Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Az összes képhez nézhetsz EXIF-et. "Image Description - hdr". Csak azt az egyet toltam HDR-ben mert piszok lassú volt. Esetleg még verőfényes napsütésben is megpróbálkozhatok pár képpel. Már csak abban bízom, hogy dobnak valami frissítést rá mert ez ebben a formában nem járja.
-
Xaels
félisten
[link] itt van pár tesztkép. A cseresznyefa HDR, de valami rettenet szerintem. A fókuszálás szerintem lassú, számomra ezen a téren nagy csalódás. A multitasking/RAM kezelés sem valami jó. Amikor befejeztem a fotózást azzal indult, hogy a Launcher újratöltött.
-
Xaels
félisten
válasz
Francia91 #121 üzenetére
Én olyan szemszögből közelítettem, hogy a P8 Lite jó volt ezen a téren. Nem S6 szintet vártunk, de az elődét el kellett volna érni. Arról nem beszélve, hogy a nagytestvért is a kamerával meg a Leica-val nyomják le az ember torkán ehhez képest ez megint csak nagyon harmat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest