- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
Srácok valaki segítsen már, hol kell beállítani, hogy hívásnál megjelenítse a számom? Egyszerűen sehol se találom
-
balazska92
senior tag
Köszi mindenkinek. Viszont ilyet még sose csináltam, a linken megpróbálok eligazodni, és megcsinálni.
-
balazska92
senior tag
válasz
SzaboZE #1212 üzenetére
Semmilyen appot nem szedtem le, a pokemon go illetve az instagram a két első app amit leszedtem. A gyáriakat is amit csak lehet törlök folyamatosan, semmi fölösleges dolgot nem szeretek a telón. Viszont a gps így elég tré... Meg a pokemon go is, hogy a kamera ar-t nem tudja hasznalni, vagy alapbol nincs is benne, nem tudom.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok, 2 hete van meg a teló, lenne pár kérdésem. A navigáció, google térképpel, a gyári appal miért, ilyen baromi lassú? Bekapcsolom a mobilnetet, gps-t, és van hogy sose talál a navigáció, se jelet, se semmit. Pedig 4g kapcsolat is van, illetve a gps is be van kapcsolva. A navigációvan be van kapcsolva az az opció, hogy használja a mobilnetet is. Ha meg talál is jelet, akkor vagy az utvonaltervvel vannak problemak, vagy hogy be se tolt semmi tervet, ha meg be is tolt, akkor nem mondja a hang hogy merre kell menni. Tudom hogy van 3 állás, néma hangos, meg egy harmadik, mindegyikkel kipróbáltam, egyikkel sem szól a hang. maximum berreg a telefon, és elég idegesítő... Erre tudtok valami megoldást? Illetve bejött most a pokemon go orulet, kiprobalnam en is, de a jatekban ha bekapcsolom az ar-t, kiirja hogy valami nem jo. Most a telefon nem tud ar-t, vagy mi a problema? Remelem tudtok segiteni
-
balazska92
senior tag
Srácok a T-nél hétfőn veszem meg a p9 liteot, de ahogy olvasom több féle verzió van. A T-nél jelenleg melyik van? Vagy hogy tudom eldönteni?
-
balazska92
senior tag
válasz
Milestone2 #357 üzenetére
Köszi, ez egy elég korrekt összehasonlítás, kamera is nem hinném hogy láthatóan rosszabb lenne... pontokból is ez jön le, szerintem maradok a p9 litenál.
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Jelenlegi xperia z1 compactomról napokon belül lejár a hűség T-nél, szeretnék egy új telót, ilyen 80 ezer környékén. A T kínálatában ez tűnik a legjobb vételnek. Mit tudtok mondani róla, megéri? z1c-hez képest előrelépés, összességében jobb telefon? Semmi extra használat nem lenne, néha pár fénykép, gps, facebook. Fontos lenne hogy ne akadjon, döcögjön, jó legyen a gps, és azért a kamera is legyen kb olyan mint a mostani z1c-nek. Remélem tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged