- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino73
csendes újonc
Sziasztok, olvasom a sok problémát a rollbackel kapcsolatosan, ezért egy aprócska /hátha segít valakinek/ tapasztalatot leírok. Az én telefonom is test keyes volt, de a megfelelő rollback és a hozzá tartozó rom telepítésével tökéletesen visszaállt. Első próbálkozásra nem tudtam telepíteni a rollbacket, hibát írt, a belső tárhelyről próbáltam. Ezt követően átraktam a külső sd-re , ahonnann hibátlanul települt. Tehát /nekem/ csak KÜLSŐ SD - ről települt, de onnann hibátlanul. Üdv mindenkinek.
-
Dino73
csendes újonc
válasz
tucsok8510 #10535 üzenetére
Csomagold ki, benne van a dload mappa, abban van ami kell.
-
Dino73
csendes újonc
-
Dino73
csendes újonc
válasz
bubus66 #10404 üzenetére
Igazad van az össze-vissza telepítésekkel kapcsolatban. A kérdésedre válaszolva, test key volt, de azt elértem hogy működő rendszerem volt. Ezt követően telepítettem egy vodafonos nougat romot (B329). Na ezután már C02 lett, de továbbra sem volt billentyűzet, frissítő menü. Erre ment a rollback, vissza B360. Most C432B360, és tökéletesen működik minden. Ami még fontos lehet, hogy a rollback és a B360 csak külső SD ről települt.
-
Dino73
csendes újonc
válasz
Dino73 #10402 üzenetére
Az a baj a test key-es rommal, hogy többek között nincs billentyűzet, és hangalapon kell megadni kötelezően a google fiók adatait. Ezt az email címnél meg lehet tenni, de a jelszó megadásnál már nem működik, Erre írtam megoldást, ami nekem működött. A legnagyobb baj az, hogy enélkül a kezdőképernyőig nem lehet eljutni.
-
Dino73
csendes újonc
Szia,én ugyanígy jártam a telefonommal, de életre tudtam kelteni. A google fiók bejelentkezésnél azt csináltam,hogy az első résznél (amikor az email címet kell bediktálni), ott a jelszót diktáltam be, ezután a bediktált jelszót hosszan érintsd meg, előjön a másolás-beillesztés menü, ott másolás. Amikor ez megvan kitörlöd a jelszót, és megadod az email címedet, majd tovább lépsz. A jelszó megadásnál , a jelszó helyén hosszú érintés, előjön a menü, majd az előzőleg másolt jelszó beillesztése, és már megy is a telefonod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged