Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csigavair

tag

Sziasztok!

Immáron én is beléptem a klubba egy ilyen szépséggel 2 hét használat utáni tapasztalatok:
    Külső: Nagyon szép minőségi, feketében igen mutatós. Fogása nagyságrendekkel jobb a sima P9-énél (Sógornak P9 van méretek kb egyeznek de az csúszik mint a fene...) Kijelző nagyjából egál, azonban a p9 lite automata fényerőállítása igencsak beteges sokszor zavaróan leveszi a fényerőt, remélem ezt egy későbbi szoftban rendbeteszik (teszi a dolgát de túl agresszív)

Teljesítmény: Galaxy s7 után néha érezni megtorpanást, azonban csak akkor ha sok app fut a háttérben, illetve a Messenger hajlamos belassítani (hulladék facebook appok) A Ramkezelés valóban agresszív azonban a programok betöltése gyorsan történik, úgyhogy ezt nem nevezném hibának. Mindenre elég legyen az játék vagy bármilyen felhasználás.

Akku: Ez a rész a kedvencem.... jobban bírja szuflával mint a P9 nekem átlag 6-7 óra közötti képernyőidők jönnek össze, készenlétben kb semmit nem fogyaszt.

Hangszóró: Szuper! Erre több szót nem is pazarolnék.

Kamera: Feketeleves állítom a P8 lite is különb képeket készít... mintha olajfestmény lenne a világ túl erős a zajszűrés, a színek rendben vannak fókusz gyors de belenagyítva a képbe kijön a szoftveres hátrány... Átlag fotózásra /ha bíbelődünk a beállításokkal/ egész jó képeket lehet lőni de automata mód az katasztrófa, ami a P8 lite képeit ismerve érthetetlen számomra (ha jól tudom ugyanaz az érzékelő van a két készülékben)

Összességében nagyon elégedett vagyok vele 68k-ért vettem mobilvilágnál akcióban. ezt a készüléket használva valahogy sehogy nem találok indokoltnak 200k és feletti csúcstelefonokat, az árhoz képest közel nem nyújtanak annyival többet.

Ha bárkinek kérdése lenne a készülékkel kapcsolatban, szívesen állok a rendelkezésére :)

• Csigavair

tag

Sziasztok!

Vettem egy ilyen készüléket P8 lite után, hát valami szuper kis telefon :)
    1 Simes független, az lenne a kérdésem, hogy h dualosítom, akkor képes arra, hogy egyik kártyáról menne az mobilnet a másik közben meg aktívan képes fogadni hívásokat? Vagy ez már túl extra dolog?

Új hozzászólás Aktív témák