- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #10106 üzenetére
nem reklamnak szanom, de nezd meg T-nel ott meg mindig 2k
teljesen mindegy melyik szin, mindegyik jol mutat meglepo modon. en utalom a feher villogos dolgokat de leragadtam a fehernel. alig koszolodik, tisztithato raadasul meg csuklopantot is ra tudtam rakni -
firensister
újonc
válasz
Anonymus95 #9353 üzenetére
Nekem nem működik az intelligens tok, hiába kapcsoltam be a funkciót a Huawei P8 telefonomon.. Már két tokkal is kipróbáltuk.. Vajon miért..? Előre is köszi a választ!
-
SzilárdRM
újonc
válasz
Anonymus95 #10091 üzenetére
Köszi a segítséget...Ezt már mind végigzongoráztam de semmi eredmény.
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #10063 üzenetére
Apple Earpods-al használom a P8-at, nálam hibátlan a hangzása (DTS mód On), dinamikus, kellően jók a magas-közép-mélyek, és nem tüktük zenét hallgatok.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Ezért is írtam az utolsó mondatomat!
Tegnap este kifejezetten ezzel szórakoztam. Annyiban jobb a P8, hogy jobban eltompítja a nagyon magasakat és az az én fülemnek kellemesebb, kb azonos hangerőn hallgatva. Asszonynak van agybadugós fülese, este azzal is kipróbálom, hogy milyen a telefon.
NandorHUN: Csak hallgatom a zenét, nem elemzem még a 256kb/s és 392 között sem szoktam kihallani a különbséget, pedig azt mondják, hogy lehet. Pusztán tapasztalatot osztottam. iphonen még nem hallgattam zenét, mert nem volt még, de ha lesz is szerintem azon sem lesz zene.
Mint írtam, jól szól, de ha van lehetőségem akkor nem erről hallgatom a zenét, ha pedig kénytelen vagyok akkor bőven elvagyok vele. -
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #10068 üzenetére
Vicces csak az, hogy iPhone semmivel nem jobb az aránytalanul magasabb ár ellenére sem.
Próbáltam többször is, Android szerintem sokkal jobb, testreszabhatóbb és kezelhetőbb.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #10068 üzenetére
Nem baj az, ha valaki apple fan, belefér. De azért a P8 messze nem olyan rossz telefon, mint amilyennek ez a tökfej leírja.
Világon, minden teszten jól szerepelt a P8, sehol nem húzták le, vagy gagyizták le.
Elmondtuk, hogy az akksi gondjára szervíz lesz a megoldás, de nem, ez nyomja itt a hülye dumáját, most meg jön ezzel fejhallgató sztorival, ami egy debil hülyegyerek számára is egyértelmű, hogy kamu.
Lassan kezdem azt gondolni, hogy nincs is P8-asa, csak az eszét játsza.
Jó lenne itt a PH-n is valami tiltás, vagy hasonló, mert mégegyszer meglátom, és agyvérzést kapok. -
AthlonXP
őstag
válasz
-
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #10053 üzenetére
Köszi.
Zeneileg milyen? A tesztekben dicsérik őket, de pl. a mély hangok milyenek benne, mert a Sony Z-nek elég halvány, ami nagyon meglepett, mert anno volt W300i-m ami baromi jó volt zenei téren, a hozzá adott fülessel olyan mélyeket tudott a telefon, hogy az kész, de ez a z sehol nincs hozzá sajnos. Ahogy írták a fórumban, ez sajnos ilyen, különféle lejátszókkal lehet javítani rajta, de nem olyan.
-
reddevil1975
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10030 üzenetére
pc változatot próbáltam de azon csak b390 van a 391 est nem hozza fel
-
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #10030 üzenetére
Szerintem meg az OTA-t szedhette le, és nem FULL-t, és verziót nem lehet ugrani csak teljes ROM-mal. De ez csak tipp.
csipszikutya
Play Szolgáltatások frissítéseit távolítsd el, majd telepítsd fájlból. Mehet nyugodtan a legújabb is.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #10021 üzenetére
Most néztem amit írt a B321 az független Android 6-os rom (de írta is hogy független a teló), egy másik de hasonló nevű a B323-as a telekomos bugos szar.
szerintem neki nem kell vissza roll back-elnie GRA-L09C432B321-es független rom-ja van a telefonon, arra szerintem simán mehet a GRA-L09C432B370-es rom , vagy a B391-es ha a legfrissebb Android biztonsági frissítést szeretné fent. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Írtam neked privátban, olvasd majd el légyszi ha ráérsz, kis segítség kellene.
-
rejtettlampa
tag
válasz
Értelek. Még gondolkodom, hogy neki lássak-e vagy sem! Egyenlőre a 321-el sincs gondom, csak mégis motoszkál a fejemben a frissebb verzió! Ha oda jutok és elakadok mindenképp kérdezni fogok! Köszi az infókat!
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #10008 üzenetére
Szép!
Intelligens, vagy teljesítmény módban voltál? -
Rambi2
csendes tag
válasz
Anonymus95 #10003 üzenetére
Minden a Telekomnak sem sikerül elsőre!
Következő nap sikerült nekik.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9998 üzenetére
Hát nem jött OTA-n nekem semmi új frissítés a B382-re úgyhogy leszedtem és felraktam én is ezt a B391-est.
Mondjuk számomra semmi feltűnő különbség nincs benne, annyi hogy a google biztonsági szint 2017 januári legfrissebb lett, de mondjuk a changelog nem is írt semmi más újítást.
Eddig se volt semmi gondom a B382-vel, úgyhogy talán ezzel se lesz, egyelőre minden perfektül működik, ahogyan eddig is működött. De ha valami komoly hibába ,vagy valami változásba belefutok majd megírom azért. -
feloman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9998 üzenetére
Köszi, sikerült
-
feloman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9987 üzenetére
Szia!
Letöltöttem a programot, majd a romot is. A Check MD5 rendben van, de az unpack update csak pörög körben a csík, s nem történik semmi sem, sok idő után sem. Vmi ötlet esetleg?
Előre is köszi -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9994 üzenetére
Telekom-os vagyok én is, de ugye most amikor vettem ezt a telefont kaptam új SIM kártyát mert a régi microSIM volt és nem a kitörhetős fajta, szóval max kisebbre vágni lehetett volna. A régi telefonomon a régi kártyával tudom hogy volt benne ilyen mobil lottó meg valami ilyesmik, bár nem mintha valaha is használtam volna őket, szóval annyira nem izgat, de elvileg a SIM kártyáról kellene települnie automatikusan, szóval lehet Telekom már ezt is lespórolja róla.
-
feloman
aktív tag
válasz
Köszi
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9991 üzenetére
Nekem Rendezői módom eddig is volt, nem is tűnt el soha.
A music mappával kapcsolatban nem tudok mit mondani nekem az SD kártyán vannak a zenék,
viszont azt akartam múltkor kérdezni, hogy az Eszközök mappában, amiben több program is van, ott van egy olyan hogy SIM eszközök, az nektek működik, mert ha rákattintok azt írja ki hogy "nincs SIM eszközök menü". Ez normális? -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Az hogy a B382-es full felrakásánál B390-est kaptál az azért van mert szerintem elírták a firmware finderben, ugyanis ha a changelog-ra mész rá a B382 full-nál akkor ott a changelogon belül B390-et ír, de igazából tökmindegy mert a két verzió kb 100%-ban ugyan az, csak talán a B390-es google biztonsági szintje frissebb valamivel. De a B391-re kiváncsi leszek viszont , hogyha felraktad akkor hányas buildot fog írni bent a rendszernél.
-
feloman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9984 üzenetére
Két kérdésem lenne: Melyik verzióval telepíted - menüből, vagy újraindítással, feltehete B382-es romra - és honnan töltötted le?
Előre is köszi -
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9984 üzenetére
Ok, akkor én tudtam rosszul, köszi.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9981 üzenetére
De full verziónál törlődnek az adatok, míg a kicsinél megmaradnak, vagy rosszul következtetek?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9979 üzenetére
Nekem nem igen akarja dobni a B390-et az OTA, pedig annak idején a B382-tőt egyből adta. Holnapig várok aztán, ha akkor se jön semmi akkor felrakom én is a B391-est. Csak kérdés, hogy ha B382-ről indulok akkor a B391-ből a Full verziót szedjem le, vagy a kicsi OTA verziót?
-
zso79
őstag
válasz
Anonymus95 #9966 üzenetére
Most jött a supporttól:
"A B200 verzióhoz még valóban nem érkezett meg a frissítés. Szíves türelmét szeretnénk kérni. Amint lehetőségünk lesz rá OTA-n keresztül fogjuk küldeni a B200-as szoftvervégű készülékeinkre is a frissítést.
Megértését, türelmét előre is köszönjük!"
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #9966 üzenetére
Elnézést, hogy ennyit írok..de hangosan gondolkodom és a véleményeteket szeretném kérni, hogy mit gondoltok.
B370-en vagyok
1. Firmware Finder appon keresztül szedjem le a B382 OTA-t hogy akkor majd felfrissül B390-re?
De tudjuk hogy ha nem magától jön OTA-n akkor a Build nem íródik át..
Azaz..lehet a B390 se jön majd meg..
Ebben az esetben tegyem fel a Full B382-őt?2. Tegyem fel a B384-et és nézzük meg mi lesz? (OTA ? vagy Full?)
3. Vagy a B390-et? (OTA? vagy Full?)
4. Vagy a B391-et? (OTA? vagy Full?)
Tudom hogy mások is hasonlóan annyit tudnak mint én..de hátha valaki gondol valamit vagy már tud valamit.. csak mert szívesen kipróbálom a többiek érdekében, akit szintén érdekel a dolog.
Gondoltam hogy ne vacakoljunk..legyen B391 Full. De így nem tudom hogy vajon az OTA a továbbiakban jönni fog-e? Bár elvileg igen..mert csak a B170+Vendor hiánya okozta hogy eddig nem jött..de mivel a B200 megjött mikor újrafrissítettem, így az elvileg meg van..na de ha kiüti most valami..na ezért írom le, hogy ki mit gondol?
Szerk.: Vagy lehet az is..hogy végig járom az összeset.
Vagy hogy maradok a helyemen és várok -
zso79
őstag
válasz
Anonymus95 #9964 üzenetére
Volt fent B370, full wipe-pal, kb. felére csökkent az akku időm, pedig adtam neki másfél hetet hogy magához térjen. B200 vissza és az első perctől kezdve minden rendben. Amúgy ki szerint hivatalosak ezek a letölthető verziók? Szeptemberben kerestem meg a Huawei supportot és azt mondták még nincs hivatalos 6.0 független telóra. Ma ismét írtam nekik, amire elég meglepő válasz érkezett, tekintve, hogy mi itt a fórumon a tapasztalat:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy az android 6.0-ás frissítés már megérkezett a Huawei P8 készülékeinkre. A jelzett frissítést egy központi rendszerünk küldi ki az IMEI számok alapján.
Ezáltal a készülékeinkre az IMEI számokból adódóan eltérő időkben érkeznek meg a frissítések.Amennyiben ez megérkezik, akkor az alábbi lépések egyikével fogja tudni telepíteni az android 6.0-át:
1, Frissítőn keresztül
Lépései: beállítások - frissítő - aktuális frissítések keresése2, HiCare-n keresztül
Lépései: lépjen be a Hicare alkalmazásba ( amennyiben nincs a főképernyőn, akkor az eszközökön belül ) - frissítse a Hicare-t- amennyiben elérhető válassza a ROM frissítő opciót" -
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9956 üzenetére
Szerintem egyszerűen gyorsan összedobtak egy cikket és nem olvastak utána.
Android N nem jöhet a P8-ra, mert nem felel meg a Google által kötelezővé tett szabványoknak. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #9937 üzenetére
Köszi,ez biztató!Októberre akkor az ára is csúszni fog lefele valamennyit,akkor tervezek váltani.Ezért is kérdeztem.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Anonymus95 #9944 üzenetére
És tényleg... megérte ma felkelni! És és-el nem kezdünk mondatot. Juhu!
utóbbi magamnak szól
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Anonymus95 #9942 üzenetére
Most vettem ki, hogy ne fusson kikapcsolt kijelzőnél eddig szabad volt neki. Mint látszik a verziószám alapján a legújabb van és azért mert szörnyen idegesít ha kézzel kell mindent frissítgetnem és ha régebbit akarok használni akkor ki kell lőnöm az automatikus frissítést.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Anonymus95 #9939 üzenetére
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #9931 üzenetére
Teljesen egyetértek, mert amit Ti tudtatok tenni, azt megtettétek. Hibás vagyok én is, mert miért jöttem ide sírni? Mert ha valaki, ahogy Te is írtad, ne adj isten vissza olvas, lássa, hogy mit szopok vele.
Ha működik rendesen mint most akkor szeretem és nem sírom este tele a párnámat miatta, de amikor csinálja a hülyeségét dobnám ki az ablakon.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9924 üzenetére
Taskerral sikerült megoldanom, de nem volt valami egyszerű: csak input tag -os commandokkal lehetett végrehajtani. De lényeg, hogy működik az auto MTP is USB-ről
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9922 üzenetére
Mondjuk az enyémen főzött rom van, de ahogy szétnéztem a neten a problémával nem vagyok egyedül így 6.0-ás rendszer esetén.
Körbenézek Tasker házatáján, hátha azzal meg tudom oldani, ha van olyan script.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9920 üzenetére
Köszi, most néztem meg fejlesztőit.
Viszont nekem valamiért ha kihúzom a kábelt akkor visszavált "MIDI" -re MTP helyett
Ha beállítom az MTP-t akkor rögtön felismeri mintha Pendrive lenne a telefon, de ha kihúzom visszavált MIDI-re. (vagy beállítom újra kézileg bedugás előtt, vagy rákérdez bedugás után).- egyébként utánaolvasva ezzel a problémával nem vagyok egyedül. Valami megoldás esetleg van?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9918 üzenetére
Sose használok HiSuit programot.
Most analizáltam ki
- P8 USB 3.0 a és 2.0 esetén és ugyanolyan gyorsan másol.
- ha több ideje van felcsatlakozva akkor utána gyorsabbami nekem probléma volt, hogy valamiért a gépem tetején lévő 3.0 -ás USB hubot nem ismeri fel (3.0-ás pendriveom igen, szóval nem tudom mi lehet a baj), viszont ezen felül teló megy minden más USB csatival, azzal is ami 3.0-ás (monitoromon). Érti a fene
Ellenben tőletek is állandóan megkérdezi, hogy Fényképet / Fileokat akarok e nézegetni?
-
Cassio1987
tag
válasz
Anonymus95 #9914 üzenetére
Hű... na hallod jókat kérdezel régen volt
Arra emlékszem, hogy fel kellett rakni valamit rá, ami engedélyezi a visszafelé való frissítést, ezután ment rá egy régebbi majd megint b200 és azóta úgy van
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9913 üzenetére
Telefon SD-ről. Azt vettem észre, hogy ezt a problémát csak 3.0-a esetén produkálja, viszont 3.0-ás USB-nek semmi gondja azzal, ha ebbe a HUB-ba dugom.
-
Cassio1987
tag
válasz
Anonymus95 #9911 üzenetére
Köszi a gyors választ
Talán b321 volt az utolsó amit próbáltam, de nekem nagyon megette az akkut, azért került vissza a b200 és azóta nem igazán foglalkoztam a témával
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9906 üzenetére
Nekem néha azt megcsinálja, ha hosszabb ideig másolok, hogy lecsatlakozik a telefon (mintha kihúztam volna az USB-t), illetve lassabban is másol 3.0-án.
-
ptgmaster
tag
válasz
Anonymus95 #9897 üzenetére
Olyan mintha a kamera alkalmazás adatainak törlése használna.
Köszi! -
ptgmaster
tag
válasz
Anonymus95 #9882 üzenetére
Minden auto beállításon van. És általában csak a benti képeken fordul elő. Játszottam már a telítettséggel (javított is a helyzeten), de egy bizonyos idő után az is visszaáll az alapra.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9892 üzenetére
Nova az elég letisztult, a CM volt egy kissé eltúlozva nekem. Fent van azért, de még nem megy bekötött szemmel az irányítás, úgyhogy marad egyelőre EMUI, amikor meg van kis időm, gyorsan átváltok, és tapasztalgatok.
Azt még nem próbáltam, hogy váltás után megtartja e az előző állapotot, de szerintem igen. -
viktor85
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9876 üzenetére
BUÉK
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9869 üzenetére
halistennek nem itt. es mar a b200 is idegesitoen soka jott meg (marmint egyaltalan hogy jelezze hogy van)
kozben en is belebujtam az olvasasba, es xda-n van egy par thread errol es a vegen mindenhol "few days to arrive" -rol beszelnek a 382-re vonatkozoan
teljes pakkot megintcsak nem talaltam csak kinait es koreait - ami ugysem jo nekunk itt ájrópában! - viszont szinten nem toltheto le huawei serverekrol -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9860 üzenetére
Van B382-ből full verzió is (olyan 1.6-1.7 giga körül van), nem csak az a 244 megás kis frissítés amit B370-re lehet feltenni.
Most nem találom a letöltő linkjét, de tudom hogy láttam valahol, ha megtalálom belinkelem ide.
Azt furcsállom hogy B370-nél már nem dobja fel az OTA frissítést, vagy az lehet hogy leszedték a szerverről és hamarosan jön egy újabb rom, vagy pedig lehet éppen valami van a szerverükkel és ezért nem elérhető.
-
siobio
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9862 üzenetére
Az is megvolt! Mindent úgy csináltam ahogy az összegzésben le van írva!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #9862 üzenetére
Ha az is megvolt, lehet hogy tényleg valami a szervereken van most...
-
siobio
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9848 üzenetére
Modellszám: HUAWEI GRA-L09
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9855 üzenetére
koszi, majd meglassuk mennyire lesz hasznos
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9853 üzenetére
kicsit GYK-s
igy visszaolvasva
ja a 370-nel elvileg ugyanaz a file. erdekes h az XDA-n no wipe-ra irjak viszont a huawei nemet support oldalan ki van irva h wipe...
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #9839 üzenetére
B370 után egy factory reset esetleg? Úgy sem dobja? Nekem egyből feldobta, miután felment a B370.
De az is lehet, hogy közben a Huawei levette a szerveréről, és a b390 fog jönni valamikor. -
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9839 üzenetére
hogy allsz? vegignyomtad az egeszet?
nem hinnem hogy barmi differencia lenne de a b370-nel ketto, elmeletileg ugyanolyan tartalmu csomagot lehet letolteni. a huaweiblogrol (Update.zip) es xdarol (update370.zip)
mig az update.zip nagyon gyorsan kicsomagolodik, addig az update370pokol lassu. viszont en ez utobbit tettem fel sdrol
ez tartott a legtovabb vagy 3x ujraindult telepites optimalizalas mittomenmi nem emlekszem de aztan bebootoltmodnjuk azt hozza kell tennem, -szamit vagy sem- hogy en teljesen leuritettem telot es sdkartyat mielott nekialltam volna, (b300) gyakorlatilag vegig csak a dload mappa volt sd-n es csak wifit allitottam be
most varok egy hetet kb mig beall a telefon utana kezdem csak nezni a merulgeteset de az mar most egyertelmu h a "nem T-s" rom joval stabilabb es simabb mint a szolgaltatos. nem igazan ertem minek szarjak ossze a Tsek a csomagot es veszek ki belole olyan opciokat aminek semmi ertelme
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #9836 üzenetére
Ezeket a köröket én csak elméletben futtattam le, de az nem világos, hogy bootloop esetén, hogy lépsz recovery menübe? Ahhoz kell a billentyűzet ...
szerk: Ja bocs ... kevertem a project menüvel
(most már nem törlöm a kérdést)
-
feloman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9793 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor maradok még B382-ön, s várom az OTA frissítést. Lehet januárban már jön is... vagyis remélem
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9805 üzenetére
nokerem.. az Anonymus95 altal leirt modszer tokeletesen mukodik az esetemben
nyugodtan ajanlhatom a koveteset!koszonet es respect neked a segitsegert itt is meg privatban is!!
kesobb majd leirom a teljes menetet, hogy az en esetemben (hangsulyozom: nalam) hogy es mi tortent
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #9811 üzenetére
Köszi, reggel próbálom a tárcsázós trükköt.
T-s, független, B222-es, T-s előfizus kártyával. -
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #9806 üzenetére
Igen, ezt próbáltam kéziben is és autómatán is.
Egy újraindítás segített rajta, de kb. 3 mp-ig írta csak ki, hogy van szolgáltatás.
A furi, hogy nekem a Xiaomi nem problémázik, mindkét kártyán van szolgáltatás. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9805 üzenetére
Hát lehet igazad van, ha a módszered szerint csinálja tuti jó lesz, csak jó sokat kell telepítgetni hozzá, szóval akkor inkább próbálja így. De amúgy szerintem úgy is mennie kell, ahogy én leírtam, de az 5-ös androidra visszaváltás a rommal az mindenképpen nagyon fontos.
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9799 üzenetére
irtam privatot
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #9795 üzenetére
az enyem T fuggo. de P8 elotti tapasztalataim szerint ez lenyegtelen rom szempontjabol
szoval akkor elobb b170 downgrade aztan menjen szepen sorban -
bigga
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9763 üzenetére
Az biztos.
Jó kis karácsonyi program volt mozi után.
Köszi a segítséget, mindjárt megcsinálom. -
bigga
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9761 üzenetére
Sikerült... Fél órával később, miután írtam.
A lényeg hogy egy jó rollback romot találtam 5.0-ra, majd nagy nehezen felment, és utána ugyanígy nagy nehézségek árán felment a B200. Nagy kő esett le az biztos.
Azóta gyors, leszedte a legújabb 5.0.1-et... Akkor 370-ig stabil? Megpróbálom azt is, csak sorban ahogy írva vagyon. A recovery is a régi persze.
Azért akartam visszamenni, mert gond volt a kamerával, de most független teszek majd. -
Deedays
tag
válasz
Anonymus95 #9752 üzenetére
Köszönöm neked is éppen fénykép mentés folyamatban
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9737 üzenetére
Óóó....köszi! Chatfejből nem ment. Kellemes ünnepeket kívánok!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #9725 üzenetére
Ó én balga..nem most kezdtem a telefonozást,ez mindig az első dolgom volt.Fogalmam sincs,hogy lehetett kikapcsolva.
Köszi! -
aakosch
tag
válasz
Anonymus95 #9724 üzenetére
Mobilnetről van szó, beállítottam, hogy mindig aktív legyen remélem jó lesz köszönöm!
-
kishabo001
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9699 üzenetére
Szia köszi a segítséget. Megpróbáltam leszedni a B382 est és nem indítja el a letöltést az mitől lehet ?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Anonymus95 #9715 üzenetére
Google......
-
Steve006
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9714 üzenetére
Részemről nagyon köszönöm!
-
Steve006
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9711 üzenetére
Köszi! Részemről ez így tökéletes megoldás lenne.
-
gyarmatinic
tag
válasz
Anonymus95 #9707 üzenetére
Köszönöm szépen!
Független a készülék -
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #9692 üzenetére
Megvan! Igen, ez a baj vele, már beugrott, le kell szedni előtte a fb appot, úgy felmegy. DE ezek után nem tudod telepíteni/frissíteni a fb-ot, ebben biztos vagyok.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9688 üzenetére
Tableten és P8n is tudom frissiteni őket, szóval nincs vele gond nálam.
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #9688 üzenetére
Nem tudom mi köze hozzá, de mikor legutóbb próbáltam (még b370 alatt) ilyen volt, feltehetően az egyedi aláírás bekavar.
Most megint mepróbáltam (b382), auto-testkey, vagy testkey opcióban azt írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve. Ha pedig auto-none, none opciót választok akkor felmegy, de playben felajánlja, h van újabb. Szal sehogy sem jó. -
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #9682 üzenetére
Le van törölve és az ismeretlen források is be vannak kapcsolva, megnézem a tanúsítványokat
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #9679 üzenetére
Köszi, már töltöm is
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #9677 üzenetére
Azt nagyon megköszönném
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #9675 üzenetére
Várom az eredményt
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #9666 üzenetére
Igen töröltem a fent lévőt, ami a minap frissült le. Leszedtem a 91.0.0.19.70-es verziót, ZipSigner-eztem és mindig azt írja, amit tegnap este is..... Lehet hogy újra kellene indítani a telót, vagy a ZigSignerben nem csinálnék jól valamit?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #9668 üzenetére
Ha minden igaz,ez nem fog átváltani az újabb verzióra.Írtam a napidroid szerkesztőjének,és még mindig ezt az október 4.-eit használja,és azóta sem változott meg a felület.
Bár hozzáteszem,én kicsit sokallom a 13% akkuhasználatot.De lehet,hogy ez a normális,végülis működik is rendesen,szal nem panaszkodom tovább. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #9663 üzenetére
Nyugi,én is jártam így sok alkalommal.Ez viszont az utolsó,ha minden igaz!A napidroid oldal szerint is,plusz október 4.-én jött ki,és nekem is úgy rémlett,hogy akkor újult meg..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #9656 üzenetére
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9656 üzenetére
Nem kell root. Ez csak egy módosított apk file-t csinál, amit egyébként te is meg tudnál keresni a neten külön és feltelepíteni ahogy bármelyik másik .apk filet. Különbség csak az, hogy itt te készíted el magadnak.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #9654 üzenetére
-ZipSignert letöltöd,
-Solid Explorer / ES File Explorerrel megkeresed az adott app apk file-át. (Solid Explorernél csak appokra kell menni és rögtön kidobja az apk-t.
-Bemásolod az .apk-t egy külön mappába
-Lefottatod rajta a ZipSignert,
-Az új aláírt apk-t meg feltelepíted (ezen nincs aláírás)Messenger esetében nyilván nem a feltelepített mostanival fogod ezt megtenni, hanem a régi "jó", .apk fillal ami még nem ez a kamerázós volt, ezt le tudod szedni pl apkmirror oldalról.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #9649 üzenetére
A Snapchat helyét úgysem fogja tudni átvenni,egyszerűen nem ugyanaz..meg még ráadásul sz*r is.Lite-ot próbáltam,de az olyan brutálisan le van egyszerűsítve,hogy már fáj..
A válaszokat köszönöm mindenkinek,meglesem a 66-os verziókat,aztán megpróbálom beazonosítani az uccsót. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #9637 üzenetére
Nekem is ugyan így, alap bekapcsolt állapotban ha bent a zsebemben és nálam van néha rá szoktam nézni, és 4-5 óránként ha szokott kb 1 százalékot merülni, viszont ha már csinálok is rajta valamit amihez folyamat világít a kijelző + mondjuk a Wifi is be van kapcsolva, akkor azért már sokkal gyorsabban merül , 5-10 perc alatt mennek lefelé szépen a százalékok. De hát ekkora full HD kijelzőnél, meg ilyen hardver mellett szerintem ez sajnos természetes.
-
Jumpalaja01
tag
válasz
Anonymus95 #9642 üzenetére
Köszi.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #9639 üzenetére
Automata app frissítés kivan kapcsolva az áruházban? Wifi kivolt kapcsolva?
Nézd meg a fogyasztási szinten belül a hardvert, szoftvert..Azon belül, mi fogyaszt nagyon.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #9637 üzenetére
az én problémám most megint az, hogy nem használom és merül...éjszaka, 5 ora alatt, ugy. hogy békén hagytam neki 14%ot merült...
most napközben tudom, hogy mit csinál és még 72%on vagyok, tehát böven jo.
azt nem értem, hogy mi nem engedi aludni, amit az ábra is mutat... amikor minden le van rola löve... -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #9634 üzenetére
Így vagyok vele én is, csak a legszükségesebbek. Most jó, kiváncsi vagyok meddig. Bár az tetszik, hogy 2 órán át azt sem tudtam, hogy hol van de még 1%-ot sem merült... Pedig ilyenkor már min. 10%-ot megszokott kajálni
-
SzilárdRM
újonc
válasz
Anonymus95 #9583 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Minden ok!
-
reddevil1975
csendes tag
válasz
Anonymus95 #9625 üzenetére
telepítheted rá a 370est de ha úgy jársz mint én tehát bootloop akkor próbáld meg újra nekem a harmadszori telepítéssel helyrejött
-
Raveace11
újonc
válasz
Anonymus95 #9617 üzenetére
Lemerült a telefon, töltőre tettem. Azonnal bekapcsol és folytatódik a ki-be kapcsolós móka. Arra gondoltam, ha feltöltöm legalább 50%-ig, akkor majd enged valamit csinálni. Sajnos kb fél nap töltés után levettem a töltőröl, és megint kikapcsolt, mintha le lenne merülve.Egyszer sikerült előhozni a fehér hátterő Android robotos felületet, ahol csatlakoztatni lehet a Hisuite programhoz. meg is történt, erre a Hisuite kiírta, némi gondolkodás után, hogy ennek a telefonnak nem támogatott a rendszer visszaállítás. Recovery menü is előjött már, de mire valamit csinálhattam volna, mindig kikapcsol a telefon, és újra indul.
-
S3RIOUS
tag
válasz
Anonymus95 #9613 üzenetére
Szerintem megpróbálom felfrissíteni, a B382-es az független rom? Hibák amik előfordulhatnak benne?
-
Jumpalaja01
tag
válasz
Anonymus95 #9608 üzenetére
Holnap kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest