- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richee11
senior tag
Nekem alternatívaként még felvetődött az iPhone 5S, csak a képernyőméretével nem vagyok kibékülve. Szemezgetek még a One Plus 2-vel is.
Jó lenne mondjuk, ha a Honor 7 kicsivel olcsóbb lenne, mert az a telefon nekem bejön, szóval lehet még várok, amíg valamelyik üzlet olcsóbban árulja.
Mivel van egy árlimit, sajnos kompromisszumokat kell kötnünk, és elfogadni azt, hogy márpedig ebben a kategóriában tökéletes telefont nem fogunk kapni -
törölt tag
Ott a lehetőség a független vásárlásra. Egybe kifizetve, teljes áron eleve hülyeség szolgáltatónál venni. Többinél meg szolgáltatást vásárolsz telefonnal. Nem telefon értékesítők.
Köszönhetően a sok nem fizetőnek és csalónak, Magyarországon keményebbek a szolgáltatók. Ezért vannak a kauciók is.
Érdemes megnézni a nagyobb boltok kedvezményeit, fizetési kondícióit is. Pl. 10 havi kamatmentes részlet, és akkor előfizetést sem kell megújítani.
-
dokee78
félisten
XA nálam is esélyes volt,de ott:
-nincs ujjlenyomat olvasó
-HD kijelző
-kisebb akku+erősebb
+jobban megoldott Dual Sim
+2,5D kijelző jobb készülék/kijelző arány
Méretarányos összehasonlítás.Viszont ezek a pozitívumok engem nem tudnak meggyőzni.
A P9 Lite pozitívumai sokkal jobbak.
Ujjlenyomat olvasó
FHD
stb.Gsmarenan tesztelték a Sony-t.
-
törölt tag
A szabad RAM kijelzésnek nem feltétlen (nem mindig) van jelentősége, mert nem csak abból használ.
Nekem az egyik telefonon 3 gigából átlagban 2.3-2.5 -öt lefoglal az "alap" és soha nem rajzol/tölt újra semmit. Pedig sokat böngészek, több oldallal, amivel már alapban rendesen lehet zabáltatni a RAM -ot. Mellesleg mindezt úgy, hogy 1933 órája nem volt újraindítva, és az FB is fent van appként.
RAM kezelésen amúgy lehet javítani.
-
batai15
félisten
az emui launcher nem fog futni csak.
De egyébként sanszos hogy updatek majd remélhetőleg helyre teszik ,mert nekem miui alatt( full hd 2gb ram mi3w) több volt a szabad ram, és jobban kezelte, a többi hasonló telómról nem is beszélve ,de itt a fórum alapján elég gyenge, pedig nem kellene, és az emui se a rossz ram kezelésről volt híres .
Nemsokára itt a telefon ha minden igaz, nagyon izgatott vagyok már -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Autós topik
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- Samsung Galaxy S24 Marble Gray 8GB/256GB Független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest