakni, gondolom mert nem készítettem elő (oeminfo)
Szóval most be kéne jutnom a telóba, (átugrani az első lépéseket FR után) majd valahogy visszaaplikálni az eredetit? Jól gondolom vagy más a menet?
-
Denee
csendes tag
válasz
bubus66 #10387 üzenetére
Kedves bubus66,
Hálás vagyok a gyors válaszért és az infókért. Minden bizonnyal elsiklottam az információ felett.
Jogos a leb***ás!
Ilyen esetben mit tudok tenni, hisz a teló életképes, de nem tudok belenyúlni. és nem tudom, hogy tudnék visszaállítást végezni.
Van még remény vagy törjem be vele a Huawei szervíz ablakát?
-
Diabo6
senior tag
válasz
bubus66 #10281 üzenetére
Mind a kettő meg van, az update.app és a full data is. De hogy csináljam akkor? dload mappába mit tegyek? Először az egyiket utána a másikat?
ROOT nem volt és nincs is. Jelenleg a béta 7es van fent.szerk.:
Ennek update_data_full_VNS-L21_hw_eu 126 mega az update appja kicsomagolva.
Az update.app-nak pedig 2,5 giga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest