- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
Perfect Mr.9 #321 üzenetére
Kamerája jóval jobb a xiaominak, én a b20 hiánya, meg az 5.5 col miatt huawei mellett tenném le a voksom, de ez egyéni igény, P9 lite mellett szól a kétszer annyi garancia is. (1 vs 2 év, így eladásnál jobb áron tudom eladni, nekem ez is nagyon fontos)
A redmi notre 3 pro best buy lenne, ha lenne benne b20, ha neked az nem kell, szerintem jól jársz azzal is. -
ORCA58
addikt
válasz
Perfect Mr.9 #321 üzenetére
Ha kell a B20 akkor nem kérdés, a P9 lite. Ha nem, nekem akkor sem kellene a PRO, mert túl nagy.
-
batai15
félisten
válasz
Perfect Mr.9 #111 üzenetére
Pro mellett szól:
Erősebb soc
Több ram
Fém ház
Tudja az usb otgt
P9lite
Magyar garancia
Nfc
B20Ha nem gond a b20 hiánya, valamint a miui zárt bootloadere, a tré miui ,ezzel magyar nyelv hiánya akkor redmi 3 pro.
Ha a pro ezen hibái nem lennének (kivéve a b20,az még bocsátható) akkor én is ezt választanám,de a p9 ezért is befutó nálam -
monti0222w
addikt
válasz
Perfect Mr.9 #111 üzenetére
Hát, ha az erőt akarod választani meg a jobb akkumulátor használatot akkor a Pro 3, viszont ez 5.5 colos kijelzővel rendelkezik és nincs B20, míg a Lite 5.2-es kijelzővel rendelkezik és van olyan verzió amiben megtalálható a B20, minden másban a Pro a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest