-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigavair
tag
Sziasztok!
Immáron én is beléptem a klubba egy ilyen szépséggel 2 hét használat utáni tapasztalatok:
Külső: Nagyon szép minőségi, feketében igen mutatós. Fogása nagyságrendekkel jobb a sima P9-énél (Sógornak P9 van méretek kb egyeznek de az csúszik mint a fene...) Kijelző nagyjából egál, azonban a p9 lite automata fényerőállítása igencsak beteges sokszor zavaróan leveszi a fényerőt, remélem ezt egy későbbi szoftban rendbeteszik (teszi a dolgát de túl agresszív)Teljesítmény: Galaxy s7 után néha érezni megtorpanást, azonban csak akkor ha sok app fut a háttérben, illetve a Messenger hajlamos belassítani (hulladék facebook appok) A Ramkezelés valóban agresszív azonban a programok betöltése gyorsan történik, úgyhogy ezt nem nevezném hibának. Mindenre elég legyen az játék vagy bármilyen felhasználás.
Akku: Ez a rész a kedvencem.... jobban bírja szuflával mint a P9 nekem átlag 6-7 óra közötti képernyőidők jönnek össze, készenlétben kb semmit nem fogyaszt.
Hangszóró: Szuper! Erre több szót nem is pazarolnék.
Kamera: Feketeleves állítom a P8 lite is különb képeket készít... mintha olajfestmény lenne a világ túl erős a zajszűrés, a színek rendben vannak fókusz gyors de belenagyítva a képbe kijön a szoftveres hátrány... Átlag fotózásra /ha bíbelődünk a beállításokkal/ egész jó képeket lehet lőni de automata mód az katasztrófa, ami a P8 lite képeit ismerve érthetetlen számomra (ha jól tudom ugyanaz az érzékelő van a két készülékben)
Összességében nagyon elégedett vagyok vele 68k-ért vettem mobilvilágnál akcióban. ezt a készüléket használva valahogy sehogy nem találok indokoltnak 200k és feletti csúcstelefonokat, az árhoz képest közel nem nyújtanak annyival többet.
Ha bárkinek kérdése lenne a készülékkel kapcsolatban, szívesen állok a rendelkezésére
-
Csigavair
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket P8 lite után, hát valami szuper kis telefon
1 Simes független, az lenne a kérdésem, hogy h dualosítom, akkor képes arra, hogy egyik kártyáról menne az mobilnet a másik közben meg aktívan képes fogadni hívásokat? Vagy ez már túl extra dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest