Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Kevesen tudják, de a kelet-európaiaknak állja paypal a visszaposta költségét, bármilyen okból. Mondjuk ez Kínába annyira nem érdekes, de EU-ba igen.
Paypal meg csak egy fiók.
Nekem egy Nillkin tök új rekordként 10 nap alatt jött meg Ebayről. És ahogy az értékeléseket olvastam, nem voltam vele egyedül.
Ő volt az, érdemes majd figyelni, mit árul.
[link]Persze mázlim is lehetett. Mondjuk volt, hogy ennél olcsóbban fóliát is küldtek mellé, de az lassabb volt.
Ha valaki meg egyáltalán nem akar paypalozni, ott van Ali.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Én félek attól ,hogy lenyúljak a kártyáról a többi pénzt mert ott meg kell adni. Ha valaki vállalja az ebay rendelést én ebben benne vagyok és kifizettem az árát.
A másik gond és én már beleestem,hogy hamis árut kaptam. És többe került volna reklamálni mint inkább hagytam a dolgot. Amúgy az a Xiaomi 16000 mAh Powerbank működik rendesen meg ha hamisítvány is.
A Vatera előnye,hogy magyarul tudok reklamálni és akár személyesen is átvehető.[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
Köszönöm, közben megoldottam, de eléggé fapadosan. Egy másik kütyüből betettem egy SD kártyát az LG-be, és rávarázsoltam a névjegyeket vcf fájlként. Aztán ezt a kártyát áttettem a Huawei-be, rámentem a fájla, felkínálta hogy mentsem a telefonra. Így már megjelentek a telefonszámok, persze a rengeteg e-mail cím között. Ezután - egyenként - kitöröltem az e-mail címeket, és maradt a telefonos névjegyzék (hozta a korábban hozzárendelt képeket is). A szinkronizálásnál kikapcsoltam a Címtár szinkronizálását.
Viszont az még nem jött össze, hogy a telefonban lévő névjegyekhez alapértelmezetten egy saját zenét rendeljek hozzá. Egyenként persze lehet, de az nem kicsit macerás. Olyan funkciót láttam, hogy a SIM1-hez és a SIM2-höz is lehet - akár külön is - zenét hozzárendelni alapértelmezetten.
batai15 #1307
Feltettem az Időképet, ez úgy tűnik hogy megtalálta a helyemet. Ebből ki lehetne tenni az alap időjáráshoz hasonló jelzést a főképernyőre? Próbáltam keresni a beállításokban, de nem jött össze. Igaz az alapot még nem tüntettem el onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.