- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3117 üzenetére
Ezek a sorok a hangerő korlátozásért felelnek a jack kimeneten. Már ha benne van.
Azért, hogy biztonságos keretek közé szorítsák. Csak a Huawei időnként túl szokta tolni.
Ezért kérdeztem, hogy van -e ilyen vagy hasonló benne.
Nem a frissítéshez kapcsolódóan céloztam, csak Neked címeztem.
Lehet pontosabban kellett volna fogalmaznom.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3098 üzenetére
P9 -nél került szóba, ezért kérdeztünk rá a Huawei -nél. Viszont 900 -ról 432 -re ROM -olás problémába ütközhet itt is. Csak BL nyitás után megy a cust csere. 432 -ről 900 -ra simán megy. Ennél még nem láttam C900 -at, illetve nem érint minket, mert van sok 432 -es.
Másszóval itt nem kell erőltetni, ha nincs.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3093 üzenetére
C900 -as alap ROM is van. Ami már eleve C900. 432 -t és a 900 -at is elfogadja a szerviz.
Ismerem a custokat. Azért kérdeztem, hogy jelen esetben van -e valamelyik szolgáltatónál egyedi cust a Vodán kívül.
Telekomot köszi. Akkor már csak a Telenorról kellene visszajelzés, de gondolom az is 432 lesz.
Írok ez hozzászólást és rögtön leáll az oldal.
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3086 üzenetére
Igen, a dualt.
Egyébként most, hogy írod...lehet össze kellene szednem az eddig megjelent L21 single-dual és L31 ROM -okat. Mert ha valaki újra akar telepíteni, akkor nagy kavar lehet a fejében. Amit nem csodálok, ha nem gyakorlott ebben a témában.
Főleg tanulva a P8 Lite balong -ozásokból.
-
negroo
aktív tag
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #2944 üzenetére
Más alkalmazások szerint is ilyen fura neve van az SD-nek. Ilyesmi : 8C53-39F8
A Poweramp itt találja a zenéimet, vagy a GyorsMegjegyzés a fájlokat is ezen a néven található memórián tárolja.dokee78
Nekem semmi bajom a GPS-el. Villám gyors, és még soha nem kalandozott el. A körforgalomban is, legyen bármilyen kicsi az átmérője, mindig oda pozicionál, ahol vagyok. jelet még nem dobta el egyszer sem. -
dokee78
félisten
válasz
bubus66 #2957 üzenetére
Használtad több km-en át navigációval vagy valamilyen tracker alkalmazással?
Nem dobja el a jelet közben?Mert például én biciklis tracker alkalmazást használok és ma 40 km-en belül legalább 15x eldobta a jelet a Huawei G620s.
Igaz ennek köztudottan kaka a GPS vevője.Ha majd megveszem a P9 Liteot év vége felé nem akarok ugyanígy járni.
Bár,ha kidobnák ilyen áron év végén a P9-et,mert ugye jön a fekete péntek majd és az adventi akciók akkor lecsapok a P9-re vagy Honor 8-ra esetleg Huawei Novára.
-
OldMike
őstag
válasz
bubus66 #2947 üzenetére
Természetesen nem hibátlan a Google Térkép sem, de szerintem ez a telefon szoftveres problémája (egyáltalán nem vagyok szakértő, inkább laikus, csak logikusan próbálom átgondolni).
Csináltam még két próbaképet azután, hogy a GPS FIX belőtte magát, szerinte 5-6 m pontossággal. A telefon - gondolom - a GPS vevőtől kapja a koordinátákat, térképet még nem is látott. A képhez mentett koordinátákból már látható, hogy a negyedik tizedestől kezdve már eltérnek egymástól, és még jobban a tényleges fényképezési helytől. Sajnos nem a Google Térkép hibája, oda rakja ahova a koordináták mutatnak, az adatok nem jók. Adott esetben a két kép helye 65 illetve 79 méterre (igaz nagyjából azonos irányban) van a tényleges fényképezési helyszíntől.
Persze nem fogok ebből problémát csinálni, eddig sem volt jellemző hogy képeket akartam volna térképre tenni ilyen funkció használatával. Csak meglepett, illetve azért írtam le, hogy esetleg mások számára - akik így használnák - figyelemfelhívás legyen. Még az is lehet, hogy csak nálam ilyen.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bubus66 #2706 üzenetére
Saját felelősség. Illetve tesztelt módszer. Szerintem nincs vele gond, mert akár egy átpartíconálással vagy rossz jogosultság kiadásával is meg lehet fektetni a készüléket.
Szerk.:
Erről jut eszembe, majd a torzításmentes hangerőkorlátozás kikapcsolására is rá lehetne lesni. -
batai15
félisten
válasz
bubus66 #2515 üzenetére
Topik előtt leírom a véleményemet :
Nem arról van szó hogy nem kell , de ha nehezedre esik ne csináld. Mint írtam valszeg nemsok embernek van itt a kb 10 aktív userbol ami neked kell.
És nem tudom lehet csak nekem szúrt szemet a kirohanasod hogy senki nem segít etc, csöppet sértődött stílusú hozzászólás.
Most is ezt folytatod,.utána privátba is becsmerelsz . Na ez nem tetszett.
Részemről befejezve, ha kellek ha tudok szívesen segítek most is azt mondom, de tényleg nem sok user van itt aki aktiv. -
batai15
félisten
válasz
bubus66 #2505 üzenetére
Mi van veled mostanság? Folyamat hisztizel . Nem kell csinalni, nem kért senki meg ra. Ne haragudj , nem sok telekomos user van itt eddig, de már nem ez az első ilyen hozzászólásod , nem ertem ezt, szúrja a szemem , hogy folyamat felhozod hogy nem segítenek .
Én szívesen segítenék de nekem független dualos van. -
Milestone2
nagyúr
-
herrká
senior tag
válasz
bubus66 #2440 üzenetére
Szia! Te vagy a szakértő és épp felvetődött a téma! Tehát, ez az automatikus fényerő nálam is be van kapcsolva. Minden eddigi telefonon jól is működött. Ennél nem az igazi! Tűző napon sem veszi fel a fényerőt - legalábbis nem teljesen - viszont reggel mikor még sötétben kapcsolom be, a csúszka teljesen alap állásban van. Szinte teljesen sötét a képernyő, manuálisan kell rajta világosítani. Ez mindenkinél így működik? Köszönöm!
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.