- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richee11
senior tag
Nekem alternatívaként még felvetődött az iPhone 5S, csak a képernyőméretével nem vagyok kibékülve. Szemezgetek még a One Plus 2-vel is.
Jó lenne mondjuk, ha a Honor 7 kicsivel olcsóbb lenne, mert az a telefon nekem bejön, szóval lehet még várok, amíg valamelyik üzlet olcsóbban árulja.
Mivel van egy árlimit, sajnos kompromisszumokat kell kötnünk, és elfogadni azt, hogy márpedig ebben a kategóriában tökéletes telefont nem fogunk kapni -
törölt tag
Ott a lehetőség a független vásárlásra. Egybe kifizetve, teljes áron eleve hülyeség szolgáltatónál venni. Többinél meg szolgáltatást vásárolsz telefonnal. Nem telefon értékesítők.
Köszönhetően a sok nem fizetőnek és csalónak, Magyarországon keményebbek a szolgáltatók. Ezért vannak a kauciók is.
Érdemes megnézni a nagyobb boltok kedvezményeit, fizetési kondícióit is. Pl. 10 havi kamatmentes részlet, és akkor előfizetést sem kell megújítani.
-
dokee78
félisten
XA nálam is esélyes volt,de ott:
-nincs ujjlenyomat olvasó
-HD kijelző
-kisebb akku+erősebb
+jobban megoldott Dual Sim
+2,5D kijelző jobb készülék/kijelző arány
Méretarányos összehasonlítás.Viszont ezek a pozitívumok engem nem tudnak meggyőzni.
A P9 Lite pozitívumai sokkal jobbak.
Ujjlenyomat olvasó
FHD
stb.Gsmarenan tesztelték a Sony-t.
-
törölt tag
A szabad RAM kijelzésnek nem feltétlen (nem mindig) van jelentősége, mert nem csak abból használ.
Nekem az egyik telefonon 3 gigából átlagban 2.3-2.5 -öt lefoglal az "alap" és soha nem rajzol/tölt újra semmit. Pedig sokat böngészek, több oldallal, amivel már alapban rendesen lehet zabáltatni a RAM -ot. Mellesleg mindezt úgy, hogy 1933 órája nem volt újraindítva, és az FB is fent van appként.
RAM kezelésen amúgy lehet javítani.
-
batai15
félisten
az emui launcher nem fog futni csak.
De egyébként sanszos hogy updatek majd remélhetőleg helyre teszik ,mert nekem miui alatt( full hd 2gb ram mi3w) több volt a szabad ram, és jobban kezelte, a többi hasonló telómról nem is beszélve ,de itt a fórum alapján elég gyenge, pedig nem kellene, és az emui se a rossz ram kezelésről volt híres .
Nemsokára itt a telefon ha minden igaz, nagyon izgatott vagyok már -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged