-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Igazából én mindig inkább megveszem GSM boltban és fel is rakatom, ott azért naponta elég sokat csinálnak ahhoz, hogy profik legyenek benne, szerintem ez a legegyszerűbb egy nem annyira hozzáértőnek...
-
Orgi
addikt
válasz
OldMike #1318 üzenetére
Szerintem ez jó lett volna, de nem a telefonra kellett volna mentened, hanem volt ott olyan is, hogy a gmail fiókodba mentse, azt kellett volna... persze így is meglesznek a telódon, viszont ha megint készüléket váltasz, akkor megint nincsenek meg. Én a helyedben újra rámennék arra az elmentett vcf-re, menteném most gmailba és a telót meg úg yállítanám be, hogy a gmailos névjegyeket mutassa...
Régóta nem Androidos telóm van, de még annó én egyszer megcsináltam rendesen a Gmail címjegyzékem és azóta is gyönyörűen működik, készülék váltásnál simán leszinkronizálja az újra a névjegyeket... -
Orgi
addikt
válasz
OldMike #1299 üzenetére
Ha továbbra is fennáll a probléma, akkor esetleg az LG-n mentsd le a teljes névjegyzéked vcf-be, majd ezt importáld be a Google Címtárba számítógéppel és meg fognak jelenni a számok, ahogy leszinkronizálja az új telód... esetleg még az lehet, hogy a számokat nem a Címtárba tette, hanem egyéb névjegyek közé és akkor onnan át tudod rakni a Címtárba és összevonni a mailcímekkel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest